Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 18:18:45 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:56:41
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 50 z 107 << < 47 48 49 50 51 52 53 > >>
Autor RE: Plaża Północna
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:21
-Tajemnica wojskowa? To byliby bardzo niezadowoleni gdyby ktoś to przypadkowo rozwalił.. - odpowiedział na jej słowa Stark, skierował pistolet w stronę tej maszyny, był pewny że teraz zareaguje...

Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:22
- Dziwne, że nie widziałam Cię wcześniej - mruknęła w stronę Rodiona - Wskaż nam mordercę, jeśli go zobaczysz. A teraz prowadź do tych z jaskiń - włożyła ręce do kieszeni po czym spojrzała na Krwawiącą. - Gdzie ty się podziewałaś przez cały czas..

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 21-04-2011 21:22
- Współpracować? To znaczy? My nic nie wiemy i chyba z kimś nas pomyliliście - odpowiedział Cillian.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:23
Rozumiem, że zbyt wielkiego wyboru nie mamy. - Założyłem rękę na rękę opierając się przy tym podobnie jak on, uśmiechnąłem się pod nosem mając nadzieję, że nie zauważy mojego przedrzeźniania. W końcu byłem zdany na jego łaskę. - Tylko jak mamy z tobą współpracować, skoro nawet nie wiemy gdzie jesteśmy i dlaczego nas tutaj sprowadzono?

So we saved the world together for a while, and that was lovely

Edytowane przez grzechuuu dnia 21-04-2011 21:26
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Marron
Użytkownik

Postać:
Charlie Crawford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:23
- Rozwal, proszę bardzo, ale jeżeli to zrobisz to tutaj zjawią się moi ludzie, jesteś bezsilny. - zaśmiała się głośno, zdawała sobie sprawę, że pomimo tego wszystkiego i tak górowała, oni byli bezsilni.
Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:25
- Uciekłem przed nim... - wyszeptał mężczyzna, jakby obawiał się, że owy morderca zaraz wyjdzie z krzaków i będzie chciał go zastrzelić. Ruszył w stronę jaskiń, nie miał ochoty rozmawiać. Był typem samotnika. - To jakieś dziesięć minut drogi stąd.
Shaggy
Użytkownik

Postać:
Benjamin McLevis

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:25
- No to dupa. - Skomentowałem gdy niebieskawe światło laptopa zniknęło przestając oświetlać ściany jaskini. Wzdrygnąłem się, w jaskini było chłodno a brak koszuli zaczął dawać o sobie znać, nigdy nie marzyłem tak bardzo o zwykłej koszulce jak teraz. Spojrzałem jeszcze raz w stronę ciągnącego się tunelu, nie mogłem się oprzeć złudzeniu, że coś tam siedzi i nas obserwuje. Potrząsnąłem głową, głupia wyobraźnia.

Ekwipunek: Paczka papierosów, zapalniczka, baton, stare zdjęcie, scyzoryk.
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:26
Siergiej ani myślał o współpracy i zastanawiał się nad atakiem na dziwnego mężczyznę. Czekał tylko na odpowiedni moment.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:28
-Byłam w tym pięciogwiazdkowym hotelu za wzgórzem. Doprawdy, nie potrafię zrozumieć, czemu Wy kisicie się tutaj, podczas gdy tam podają drinki z parasolkami prosto do jacuzzi... A na siłowni co wtorek jest joga.- uśmiechnęłam się do dziewczyny i śmiało podążyłam za nimi. -Więc co się stało? Czemu grupa się rozdzieliła?

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 21-04-2011 21:28
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:28
-Ok, teraz wiem że to ważne jest dla ciebie. Twoi ludzie? Miło będzie jak wpadną. - rzekłem, spojrzałem teraz na Noddle'a. On się na tym znał! Na sprzęcie! - Johnny, ty się znasz na komputerach i reszcie, może ty obadaj dokładniej tę maszynę a potem wrócimy do domu, tak jak chcesz. Pasuje to? - zapytałem się miłym tonem, to kolejna osoba, z którą mogę mieć problemy. Brakowało tu tylko Rodiona i mojej siostrzyczki do pełni szczęścia.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:29
- To nie wy tutaj jesteście od zadawania pytań. - odparł chłodno mężczyzna mierząc ich wszystkim wzrokiem. - Tomy, jesteś potrzebny!
Nagle do pomieszczenia wszedł kolejny mężczyzna o orzechowych oczach i czarnych włosach. Ten natychmiast wszedł do klatki i wyciągnął z niej Connie, po czym staranie ją zamkną.
- To co, możemy pogadać, czy nadal jesteście temu przeciwni?

Edytowane przez April dnia 21-04-2011 21:30
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:33
Po chwili wszedł drugi mężczyzna, który uwięził Connie. Siergiej się zagotował i zaczął prowokacyjnie strzelać palcami nadal nic nie mówiąc. Spoglądał też jakie plany mają Cillina i drugi mężczyzna, którego imienia Torbinskij nawet nie znał.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Marron
Użytkownik

Postać:
Charlie Crawford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:33
Na stole stał radar, a dokładnie kilka monitorów, które za pomocą fal radiowych wykrywały wszystkie obiekty, jakie przekroczyłby określoną linię.

- Jak wpadną to zrobią z was jajecznicę, tak się składa, że znają cały ten skład, masz na sobie mundur mojego narzeczonego i do tego naszywkę z jego imieniem, więc od razu się zorientują.
Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:36
Connie w końcu dowiedziała się kto idzie. Przyszli jacyś żołnierze i ich gdzieś zaciągnęli siłą. Nie wiele z tego rozumiała, ale nie miała nic do powiedzenia. Sytuacja nawet się jej podobała bo nareszcie coś się działo. wisiało jej to czy przeżyje czy nie. Bardzo lubiła takie akcje i nie koniecznie była ugodowo nastawiona. Patrzyła jak chłopaki rzucali się w ramionach przybyłych, ale uznała to za pomysł bez sensu i potrzeby więc nie poszła w ich ślady. W końcu zawiązali im oczy i zaprowadzili do jakiejś ciemnej celi. Wszyscy buli zdenerwowani, ona jednak zachowała spokój. Nie pytała gdzie idziemy dokąd nas prowadzą. Przystanęła w końcu pomieszczenia, w cieniu prawie niezauważona. Niedługo potem przyszedł jednak jeden za zbrojnych i zaproponował współpracę. Była ciekawa co jeszcze wymyślą i postanowiła zgodzic się na każdy warunek, chocby Siergiej, Mike i Cilian mieli tego nie zrobic. Jeśli jednak ktoś każe jej zabic albo wydac innych, nie zrobi tego gdyby nie wiem jakie tortury przechodziła.
- Jak dowiem się jakie są warunki współpracy na pewno wam pomogę w miarę moich możliwości. - powiedziała zdecydowanym głosem patrząc żołnierzowi prosto w oczy. W pewnej chwili wszedł jakiś drugi mężczyzna i uwięził dziewczynę. Widaocznie nie była im potrzebna. Widziała jednak że Siergiej aż się zagotował, a Mike i Cilian nie byli również zachwyceni. Zabrał ją gdzieś i wcale nie czuła się tym zachwycona, pewnie nie dla tego że bała się o siebie, a o pozostałych w celi.

Edytowane przez Nina dnia 21-04-2011 21:39
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:38
Cholera... jedyny podłącznik do ludzkości wyładował się. - Trudno - Skomentowałamm wcale się tum nie przejęłam. Zapatrzyłam się w ciemny punkt w głębi jaskini. Czarna nicość, która przerażała swoją tajemniczością. - Ludzie, czy was też irytuje to, że nie wiemy co się tam kryje? - Spytałam wskazując wgłąb. - Ma ktoś ochotę na małą przechadzkę?

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:39
- Spokojnie. Zdążyłam wysłać wiadomość o ratunek do znajomych i mego przeklętego braciszka. - powiedziałam do Bena. Nie miał na sobie koszuli, co było uderzającym widokiem, lecz nie zwracałam na to uwagi. - Teraz musimy tylko czekać, aż ktoś przyśle pomoc. O ile to zrobi.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:39
- Bo przez trzy dni lało i będąc na plaży mieliśmy marne szanse na przeżycie? - odpowiedziała jej marszcząc brwi - Halo, zostaliśmy porwani, nie jesteśmy na wakacjach! - pomachała do krwawiącej - nie wiem co się stało, uciekłam. Słyszeliśmy głosy i maszerowanie, kilka osób zostało, kilka uciekło i to zapewne oni są w jaskiniach..

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:40
Stark spojrzał szybko na mundur, rzeczywiście było tam wyszyte David Farrel. Odszedł i zaczął szukać czegoś, dzięki czemu usunąłby naszywkę. W końcu nożyczki, wziął się szybko do pracy. Groźby Crawford nie robiły na nim wrażenia, jeśli jego plan wypali to oni spokojnie za kilka dni wydostaną się z tego miejsca...
-To co kolego? Chcesz naprawdę wrócić do domu? Tylko dzięki mnie to możesz zrobić. - zwrócił się do Noddle'a, ostateczności sam był gotów to zrobić...

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:40
Stark spojrzał szybko na mundur, rzeczywiście było tam wyszyte David Farrel. Odszedł i zaczął szukać czegoś, dzięki czemu usunąłby naszywkę. W końcu nożyczki, wziął się szybko do pracy. Groźby Crawford nie robiły na nim wrażenia, jeśli jego plan wypali to oni spokojnie za kilka dni wydostaną się z tego miejsca...
-To co kolego? Chcesz naprawdę wrócić do domu? Tylko dzięki mnie to możesz zrobić. - zwrócił się do Noddle'a, ostateczności sam był gotów to zrobić...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 21:41
Jeden z żołnierzy przystawił pistolet Connie do skroni, na oczach wszystkich.
- Chcemy wiedzieć, kto was tutaj przysłał. - odparł niebiesooki.

Strona 50 z 107 << < 47 48 49 50 51 52 53 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum