Autor |
RE: Plaża Północna |
Fernanda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 22:56 |
|
|
- A zaprowadzisz mnie do mamusi? Proszę, mam już dość czekania na nią. Obiecała, że zabierze mnie stąd jak t... - znowu przerwała w pół zdania, bo Rodion zakrył jej usta dłonią. - Robisz mi to na złość!
Tupnęła buntowniczo nóżką. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 22:59 |
|
|
Roześmiałem się bardzo głośno w pokoju, w którym siedziałem obok. Przez te drewniane ściany usłyszałem co Rodion powiedział o sobie. Teraz mnie waliło co o mnie pomyślą, że siedzę gdzieś i śmieje się jak pojebany wariat. Najlepsze było to, że oni wszyscy mu uwierzą, a nie mi, który zna prawdę. Brutalną prawdę...
//tak, wiem ale tym razem nie mogłem się powstrzymać //
Edytowane przez Furfon dnia 04-05-2011 23:01 |
|
Autor |
Rodion
Użytkownik
Postać: Rodion Iwanowicz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 22:59 |
|
|
Rodion był niepełnosprawny umysłowo, więc nie do końca zrozumiał słowa Johhny'ego i Mike. () Spojrzał na nich, zmarszczył czoło.
- Ja też tutaj zostaję, oni boją się tego miejsca i się stąd nie ruszam.
/o kurwa co ja odwaliłem /
Edytowane przez Wyspa dnia 04-05-2011 23:00 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:02 |
|
|
/Cas /
Już chciałam odpowiedzieć mężczyźnie, gdy nagle usłyszałam znajomy głos tej okropnej i przeklętej dziewczynki. Natychmiast odsunęłam się w stronę drzwi, nie chciałam nawet z nią rozmawiać, ani na nią patrzeć. Miałam nadzieję, że nie zacznie znowu do mnie wołać.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:04 |
|
|
/lol/
- Rodion!- powiedziała głośno lustrując mężczyznę, czy coś ukrywał? Przecież go obserwowała, tylko jego. Widziała jak przyłożył dłoń małej do ust, a jeśli miała do powiedzenia coś ważnego? Podeszła bliżej, stała teraz na przeciwko Rosjanina - Rodion jesteś z nami? - spytała cicho. Odpowiedź na to pytanie wystarczy jej, chyba.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Edytowane przez jazeera dnia 04-05-2011 23:08 |
|
Autor |
Rodion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:05 |
|
|
- Fakt, nie znam go, ale gdy to coś wypuścimy to przecież może pobiegnąć do żołnierzy i nakablować im gdzie jesteśmy. Nie pomyśleliście o tym? A tacy z was geniusze. - odparł podpierając się ściany. Czuł się nieswojo w obecności tylu osób... - Jestem, zawsze byłem i będę.
Edytowane przez Rodion dnia 04-05-2011 23:06 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:07 |
|
|
Zacząłem walić pięścią w ścianę, za którą była reszta osób. Chciałem ich tak poirytować, zanim tam osobiście ruszę dupsko...
|
|
Autor |
Fernanda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:10 |
|
|
Dziewczynka lustrowała wzorkiem Rebeccę, która stała przy drzwiach. Miała bardzo poważny wyraz twarzy, nie spuszczała z niej swoich niebieskich oczów, nawet nie mrugała nimi. Ciągle wpatrując się w brunetkę pociągnęła Rodiona za rękaw.
- Kupisz mi cukierki? Obiecałeś mi, bo mamusia jest na mnie zła. - pokazała palcem na Becky. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:14 |
|
|
Nagle z krzaków wyskoczyło kilku żołnierzy, którzy zaczęli celować do Nikoli.
- To ten skurwiel, on był z tamtą hołota! - wykrzyknął jeden. - Nie ruszaj się! Ręce do góry!
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:15 |
|
|
Nadal nie reagowali chyba na moje pajacowanie. Zacząłem głośno śpiewać, a jako że nie miałem talentu, to wychodziło okropnie. Na pewno tym ich zdenerwuje...
Empty spaces - what are we living for
abandoned places - I guess we know the score
on and on, does anybody know what we are looking for
another hero, another mindless crime
behind the curtain, in the pantomime
hold the line, does anybody want to take it anymore
the show must go on,
the show must go on
inside my heart is breaking
my make-up may be flaking
but my smile still stays on.
Edytowane przez Furfon dnia 04-05-2011 23:15 |
|
Autor |
Fernanda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:17 |
|
|
- Nie powiem panu nic panie Noddle, powiem tylko mojej mamusi... - syknęła nadal celując w Becky swoim paluchem, po chwili usłyszała okropny śpiew. - Zamknij ryj pierdolcu, to moja ukochana piosenka Queenu i nie można jej śpiewać! Co to tak brzydko śpiewa?
Edytowane przez Fernanda dnia 04-05-2011 23:18 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:17 |
|
|
Weszłam do pokoju, z którego dochodziło przeraźliwe wycie.- Co ty odpierdalasz Stark? - Popatrzyłam na niego. Nie rozumiałam dlaczego wszyscy się go bali. Był zwykłym facetem, który właśnie zgrywał idiotę.
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 04-05-2011 23:18 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:18 |
|
|
Tymczasem ja siedziałem w kącie pomieszczenia i obserwowałem wydarzenia. Wkrótce pojawili się tu Johnatan i dwóch kolesi, których imion nie znałem oraz ta dziwna, przerażająca dziewczynka. Jeden z nich przedstawił się jako Rodion i utrzymywał, że spadł tutaj ze spadochronu. - Czy nie każdy nowo poznany koleś tak mówi? - pomyślałem. Zaczynało mnie to irytować. Nikomu nie mogłem ufać, jedynie sobie.
|
|
Autor |
Rodion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:21 |
|
|
- Stacja medyczna, która znajduje się na tej wyspie ma dostęp do świata zewnętrznego, pójdziemy tam i wezwiemy pomoc. Póki co, musimy jeszcze uważać na południową wyspę tam też są ludzie i wrogo nastawieni. - odparł patrząc na dziewczynkę, ukucnął. - To jest twoja mama, jesteś pewna?
Edytowane przez Rodion dnia 04-05-2011 23:22 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:23 |
|
|
Nagle usłyszałem jakiś dziwny śpiew. - To chyba Stark - pomyślałem, po czym wstałem i poszedłem do drugiego pomieszczenia gdzie siedział Johnatan. - Dobrze się czujesz? - zapytałem lekko poirytowany.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:24 |
|
|
Patrzyłam na dziewczynkę, która wciąż mierzyła mnie wzrokiem i pokazywała na mnie paluchem. Zrobiło mi się słabo na samą myśl, że miałabym z nią rozmawiać. Nie zrobiłabym tego nigdy, bałam się jej jak nikogo na tej wyspie! No dobra, Stark wcale nie był lepszy. Byłam już blisko drzwi, gdyby ona podeszła, szybko je otworzę i ucieknę.
|
|
Autor |
Fernanda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:28 |
|
|
- Tak to ona i ona nie chce mnie przytulić, zostawiła mnie tutaj na pastwę losu i nie chce po mnie przyjść, czemu mnie już nie kochasz? - spytała, a po jej bladych policzkach popłynęły łzy. - Proszę, przytul mnie, wszystko ci powiem. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:31 |
|
|
-Śpiewam sobie, ładnie co nie? - odpowiedziałem Melody i Cillianowi, oboje okazali zainteresowanie, w przeciwieństwie do reszty. Ruszyłem do pomieszczenia, gdzie Rodion i spółka byli, tak ich okłamywał. Ten człowiek nie miał żadnych skrupułów, amoralny jak ja.
-No to co zostało ustalone? Jesteśmy teraz całą grupą prawie, powinniśmy wybrać lidera, który będzie podejmował decyzje.
Edytowane przez Furfon dnia 04-05-2011 23:32 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:32 |
|
|
Zostawiła całe to zamieszanie za sobą. Najwidoczniej było już jej wszystko jedno, miała gdzieś wyjącego Starka w drugim pokoju, małolatę zombie która straszyła spadochroniarzy, Rodiona też miała gdzieś przecież był jej zupełnie obcy, dodatkowo mieszał się w różne sprawy i raczej nie potrafiłaby mu zaufać, zresztą jak całej ferajnie prócz Becky. Chociaż nawet ona ostatnimi czasy zachowywała się dziwnie, rozmawiała z obcymi i wszystko wskazywało na to, że ma jakieś tajemnice których nie chce zdradzić siostrze. Beatrice podeszła do okna i oparła łokcie na parapecie, wpatrywała się w czarny, tropikalny las za oknem i marzyła..
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-05-2011 23:33 |
|
|
Nikola spojrzał na żołnierzy i mimo ich początkowego wrogiego nastawienia ucieszył się na ich widok. Po chwili gdy miał już ręce w górze powiedział:
- Witajcie towarzysze. Jestem Nikola Jovanović. Też jestem żołnierzem - dodał Nikola by podkreślić że jest ich sojusznikiem. - Szukam pomocy. To jak? Pomożecie?
|
|