Autor |
RE: Plaża Północna |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:21 |
|
|
-Tajemnica wojskowa? To byliby bardzo niezadowoleni gdyby ktoś to przypadkowo rozwalił.. - odpowiedział na jej słowa Stark, skierował pistolet w stronę tej maszyny, był pewny że teraz zareaguje...
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:22 |
|
|
- Dziwne, że nie widziałam Cię wcześniej - mruknęła w stronę Rodiona - Wskaż nam mordercę, jeśli go zobaczysz. A teraz prowadź do tych z jaskiń - włożyła ręce do kieszeni po czym spojrzała na Krwawiącą. - Gdzie ty się podziewałaś przez cały czas..
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:22 |
|
|
- Współpracować? To znaczy? My nic nie wiemy i chyba z kimś nas pomyliliście - odpowiedział Cillian.
|
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:23 |
|
|
Rozumiem, że zbyt wielkiego wyboru nie mamy. - Założyłem rękę na rękę opierając się przy tym podobnie jak on, uśmiechnąłem się pod nosem mając nadzieję, że nie zauważy mojego przedrzeźniania. W końcu byłem zdany na jego łaskę. - Tylko jak mamy z tobą współpracować, skoro nawet nie wiemy gdzie jesteśmy i dlaczego nas tutaj sprowadzono?
So we saved the world together for a while, and that was lovely
Edytowane przez grzechuuu dnia 21-04-2011 21:26 |
|
Autor |
Marron
Użytkownik
Postać: Charlie Crawford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:23 |
|
|
- Rozwal, proszę bardzo, ale jeżeli to zrobisz to tutaj zjawią się moi ludzie, jesteś bezsilny. - zaśmiała się głośno, zdawała sobie sprawę, że pomimo tego wszystkiego i tak górowała, oni byli bezsilni. |
|
Autor |
Rodion
Użytkownik
Postać: Rodion Iwanowicz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:25 |
|
|
- Uciekłem przed nim... - wyszeptał mężczyzna, jakby obawiał się, że owy morderca zaraz wyjdzie z krzaków i będzie chciał go zastrzelić. Ruszył w stronę jaskiń, nie miał ochoty rozmawiać. Był typem samotnika. - To jakieś dziesięć minut drogi stąd. |
|
Autor |
Shaggy
Użytkownik
Postać: Benjamin McLevis
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:25 |
|
|
- No to dupa. - Skomentowałem gdy niebieskawe światło laptopa zniknęło przestając oświetlać ściany jaskini. Wzdrygnąłem się, w jaskini było chłodno a brak koszuli zaczął dawać o sobie znać, nigdy nie marzyłem tak bardzo o zwykłej koszulce jak teraz. Spojrzałem jeszcze raz w stronę ciągnącego się tunelu, nie mogłem się oprzeć złudzeniu, że coś tam siedzi i nas obserwuje. Potrząsnąłem głową, głupia wyobraźnia.
Ekwipunek: Paczka papierosów, zapalniczka, baton, stare zdjęcie, scyzoryk. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:26 |
|
|
Siergiej ani myślał o współpracy i zastanawiał się nad atakiem na dziwnego mężczyznę. Czekał tylko na odpowiedni moment.
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:28 |
|
|
-Byłam w tym pięciogwiazdkowym hotelu za wzgórzem. Doprawdy, nie potrafię zrozumieć, czemu Wy kisicie się tutaj, podczas gdy tam podają drinki z parasolkami prosto do jacuzzi... A na siłowni co wtorek jest joga.- uśmiechnęłam się do dziewczyny i śmiało podążyłam za nimi. -Więc co się stało? Czemu grupa się rozdzieliła?
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 21-04-2011 21:28 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:28 |
|
|
-Ok, teraz wiem że to ważne jest dla ciebie. Twoi ludzie? Miło będzie jak wpadną. - rzekłem, spojrzałem teraz na Noddle'a. On się na tym znał! Na sprzęcie! - Johnny, ty się znasz na komputerach i reszcie, może ty obadaj dokładniej tę maszynę a potem wrócimy do domu, tak jak chcesz. Pasuje to? - zapytałem się miłym tonem, to kolejna osoba, z którą mogę mieć problemy. Brakowało tu tylko Rodiona i mojej siostrzyczki do pełni szczęścia.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:29 |
|
|
- To nie wy tutaj jesteście od zadawania pytań. - odparł chłodno mężczyzna mierząc ich wszystkim wzrokiem. - Tomy, jesteś potrzebny!
Nagle do pomieszczenia wszedł kolejny mężczyzna o orzechowych oczach i czarnych włosach. Ten natychmiast wszedł do klatki i wyciągnął z niej Connie, po czym staranie ją zamkną.
- To co, możemy pogadać, czy nadal jesteście temu przeciwni?
Edytowane przez April dnia 21-04-2011 21:30 |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:33 |
|
|
Po chwili wszedł drugi mężczyzna, który uwięził Connie. Siergiej się zagotował i zaczął prowokacyjnie strzelać palcami nadal nic nie mówiąc. Spoglądał też jakie plany mają Cillina i drugi mężczyzna, którego imienia Torbinskij nawet nie znał.
|
|
Autor |
Marron
Użytkownik
Postać: Charlie Crawford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:33 |
|
|
Na stole stał radar, a dokładnie kilka monitorów, które za pomocą fal radiowych wykrywały wszystkie obiekty, jakie przekroczyłby określoną linię.
- Jak wpadną to zrobią z was jajecznicę, tak się składa, że znają cały ten skład, masz na sobie mundur mojego narzeczonego i do tego naszywkę z jego imieniem, więc od razu się zorientują. |
|
Autor |
Nina
Użytkownik
Postać: Louanne Ambrosio
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:36 |
|
|
Connie w końcu dowiedziała się kto idzie. Przyszli jacyś żołnierze i ich gdzieś zaciągnęli siłą. Nie wiele z tego rozumiała, ale nie miała nic do powiedzenia. Sytuacja nawet się jej podobała bo nareszcie coś się działo. wisiało jej to czy przeżyje czy nie. Bardzo lubiła takie akcje i nie koniecznie była ugodowo nastawiona. Patrzyła jak chłopaki rzucali się w ramionach przybyłych, ale uznała to za pomysł bez sensu i potrzeby więc nie poszła w ich ślady. W końcu zawiązali im oczy i zaprowadzili do jakiejś ciemnej celi. Wszyscy buli zdenerwowani, ona jednak zachowała spokój. Nie pytała gdzie idziemy dokąd nas prowadzą. Przystanęła w końcu pomieszczenia, w cieniu prawie niezauważona. Niedługo potem przyszedł jednak jeden za zbrojnych i zaproponował współpracę. Była ciekawa co jeszcze wymyślą i postanowiła zgodzic się na każdy warunek, chocby Siergiej, Mike i Cilian mieli tego nie zrobic. Jeśli jednak ktoś każe jej zabic albo wydac innych, nie zrobi tego gdyby nie wiem jakie tortury przechodziła.
- Jak dowiem się jakie są warunki współpracy na pewno wam pomogę w miarę moich możliwości. - powiedziała zdecydowanym głosem patrząc żołnierzowi prosto w oczy. W pewnej chwili wszedł jakiś drugi mężczyzna i uwięził dziewczynę. Widaocznie nie była im potrzebna. Widziała jednak że Siergiej aż się zagotował, a Mike i Cilian nie byli również zachwyceni. Zabrał ją gdzieś i wcale nie czuła się tym zachwycona, pewnie nie dla tego że bała się o siebie, a o pozostałych w celi.
Edytowane przez Nina dnia 21-04-2011 21:39 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:38 |
|
|
Cholera... jedyny podłącznik do ludzkości wyładował się. - Trudno - Skomentowałamm wcale się tum nie przejęłam. Zapatrzyłam się w ciemny punkt w głębi jaskini. Czarna nicość, która przerażała swoją tajemniczością. - Ludzie, czy was też irytuje to, że nie wiemy co się tam kryje? - Spytałam wskazując wgłąb. - Ma ktoś ochotę na małą przechadzkę?
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:39 |
|
|
- Spokojnie. Zdążyłam wysłać wiadomość o ratunek do znajomych i mego przeklętego braciszka. - powiedziałam do Bena. Nie miał na sobie koszuli, co było uderzającym widokiem, lecz nie zwracałam na to uwagi. - Teraz musimy tylko czekać, aż ktoś przyśle pomoc. O ile to zrobi.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:39 |
|
|
- Bo przez trzy dni lało i będąc na plaży mieliśmy marne szanse na przeżycie? - odpowiedziała jej marszcząc brwi - Halo, zostaliśmy porwani, nie jesteśmy na wakacjach! - pomachała do krwawiącej - nie wiem co się stało, uciekłam. Słyszeliśmy głosy i maszerowanie, kilka osób zostało, kilka uciekło i to zapewne oni są w jaskiniach..
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:40 |
|
|
Stark spojrzał szybko na mundur, rzeczywiście było tam wyszyte David Farrel. Odszedł i zaczął szukać czegoś, dzięki czemu usunąłby naszywkę. W końcu nożyczki, wziął się szybko do pracy. Groźby Crawford nie robiły na nim wrażenia, jeśli jego plan wypali to oni spokojnie za kilka dni wydostaną się z tego miejsca...
-To co kolego? Chcesz naprawdę wrócić do domu? Tylko dzięki mnie to możesz zrobić. - zwrócił się do Noddle'a, ostateczności sam był gotów to zrobić...
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:40 |
|
|
Stark spojrzał szybko na mundur, rzeczywiście było tam wyszyte David Farrel. Odszedł i zaczął szukać czegoś, dzięki czemu usunąłby naszywkę. W końcu nożyczki, wziął się szybko do pracy. Groźby Crawford nie robiły na nim wrażenia, jeśli jego plan wypali to oni spokojnie za kilka dni wydostaną się z tego miejsca...
-To co kolego? Chcesz naprawdę wrócić do domu? Tylko dzięki mnie to możesz zrobić. - zwrócił się do Noddle'a, ostateczności sam był gotów to zrobić...
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 21:41 |
|
|
Jeden z żołnierzy przystawił pistolet Connie do skroni, na oczach wszystkich.
- Chcemy wiedzieć, kto was tutaj przysłał. - odparł niebiesooki.
|
|