Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:49:31 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:45:54
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 43 z 107 << < 40 41 42 43 44 45 46 > >>
Autor RE: Plaża Północna
Shaggy
Użytkownik

Postać:
Benjamin McLevis

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:34
- Tak, na plaży powinno być dobrze, musimy to obgadać z innymi. W sumie nie uśmiech mi się mieszkać w dżungli. A na plaży co innego, zresztą, jeśli mamy szukać ratunku, to lepiej wypatrywać go na morzu. - Odpowiedziałem Melody. - A co do tego gdzie byłem to, bujałem się tu i tam szukając jakiegoś miejsca by się schować, wszędzie jednak było mokro i mniej bezpiecznie niż bieganie bez celu po dżungli.

Ekwipunek: Paczka papierosów, zapalniczka, baton, stare zdjęcie, scyzoryk.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:39
Siergiej z zażenowaniem obserwował ludzi którzy uśmiechali się i rozmawiali będąc na takim odludzi w tak tragicznym warunkach. Kompletnie ich nie rozumiał. Nagle poczuł dziwne kręcenie w nosie i głośno psiknął. Lekko poruszył się obawiając się, że mógł zostać usłyszany.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:40
- Plaża to dobry pomysł, ale ma swoje wady. Z czasem wyczerpiemy zapasy owoców, zwierząt idt. z okolicy. Do wodospadu też jest stamtąd kawałek. Co prawda, gdyby ktoś się zgubił, łatwo by nas znalazł, ale w takim razie wrogowie i zabójcy tego tam gościa też by nas bez problemu znaleźli. - stwierdziłam poważniejąc. - No i zostanie problem higieny. Przydałaby się odpowiednia toaleta.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:43
Zgadzałam się z Benem i Dakotą. Nagle ktoś kichnął. - Na zdrowie. - Powiedziałam odwracając się do innych. Zauważywszy, że nikt nie trzyma się za nos zrobiło się nieciekawie. Wstałam z miejsca. - Czy ktoś jest w dżungli? - Spytałam lasu. - Nikt mi nie odpowie chociaż małego 'dziękuję'?

If you don't take drugs probably you have other addictions.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:45
Wiesz.. myślałam o takich małych domkach dla każdego. -Beatrice usłyszała z ust rudej - Zdurniałaś- oświadczyła lustrując Melody wzrokiem - Wiesz, mam w planach pójść na jutrzejsze otwarcie nowej galerii w Kansas, a nie zapierdzielać tu przy budowie domu.. - Włoszka zmarszczyła brwi po czym usiadła na mokrym kamieniu. Z góry jednak kapała woda, więc musiała przenieść się w inne miejsce.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:47
- Cholera- powiedział dosyć głośno Siergiej wiedząc, że został usłyszany. Postanowił opuścić krzaki i zobaczyć co planują inni nieszczęśnicy z wyspy. -Dziękuję- powiedział ironicznie do kobiety, która go usłyszała. Spojrzał z bliska na wszystkich nic nie mówiąc.

Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:48
Connie siedziała tak pod drzewem, a z chwili na chwilę przybywało tam coraz więcej osób. Teraz była ich już spora grupka, ale roślina buła duża więc pewnie większośc się zmieści. Usłyszała szelest liści i spojrzała w górę. To Dakota zsunęła się na niższą gałąź i przywitała się z właśnie przybyłym Benem. Melody też przyszła i miałam wielką nadzieję że nie zacznie znowu mi dogryzac.Mimo wszystko postanowiłam się z nimi przywitac.
- Hej.- zwróciłam się do Melody i Bena. Chyba nawet nie oczekiwałam odpowiedzi, a i tak zaczynało się przejasniac więc niedługo powinniśmy byc wolni od tego schronu. Planowałam przejśc się po plaży, tak dla odetchnięcia świeżym powietrzem, bo pod spadochronem był okropny zaduch. Między innymi dlatego że przyszli inni.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:49
Nagle usłyszeliście dziwne odgłosy, jakby jakieś stado ludzi przedzierało się przez dżunglę, głośno rozmawiali, ale bardzo niewyraźnie, więc nie mogliście posłuchać, o czym dyskutowali.
Cele:
- Zdecydujcie, czy chcecie tutaj zostać, czy uciekać- pamiętajcie o tym, co w nagraniu mówiła kobieta.

Edytowane przez April dnia 20-04-2011 20:49
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:50
- Chcesz to sobie mieszkaj tutaj pod spadochronem. Mam to gdzieś. - Powiedziałam do włoszki. - A'propo ... masz może transport do Kansas? - Ciągnęłam. - Z chęcią wybrałabym się na zakupy.
Odsunęłam się o krok do tyłu obserwując starucha. - Coś ty za jeden? - Byłam w szoku tak jak wszyscy.

Edytowane przez chlaaron dnia 20-04-2011 20:56
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:53
W tym samym czasie gdy w dżungli działy się jakże ciekawe i tajemnicze zdarzenia Nikola siedział sobie w swoim schronieniu popijając wodę i jedząc bliżej nieokreślony owoc.

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:53
- Siergiej- warknął niczym rosyjski chart. Zmierzył ponownie wszystkim jakby chciał się rzucić im do gardeł.
Nagle kobieta coś krzyknęła aby uciekać. Torbinskij zrobił wielkie oczy i omal. wbrew swojej naturze. nie wybuchnął śmiechem.

Edytowane przez Michal dnia 20-04-2011 20:55
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:54
- Może mu wydłubiesz oko tym nożykiem? - jęknęła Beatrice w stronę Dakoty śmiejąc się przy tym głośno. Nagle.. Wszyscy zwrócili swe głowy w stronę miejsca z którego chwilę temu wyszedł Siergiej - słyszycie to? Ktoś tu idzie... - urwała robiąc kilka kroków wstecz.

-Penelope Widmore

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:55
Wyciągnelam z kieszeni nóz i chwyciłam go mocno, by móc się obronić przed starszym panem, który wyszedł z krzaków. Już chciałam coś powiedzieć, gdy usłyszałam w oddali szmer. Poczułam jak serce bije mi coraz szybciej.
- Ktoś idzie... - szepnęłam do Bena, Connie i Melody.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:57
- Ktoś idzie... - szepnęłam do Bena, Connie i Melody.

/A do Beatrice to już nie? smiley i tak słyszała..../

-Penelope Widmore

Shaggy
Użytkownik

Postać:
Benjamin McLevis

Mistrz Przetrwania

- Ale zawsze jakieś schronienie się przyda. - Odezwałem się do Beatrice, która była przeciwna budowie domków. Zacząłem baczniej przyglądać się nieznajomemu gdy usłyszałem ludzkie głosy. Z początku myślałem, że zmęczenie i zła dieta robią mi figle, ale po reakcji innych nie trudno było zgadnąć, że to dzieje się naprawdę.

Ekwipunek: Paczka papierosów, zapalniczka, baton, stare zdjęcie, scyzoryk.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

...usłyszałam coś przedzierające się przez dżunglę... Czekałam, aż wyłoni się z krzaków, postraszy nas i zwieje... Ale nie. Było coraz bliżej. Słychać było jakby krzyki, niewyraźne słowa - ludzie. - Chodu! - Zawołałam. Sama nie zareagowałam na moje słowa. - Cholera, zwiewajcie! - Pognałam przodem. - Za mną! - Miałam plan...

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:58
/ Nie do Beatrice niesmiley Poza tym moje postać nadal nie wie jak się twoja nazywa, ale w każdym razie za nia nie przepada smiley

Wedle zaleceń Melody rzuciłam się za nia biegiem, porywając przy tym za sobą Connie i Bena. Histeryczka niech sobie radzi sama (smiley). Biegłam coraz szybciej, aż w koncu zrównałam się z rudą.

Edytowane przez Carmelka dnia 20-04-2011 21:01
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:58
Po chwili jakaś inna kobieta skierowała nóż w kierunku Rosjanina.- Uważaj dziewczynko bo się zranisz.- znowu ironicznie się uśmiechnął i przygotował w kieszeni kastet.

Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 20:59
Nagle dziewczyna usłyszała jakieś rozmowy z lasu. Nie podejrzewała że znajduje się tam aż tyle ludzi. Myślała że większośc jest tutaj a tu sie okazuje że jakaś spora grupka idzie i hałasuje. Zobaczyła że Beatrice trochę się odsunęła i postanowiła pójśc za jej przykładem. Wstał i podeszła do dziewczyny.
- Kto to? Było nas tutaj tak dużo? - zwróciła się do niej z nieukrywanym strachem.

grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-04-2011 21:01
Słysząc głosy rozejrzałem się szybko dookoła szukając dogodnego miejsca do schowania się. Za wszelką cenę chciałem poznać odpowiedzi. Z ust rudej, nieznanej mi jeszcze kobiety usłyszałem nawoływanie do ucieczki. Ja jednak nie zamierzałem uciekać. Nie tym razem. Uciekałem w swoim życiu już wiele razy. Nauczyło mnie to, że warto jest przeciwstawić się problemom, niezależnie od skutków. Do tego dochodziła niesamowita ciekawość. Nie było to mądrą decyzją, przecież nie miałem nawet żadnej broni. Leżąc za jakimś wielkim kamieniem nasłuchiwałem nadchodzących głosów. Może nie była to idealna kryjówka, czas się jednak kończył, a oni byli coraz bliżej. Słyszałem przy tym również uciekających przyjaciół. Nazwanie ich tak jest bardzo odważnym stwierdzeniem, ale brakuje mi synonimów.

So we saved the world together for a while, and that was lovely

Edytowane przez grzechuuu dnia 20-04-2011 21:06
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 43 z 107 << < 40 41 42 43 44 45 46 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum