Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 27 2024 23:24:46 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża południowa
Strona 9 z 22 << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Autor RE: Wędrówka na północ
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:17
Jennifer gotowała się z wściekłości. Gniła na tej głupiej wyspie z dala od i tak przesranego zycia. Czy gdzieś spotka mnie szczęscie?! zastanawiała się. Była to dość płonna nadzieja. Chciała kochać, być z kimś; dzielić smutki i radości. Ale kto by ją chciał? Spojrzała w stronę łazienki. Nie, to tylko głupi erotoman. Nie szukała miłości, a kiedy ta ją znalazła było za późno.
Postanowiła poszukac czegoś w pomieszczeniu z przebraniami. Znalazła tam strój idealny dla siebie: moro i czarna koszula, ukazująca trochę rowka jej piersi. Pewnie teraz Chicken się przyczepi, pomyslała. Najwyżej skopie go, po jego męskości, o ile ją posiadał.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:29
Gdy Ian oraz Johnny w najlepsze bawili się w twistera, James zebrał z ziemi swoje rzeczy i zaczął się powoli wycofywać do tyłu aż w końcu wyszedł z łazienki. Na korytarzu spotkał Jennifer. Pierwsze na co zwrócił uwagę to jej koszulka a dokładniej dekolt.
-Niezła koszulka - rzucił od niej puszczając jednocześnie oczko po czym pomaszerował do garderoby w samych bokserkach.

... Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:32
Ian stojąc już w dość dziwnej pozycji zauważył, że James ich opuścił.
- W dwóję to nie zabawa. I grając tutaj nikogo nie poderwiesz. Do boju bestio!
Pastor zwinął planszę i poszedł się kąpać.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:33
Z Jennifer nie wyszło to może wyjdzie z Cathy. Wykorzystując koniec gry Johnny wyjął z plecaka kokosa, którego dostał wcześniej od Johna Shadowa. Następnie udał się do pokoju, podszedł do dziewczyny od tyłu i podrzucił kokosa pod jej nogi.
- Czy to twój kokos?

Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 30-04-2011 19:36
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:34
Jennifer zamurowało. Nie sama odzywka, ale przede wszystkim bokserki James'a przyczyniły sie do tego podłego zaskoczenia, które poczuła już po raz czwarty w ciągu niespełna godziny. Opuściła głowę. Dekolt nie jest aż taki duży, pomyślała. Jednocześnie stwierdziła, że takie juz jej życie i nigdy nie spotka cywilizowanego mężczyzny, który otoczy ją ciepłem i ochroni przed światem.
-A ty masz interesujące bokserki - zawołała w stronę garderoby. Choć większość kobiet zainteresowałaby raczej ich zawartość, pomyślała, wzdychając głęboko nad dzisiejsza społecznością.

Edytowane przez Nicka dnia 30-04-2011 19:36
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:43
-No wiesz... najlepsze jest pod nimi - odrzekł wyciągając głowę zza drzwi garderoby. Po chwili pojawił się Johnny razem z kokosem. James pokazał mu :smiley po czym zaczął poszukiwania jakiegoś ubrania. Hmm, ten strój z II wojny światowej wyglądała całkiem nieźle - mówił sobie pod nosem oglądając właśnie taki strój.

... Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:47
Jennifer westchnęła jeszcze głębiej i przeciąglej niż poprzednio, po czym osunęła się po ścianie na podłogę. Odczuwała potrzebę zwyczajnej rozmowy z kimś, jednak nikt nie wydawał się odpowiedni. starała się przypomniec sobie obraz Micka w myślach, jednak szło jej to cięzko. Po policzku spłynęła jej jednak, słona łza.

Edytowane przez Nicka dnia 30-04-2011 19:47
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 20:31
- No ja pierdolę... - pomyślał sobie Johnny - Jak długo można czekać na jeden debilny post z odpowiedzią?!
Johnny wziął kokosa i odszedł.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 20:32
Ian wykąpał się, ale stwierdził, że nie może założyć swoich przepoconych ubrań. Wyprał je w kabinie prysznicowej, a następnie przypiął żabkami do karnisza. Liczył, że szybko wyschną. Udał się w samej bieliźnie do garderoby, by znaleźć coś odpowiedniego. Ian wybrał tam najnormalniejsze ubrania jakie znalazł, czyli czarne, obcisłe jeansy, ciemnozieloną koszulę z krótkim rękawkiem i skórzaną, czarną kurtkę. Ubrał się w to i stanął przed resztą.
- I jak wyglądam?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 20:39
- No, stary, z takim wyglądem możesz wyrwać... kilka sztachet z płotu - powiedział Johnny na widok Iana, ale zaraz potem przypomniał sobie jaką Ian ma pracę i lekko się zmieszał. - Trzymaj kokosa - powiedział wręczając wielebnemu twardy owłosiony przedmiot z białym płynem w środku (tak, dalej chodzi tylko o kokosa).

Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 30-04-2011 20:41
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 20:44
- Nie obchodź się z nim tak twardo, bo tryśnie i będziemy umazani białą substancją.
Ian nie bardzo też wiedział czy Johnny chwali jego wygląd czy też w dyskretny sposób go zbeształ. Pastor wyjął ze swojego plecaka jabłko i zaczął je jeść. Postanowił odpocząć, nie chciał tymczasowo podejmować decyzji. Chciał dać sobie i innym choć chwile wytchnienia.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 20:47
Pastor zaczął zażerać jabłko, więc Johnny skorzystał z okazji, aby mu się zwierzyć.
- Wiesz co? Czasami czuję, że gramy w jakiegoś zasranego mistrza przetrwania przez internet. - powiedział mu całkowicie poważnie Johnny.

Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 30-04-2011 20:49
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 20:59
Ian popatrzył na Johnny'ego lekko zdziwiony. Kawałek jabłka wpadł mu w krtań i musiał odkaszleć. Po kilku chrząknięciach powiedział zaskoczony.
- O czym Ty mówisz? Musisz mieć bardzo bujną wyobraźnię. Myślisz, że ludzie nie mają jak spędzać czasu tylko na jakichś beznadziejnych forach?
Ian uśmiechnął się do Chickena.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 21:21
/Mietowy, podsumowanie patrz, nie jestem w stanie być tak dyspozycyjna na telefonie siostry, gdzie dodanie posta graniczy z cudem smiley
Zjadłam, nie zwracając uwagi na kokosa, i wróciłam do garderoby. Chciałam mieć jakieś ciuchy na zmianę, jeśli mielibyśmy wyruszyć już niedługo. Rzędy wieszaków z ubraniami były tak długie, że prawie tworzyły korytarze. Szłam nimi, niczym po sklepie z używaną odzieżą i co jakiś czas przerzucałam jakieś ciuchy przez ramię. Znalazłam kilka sukienek w stylu lat 50., część zachowałam dla reszty, ale jedną wzięłam. Dalej suknie balowe, smokingi, peruki, znowu suknie balowe, mundury... Jeden z nich, najmniejszy, zdjęłam z wieszaka. Zabrałam koszulę i spodnie. Nie myśląc długo, ucięłam nogawki tak, aby wygodnie się w nich chodziło. Zadowolona z efektu poszukiwań, wróciłam do pokoju i wrzuciłam ciuchy do plecaka.

Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 22:25
Gdy wszyscy powędrowali do łazienki, my z Josie siedziałyśmy i wpatrywałyśmy się w siebie w milczeniu. Nasze spojrzenia zastępowały wszystkie myśli, słowa jakie kłębiły nam się teraz w głowach. Cisza była w tym momencie niesamowicie wymowna. Ludzie kręcili się wokół nas. Raz w bieliźnie, po chwili w starych ubraniach, ktoś grał w twistera. Naprawdę dziwne było to, że nikt nie zwrócił na nas uwagi, ale mi to jak najbardziej odpowiadało. Po dłuższym czasie wstałam i pocałowałam siostrę w czoło.
- Wykąpmy się też- stwierdziłam cichym głosem i powędrowałyśmy w stronę kabin prysznicowych. Nigdy nie sądziłam, że gorący prysznic może być tak wspaniałym doznaniem. Tu, po tylu dniach na wyspie było to czymś niezwykłym. Cieplutka woda przyjemnie obmywała moje zmęczone ciało, a truskawkowy balsam delikatnie wchłaniał się w opaloną skórę. Zaczęłam odpływać i to dosłownie tak że zapomniałam o ciuchach na przebranie. W końcu moje były już mocno znoszone i brudne. Nigdy nie lubiłam chodzić niemal naga przy ludziach. Zawsze się wstydziłam, mimo że na figurę nie mam co narzekać. Teraz jednak musiałam się przełamać. W czarnej bieliźnie wyszłam spod prysznica, chcąc jak najszybciej dostać się do pokoju z ubraniami. Niestety nie byłam w stanie ukryć wszystkich blizn na moim ciele. Czułam jak ekipa, szczególnie męska część wodzi za mną wzrokiem.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 23:24
//Przepraszam panda! Błagam, wybacz mi!

Johnny wszedł do garderoby. Do gustu przypadły mu beżowe mundury brytyjskie z II wojny światowej. Ściągnął garnitur i przepoconą koszulę i założył górną część munduru. Pasowała na niego idealnie. Przymierzył kilka peruk, ale żadna nie przypadła mu do gustu, więc został przy swojej naturalnej fryzurze. Podszedł do lustra i zobaczył swój wygląd.
- To piękny dzień... ale nie tak piękny jak ja. - pomyślał sobie. Wyszedł z garderoby i przeszedł do pokoju, w którym znajdowała się większość grupy.
- Uwaga laski, Johnny nadchodzi! - powiedział z uśmiechem wchodząc do pokoju. Wyjął z plecaka banjo, usiadł i zaczął grać cicho w kącie jakąś piosenkę.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-05-2011 10:23
Ian parsknął śmiechem na tekst wąsatego mężczyzny. Na dodatek zaczął on grać na banjo. Humor pastora był już na najwyższym poziomie. Zaczął on tańczyć i pląsać do piosenki Johnny'ego.

Wielebny z uśmiechem zwrócił się do swoich współtowarzyszy:
- Szubidubi ken dens!

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-05-2011 10:45
Szukałem w kupce pełnej ubrań z różnych epok czegoś dla siebie. Po kilku minutach poszukiwań udało mi się znaleźć w miarę dobrą koszulę i jeansy. Nie zwracając zbytnio uwagi na innych, wszedłem do łazienki. Opłukałem twarz i resztę ciała z krwi. Ubrałem nowo znalezione ciuchy. Pasowały idealnie. W koszuli rozpiąłem kołnierzyk i podwinąłem rękawy za łokcie. Zacząłem przeglądać się w lustrze. Nie jest najgorzej. Opuściłem łazienkę. Wziąłem kilka łyków wody.
- Może założycie chór parafialny ? - zagadnąłem do Iana i Johnny'ego.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-05-2011 10:56
Dosyć szybko wyszperałam ciuchy na przebranie i to nawet parę zestawów na zapas. Ubrałam ciemne dopasowane jeansy, poprzecierane już na kolanach i luźną, lekko prześwitującą, beżową koszulę. Wracając do głównego pomieszczenia, usłyszałam melodię i śpiew. Po instrumencie wiadomo było, że to Johnny, a po głosie i "kościelnym zaciąganiu" rozpoznałam Iana. Mimo naszej beznadziejnej sytuacji, uśmiechnęłam się pod nosem i przekraczając próg pokoju, zaczęłam śpiewać:
- Like a virgin... HEY!!! Touched for the very first time!

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-05-2011 12:50
Ledwo ułożony obraz Micka w wyobraźni został brutalnie zmyty przez odgłosy banjo i śpiewów z kościelnym motywem. Brzmiało to tak śmiesznie, że Jennifer nawet nie zdązyła poirytować się na twórców kociej melodii.
-Zycie takie juz jest. Nigdzie nie jest tak samo: w tym świecie nie da się wiecznie smucić - pomyślała. Weszła do pomieszczenia, gdzie było więcej ludzi -Idzie ktoś ze mną przeszukac resztę budynku? - zapytała z nadzieja w głosie.

Strona 9 z 22 << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum