Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 18:16:48 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 8
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:54:43
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 22 z 107 << < 19 20 21 22 23 24 25 > >>
Autor RE: Plaża Północna
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 12:32
- Jest już dużo lepiej... Nie rozumiem tylko w jaki sposób ból tak szybko osłabł... Co robiłem jak byłem nieprzytomny? - Andy zadawał mnóstwo pytań dziewczynie, która jako jedna z dwójki osób zajęła się nim. Pamiętał swoje sny, podczas których przypominał sobie ukochaną....

Edytowane przez Dexter dnia 17-04-2011 12:35
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 12:39
Stark ruszył ku rannemu mężczyźnie oraz kobiecie, którą skądś kojarzył jej twarz, ale przez te ostatnie wydarzenia nie mógł dokładniej sobie przypomnieć.
-Hej! Nie, niestety nie jestem lekarzem - rzekł szybko z delikatnym uśmiechem, nie chciał by był zawiedziony ranny gdyby od razu pomyślał, że w końcu zajmie się nim ktoś kompetentny. - Jak się czujesz? Zbudujemy nosze, które pozwolą ciebie transportować, miejmy nadzieję że znajdziemy lekarza. Jeszcze można usztywnić nogę, ale to tylko na twoją prośbę. Tak przy okazji jestem Johnatan Stark - dokończył mówić, od razu jego dłoń wystrzeliła w ich stronę, by się przywitać.

Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 12:40
Cele:
- Zatroszczcie się o wodę pitną i jedzenie.
- Rozbijcie obóz na plaży- pamiętajcie o waszych spadochronach, mogą wam się do czegoś przydać.
- Zawiążcie relację między sobą.- Od tego zależy, kto zostanie liderem grupy, zaprzyjaźnijcie się

Edytowane przez April dnia 17-04-2011 12:41
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 12:44
/ nie słucham poleceń Niewolnicy Furfusia, gdzie jest April ?! smiley /

/April przegrała zakład i będzie tak do środy. smiley/

April niestety nie przegrała zakładu smiley remis był, przypomnę ci niewolnico smiley - PedoFurf

Ja chcem April i już! smiley

Edytowane przez Dexter dnia 17-04-2011 13:18
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 12:48
- Wołałeś jakąś Monicę... Miałeś gorączkę, ale ją ujarzmiłam. - Uśmiechnęłam się do mężczyzny. Nie miał już potu na czole i wyglądał w miarę normalnie... Jak na razie. Podszedł do nas mężczyzna z tamtej grupy. Rozpoznawałam go - to był "morderca". Przyglądał mi się... Pewnie bił się z myślami skąd mnie kojarzy... Przedstawił się. - Melody... - Uścisnęłam jego dłoń. - Czy to ty nie jesteś tym zabójcą z dżungli? - Wystrzeliłam prosto z mostu. Wolałam wiedzieć prawdę od razu... Koleś wyglądała na takiego, ale wcale tak się nie zachowywał.

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 17-04-2011 12:50
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 12:54
-Zabójca z dżungli? Nie, nie jestem - odrzekł, stłumił śmiech, bo to go rozbawiło mocno- Jesteś kolejną osobą, która mnie o coś oskarża! Wiem, teraz ciebie kojarzę! Ty byłaś z tym kolesiem, który mi zajebał kapelusz! Znasz go! Mów gdzie on jest, ma mi oddać mój kapelusz! - powiedział Stark, widząc jej twarz dodał jeszcze - Spokojnie, nic mu nie zrobię, po prostu chcę mój kapelusz i tyle.

Edytowane przez Furfon dnia 17-04-2011 12:55
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 12:58
- No jasne. - Spojrzałam na niego podejrzliwie. - Nie wiem gdzie Rodion zniknął. Pewnie zaszył się gdzieś w dżungli z obawy przed Tobą. - Oskarżyłam Johnatana. Pomyślłam chwilę. - A czy byłbyś łaskaw mi wyjaśnić dlaczego nazywają Cię mordercą, skoro nim nie jesteś? - Wierciłam Starka wzrokiem.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 13:06
-Dlatego że pierwszej nocy pojawił się trup w naszym obozie, drogi naszym sercom wspaniały pułkownik Milton - powiedział Stark, wyjął legitymację wojskową tego pułkownika i podał dziewczynie, on sam od początku tego Miltona nie lubił -Tak się przez przypadek złożyło, że go wcześniej postrzeliłem z mojego pistoleta w nogę. Taka to ciekawa historia. To co, uważasz mnie za morderce? Czy może zgodzisz się ze mną, że to dziwny zbieg okoliczności? - skończył mówić, wciągnął mocno powietrze. Rodion. Teraz widział jak ten koleś się nazywał, będzie mu łatwiej odzyskać kapelusz.

Edytowane przez Furfon dnia 17-04-2011 13:07
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 13:09
- Ja jestem Andy... Miło poznać, John. - odpowiedział facetowi, oferującemu swoją pomoc. W pierwszej chwili wydawał się być w porządku facetem, chwilę potem rozgorzała dyskusja między nim a Melody.
- Zabójca? Jaki zabójca? - zapytał obojga. Syknął z bólu, ponieważ podrażnił nogę próbując wygodniej usiąść.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 13:14
- Później Ci wyjaśnię. - Szepnęłam Andy'emu. - Pozól, że najpierw z Nim to załatwię.
Wzięłam legitymację do ręki i przyjrzałam się zdjęciu. - Sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Najpierw uwierzyłam Rodionowi a teraz Ty wszystkiemu zaprzeczasz. - Powiedziałam do Johnatana oddając mu legitymację. - Nie wyglądasz mi na takiego, który to mógł by zabić "za nic". - Powiedziałam spoglądając na niego od stóp do głów. Przypomniały mi się słowa Rodiona: - A czy to prawda, że zagroziliście Rodionowi śmiercią, jeśli piśnie choć słówko o Was? - Spojrzałam na resztę jego ekipy i założyłam ręce na piersi.

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 13:17
Andy przysłuchiwał się rozmowie Melody i Johnny'ego o zabójcy. Nie znał niejakiego Rodiona, dla niego tak jakby historia na wyspie dopiero się zaczynała. W skupieniu analizował kolejne słowa dwójki kompanów.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 13:25
-Co?! Ja tego twojego ziomka widziałem właśnie pierwszy raz z tobą! Wcześniej nigdy go nie widziałem. Reszta osób chyba tak jak ja. Też się znaleźliście tym dziwnym sposobem co inni? - zapytał się, widząc jak kiwają głowę kontynuował - Odsłuchajcie tego dokładnie, to jakaś babka znalazła w dżungli - skończył mówić, puścił nagranie z dyktafonu, pewnie zareagują tak jak reszta osób na to. Żart. Stark jakoś coraz mniej w to wierzył...

http://www.sendspace.pl/file/c3e3026f4c5cc0bc141821e

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 13:39
Biedny Rodion. Musiał mieć jakieś omamy. John wyciągnął dyktafon i puścił nagranie. Słuchałam dokładnie, powtarzając słowa kobiety w głowie. - Zajebiście. - To były jedyne moje słowa adekwatne do tej sytuacji. Co to miało być? -To jest jakiś absurd. - Wykrzyknęłam wstając z miejsca i odgarniając włosy z oczu. Przechadzałam się w tę i spowrotem. - A niby skąd Oni wiedzą o naszym dotychczasowym życiu? - Spytałam patrząc na Starka.

/wrócę o 16. smiley/

Edytowane przez chlaaron dnia 17-04-2011 13:41
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 13:41
Po odsłuchaniu nagrania Andy popatrzył z niedowierzaniem na Johnatana.
- Kara? Ale za co? Przecież nie zrobiłem w życiu nic złego, bynajmniej nic tak złego, by zasługiwać na śmierć... To jest chore... - rozejrzał się po wszystkich kompanach, domyślając się, czy może ktoś z nich jest odpowiedzialny za obecny stan rzeczy.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 13:41
Beatrice siedziała pod drzewem wyciągając listki z ciemnych włosów, to czasochłonne zajęcie przerwał jej mężczyzna pytając o jej samopoczucie. Spojrzała na jego uśmiechniętą twarz i zmrużyła oczy, gdyż słońce akurat świeciło w miejsce w którym siedziała - Kiedy przechodziłam przez trudny okres, a ludzie pytali mnie jak się czuję, odpowiadałam "Dziękuję, fatalnie" a oni się obrażali. Doskonałe uczucie to społeczny obowiązek w przeciwnym razie jest się solą w oku innych, cóż.. Czuję się okropnie - wyznała uśmiechając się przy tym delikatnie - Beatrice - przedstawiła się podając rękę - Siadaj. - wskazała kciukiem miejsce obok siebie, zachęcając Mike'a do spoczęcia.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 17-04-2011 13:56
grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:06
Szybko usiadłem obok, kiedy wykonała gest ręką. - Mógłbym się obrazić, ale nie ma w pobliżu nikogo z kim miałbym ochotę rozmawiać. Więc będziesz na mnie skazana jeszcze przez jakiś czas. - Włożyłem rękę do tylnej kieszeni wyciągając moją whisky i podsuwając piersiówkę pod nos Beatrice. - Podobno to czasem pomaga, możesz spróbować. -

So we saved the world together for a while, and that was lovely
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:11
-Tak, to jest chore. Myślę, że powinniśmy ustalić co nas wszystkich łączy, bo wątpię żebyśmy byli przypadkową grupą. Te teksty o karze, sam nie wiem jak to traktować, jako żart czy nie, biorąc pod uwagę już jednego trupa. Ale to później zrobimy, teraz to musimy przetrwać. Idę poszukać jedzenia, nie wiem jak wy ale ja jestem bardzo głodny - odpowiedział Johnatan, kiwnął im głową na pożegnanie i od razu skierował się w stronę dżungli.

Edytowane przez Furfon dnia 17-04-2011 15:17
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:18
Więc będziesz na mnie skazana jeszcze przez jakiś czas - usłyszała. Uniosła brwi i zaśmiała się pod nosem - Uciekniesz stąd w podskokach szybciej, niż Ci się wydaje - stwierdziła opierając się o drzewo. Zgarnęła włosy za uszy i przetarła rękoma zmęczoną twarz. Otworzyła zakrętkę piersiówki, którą przed chwilą podał jej Mike i zamoczyła usta w whisky. Oddała mu do ręki buteleczkę po czym powiedziała - a Ty, co zrobiłeś takiego złego w życiu, że Ciebie też tu wysadzili? No wiesz, ta kobieta z dyktafonu mówiła, że jesteśmy tu za karę..

/teraz to ja znikam na godzinę smiley/

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:51
Johnatan rozglądał się uważnie, nigdzie na drzewach nie widział żadnych bananów czy pomarańczy, tylko owoce, które dla niego nie były znane czyli papaje, mango i kokosy. Nigdy ich nie jadł. Był zbyt głodny by grymasić, zaczął zbierać tę żywność do swojego plecaka, nie zajęło mu to zbyt dużo czasu gdyż było ich mnóstwo w tym rejonie dżungli. Obładowany jedzeniem wrócił na plaże, owoce zostawił na jednym spadochronie, który był na plaży.
-Smacznego wam życzę, nic lepszego nie znalazłem. Przydałaby się woda, może ktoś wie skąd możemy wziąć? Widzieliście jakieś źródło? Jezioro? - zapytał się głośno, liczył że ktoś będzie wiedział bo inaczej kiepsko będzie z nimi...

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-04-2011 15:55
Andy zaczął rozmyślać na temat tego, co usłyszał. Co on mógł zrobić, ze ktoś zesłał go tu na pewną śmierć? Nie mógł tego pojąć... Po 2 dniach na czczo, w jego brzuchu zaczęło burczeć. Akurat Johny wrócił z poszukiwań jedzenia wraz z całą stertą owoców.
- Melody - zwrócił się do dziewczyny, która się nim opiekowała - znalazłaś moją torbę? I mam prośbę, podasz mi coś do zjedzenia?

Strona 22 z 107 << < 19 20 21 22 23 24 25 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum