Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 02:10:54 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża południowa
Strona 5 z 48 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Autor RE: Plaża Południowa
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:28
Jedni się kłócili, inni nawiązywali kontakt. Kontakt na jakiejś wyspie? Co to ma być? Ocean, palmy, piasek?! - Jennifer kiwała głową na "nie". Wyjątkowo narkotyki nie podziałały na nią tak, jak chciała, a resztę postanowiła zachować na "czarną godzinę". Stwierdziła, że dobrze byłoby nawiązać z kimś kontakt. Ale z kim?
-Ej! Jak ci na imię? - zapytała stojącego najbliżej niej Johnny'ego.

Edytowane przez Nicka dnia 15-04-2011 21:30
Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:30
Odwróciłam się niechętnie w stronę Jamesa, który plótł coś trzy po trzy. Wzmianka o łóżku zupełnie mnie nie przejęła. Już dość się nasłuchałam.
- Ostatnim razem? Łoł, chłopie, ile to było wieków temu. W jakim ty świecie żyjesz? Ja się nie zmieniłam, to ty patrzysz na świat z innej perspektywy. - uśmiechnęłam się do niego ironicznie. Moją uwagę od Jamesa, odwróciło coś w mojej kieszeni. Sięgnęłam do niej i... papierosy! Otworzyłam szeroko oczy. Obejrzałam opakowanie z każdej strony. Poczułam dziwną ulgę. Na tej przeklętej wyspie nie potrafiłabym przeżyć bez papierosów.
Z słów, które wypowiadał Ian, łatwo się było domyślić, że był duchownym, pastorem, księdzem, czy kimśtam. Nie chodziłam do kościoła od bardzo dawna, więc zapomniałam wszystkich tytułów. Pamiętałam, że sama chciałam kiedyś zostać zakonnicą, ale to były jedynie głupie, dziecinne marzenia.
- On tak zawsze. Z tego co wiem to urodził się chamem. Tak to już jest z niektórymi. - powiedziałam, wyjmując z paczuszki papierosa.

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie

Edytowane przez Andzia dnia 15-04-2011 21:32
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:30
-Przykazniu miłości ?! Koleś jesteśmy na jakiejś zasranej wyspie a ty mi mówisz o przykazaniu miłości ! - krzyknął James w stronę mężczyzny - No i co ? Może to twoje przykazanie wydostanie nas z tej wyspy ? Wątpię.

... Wyślij Prywatną Wiadomość
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:31
Nie doczekałam się odpowiedzi od Cathy. W międzyczasie doszła do nas kolejna osoba. Nim się odezwała zdążyłam dostrzec, że ma całkiem niezłą figurę (smiley). Na jej pytanie wzruszyłam ramionami i odpowiedziałam zachrypniętym głosem:
- Nikt nie ma pojęcia co jest grane.
Starałam się powoli podnieść by móc spojrzeć dziewczynie prosto w oczy.
- Chyba przydałoby się zebrać ludzi w jedno miejsce... to niemożliwe żeby nikt nic nie wiedział do chuja Pana!

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:32
-Nie kłóćcie się. I tak tu umrzemy! - krzyknęła poirytowana Jennifer, w stronę Hawke'a i Davies'a. Głowę rozsadzał jej ból.

Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:35
Dziewczyna spojrzała mi prosto w oczy i z wrażenia to chyba Ellen powinna usiąść.
- Eeeeeeeeeeuu. No, możemy razem coś pomyśleć, co nie? Ale według mnie to sytuacja sama powinna ochłonąć. Przecież zaraz faceci będą udawać Beara Gryllsa i kłócić się o liderowanie, jak te dzieci we Władcy Much. Tak. Jestem Ellen- powiedziała, wyciągając rękę ku nieznajomej. Cieszy się, że za moment się to zmieni i będzie znajoma. Przynajmniej dzisiaj to się zmieni pozytywnie.

MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Johnny poruszył wąsami. Gość zaczął go denerwować.
- Nie warto z nim zadzierać. - pomyślał Johnny. - Może się przydać... Choć z jego inteligencją będzie to rozwalanie głową głazów.
Johnny usłyszał, że dwóch gości mówi o jakimś przykazaniu miłości.
- Czyżby byli tu jacyś katole? - pomyślał ze zgrozą Johnny.

(Do Nicki) :
- Jam jest Johnny ze szlachetnego rodu Chicken'ów. A ty białogłowo?

Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 15-04-2011 21:40
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Nikt mi nie odpowiedział, byłam sama w dżungli, byłam przerażona. Usiadłam pod najbliższym drzewem i usiadłam skulona. Czekałam na ratunek, starałam się bardzo uważnie słuchać odgłosów dżungli.

lolsonmag
Użytkownik

Postać:
John Shadow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:36
Podszedłem do grupy rozmawiających na plaży ludzi i powiedziałem:
-Cześć jestem John. Nie wiem kim wy jesteście, ale tam są kokosy.

mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 15-04-2011 21:38
- Hej, koleś, teraz mnie zlejesz? - krzyknąłem, ale ostatnie słowo powiedziałem już jakby ciszej. "Mądrala jak Walter" - pomyślałem.
W tym momencie wróciłem pamięcią do ostatnich dni gotowania z nim mety. 25 funtów niesprzedanego towaru marnuje się pod kuchennym blatem, a Pan White pewnie wyrywa sobie cebulki włosów z głowy...
W takim momencie pozostaje tylko jeden wybór.
Ruszyłem w kierunku dżungli, oglądając się, czy nikt mnie nie śledzi...

The maze isn't meant for you...
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:39
Wszystko zaczynało się wymykać spod kontroli. Zwróciłam szczególną uwagę na grupę, która zaczęła się kłócić i dogadującą narkomankę. Na pierwszy rzut oka było widać, że jest mocno napruta. Byłam dość blisko, więc spokojnie podsłuchiwałam. Potem zauważyłam młodą dziewczynę, która leżała w oddali gdzieś skulona. Jej postanowiłam pomóc, bo chyba tego potrzebowała. Jej twarz wykrzywiał grymas bólu. Podbiegłam do brunetki o zielonych oczach. Bałam się jej nawet dotknąć, sprawiała wrażenie, że zaraz bym jej połamała te kości. - Wszystko w porządku? Nie potrzebujesz pomocy? - spytałam cicho, pochylając się nad nią. Matka Teresa, przemknęło mi przez myśl.

/taaak, to do April.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:40
Z papierosem w ustach odeszłam od Iana i Jamesa. Do tego pierwszego nic nie miałam, ale dziwnie się czułam w jego towarzystwie, zważając na to, że... Ugh, nie, nie, nie! Nie teraz, nie tutaj. Od niechcenia podeszłam do jakiejś dziewczyny, która wyglądała jakby była na proszkach. Słyszałam, jak przed chwilą krzyczała coś o śmierci. Obok niej stał również jakiś dziwny facet z wąsami i banjo.
- Pewnie, że umrzemy. Ma ktoś ognia? - spytałam, wskazując wzrokiem papierosa, którego miałam w ustach.

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie

Edytowane przez Andzia dnia 15-04-2011 21:40
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:41
Jennifer stwierdziła, że nikt nie zainteresuje się jej osobą, więc przewróciła się na lewy bok i próbowała zasnąć. Jednak coś wbijało się jej w udo. Z kieszeni wyciągnęła medalion ze zdjęciem mamy. Nie otwierając go, schowała przedmiot z powrotem w spodnie. Po rozgrzanym policzku popłynęła jej łza.

/Do MiętowegoJohnathana: Jennifer, wąsaty Chickenie... /

Edytowane przez Nicka dnia 15-04-2011 21:43
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:41
Stuart ciumkając dropsa pogrążył się w myślach. W końcu zebrał się na odwagę, aby przeanalizować tę sytuację... Jestem pewien, że zasnąłem w hotelu w stolicy Urugwaju. To totalnie nie ulega wątpliwości, przecież tak było. Obudziłem się, lecąc w powietrzu, ze spadochronem na plecach, dokładnie nad wyspą. Jak to możliwe? Kto mnie porwał, a najpierw uśpił? Jakaś mafia? Miałem skończyć z tymi przygodami... Zerknął posępnie w stronę innych ludzi. Byli jacyś ranni, inni gadali ze sobą... Ciekawe czy oni wszyscy też nie wiedzą skąd się tu wzięli... Wstał, otrzepał spodnie z piasku który się do nich przykleił, i wolnym krokiem zaczął zmierzać ku reszcie.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:44
Nagle zauważyłam kobietę, wzdrygnęłam się, ale z drugiej strony to było miłe, że nie jestem tutaj sama. Moje zielone oczy uważnie ją obserwowały, ciągle trzęsłam się z zimna. To zdecydowanie nie było dla mnie. Zawsze należałam do kobiet słabych emocjonalnie i fizycznie. Byłam przecież jedynie baletnicą.
- Ja... sama nie wiem jak tutaj się znalazłam... - wyszpetałam wstając, stała przede mną śliczna brunetka, która wyglądała na przyjazną, uśmiechnęłam się do niej. - Wiesz w ogóle co się stało? Przepraszam, że się nie przedstawiłam Rebecca.
Podałam jej dłoń i poczułam przyjemne ciepło i mrowienie. Biła od niej niesamowita aura ciepła.

Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:44
-Alexandra- odwzajemniłam szybko uścisk Ellen i mimowolnie lekko się uśmiechnęłam. Może i dziewczyna miała rację? Sytuacja sama ochłonie? No ale jak to? Niemożliwym jest usiedzenie w takiej sytuacji na miejscu. Nie wiem co mnie gnało na pomoc innym. Wprawdzie zostałam stworzona do pomocy, ale nigdy nie czułam się jak wolontariuszka. Mimo tego, w tym momencie nie mogłam tak bezradnie stać. Odwróciłam się do Ellen.
- Idziesz?- spytałam, kierując się w stronę tropikalnej dżungli. Ktoś zawsze mógł zaplątać się w gałęzie drzew.

' target='_blank'>
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:45

Podczas rozmowy nagle słyszycie huk. Rozglądacie się wkoło, szukając źródła dźwięku. Mimo że większość z Was stoi daleko od brzegu, Wasze nogi zaczyna zalewać woda: najpierw kostki, potem kolana, wreszcie fala sięga ud. To przypływ!

CELE:
-Uciekajcie wgłąb lądu.
-znajdźcie w dżungli Rebeccę.

+mała informacja poza fabularna smiley Pod Waszymi avatarami na chwile obecną znajdują się różne wpisy, w głównej mierze są to oznaczenia "niezapisany/a do gry". Na razie nie musicie się o to martwić: już niedługo miejsce to zostanie zastąpione napisem "Plaża Południowa" i kolorowymi gwiazdkami, dzięki którym będziecie mogli odróżnić graczy w tematach poza grą, np. w Hydeparku.
Jeśli będziecie chcieli podczas gry wymienić się jakimiś uwagami pod postami, proszę o pisanie tych uwag innym kolorem, w celu odróżnienia ich od gry.
Bardzo ładnie Wam idzie, oby tak dalej!

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 15-04-2011 21:48
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:46
- Kurwa, nie Ellen tylko Susan. Susan, sory, zawsze mi sie to myliło

//Mumin, wybacz mi smiley//

Edytowane przez Octopus dnia 15-04-2011 21:48
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:50
Ledwo co Stu ruszył z miejsca, nadszedł przypływ i to najbardziej gwałtowny jaki w swoim życiu geografa widział. Nie aptrzył na innych, tylko wrócił do swojego spadochronu i zabrał z niego wszystkie rzeczy. Schował je do kurtki, którą założył i uciekł w las.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 21:52
Uścisnęłyśmy sobie dłonie. Znajomość numer dwa. Zdziwiło mnie, jak łatwo w obliczu wspólnego niebezpieczeństwa zaczynamy sobie ufać. Może właśnie to nas gubi?
Nie zdążyłam jednak nawet nad tym pomyśleć ani odpowiedzieć Becky, bo poczułam niemiłe zimno pod stopami. - O cholera, no tak... - mruknęłam pod nosem. Przypływ. Zmora każdego, kto próbuje wypocząć w takim miejscu. Szkoda tylko, że to raczej jakieś przymusowe wakacje. Ponownie podałam dłoń Becky. - Choć, musimy iść dalej, bo nas zaleje... - powiedziałam nieobecnym tonem, bo liczyła się każda sekunda. - Ja jestem Catherine i mam tyle samo pytań co ty. - powiedziałam w marszu.

Edytowane przez panda dnia 15-04-2011 21:54
Strona 5 z 48 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum