Dopiero teraz zauważyłam, że jest taki temat Mój refleks powala Przeczytałam sobie wszystkie posty w tym temacie (), i nawet nie wiedziałam, że jestem trzecią osobą pod względem ilości postów. Gratuluję, panda Ale zgadzam się z niektórymi, że nie wszyscy mają zawsze czas, tak jak Muminka, która chyba ostatnio przygotowywała się do matury
Mr Nothing, Nicka, Andzia- trzy nowe twarzyczki w MP.
agusia, może mnie wcześniej nie zauważałaś, ze względu na to, że niewiele pisałam, ale jestem tutaj od mp12, więc nie wiem, czy można byłoby mnie zaliczyć do tych "najnowszych". No, ale jak sobie chcecie.
Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree
Andzia, właśnie się temu dziwiłem, bo już Cię z MP13 kojarzyłem jako Pauline, no i potem MP HP, ale się nie wtrącałem.
Andzia, w tych statystykach mogą być drobne błędy, bo robiłem to na szybko, a dalej nie robię, bo za dużo tego do ogarnięcia. Każdy chyba mniej więcej czuje ile pisze i jak się to ma na tle innych.
Powiem jeszcze co do obecnej fabuły. Ogólnie mi się podoba i jest fajnie. Dawniej chciałem szybkiego połączenia, ale dobrze pisało mi się z południakami i teraz uważam, że to chyba jednak trochę za wcześnie. Ale duży plus - w końcu pełno postów.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Przepraszam agusiu, że uraziłem twe delikatne uczucia. Wybacz mi proszę moje nieobecności. Liczę na twoją łaskę i mam nadzieję, iż jesteś na tyle wyrozumiała, że mi wybaczasz. Przepraszem jeszcze raz i obiecuję, że to się nigdy nie powtórzy.