Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 18:13:29 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 18
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:51:24
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 105 z 107 << < 102 103 104 105 106 107 >
Autor RE: Plaża Północna
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 18:37
Nikola wyszedł na spotkanie z żołnierzami a ci zamiast potraktować go poważnie olali go i sobie poszli. To było niesprawiedliwe - pomyślał sobie - Innych to ganiają, grożą i robią z nimi inne ciekawe rzeczy a mnie zawsze olewają. Obrażony na cały świat Nikola nie zamierzał jednak wracać do chatki pełnej oszołomów. Postanowił iść w góry i żyć od tej pory jako pustelnik.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 18:53
-Chcesz kijem dostać? -spytałem się poważnie, podniosłem z ziemi kij, który leżał na trawie. Do głowy wpadł mi dziwny pomysł, co mógłbym zrobić z nim. - Idę z tobą, bez dyskusji.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 19:06
/Rodion jest zajebisty.. smiley/

Pomogła Dakocie przenieść Rebeccę na kanapę w chacie, po czym otworzyła skrzypiące okno by wpuścić trochę świeżego powietrza do zgrzybiałego i spróchniałego domku. Oparła ręce na parapecie przysłuchując się rozmowie boskiego Rodiona z Johnatanem. Bardzo irytowało ją zachowanie Starka, mężczyzna który się lansuje i jednocześnie chwali i udaje 'co to nie on' - to okropny mężczyzna. Wydawał rozkazy niczym król, za kogo on się w ogóle uważa? Każdy powinien być traktowany w taki sam sposób, znalazł się.. Władca Wyspy..

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 19:09
Ooo, jeden chloptaś Becky w koncu oprzytomniał... pomyślałam z rozbawieniem, patrzac na Nodle'a. Od kilkunastu minut siedziełam u wezgłowia sofy, pilnując Becky, która leżała spokojnie. Oddychała miarowo, ale nie była przytomna. Bandaz na brzuchu był już w 1/3 zakrwawiony i wiedziałam, że to co przyniósł Rodion na długo nie starczy.
Wtem zauważyłam, że Stark zatrzymuje Rodiona, który chciał gdzieś iść i wpadł mi do głowy pewien pomysł.
- Co się czepiasz Stark? Potrzebne są nam bandaże. Niech Rodion po nie pójdzie, skoro i tak wychodzi na spacer. - powiedziałam, podchodząc do Rodiona i Starka.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 19:18
-A macie rację, niech on sobie idzie i najlepiej nie wraca. Co ja sobie będę zawracał głowę jego niedołężną osobą, mam lepsze rzeczy do robienia. - powiedziałem, machnąłem groźno przed twarzą Rodiona kijem i wróciłem do pokoju. Wiedziałem, że oni nie mają ochoty ze mną przebywać...

Edytowane przez Furfon dnia 05-05-2011 19:19
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 19:27
- Ciołek. - mruknęłam nienawistnie, kiedy Stark odchodził. Życie jest pełne chamstwa, egoizmu i szczęścia... Znów przytoczyłam tekst Alexa. Tyle, że teraz Stark okazal dwie cechy.
- Rodion, masz wrócić i to z bandażami, bo inaczej Bekcy moze umrzeć, ok? - powiedziałam spokojnie do Rodiona, patrzac mu w oczy. Dla mnei był chory na umyśle i musialma się upewnić, ze mnie zrozumiał.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 19:33
Nikola tymczasem zmierzał w stronę gór. Miał już dość tej całej sytuacji i zamierzał się tam spokojnie zaszyć. Zbudować domek, a potem wytwarzać to co zawsze czyli wynalazki, nowatorskie i niezwykłe. Postanowił też już nie mieszać się w sprawy ludzi na tej wyspie. Są oni zbyt szaleni nawet dla Nikoli.

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 19:39
Wyszłam z chatki, upewniając się wczesniej, ze Becky jest dobrze pilnowana, rozejrzałam się i... wytrzeszczyłam oczy. Noddle siedział sobie jak gdyby nigdy nic pod drzewem z włączonym laptopem! Miałam ochotę go udusić. Mógł wezwać pomoc, do jasnej cholery, a nie zrobił tego!
- Masz laptopa?! - wrzasnęłam - I nic nie mówisz?! Człowieku, przecież dzieki temu cudu elektroniki możemy się stąd uwolnić!

Edytowane przez Carmelka dnia 05-05-2011 20:01
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 20:00
Oparłam ręce na biodrach i spojrzałam na niego beznamiętnie.
- Wiesz, tak się składa, że nie jestem może jakimś najbieglejszym komputerowym durniem w USA, a kilka dni temu zdążyłam skontaktować się z cywilizacją. I zrobiłam bym to znowu, gdyby nie to, ze rozładował mi się laptop. - odfuknęłam. Był kompletnym ciołkiem. - Jak można być tak dobrym komputerowcem i nie umieć połączyć się z siecią? - mruknęłam.

Edytowane przez Carmelka dnia 05-05-2011 20:02
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 20:15
Zreknełam na jego komputer i odsunełam się gwałtownie.
- Nie tknę niczego czego dotknął najlepszy komputerowiec w Stanach. Nie zasługuję na ten zaszczyt. - odparłam z drwią, ale zerknełam na ekran i zobaczyłam brak sieci. Kurczę...
- Jak chcesz znaleźć połączenie, O Wielki Najlepszy Konputerowcu w Stanach, to idź na południe. Znajdziesz jaskinię, a w niej jest zasieg. - zerknełam w stronę chatki.
- Wybacz, O Wielki Najlepszy Konputerowcu w Stanach, ale muszę wracać do rannej Becky, która zaraz moze umrzeć. Żegnaj.- to powiedziawszy, dumnie podnosząc głowę, wróciłam do chorej Włoszki.

/Ej na wyspie nie ma zasięgu jakby co. smiley/
April.

Edytowane przez April dnia 05-05-2011 20:48
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 05-05-2011 20:30
Tymczasem ja siedziałem w chatce i rozmyślałem. Niedaleko mnie na kanapie leżała ranna dziewczyna. Przez chwilę myślałem, że już nie żyje, ale jednak udało się ją uratować. Wiedziałem, że to chore dziecko narobi nam problemów i rzeczywiście tak było. Teraz mieliśmy kolejnego rannego, a po zombie nie było ani śladu. - Trzeba było ją już dawno zabić - pomyślałem. Teraz nikt z nas nie wiedział gdzie ona jest. Niby było po problemie, ale ona przecież może w każdej chwili wrócić. Siedziałem tak i wszystko analizowałem. Czekałem na kolejne niespodzianki.

Edytowane przez Flaku dnia 05-05-2011 20:32
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 05-05-2011 21:13
Martin tymczasem czując się trochę lepiej, podniósł się z ziemi. Brak ruchu w ostatnich dniach sprawił, że od razu zakręciło mu się w głowie i stracił równowagę, ratując się przed upadkiem oparciem o ścianę. Lekko pochylony, opierając się o wielkie, górskie kamienie zaczął stawiać niepewne kroki.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 21:28
Nikola cały czas dążył do wyższych partii gór. Miał nadzieje, że tam wreszcie znajdzie upragniony spokój i tam właśnie odzyska pogodę ducha. Szedł tak sobie i szedł gdy nagle i niespodziewanie dla niego wpadł na kogoś. Był to Celades. Na jego widok Nikola już chciał się ukrywać gdyż nie miał zamiaru z nim gadać lecz widząc, że ten go zauważył Nikola szedł sobie środkiem dróżki nie zwracając uwagi na Celadesa.

Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 21:42
Rodion szedł sobie, miał pewną misję do spełnienia, nagle przypomniał sobie, że w plecaku ma jeszcze swoje 'dziecko'. Postanowił go na razie nie wyjmować, postanowił znaleźć jednak coś do jedzenia dla niej.
- Spokojnie malutka, zaraz coś zjemy razem! - nagle za drzewem stała ta sama dziewczynka. - Co tu tutaj robisz niedobra dziewucho? Mówiłem ci, abyś tutaj nie wracała!
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 05-05-2011 21:47
- Znów Ty... - zareagował na widok Nikoli, Martin. Nie była to spontaniczna reakcja bo Celades resztkami świadomego umysłu podejrzewał, że to są wizje spowodowane zmęczeniem. Jovanovic zapewne nie poznał Celadesa gdyż ten za sprawą samotnej tułaczki wyglądał jak żebrak w poszarpanych ubraniach. - Zostaw mnie w spokoju... - wymamrotał i wycieńczony zemdlał.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 21:55
Nikola już miał iść dalej ale niestety dla niego gościu go zauważył. Mimo tego, że był cały taki jakiś dziki poznał w człowieku Celadesa gdyż jeszcze w obozie na plaży przyjrzał się wszystkim dokładnie i dogłębnie. Jednak Nikola po chwili słysząc słowa "zostaw mnie w spokoju" z ust Celadesa postanowił spełnić jego prośbę i ruszył dalej zostając znów samemu.

grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 22:07
Dziewczynka dźgnęła Becky, a ja stałem jak idiota patrząc na to. Podobnie zachowałem się kiedy inni próbowali pomóc krwawiącej piękności. Najbardziej rozważna była znów Dakota, swoją drogą coraz bardziej mnie zaskakiwała. Umiejętność przetrwania to jedno, inną sprawą jest zachowanie chłodnej głowy przy rannym. Ja niestety nie byłem przygotowany na to tak samo, jak sam pobyt na wyspie.

/dobranoc, nie stać mnie dzisiaj na nic więcej smiley/

So we saved the world together for a while, and that was lovely
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-05-2011 22:35
-Coś przegrywasz siostrzyczko, powinniśmy zagrać w rozbieranego - powiedziałem, kolejny raz z rzędu dostałem świetne karty, a one gnioty.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-05-2011 00:06
Isabella posłała niespecjalnie zrozumiałe spojrzenie bratu i rzuciła karty na stół. Miała dosyć przegrywania. Może inni przegrywają z Johnatanem, ale nie Isabella. Oparła dłonie na blacie. Czy wymyśliłeś już, jak nas stąd wydostać? - zapytała. Mam uczulenie na... nich. - przy ostatnim słowie wskazała głowa nieznacznie na drzwi.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 06-05-2011 00:06
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 06-05-2011 00:10
Postanowiłem wyjść na chwilę na zewnątrz, by nabrać świeżego powietrza. Miałem już dość patrzenia na ranną dziewczynę, a siedzenie wciąż w jednym miejscu nieco mnie irytowało. Powoli zapadał zmierzch, ale nadal było widno, więc spokojnie mogłem poruszać się po dżungli. Szwendałem się tu i tam rozmyślając nad swoim marnym życiem aż w końcu usiadłem koło drzewa i zacząłem obserwować naturę. Była piękna, a wokół panowała cisza jakby nie było tu żywej duszy. Chociaż na chwile mogłem zapomnieć o całej tej dziwnej historii i wszystkich złych rzeczach z nią związanych. Zamknąłem oczy i nasłuchiwałem jakichś dźwięków, czegokolwiek co mogło dać o sobie znać w tej panującej wszechobecnej ciszy. Jednak kompletnie nic nie potrafiłem wyłapać, nawet najmniejszego szmeru, ale nie przejmowałem się tym. Siedziałem tak w bezruchu.

Edytowane przez Flaku dnia 06-05-2011 00:13
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 105 z 107 << < 102 103 104 105 106 107 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum