Autor |
RE: Plaża Północna |
Carmelka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/camp25[737].jpg)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 06-05-2011 20:15 |
|
|
Spojrzałam na nią jak na wariatkę.
- U mnie wszystko jest OK. Mam nowe zajęcie. Zajmuję się ranną Becky. A ty jak sobie radzisz ze śmiercia Andy'ego? Trzymasz się? - zapytałam, siadając obok niej.
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 06-05-2011 20:20 |
|
|
Oderwałam wzrok od podłogi i spojrzałam na nią. - Jaką śmiercią? - Spytałam marszcząc brwi. Jak długo miałam jeszcze udawać? Ukryłam głowę między kolanami i zaczęłam cicho szlochać. - Wcale się nie trzymam. - Wypłakałam jej w twarz po czym pociągnęłam nosem. - Mam już tego wszystkiego dosyć... - Powiedziałam, po czym zalała mnie nowa fala łez.
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 20:30 |
|
|
Przerażona objęłma ją ramieniem i poklepalam lekko po plecach.
- Ciiii, wypłacz się. Nie trzymaj tego w sobie. Wypłacz się. - powiedziałam, zabarwiając mój głos współczuciem.
- Ja też mam tego dosyć. Troje z naszej piątki /Dakota, Malody, Ben, Connie, Andy/ troje już nie żyje. Ja również chcę wrócić. No już. Ciii. - móiwłam dalej.
Edytowane przez Carmelka dnia 06-05-2011 20:33 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 20:34 |
|
|
- Va, pensiero, sull'ali dorate, va, ti posa sui clivi, sui colli, ore olezzano tepide e molli l'aure dolci del suolo natal.. - śpiewała BARDZO cichutko kołysankę z dzieciństwa gładząc przy tym policzek Rebeccy.
Va, pensiero, sull'ali dorate,
Leć myśli na skrzydłach złotych
va, ti posa sui clivi, sui colli,
Biegnij, odpoczniesz na pagórkach, na wyżynach
ore olezzano tepide e molli
Godziny pachną słabe i wilgotne
l'aure dolci del suolo natal..
słodką aurą rodzinnej ziemi..
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 20:42 |
|
|
Położyłam głowę na ramieniu Dakoty, moje łzy kapały na rękaw jej bluzki plamiąc go. - Nic nie będzie okej. Nie mogę tego wyłączyć, czaisz? Nie mogę. - Wyszlochałam. Słone krople nie miały zamiaru przestać moczyć mi oczu, a ja sama nie potrafiłam się ogarnąć. Pierwszy raz od bardzo dawna płakałam z konkretnego powodu. Płakałam z powodu ulotnej znajomości. Widocznie Bóg miał dla każdego z nas inny plan... - Mam dość mojego popierdolonego życia, rozumiesz? - Powiedziałam patrząc jej w niewyraźne oczy.
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 06-05-2011 20:47 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 20:46 |
|
|
Wstałem i ruszyłem do kuchni, byłem strasznie głodny. Postanowiłem, że coś zjem i idę razem z moją siostrą z tego domu, bo mam dość takiego bezczynnego siedzenia. Może coś razem odnajdziemy...
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 20:49 |
|
|
Nikola, który tymczasem zmierzał w gry postanowił wreszcie przystanąć. Znalazł idealne miejsce na to by się osiedlić. Od razu zabrał się do pracy by zmienić swoje życie na lepsze.
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 06-05-2011 20:55 |
|
|
Po kilkunastu minutach Martin się ocknął. Znów nie było Nikoli co utwierdziło Celadesa w tym, że to był wytwór jego wyobraźni. Aktualnie znajdował się na łagodnym zboczu, po którym powoli schodził w dół.
/jest ktoś w dżungli, żeby znalazł moją postać?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 21:01 |
|
|
- Mel. Tylko mi tego nie rób. - powiedziałam, powstrzymując łzy, które zaszklily mi oczy, na myśl, ze mogę stracić także i ją. - Musimy sobie nawzajem pomagać. Nie możemy się poddać. Ben, Andy. Można powiedzieć, że oddali życie za nas. Gdyby nie Ben, zostałybysmy pokrojone. Gdyby nie Andy, mógłabyś ty zginąć. Nie możemy tego lekceważyć, Mel. - rozejrzałam się w około. - Chodźmy stąd. Za dużo gapiów. - powiedziałma i pociagnełam ją w stronę dżungli.
// Dobra, zaraz cię znajdziemy Linc.![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Edytowane przez Carmelka dnia 06-05-2011 21:02 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 21:17 |
|
|
Poszłam posłusznie za nią do dżungli. Trzymałam ją za rękę, bo przez moje dalej cieknące łzy widziałam same rozmazane plamy. - Gdzie ty mnie do cholery ciągniesz? - Spytałam, gdy zdałam sobie sprawę, że jesteśmy już dość daleko od chatki. - Chcesz mnie zgwałcić, czy co? - Spytałam. Poprawiał mi się humor - to chyba przez to aż za świeże powietrze. - Czujesz te zajebiście słodkie kwiatki? - Schyliłam się, żeby zerwać parę, ale o dziwo nie było ich tam. - Co jest grane?! - Nie byłam świadoma tego, że mam halucynacje...
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 21:17 |
|
|
//jesteście wszyscy w jednym miejscu?
// a widzisz, żebyśmy byli ?
//Nie śledzę Waszego tematu, a April mówiła mi, że wszyscy siedzicie w chatce. Więc?
// Nie, nie jesteśmy.
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez Wyspa dnia 06-05-2011 21:26 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 21:26 |
|
|
//20 minut temu byliśmy razem //
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 21:30 |
|
|
-Głodna jesteś? - spytałem się siostry, właśnie przyniosłem na talerzu kanapki.
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 21:35 |
|
|
//ekstra. no to zapraszam chatkowców do fabuły przygotowanej dla całej grupy, a wszystkich do nowego tematu ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
Tych z Was, którzy jeszcze nie spali, obudził krzyk; dochodził jednak z tak daleka, że nie słyszeliście dokładnie słów. Wyszliście szybko przed chatkę. Kilkanaście metrów dalej znajdowało się pole, na które do teraz wielu z Was zwyczajnie nie zwróciło uwagi. Tuż za nią stała grupa ludzi, którzy z groźnymi minami na twarzach wymachiwali do Was pięściami.
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2011 21:46 |
|
|
Zaśmiałam się.
- Nie chcę siedzieć w tej nudnej chatce. Nazbierajmy owoców i wracamy. - powiedziałam i zaczęłam zrywać z drzewa papaje. Wtem z krzków obok wyłonił się nie kto inny, tylko Martin. Z wrażenia aż upuściłam owoce.
- Martin?! Co ty ru do jasnej pogody robisz?! Myślałam, że nie żyjesz!
|
|