Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 27 2024 23:24:56 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża południowa
Strona 18 z 48 << < 15 16 17 18 19 20 21 > >>
Autor RE: Plaża Południowa
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:00
-Spokojnie, on raczej nie wygląda na jednego z tych ludzi z nagrania. Przecież gdyby chcieli nas zabić to nie wysłaliby jednego kolesia i jeszcze staruszka do tego - James chciał jakoś uspokoić towarzyszy - Kim jesteś ? - powtórzył pytanie, które przed chwilą zadał John zawodowiec.

... Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:05
Jennifer, nie doczekawszy się odpowiedzi, wyjęła ponownie z kieszeni medalion ze zdjęciem matki. Otworzyła go tym razem i spojrzała na fotografię. Przedstawiał on uśmiechniętą brunetkę. Te oczy, które Jennifer odziedziczyła po swej rodzicelce, wydawały się jej najpiękniejsze na świecie. Dziewczyna uwierzyła w siłę instynktu i ducha swej matki, po czym przymknęła powieki i ruszyła w wybranym przed siebie kierunku.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:06
Tymczasem Stuart, który poszedł na chwilę odlać się w krzaki usłyszał czyjś krzyk. Nie zawołał nikogo ze swojego obozu, mało znał tych ludzi i jeszcze do końca im nie ufał. Jako, że najbardziej ufał sobie, to pobiegł w stronę krzyku. Po chwili jednak krzyk ustał, więc trudno było Reedowi zlokalizować jego wcześniejsze źródło.
- Jest tu kto!? - krzyknął w stronę lasu.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:07
Valjean zatrzymał się i wciąż trzymając nóż przed sobą spojrzał nieufnie na pytających.
- Na imię mi Jean. Jakkolwiek to zabrzmi, obudziłem się spadając tutaj z nieba. Uratował mnie spadochron. Szwędałem się po dżungli aż dotarłem tutaj. Kim jesteście i co tu robicie? - zapytał, nie wspominając nic o podsłuchanym nagraniu. Wolał ich najpierw wybadać.

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:08
-Jennifer zatrzymała się. Jednak ktoś ją usłyszał. Radość spłynęła na jej serce, które poczęło bić szybciej.
-Tutaj! Jestem... jestem koło jakiegoś jeziorka!!! - dziewczyna miała nadzieję, że w końcu ktoś ją odnajdzie.

lolsonmag
Użytkownik

Postać:
John Shadow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:16
-Jeśli tak to witamy w drużynie. Nazywam się John Shadow. - Odpowiedział John
-To chyba jeden z nas, tzn. też został wyrzucony z samolotu - powiedział szybko to najbliżej stojących, po czym znów odwrócił się do Jean'a

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:17
Postanowiłam iść do Cathy i dokładnie wszystko sprawdzić, weszłam do pierwszego pomieszczenia, a, że byłam typem wzrokowca pisnęłam głośno i zaczęłam się wydzierać.
- Gdzie jest ten trup?! Kto wyniósł trupa?! Gdzie on jest?!- krzyczałam, a po chwili znowu straciłam przytomność, tego było dla mnie za wiele...

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:19
Stuart usłyszał coś o jeziorku i pobiegł w tamtą stronę. Minutę później wbiegł w miejsce, gdzie stała dziewczyna, którą widział wcześniej w obozie. Była jakby przemoczona.
- Czemu nie jesteś z resztą koło budynku? - spytał ją. Zaskoczyło go, że ktoś samotnie pałęta się w dżungli.

Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:22
Jean nie miał innego wyjścia jak zaufać tym ludziom. Przynajmniej częściowo. Jedyną alternatywą była samotność w dżungli, co mimo jego siły wcale mu się nie uśmiechało.
- Witaj John. Moje imię przetłumaczone na język angielski brzmiałoby tak samo - uśmiechnął się ledwie dostrzegalnie.
- Witam też pozostałych. Nie musicie się mnie obawiać. Jestem spokojnym i religijnym człowiekiem.
Po tych słowach schował nóż do pochwy i zbliżył się do grupki.

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:22
- Ciekawi mnie, skąd wiesz jak ludzie z nagrania wyglądają, przystojniaku- powiedziała do Jamesa i szybko zwróciła się do nowo przybyłego gościa- Żadne z nas nie wie co tu się dzieje. Wiemy tylko, że grozi nam śmiertelne niebezpieczeństwo, a po zwiedzeniu tego budynku przekonaliśmy się, że już jesteśmy martwi... Któreś z was widziało może Becky?- zapytała, rozglądając się po obozie.

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:23
-Zasnęłam! I ponownie obudziłam się na tym zadupiu - Jennifer kamień spadł z serca. Ogólnie nie przejęła się aż tak bardzo sytuacją wylądowania na jakiejś wyspie z obcymi ludźmi. W końcu cały czas miała pieszczochę. Jednakże pomimo faktu iż podczas przypływu ludzie o niej zapomnieli, przynjamniej ta jedna osoba usłyszała jej wołanie.
-Jak ci na imię? I... O jaki budynek chodzi?

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:27
- Jean, jestem Ian.
Pastor powiedział to dość spokojnie, podobnie jak James uważał, że przybysz jest jednym z nich, tylko wylądował gdzieś dalej. Davies sam był zdziwiony, że udało mu się znaleźć w pobliżu grupy, a nie roztrzaskać gdzieś samotnie.
- Myślę, że to nikt z ludzi, którzy byli na tym nagraniu. Dobrze mu z oczu patrzy. Zresztą jeden mężczyzna z nożem nie dokonałby czegoś takiego... takiej masakry.
Davies zaczął się rozglądać, w obozie brakowało kilku osób.
- Proponuję ruszyć nad jeziorko. Jeśli chcecie to weźcie jakąś broń, ja nie mam takiego zamiaru, nie mógłbym potem i tak z nich skorzystać. Chodźmy nad to jeziorko, a potem coś wymyślimy.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:30
Stuartowi zrobiło się dziwnie miło. Pierwsza osoba spytała o jego imię, a przecież siedział tu już dwa dni. Omiótł wzrokiem dziewczynę - podobnie do Ivette nie była brzydka, miała mniej więcej tyle lat co on i o Boże, spytała o jego imię!
- Jestem Stuart. Można mi mówić Stu. Chodzi o budynek, który wczoraj znaleźliśmy... Jest tam dziwne laboratorium z trupem i jakimś psychicznym nagraniem, które mówi o tym, że ta wyspa jest karą za nasze życie i umrzemy tu - powiedział z lekkim uśmiechem. - Jak chcesz możesz sobie oglądnąć ten budynek i posłuchać nagrania...

Edytowane przez Lion dnia 17-04-2011 15:30
lolsonmag
Użytkownik

Postać:
John Shadow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:33
John pobiegł szybko do budynku i wziął 3 noże. Tak na czarną godzinę. Uznał też, że mała piła i młotek też się przydadzą. Przedmioty, które wziął nie były lekkie, ale bardzo pomocne. Wyszedł z budynku i dołączył do Ian'a. Chociaż znał go bardzo krótko, lubił go.

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:34
-Dziękuję za oświecenie, Stu... Stu - Jennifer spojrzała z wdziecznością wypisaną w oczach na Stuarta. Jego oczy wysyłały przyjazne ogniki. Dziewczynę zastanawiał tylko lekki uśmiech na jego twarzy, kiedy mówił o takich rzeczach.
-Z trupem powiadasz? - nie zrobiło to na niej większego wrażenia. W Nowym Yorku nie raz napatrzyła się na gwałty, wyłudzenia - Moglibyśmy tam pójść.

Edytowane przez Nicka dnia 17-04-2011 15:36
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:35
Ze złości i bezradności, że żadna szuflada się nie otworzyła, zaczęłam mruczeć pod nosem przekleństwa. Nagle usłyszałam Becky. Dotychczas tylko jej ufałam, więc byłam bardzo uczulona na jej punkcie. Krzyczała, że trup zniknął. Rzuciłam się pędem do niej, ale niestety się spóźniłam. Leżała na posadzce. - Rebecca, nie rób mi tego znowu...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:37
Usłyszałam głos kobiety i powoli doszłam do siebie, spojrzałam na nią bladym wzrokiem, wskazałam palcem, na miejsce, w którym wczoraj był trup. Nie było go!
- To TY wyniosłaś trupa? Gdzie on jest? Przecież tutaj nikogo nie było oprócz nas, nie mógł tak sobie zniknąć!- wciąż leżałam na podłodze, nie miałam siły wstać. Byłam przerażona obecną sytuacją.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Ian ruszył w stronę jeziorka. Tym razem nie czekał na grupę. Nie mógł już patrzeć na szalone laboratorium. Obok niego pojawił się John. Davies miał już o nim wyrobioną pierwotną opinię. Mięśniak, ale przyjazny i pomocny, do tego odważny i wysportowany. Pastor chciał jak najszybciej znaleźć się przy wodopoju. Nagle natknął się na parę: Stuarta i Jennifer.
- O hej, właśnie stamtąd wracamy - tu wskazał za siebie ręką.
- Już nikt nie chce tam być, chcemy się napisać i ruszyć dalej. Aha, nie wiem czy znacie moje imię, jestem Ian - powinniśmy się trzymać razem.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

- Nie możemy wyruszyć bez Rebecci, ona jest z nami!- stwierdziła stanowczym tonem Susan- Idę jej poszukać w labolatorium, może weszła tam sama. Jak powiedziała, tak zrobiła. Skierowała się ku budynkowi, nie oglądając się na leżącego tam trupa. Weszła po schodach i to, co zobaczyła, przeraziło ją niemal na śmierć. Poczuła jak serce jej staje, a żołądek wywraca fikołka- Becky leżała w kostnicy w kałuży świeżej krwi, z otwartymi, martwymi oczyma i podciętymi żyłami, z których jeszcze sączyła się ciemnoczerwona krew. W lewej ręce trzymała brudny skalpel, a jej włosy zlepiły się w szlamie podłogi zmieszanym z jej szkarłatną krwią, a nad jej ciałem nachylał się trup smiley
Jednak gdy Susan przestała krzyczeć, spomiędzy swoich łez które wypełniły oczy spostrzegła, że Becky jednak żyje i wcale nie leży w plamie krwi, a obok niej siedziała druga dziewczyna. Gdy uklęknęła obok niej poczuła jak jej kształtne piersi miarowo się unoszą. Zapłakana po ujrzeniu tej koszmarnej wizji wykreowanej przez jej własny, spanikowany mózg, szlochając zaczęła przypatrywać się, jak jej oczy powoli się otwierają, ukazując jej piękne oczy spomiędzy długich rzęs.

Edytowane przez Octopus dnia 17-04-2011 15:39
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:41
Jennifer spojrzała na Ian'a. Przyszedł nad jeziorko, ale dlaczego tylko Stuart zainteresował się jedną, zagubioną dziewczyną?
-Dobrze, trzymajmy się więc razem. Ale co niby będziemy robić? - zapytała trochę niewyraźnie. Jej mokre ubrania oblepiały ciało ochładzając ją nieprzyjemnie. Zdjęła więc bluzę i zawiązała ją sobie w talii.

Edytowane przez Nicka dnia 17-04-2011 15:45
Strona 18 z 48 << < 15 16 17 18 19 20 21 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum