Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 16:57:47 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:25:20
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża południowa
Strona 8 z 22 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Autor RE: Wędrówka na północ
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 14:38
A więc teoria James'a się sprawdziła. Ian nie był księdzem tylko gwałcicielem, który już od dawna miał ochotę na James'a i teraz postanowił zrobić pierwszy krok. Hawke nie wiedział za bardzo co zrobić. Z kabiny było tylko jedno wyjście i zanim stał właśnie pastor. Chłopak postanowił ratować sytuację.
-Eee, no... wiesz, nie jest tu aż tak dużo tego miejsca - miał nadzieję, że to wystarczy. Na wszelki wypadek dodał - ja wolę kobiety, przykro mi. Jak chcesz to może ktoś inny będzie zainteresowany. Mogę popytać jeśli chcesz - Oby dał mi spokój powtarzał sobie w myślach.

... Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 14:45
- Dobrze, skoro nie lubisz tak z marszu...
Ian powiedział to udawanym i dość smutnym tonem po czym wybiegł z łazienki i zaczął się głośno śmiać. Nie mógł się opanować i śmiał się dość długo. Osunął się po ścianie i usiadł na podłodze. Całe napięcie i ciśnienie opadło i pastor w końcu poczuł dziwną lekkość w sercu. Po chwili mężczyzna zauważył, że Catherine zostawiła uchylone drzwi do garderoby, ale nie znalazł tam nic ciekawego dla siebie. Wszystkie ubrania były albo niepraktyczne albo staroświeckie i po prostu dziwne. Dobry humor nie opuszczał wielebnego, więc wrócił do pod drzwi łazienki.
- Catherine, umyć Ci plecy?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 14:54
Johnny stał przed łazienką i usłyszał propozycję Iana adresowaną do Catherine.
- A mogłem zostać księdzem... - pomyślał sobie Johnny.

Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 30-04-2011 14:54
Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 15:14
-Uffff, udało się - James odetchnął. Ale co teraz ? Nie może się przecież cały czas tu ukrywać przed Ian'em. Otworzył powoli drzwi od kabiny i wyciągnął powoli głowę.
Cholera - zaklął cicho. Pastor nadal był w łazience i do tego proponował coś Catherine. Wolał nie wnikać co jej zaproponował. Chciał się tylko ulotnić stąd jak najszybciej. Rozejrzał się po łazience w poszukiwaniu swoich ubrań. Pech chciał, że James rzucił je za mocno i teraz leżą najbliżej Ian'a. Nie mógł teraz wyjść z kabiny gdyż ukazałby coś co mogło by Davies'a jeszcze bardziej zmotywować do działania dlatego odezwał się niechętnie w stronę pastora :
-Mógłbyś mi podać ubrania ?

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 15:21
Catherine jeszcze nie zdążyła odpowiedzieć, gdy James poprosił Iana o podanie ubrań. Pastor ucieszył się, bo miał kolejną okazję by postraszyć faceta.
- Podam Ci wszystko, ale ubierz tylko bieliznę. Na wyspie i tak jest ciepło, więc Ci nie potrzeba nic więcej. Opalisz się równomiernie, a niektórzy będą mogli sobie popatrzeć.
Pastor wrzucił Jamesowi ubrania górą.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 15:32
-Eee... no dobra... - James wziął ubrania, które podał mu Ian. Propozycja jaką złożył mu pastor była dość dziwna jednak nie tyle bał się co z tego wyniknie ale raczej tego co ludzie powiedzą na temat jego bielizny. Postanowił jednak zrobić tak jak powiedział mu Ian, może jeśli będzie się go słuchał to da mu wreszcie spokój ? Wątpił w to jednak i tak go posłuchał. Po tak ciężkich przemyśleniach wyszedł w końcu z kabiny w samych bokserkach z wyrysowanymi na nich plemnikami...

Edytowane przez Mr Nothing dnia 30-04-2011 15:33
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 16:03
Johnny usłyszał, że kabina się zwolniła i wszedł do łazienki. Zastał tam Iana i Jamesa. Ten drugi był... w samych bokserkach.
- OMG! - jęknął Johnny i wybiegł z łazienki. Zaraz po tym jeszcze raz zajrzał jeszcze raz do łazienki i powiedział:
- Spokojnie, jestem tolerancyjny, nikomu o was nie powiem!

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 18:28
- Johnny, może się do nas przyłączysz? Będzie bardzo miło.
Ian nie mógł przepuścić okazji i wciągnął w swoją zabawę kolejną osobę. Był zaskoczony, że James spełnił jego prośbę i zastanawiał się czy to przez jego dobry humor czy przez jakiś fetysz. Dodatkowo pastor zastanawiał się co myśli sobie Catherine zamknięta w kabinie.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 18:40
- Okej - powiedział Johnny. - Może być ciekawie. Ale nie zgadzam się na pejcze i przywiązywanie do łóżka.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 18:43
- O czym Ty mówisz? Szukam składu do gry w Twistera.
Ian chciał wprawić w ten sposób Johnny'ego w zakłopotanie, a dodatkowo rozerwać się, bo bardzo lubił tą grę. Wyjął więc planszę z torby i rozłożył na podłodze.
- James rozebrał się, żeby ubrania nie krępowały mu ruchów.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie

Edytowane przez Umbastyczny dnia 30-04-2011 18:43
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 18:43
Jennifer zamurowało już kilkakrotnie, a bardzo nie lubiła tego uczucia. Po raz pierwszy, gdy dołączyła do nich reszta ekipy. Po raz drugi, kiedy okazało się, że drzwi sa otwarte. Lecz trzecie zdziwienie było najbardziej niesmowite: pastor i Hawke w łazience... I jeszcze ta podejrzana rozmowa. Trzeba być tolerancyjnym, pomyślała Jenn, przechodząc obok mężczyzn z odrobinę przestraszonym wzrokiem. W łazience były trzy kabiny; dziewczyna weszła do jednej z nich i już po chwili poczuła to wspaniałe uczucie, kiedy ciepła woda prześlizguje po całym twoim ciele. Stąd nie dochodziły już do niej odgłosy zza drzwi kabiny: po prostu stała i zastanawiała się: co dalej?

MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 18:49
- Eeee... - odpowiedział Johnny zakłopotany. - Myślałem, że będziemy grać w scrabble.
Johnny zauważył, że Jennifer wchodzi do kabiny i bierze kąpiel. Właściwie to była niczego sobie i postanowił ją poderwać.
- Poczekajcie chwilę - powiedział do amatorów Twistera, po czym poprawił krawat i pewnym krokiem podszedł do kabiny, w której brała aktualnie kąpiel nowa miłość Johnny'ego, którą miał nadzieję poderwać.
- Hej! - Johnny zapukał w drzwi kabiny. - Jestem helikopter, mogę cię przelecieć?

Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 30-04-2011 18:51
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 18:52
-Kazałeś mi się rozebrać, żeby grać w twistera ?! - spytał James, który teraz już naprawdę nie wiedział o co chodzi. Przecież pastor jest pedofilem więc dlaczego chce grać w twistera. To jakaś ich nowa metoda ? Gdy Johnny wspomniał coś o tolerancji, Hawke chciał krzyknąć, że nie są razem ale bał się, że Ian zaraz się na niego rzuci i go zgwałci.

/Jestem helikopter, mogę cię przelecieć? smileysmiley genialne smiley/

Edytowane przez Mr Nothing dnia 30-04-2011 18:53
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:00
- A co miałeś robić rozebrany?
Pastor podpuszczał Jamesa, chciał widzieć jak wywinie się z tej niezręcznej sytuacji. Zauważył również, że Johnny ma równie dobry humor.
- Spytaj ją, czy umyć jej plecy. Catherine mi nie odpowiedziała, więc pewnie sama sięgnęła. Ależ musi być gibka...

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:01
Jennifer zatopiona w swoich myślach głęboko, niczym w jeziorze z kulą przywiązaną do nogi została jednak wyrwana ze swego świata. Jestem helikopter. Co to za shitowy tekst?! Jaja sobie robi, czy chce mnie poderwać tylko nie umie? pomyślała Jennifer. Może i Johnny miał oryginalne wąsy, lecz to było przegięcie pały. Jennifer zakończyła przyjemną kąpiel i wyszła z kabiny.
-Jak Cię kopnę w sranie to Ci motor stanie! - wycedziła mu lodowatym tonem przez zęby, po czym wyszła.

Edytowane przez Nicka dnia 30-04-2011 19:02
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:06
- Spokojnie mała, dzieci odziedziczą urodę po mnie! - rzucił za nią Johnny. No cóż, może gdzieś na tej wyspie będzie kobieta idealna dla Johnny'ego. Odwrócił się do Iana i Jamesa.
- Jestem za ładny, żeby wiązać się tylko z jedną kobietą. - powiedział z uśmiechem Johnny. - No to gramy w tego twistera?

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:07
Ian był chętny, ale lubił grać w Twistera z kobietami, bo wtedy była lepsza zabawa. Panie często były nieporadne, próbowały się zasłaniać i z wdziękiem upadały na planszę. Mata była gotowa, więc pastor spytał przez uchylone drzwi:
- Gra ktoś jeszcze w Twistera? Musimy się jakoś rozerwać.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:09
/Umba, jeszcze jedna taka akcja do Cath i masz wpierdol od Joachima smiley smiley
Puściłam pytanie Iana mimo uszu. Wolałam korzystać z tego, co mam teraz. Taka okazja mogła się długo jeszcze nie powtórzyć. Letnia woda zmieszana z truskawkowym mydłem spływała spokojnie po moim drobnym ciele. Z zamkniętymi oczyma starałam się zapamiętać to uczucie, ten zapach, którego już jutro mogłam nie zaznać. Zdawałam sobie sprawę, że mogę brać dzisiaj prysznic, uśmiechać się, chodzić po dżungli ostatni raz. Skończyłam kąpiel, nie chcąc zbyt długo zajmować kabiny. Wytarłam się i ubrałam. Włosy pozostawiłam wilgotne, bo i tak nie było tu suszarki. Przejrzałam się w lustrze - jak na wyspę wyglądałam naprawdę dobrze. Od razu pochwaliłam się za wybór sukienki na cienkich ramiączkach w pastelowych kolorach, która sięgała kolan. Wyszłam z kabiny. Kiedy otwierałam drzwi, czułam na sobie wzrok każdego faceta w łazience. Nie podobało mi się to, ale przecież nic im nie zrobię. Wróciłam do pokoju, w którym znajdowali się wszyscy i wzięłam jedną z kanapek. - Kto następny do kąpieli? - spytałam i wzięłam kęsa.

Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:13
-Eee... no nie wiem, ty mi kazałeś się rozebrać więc ... - ugryzł się w język. Przecież o to dokłanie Ian'owi chodziło. Chciał aby James zrobił z siebie idiotę a tym co teraz powiedział dał mu jeszcze większą szansę na to aby to on wygrał tę grę.
-Tak, Johnny grajmy ! Zaczynajmy przyjacielu - zwrócił się do pastora. Może jeśli będą zajęci grą to nie zauważą gdy wymknie się po cichu z łazienki.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-04-2011 19:16
Pastor ucieszony zakręcił strzałką, która zatrzymała się na polu w kolorze trawy i z rysunkiem dłoni.
- Lewa ręka na zielone!
Ian cieszył się jak dziecko i szybko położył kończynę w odpowiednim miejscu. Bawił się przy tym jakby wygrał milion w totka.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Strona 8 z 22 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum