Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 00:22:09 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:18:32
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 15 z 107 << < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Autor RE: Plaża Północna
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 16:24
Droga Północy, jeżeli będziecie się obijać i nie wykonywać celów to będziemy stali w miejscu. smiley W tej edycji mają być rozdawane immunitety, ale jeżeli tak dalej pójdzie to moja ukochana grupa nie dostanie ani jednego. smiley Nie chcę wam zrobić na złość- nie martwcie się, będziecie mieli czas wolny, przyjdzie na to czas, ale najpierw musicie wykonać kilka celów.
Dziękuję za uwagę. smiley

Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 16:36
Nikola po długim marszu wreszcie dotarł do brzegu oceanu. Od razu poczuł jego przyjemną bryzę. Niestety na plaży nikogo nie zastał gdyż trafił do niezamieszkałej przez nikogo części. Podróż jednak tak zmęczyła Nikolę, że nie miał siły by szukać innych ludzi. Niestety był już dość wiekowy i przez to szybciej się męczył. Postanowiwszy więc na razie odpocząć Nikola otworzył swój notes. Był on pusty po za pierwszą kartką, ale to nie zważało by go trzymać jako najcenniejszą rzecz jaką w życiu miał. Czuł, że jeszcze ten notes na coś ważnego mu się przyda.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 16:45
Ta chwila już ulatywała w powietrze... a ja tkwiłam na ziemi, patrząc, jak się oddala... Wpatrywałam się dalej w morze. Odwróciłam się i ujrzałam, że do grupki dołączył jakiś nowy mężczyzna. Był wyraźnie czymś zmartwiony, więc postanowiłam sprawdzić co jest grane. Podeszłam do towarzyszy. - Co się dzieje? - Spytałam rozglądając się po wszystkich. Wzrok zawiesiłam na nowym. - Kim jesteś?

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 16-04-2011 16:49
Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 16:55
- Jestem Rodion, przybyłem tutaj na spadochronie, wyglądowałem w dżungli i widziałem morderstwo i innych ludzi... chcą nas zamordować, musimy się schować, bo nas tutaj znajdą, szybko, szybko!- krzyczał podnosząc się- Tam są!!
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:03
Nie wiedziałam co się dzieje. O czym on bredzi? Ktoś chciał nas zabić? Rodion strasznie panikował... - Jestem Melody. - Powiedziałam niepewnie, nie ruszając się z miajsca. Wzrokiem podążyłam za palcem, którym chłopak wskazał morderców. - Tam nikogo nie ma Rodion. - Wytężyłam wzrok wyszukując kogoś ruszającego się w dżungli. - Kogo zabili? Tam są inni? A może coś opatrznie zrozumiałeś... Pamiętasz twarz tego zbrodniarza?

Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:05
- Nie, nie pamiętam dokładnie, ale gdybym go zobaczył to bym od razu sobie przypomniał, inni ludzie, widziałem ich. Są w dżungli, czekają na nas. Nie możemy się tam zbliżać, powiedzieli mi, że jeżeli to zrobimy to nas zabiją. Mam nadzieję, że nikogo nie ma w dżungli, bo inaczej... - urwał w pół zdania i usiadł na piasku. Wziął do ręki kamień i zaczął rzucać do morza.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:12
Spojrzałam po twarzach pozostałych. O co tu kurwa chodzi!? - Dobrze, nie zbliżymy się do dżungli. - Co to miało być? Miałam zamiar zakraść się do dżungli i to sprawdzić, gdy tylko Rodion przestanie świrować. Poza tym miałam jeszcze poszukać torby Andy'ego. Usiadłam obok niego... - Słuchaj, może jeśli Ci podsunę parę cech to sobie przypomnisz? Tylko musisz spróbować się uspokoić... - Poprosilam chłopaka, bo cały się telepał. Spojrzałam na niego. - Czy któryś z tutaj obecnych jest do niego choć trochę podobny? - Wskazałam na resztę obserwującą moje poczynania.

Edytowane przez chlaaron dnia 16-04-2011 17:14
Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:16
- Nie, nie, nie... to był mężczyzna wysoki miał brodę, to pamiętam, miał brodę... to zły człowiek, a jego ludzie zakazali mi się odzywać, bo mnie zabiją! Już więcej nic nie powiem, oni przyjdą po mnie!
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:23
Johnatan poczuł potrzebę załatwić się, uznał że najlepiej jak to im powie, bo pomyślą że ucieka.
-Zaraz wracam, tylko się załatwię. Potem możecie mnie ukamienować, jeśli tak będziecie pragnąc tego. Bo tak, wszystko kurwa musi być winą Johnatana, że jakiś gościu leży akurat martwy. - powiedział głośno uśmiechając się, od razu ruszył w stronę dżungli, miał zamiar załatwić się i zastanowić nad kilkoma sprawami, nawet nie zauważył jak w szybkim tempie oddalił się znacznie od reszty osób...

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:25
- Dobrze. Spokojnie. Nie pozwolimy im Cię zabrać. Z nami jesteś bezpieczny. - Obiecałam Rodionowi, choć sama nie byłam pewna tego, co mówiłam. Do głowy przyszedł mi pewnien pomysł. - Skoro nie możesz nam powiedzieć, może spróbujesz go narysować? - Zachęciłam chłopaka podekscytowana. - Tylko muszę znaleźć jakąś kartkę... - Podrapałam się po głowie. Odgarnęłam włosy z czoła i wstałam. Może mądry Andy miał w torbie kartki i coś do pisania? Z naszych chyba nikt nie miał, albo nikt się nie przyznawał. Weszłam bez słowa do "podejrzanego" lasu, by się rozejrzeć.

/będę chyba przed 20. szukam cały czas plecaka jak by co smiley/

Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:30
Milton zobaczył, że kobieta się oddala, natychmiast pociągnął ją za rękę.
- Chodź pokaże ci, gdzie ich spotkałem!- powiedział prowadzącąc ją coraz głębiej do dżungli...
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:34
Stark zagłębił się głęboko w dżungli, w końcu znalazł dogodne miejsce gdzie się załatwił, po chwili usiadł na pobliskim kamieniu i wyjął swój pistolet. Pierwsze co zrobił to sprawdził czy ma pełen magazynek, oprócz tego jednego strzału do Miltena wszystkie naboje były. Ludzie będą go podejrzewali, ma broń i wczorajszego dnia lekko stracił nad sobą kontrolę.
-Wpakowałem się w niezłe gówno. Jak zawsze. Ciekawe gdzie jest mój kapelusz... - powiedział sam do siebie głośno. Pomyślał że warto byłoby obejść dokładniej to miejsce, może nie są na jakimś odludziu, tylko...

Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:41
Rodion ciągnął dziewczynę dalej i dalej, po drodze znalazł jakiś kapelusz, wziął go do ręki i ubrał. Spodobał mu się bardzo, więc postanowił go sobie przywłaszczyć. Nagle mężczyzna zatrzymał się, bo ujrzał...
- To on! To on go zabił!- wskazał na Starka...
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:44
Beatrice zmarszczyła brwi i spojrzała na Mike'a i Martina - Johnatan wydaje mi się podejrzany. No i uważam, że powinniście zrobić coś z tym panem - wskazała palcem na żołnierza po czym skrzyżowała ręce na piersiach. Ona nie miała zamiaru nic robić, to nie jej sprawa, jedyne co chciała to wydostać się z tego bagna, do którego ktoś ją brutalnie wrzucił.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:45
-Ej! To mój kapelusz! Oddawaj go natychmiast! - krzyknął Johnatan, totalnie nie obchodziło go w tej chwili co ten koleś mówił, najważniejszy był dla niego kapelusz! Jego ukochany kapelusz na czyjejś głowie! Stark gwałtownie wstał, ruszył w stronę Rodiona i Melody...

Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:53
Rodion wyczuł co się dzieje, przestraszył się, w końcu był psychicznie chory...
- To on go zabił, tego trupa, widziałem go, nie ufaj mu!- wykrzyknął i natychmias pobiegł do dzungli, bał się tego mężczyzny.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:55
W tym samym czasie na plaży kilka kilometrów od głównego obozu siedział sobie Nikola. Nadal był zmęczony a dodatkowo ostatnio zgłodniał. Po chwili obeznania w terenie zauważył palmę kokosową. Były na niej owoce ale znajdowały się one bardzo wysoko. Przez chwilę Nikola myślał jak się do nich dostać. Jednak chwila ta przeciągała się bardzo. Pomyślał sobie tylko, że umie wynaleźć nowe rodzaje broni a nie umie zerwać z palmy głupiego kokosa. Jaki ja jestem żenujący - pomyślał na końcu.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 17:57
Stark pobiegł za facetem, uznał że koleś musiał zwariować po tym jak spadł ze spadochronu. Nie rozumiał o jakiego kolejnego trupa chodzi i czemu wszyscy biednego Johnatana oskarżają?!
- Czekaj, możemy porozmawiać jak ludzie, jakoś dojdziemy do porozumienia! -krzyknął Stark do faceta, biegł ile miał tylko sił w nogach, obaj zagłębiali się jeszcze bardziej w tę nieznaną(ponoć niebezpiecznąsmiley ) dżunglę...

Edytowane przez Furfon dnia 16-04-2011 17:58
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-04-2011 17:59
Tymczasem Cillian wciąż wpatrywał się w martwego mężczyznę. Po głowie chodziły mu dziwne myśli. Chciał się ich w jakiś sposób pozbyć, ale nie potrafił, bo one wracały i wracały. Chciał zacząć trzeźwo patrzeć na sytuację i przede wszystkim działać. -Co z nim zrobimy? Może trzeba go pochować albo coś? - zapytał niepewnie, kierując wzrok na pozostałych.

Edytowane przez Flaku dnia 16-04-2011 18:00
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-04-2011 18:10
- Nie, nie, nie! Nie będę z tobą rozmawiał, zabijesz mnie tak jak twoi ludzie to chcieli!- wykrzyknął wciąż uciekając.
Strona 15 z 107 << < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum