Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:40:19 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 17
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:36:42
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 39 z 107 << < 36 37 38 39 40 41 42 > >>
Autor RE: Plaża Północna
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:02
Posłałam wdzięczne spojrzenie facetowi, który odebrał ode mnie naczynia na wodę. Nagla zaczęło padać.
- A niech to szlag! - mruknełam głośno i ruszyłam za reszta naszej skromnej grupki do szałasu. Chciałam iść po wodę. Byłam dzwinie spragniona, a wiedziałam, że w ostatnim koknosidle jest bardzo malo wody, gdyż był to najmniejszy kokos. W sumie deszcz mi nie przeszkadzal, ale burza to co innego. Kiedy Alex zmarł szalała burza. Za każdym razem jak w Phoenix zanosiło się na nią chowałam się do piwnicy, zakladam słuchawki i słuchałam głosno muzyki. Tu nie miałam takiej możliwość. Przerażona drżałam skulona pod daszkiem. Przed oczami widziałam wyraźnie tamtą scene.
Szaleje burza. Nnapastnik wyciąga broń i celuje nią w bezbronnego Alexa. Strzela. Alex krzyczy i pada na ziemię. Napastnik ucieka. Siedzę skulona w aucie Alexa i dzwonię po katerkę. Długo nikt nie obiera. W końcu odzywa się kobiecy głos. Mówię co się dzieję, po czym wychodze z auta. Podbiegam do Alexa. Jest cały we krwi. Ptrzy na mnie i porusza ustami. "Przepraszam..." - szepcze...
Potrząsnęłam gwałtownie głową. Rozejrzałam się. Byłam na wyspie... Nie na tamtej ulicy. odetchnełam z ulgą, ale po policzkach nadal kapały mi łzy...

Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 19-04-2011 22:07
Mimo, że ulewa była ogromna to z każdą chwilą coraz bardziej się wzmagała. Szałas zbudowany przez Martina był konstrukcją solidną. Mimo braku doświadczenia w budowaniu tego typu konstrukcji, widać było fachową rękę i precyzję w wykonaniu. Z pewnością na konkursie amatorskich szałasów mógłby walczyć o główną nagrodę. Ale nie zmieniało to faktu, że w takich warunkach długo nie przetrwa. - Musimy pomyśleć co dalej bo ten szałas chyba niedługo się rozwali. Może schronimy się w budowli tego gościa z dżungli? - zapytał w stronę Cilliana i Melody, którzy wraz z nim widzieli budowaną wieżę.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:08
Connie po przeżyciach z dzikiem które były dla niej bardzo wyczerpujące szybko usnęła. Wstała jednak rano, ale znów pamiętała wszystko przez mgłę. Ktoś gdzieś przychodził, kręcił się ale wcale nie była ciekawa kto i w jakim celu. Nowy dzień był prześliczny, świeciło słońce. Zapowiadał się bardzo ciekawie. Zjadła kawałek upolowanego dzika, napiła się i można by powiedziec że czuła się komfortowo, gdyby nie obecna sytuacja. Niestety, ten piękny dzień nie trwał zbyt długo.Gdzieś tak koło południa zaczęło lac jak z cebra. Dziewczyna siedziała na plaży i widziała co inni robili cały dzień. Pomagali przy Andy'm, rozmawiali śmiali się, ale też budowali coś na styl domku. Trzeba przyzac że udało im się to, a pomysł był trafny, szczególnie że tak się rozpadało. Czuła dopiero teraz jak próżno siedziała i nic nie robiła przez pobyt na tej wyspie. Co prawda krótki, ale to nie zmienia sytuacji. Gdyby nie chęci innych nie byłoby schronienia, więc nie była pewna czy może z niego skorzystac. Pomimo obaw pobiegła jednak do domu. Stanęła przed wejściem i zobaczyła że jest jeszcze trochę miejsca. Cała drżąca i przemoczona spytała.
- Hej, czy znajdzie się dla mnie też miejsce? Strasznie się rozpadało i chciałabym schronic się pod jakimś dachem...- spytała i w zasadzie pytanie nie było skierowane do konkretnej osoby, więc oczekiwała odpowiedzi od kogokolwiek. Oczywiście może się zdarzyc że nie pozwolą jej wejśc, no ale spróbowac zawsze warto...

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:09
- Dobry pomysł, ale jak wniesiemy tam Andy'ego? - Spojrzałam na Moore'a. - Idźcie, ja z nim zostanę tutaj. Powinno wytrzymać do końca ulewy. - Spojrzałam na konstrukcję dachu.

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 19-04-2011 22:16
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:13
- No nie, zapomniałam plecaka.. - przypomniała sobie Beatrice robiąc facepalma. Miała tam leki, nożyczki, szkicownik - wszystko co miała.. Tak roztrzepana osoba jak ona miała problemy ze zrobieniem prania, a co dopiero życia na wyspie.. Po chwili wybiegła z szałasu kierując się w stronę miejsca gdzie jeszcze wczoraj płonęło ognisko. Podniosła torbę po czym spojrzała w stronę chatki, rzuciła się biegiem w jej stronę potykając się przy tym kilkakrotnie. Przy wejściu wepchała również Connie moknącą na deszczu.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 19-04-2011 22:16
To była jedna z takich sytuacji, w których człowiek się waha i nie jest w stanie podjąć żadnej decyzji. Celades zastanawiał się czy zostać tu, czy schronić się w budowli Nikoli, nie mając pewności czy w ogóle zostaną przed niego do niej wpuszczeni. Jednak jakiś impuls w końcu podpowiedział mu by został i to zakomunikował - Ja na razie zostanę. Jak się dach całkiem zniszczy to wówczas pobiegniemy do dżungli. - powiedział i założył na plecy plecak by być w razie czego przygotowanym.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:17
-Wybacz mi bardzo, masz rację. No to co chcesz wiedzieć? - spytał się Stark, w tym samym czasie rozejrzał się dokładniej, chciał wiedzieć gdzie on jest...

Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:18
- Aha... Czyli co mogę wejśc?- spytałam bo nagle ktoś wepchnął mnie do środka. Po chwili zorientowałam się że była to Beatrice. Nie czekając na odpowiedź weszłam dalej i usiadłam w jakimś suchym koncie. Było mi zimno w tych mokrych ubraniach, ale co miałam teraz zrobic? przecież nie mam nic suchego. Brr... Zimne i mokre ubrania są naprawdę nieprzyjemne. Fajnie było sobie tak uśiąśc i czuc koło siebie tyle oddechów. Kącik był przytulny, więc rozgościłam się w nim prostując nogi. Żeby było mi cieplej, ściągnęłam buty i skarpety i siedziałam tak szczęśliwa...

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:25
Nagle coś w szałasie zepsuło wilgotny zapach deszczu. - Ale jedzie, czujecie to?- Wędrowałam wzrokiem po twarzach i zobaczyłam Connie siedzącą szczęśliwą bez skarpet. - Fuj, kobieto. - Powiedziałam cicho do siebie. - Wystaw je na deszcz. Bedzie jeszcze przyjemniej - mówię Ci! - Podsunęłam Drew.

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 19-04-2011 22:26
Marron
Użytkownik

Postać:
Charlie Crawford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:25
- Zamknij mordę!!- wykrzyknęła wściekła dziewczyna do Johhny'ego, wzięła do ręki pistolet, który przed chwilą zabrała drugiemu mężczyźnie i celowała do niego. - Nie wy tutaj jesteście od zadawana pytań. Znacie się?
Pokój, w którym się znajdowali przypominał mały salonik.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 19-04-2011 22:30
Martin patrzył z zainteresowaniem co w jego szałasie robi Connie. Nie zdecydował się skomentować zachowania blondynki, lecz takich oporów nie miała Melody. Szybko wypaliła co na temat Connie sądzi, sprawiając, że Celades niemal wybuchnął śmiechem.

/chlaaron smiley

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:32
- Spoko, uciekniemy. - odpowiedział Andy nieznajomemu mężczyźnie, chyba osobie która wybudowała tą chatkę. - Przy okazji jestem Andy. będę biegł tuż za wami. - dodał z ironią w głosie.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

-Nie, nie znam go - odpowiedział szybko zgodnie z prawdą Stark, nie chciał jej denerwować. Gość pewnie tak jak on wylądował tutaj jakimś dziwnym przypadkiem. Johnatan miał już kilka teorii na temat tej kobiety...

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

-Nie, nie znam go - odpowiedział szybko zgodnie z prawdą Stark, nie chciał jej denerwować. Gość pewnie tak jak on wylądował tutaj jakimś dziwnym przypadkiem. Johnatan miał już kilka teorii na temat tej kobiety...

Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:34
Nagle mój spokój zmąciły słowa Melody. Chyba nie spodobało jej się że ściągnęłam skarpetki, popatrzyłam na nią wilkiem, wciągnęłam skarpetki i z powrotem założyłam buty.Ta to umie zepsuc chwilę pomyślałam. Jak się odzywa to tylko coś niemiłego. Uśmiechnęłam się do niej sztucznie i cichutko powiedziałam - Masz rację, na deszczu jest o wiele przyjemniej, a szczególnie dobrze wbija się wtedy igły. Słyszałaś o tym?- powiedziałam najsłodziej i najmilej jak tylko umiałam. Mimo wszystko miałam nadzieję że nie uzna tego za aluzji do jej narkomanii.

Marron
Użytkownik

Postać:
Charlie Crawford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:38
Niebiesooka spojrzała na nich- w tej samej sekundzie zaprzeczyli, wyglądało to podejrzanie, zamilkła na jakiś czas, po czym sięgnęła po laptopa z teczką.
- Tutaj mam twoje rzeczy, są bezpieczne. TY!- zwróciła się do Johnny'ego. - Nie ruszaj się, bo jak tutaj przyjdę, a ty cokolwiek zrobisz, to właduję ci kulkę w głowę, a ty...
Spojrzała groźnym wzrokiem na Johnatan'a.
- Pójdziesz ze mną, ruszaj się! Już!
Edytowane przez Marron dnia 19-04-2011 22:39
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:41
-Okej,już idę panno porucznik. A wybacz mi, podporucznik o ile to jest twój mundur... -rzekł głośno Johnatan, ruszył posłusznie w kierunku, który wskazała mu ta mała suka.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:42
A Nikola siedział sobie w swoim schronieniu i tylko patrzył jak deszcz pada na zewnątrz. Po chwili dojrzał jak inni się tłoczą w jednym małym, marnym szałasiku. Jednak widząc to nie zrobił nic poza tym że usiadł z tyłu swojego schronienia.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:43
- Będą teraz rozmawiały o skarpetkach... - Jęknęła Beatrice odwracając się do rudej i blondyny. - Jakbyście nie zauważyły, jakoś nie zanosi się na to, by przestało padać. Ciśnijcie się tu wszyscy dalej.. - Ostatnie zdanie skierowała do reszty - Idę w głąb dżungli, tam gdzie mój spadochron przykrywa całą koronę drzewa i jest z pewnością suszej niż tu - po tym założyła torbę na plecy i wyszła z szałasu kierując się w stronę dżungli.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 19-04-2011 22:46
Connie korzystając z sytuacji wybiegła za Beatrice. Postanowiła iśc z nią.
- Mogę iśc z tobą? - spytała ale bez względu na odpowiedź i tak by z nią poszła.

Strona 39 z 107 << < 36 37 38 39 40 41 42 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum