Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 27 2024 23:16:07 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża południowa
Strona 14 z 48 << < 11 12 13 14 15 16 17 > >>
Autor RE: Plaża Południowa
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 18:38
Stałem przy półce, przyglądając się ludzkiemu sercu, gdy usłyszałem głos Cathy. Z trudem oderwałem się od oglądania tego eksponatu i ruszyłem w stronę dobiegającego głosu. Wszedłem do pomieszczenia, gdzie na środku, na stole operacyjnym leżało ciało. A raczej to, co z niego zostało. Wszystko było zmasakrowane, wszędzie było dużo krwi. I do tego jeszcze ten odór.... zakryłem buzię i nos, by nie zwymiotować.
- Kto coś takiego mógłby zrobić ? - zadałem pytanie, jednak nie oczekiwałem odpowiedzi.
- Chodźmy stąd. Potrzebuję powietrza... - wyszedłem tak szybko, jak wszedłem, a może jeszcze szybciej.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 18:39
Kiedy zaspokoiłam już swoje pragnienie, podniosłam się z klęczek i spojrzałam po twarzach zebranych. Oni też poczuli ulgę... Przeszłam kilka kroków, stając twarzą odwróconą w stronę miejsca, w którym jeszcze przed chwilą znajdowały się Rebecca i Catherine. Odwróciwszy lekko głowę, rzuciłam do innych:
- To co, idziemy? Czy czekamy tu na nich? Jeśli kogoś znajdą na pewno tu wrócą... a tak, możemy pogubić się w dżungli.

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie

Edytowane przez Andzia dnia 16-04-2011 18:39
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 18:42
- W sumie jednak nie chce mi się ich szukać, jeszcze się pogubimy. Na pewno do nas wrócą, im też nie widzi się łażenie samemu po dżungli- powiedziała Susan siadając na osłonecznionej plamie trawy.

Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 18:48
Zaczęłam się powoli wycofywać. Tyłem wyszłam z sali operacyjnej, a potem odwróciłam się i szłam coraz szybciej. Po drodze zauważyłam, że Rebecca nie wytrzymała. Nie dziwiłam jej się. Leżała na podłodze, cudem unikając pobrudzenia się mieszaniną formaliny i krwi. Na moment ją zostawiłam i wyszłam na powietrze. Wiatr zawiał gwałtowniej. Chmury nadciągały. Zbierało się na deszcz. Tim siedział na kamieniu obok. Oddychał głęboko. Chyba zaczynał trzeźwieć. - Musimy wrócić jeszcze po Becky, sama jej nie wezmę... - rzuciłam do niego i z powrotem weszłam do środka. Ponownie odurzył mnie ten zapach. Przykucnęłam przy Becky i zaczęłam delikatnie nią potrząsać. - Rebecca słyszysz mnie? Rebecca!

Edytowane przez panda dnia 16-04-2011 18:50
lolsonmag
Użytkownik

Postać:
John Shadow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 18:54
John, który trzymał się z dala od grupy, zauważył między drzewami fragment dużego, porośniętego budynku. Wygląda na bardzo stary. Nadaje się do rozbiórki - pomyślał. Ruszył szybkim krokem w jego stronę. Nagle weszły do niego trzy osoby.
-Zaczekajcie! - Krzyknął. Chyba go nie usłyszeli. Postanowił przyśpieszyć. Podbiegł do drzwi. Spojrzał do środka i zobaczył makabryczny widok: fragmenty organów w słoikach, krew na podłodze i stół, na którym leżały gnijące zwłoki.
- Ej! Kim jesteście? Moment. Catherine? - mówiąc to zrobił dziwną minę.
- A ty kim jesteś - Rzucił do jakiegoś gościa oglądającego zwłoki.
Nagle na podłodze zobaczył jakieś ciało. Przecież to Becky, ta dziewczyna z obozu - szybko pomyślał.
- Co jej zrobiliście?! - powiedział niepewnie
- Catherine! Dlaczego nią trzęsiesz - dodał szybko

Edytowane przez lolsonmag dnia 16-04-2011 18:55
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 18:56
Obudziłam się i ujrzałam Cathy, uśmiechnęłam się do niej, bardzo powoli wstałam, ale mało co nie straciłam równowagi. Znowu poczułam ten zapach, natychmias złapałam kobietę za rękę i razem wyszłyśmy zostawiając drzwi otwarte.
- Powinniśmy pójśc po całą resztę... powiedzieć im o tym. - rzekłam siadając i łapiąc powietrze, byłam w głębokim szoku.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 18:59
- Umiesz pomagać ludziom, zajmij się nią - teraz sam musiałem doprowadzić się do ładu. Wyjąłem tabletki i tak jak zwykle połknąłem kilka z nich. Dopiero wtedy zdałem sobie sprawę, że z nami jest jeszcze ktoś z obozu.
- Jak widać zemdlała, Rambo. Nie grzeszysz inteligencją. Możesz coś zrobić ? Idź po pozostałych z grupy i ich tu przyprowadź. Musimy porozmawiać. My jak widzisz...jesteśmy trochę niedysponowani - powiedziałem do Johna.

/lolsonmag, my już byliśmy na zewnątrz, nie w środku. smiley

Fear of a name increases fear of a thing itself.

Edytowane przez Arctic dnia 16-04-2011 19:00
mrOTHER
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-04-2011 19:12
To, co ujrzałem w środku, spowodowało, że zwymiotowałem. A wydawało mi się, że przeżyłem już wszystko. Zapach momentalnie przywrócił mi wspomnienia, gdy z ziemi zbierałem resztki ludzko-pochodnej mazi... Gdy Walter zabił dwóch dilerów jakiś czerwonym, chemicznym dymem, ciało jednego z nich wrzuciłem do wanny i zalałem kwasem. Niestety, nie posłuchałem się rad partnera, więc kwas, wcześniej rozpuszczając ciało, rozpuścił również wannę i podłogę, co skutkowało olbrzymią plamą z ludzkich strawionych bebechów, które należało wysprzątać...
Wtedy jednak miałem na sobie wysoko wyspecjalizowany kombinezon, a nie lekko śmierdzącą bluzę, przepoconą podkoszulkę i umazane od mokrej trawy spodnie.
Puściwszy kolorowego pawia (to pewnie skutek trawki) podszedłem do zakonserwowanych części ciała.
Laboratorium. - pomyślałem sobie. - To jest coś, na czym powinienem się znać. Gdybym bardziej uważał na lekcjach White'a...
Niestety, nie znalazłem oprócz nich nic ciekawego, więc wyszedłem.

The maze isn't meant for you...
zagubieni.org/darlton.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
lolsonmag
Użytkownik

Postać:
John Shadow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:25
John skierował się do grupy nad jeziorem. Gdy do nich doszedł, krzyknął:
- Tam jest jakieś labolatorium. To pewnie ten budynek o którym wspominaliście. Chodźcie tam wszyscy. Mamy mały problem !

/Arctic, jak pisałem posta to byliście w środku. Teraz niestety nie piszę za szybko gdyż mam jedną rękę w gipsie

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:27
Właśnie siedziałam sobie na jakimś głazie, słuchając wolnej, spokojnej ( smiley ) piosenki na swoim mp4, kiedy zauważyłam umięśnionego faceta, idącego w naszą stronę. Czym prędzej wyjęłam z uszu słuchawki.
- Laboratorium?! - spytałam zdziwiona. Czym prędzej podniosłam się z miejsca i otrzepałam.
- Ale co się stało? Kto tam jest?

Are you, are you
Coming to the tree
No stranger would it be

Edytowane przez Andzia dnia 16-04-2011 19:28
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:29
Ian przywitał się z Johnym.
- Jak pamiętasz mam na imię Ian i jak wszyscy wiedzą jestem pastorem.
Davies uśmiechnął się lekko.
- Mam nadzieję, że to nie problem.
Następnie przemówił głośniej tak, żeby wszyscy obecni członkowie grupy mogli go usłyszeć.
- Powinnyśmy tu zostać, oni na pewno zaraz wrócą. Rozdzielanie się jest nierozsądne i niebezpieczne.
Wtedy pojawił się ten umięśniony facet - John. Mówił o jakimś laboratorium.
- Zmiana planów. Chodźmy tam wszyscy, nie powinniśmy się rozdzielać.
Następnie podszedł do Alexandry.
- Dasz radę iść? Wiem, że marsz z taką nogą nie jest łatwy. Jak coś to mam wodę... powiedz jeśli będziesz jej potrzebować.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.

Edytowane przez Umbastyczny dnia 16-04-2011 19:32
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:30
Ciszę na zewnątrz przerywał tylko śpiew ptaków, jak w jakimś kiepskim, krótkometrażowym horrorze. Całą trójką nie mogliśmy się pozbierać po tym, co zobaczyliśmy. Otworzyłam oczy. Spojrzałam na budynek z przestrachem. Pewnie i tak zaraz będziemy musieli tam przyjść, razem ze wszystkimi. Odwróciłam się do Becky i Tima. - To chyba nie był zbyt dobry pomysł. Jak ci wszyscy ludzie tam wejdą, padną jak muchy. - powiedziałam łamiącym się głosem. Znowu zamknęłam oczy. Mimo tego, że wyszłam już z budynku, czułam ten odurzający smród. Pewnie miałam już go na ubraniu, skórze, włosach... Był wszędzie.

Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:31
Susan spostrzegła że na polanę, nad jezioro wszedł mężczyzna który niedawno poszedł z dziewczynami zbadać spostrzeżony nieopodal budynek. Ktoś już go wypytywał, więc dziewczyna wstała z trawy i podeszła do nich.
- No i co tam znaleźliście? Brud smród i malarię, czy coś fajniejszego?

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:33
- Ale oni muszą o tym wiedzieć, po prostu muszą. Może tam gdzieś ukryty jakiś telefon albo coś? Trzeba będzie to przeszukać, ale musimy poczekać na wszystkich.- odpowiedziałam głośno wzdychając, miałam dość tych wszystkich zgadek.- Oby tylko przybyli jak najszybciej...

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:34
- Obawiam się, że sprawa jest bardziej poważna... - zwróciłam się do brunetki, która zaczęła wypytywać mięśniaka.
- Ja też idę. Chcę się dowiedzieć, czemu tu jesteśmy i o co chodzi. I co jest w tym laboratorium. - dodałam posępnie.

Are you, are you
Coming to the tree
No stranger would it be

lolsonmag
Użytkownik

Postać:
John Shadow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:42
-Sama zobacz. Brud i smród mogą się schować. W sumie nie znaleźliśmy nic, nie licząc rozkładających się zwłok i słoików z ludzkimi organami. Są tam Rebecca, Catherine i Tim. - Powiedział do wszystkch
-Jestem John, miło mi - odpowiedział pastorowi - Jak zauważyłeś do tej pory służyłem w SOG (jednostka specjalna).

Edytowane przez lolsonmag dnia 16-04-2011 19:42
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:42
James przysłuchiwał się temu co mówił John w milczeniu. Obojętne mu było gdzie się pójdą, wiedział, że siedzenie nad jeziorem nie ma większego sensu. Może i była tu woda ale nie mieli jedzenia a w laboratorium mimo, że to mało sensowne mogli znaleźć coś nadającego się do spożycia. Mimo tego, że usłyszał tę część o zwłokach nie zmienił zdania.
-To idziemy ? - zwrócił się do grupy wstając

Edytowane przez Mr Nothing dnia 16-04-2011 19:43
... Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:44
-Trzeba ostrzec resztę, jak tylko do nas dotrą. A, i jest jeszcze drugie piętro. - powiedziałam cicho i wskazałam kiwnięciem głowy na budynek. Powoli zaczynałam się uspokajać. Oddech się wyrównał i chyba nawet nabierałam z powrotem kolorów na twarzy. Martwiłam się jednak, że nie dla każdego widok krwi jest czymś normalnym. Każdy znając życie będzie ciekawy i zaraz po wejściu można ich tylko będzie podnosić z podłogi. - Co prawda nie widziałam schodów tam prowadzących, ale przecież gdzieś muszą być. Będziemy musiały wejść tam jeszcze raz, dasz radę?

Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:45
- I ty mu wierzysz?-z podniesioną brwią zapytała blondyna, chyba Jamesa- Może jeszcze będzie tam automat z lodami włoskimi i sex shop?- stwierdziła ironicznie i ruszyła w kierunku, z którego wrócił John Christian Andersen.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 19:46
- Tak, jeśli chcemy wydostać się z tej wyspy i wrócić do normalnego życia musimy działać. Siedzenie nad jeziorem nam nie pomoże.
Davies cieszył się, że wiele osób myśli coraz racjonalniej i nie jest osamotniony w swych poglądach. Ruszył w kierunku, z którego przyszedł członek SOGu.
- Prowadź nas, byłoby niedobrze jeśli byśmy zabłądzili.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 14 z 48 << < 11 12 13 14 15 16 17 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum