Imię i nazwisko: Beatrice(czyt. Beatricze) Bonventre Wiek: 27 lat Imiona rodziców: Loredana i Giuseppe Waga: 54 kg Wzrost: 169 cm Grupa krwi: AB Znak zodiaku: Strzelec Kolor włosów: Ciemny brąz Kolor oczu: Brąz Znaki szczególne: Tatuaż na wewnętrznej stronie lewej ręki "La vita é breve e l'arte é lunga."(Życie jest krótkie, ale sztuka jest wieczna.) Blizny: Dwie kreski na prawym ramieniu zrobione od noża.(nowa osoba w więzieniu i te sprawy...)
Aktualny adres zamieszkania: Kansas, 7202E Morris St, Wichita, KS 67207 Pracodawca: - Wykształcenie: Absolwentka 'Accademia di Belle Arti di Palermo' Partner+status związku: Panna Dzieci: - Przebyte choroby: Poza tym, że jest chora na astmę oskrzelową nic więcej nie stwierdzono.
- Beatrice nie rozstaje się z lekami takimi jak salbutamol, fenoterol, salmeterol, czy formeterol. Najczęściej bierze je w formie tabletek.
- Miała w swoim życiu tylko jednego chłopaka, Rosjanina Ivana. Była z nim tylko dlatego, aby zrobić na złość rodzicom(twierdziła, że wyjedzie z nim do Rosji), więcej się nie wiązała.
- Stale uczęszcza na wszelakie wystawy i galerie sztuk pięknych.
- Jej ulubionym artystą włoskim jest Sandro Botticelli.
- Uwielbia truskawki w bitej śmietanie.
- Jej przyjaciółmi jest jej rodzeństwo - Keith i Becky z którymi bardzo dobrze się dogaduje.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.