Autor |
RE: Plaża Północna |
Shaggy
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/00d3scd8[932].jpg)
Postać: Benjamin McLevis
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:39 |
|
|
- Tak, dobrze. - Odezwałem się biorąc od dziewczyny dwa płaskie kawałki drewna. Nie wiedziałem kompletnie co robić. Przyłożyłem z obu stron deski i spojrzałem na dziewczynę by ta zaczęła wiązać. Przez myśl przeszło mi, że przez nasze nędzne poczynania mężczyzna straci nogę. Skrzywiłem się lekko na tą myśl a gdy Melody skończyła odetchnąłem głęboko. - Teraz musimy go przenieść, mówisz, że słyszałaś coś w dżungli? - Spytałem nasłuchując, lecz prócz szumu fal nic do mnie nie dochodziło.
Ekwipunek: Paczka papierosów, zapalniczka, baton, stare zdjęcie, scyzoryk. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:42 |
|
|
- Taa spadłem ze spadochronu... a kto z niego nie spadł? - zapytał retorycznie z przekąsem uśmiechając się w kierunku Johnatana. - Pamiętam tylko, że leciałem samolotem, a później obudziłem się w powietrzu i spadałem... - kontynuował. - Nie wiem jak Ty, ale moim zdaniem to co tu się dzieję jest zajebiście dziwne i zamierzam jak najszybciej dowiedzieć się o co tu kurwa chodzi.
Edytowane przez Flaku dnia 15-04-2011 23:43 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:43 |
|
|
Beatrice przyglądała się kobiecie która była bliską osobą Johnatana. Wydawała jej się dziwna, zresztą jak większość ferajny. Jej uwagę zwrócił rambo który prosił o ogień, spojrzała na niego krzywo - Wolisz zapalniczkę czy zapałki? - wycedziła z głupkowatym uśmiechem, zgarnęła włosy za ucho po czym wbiła wzrok w ziemię.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:43 |
|
|
Isabella nie poszła z bratem. Nie miała ochoty oglądać żadnego "ruska". Prawde mówić był już trochę zmęczona głodna. Postanowiła udać się z Miltonem i resztą na plażę. Brat na pewno wkrótce do niej dołączy.
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:47 |
|
|
-Zgadzam się z tobą. Ktoś sobie robi jakiś kiepski żart albo nie mam kompletnie bladego pojęcia co się tutaj dzieje. Jest jakieś dziwne nagranie, jak tam wrócimy do reszty to odsłuchaj sobie. Jakaś dziewczyna go znalazła, jest ona dla mnie podejrzana z tego powodu. Eee, czy to on? - powiedział Stark, zobaczyli faceta z wąsem, który był ranny w nogę. -Dobra, my nie możemy mu pomóc, łapiemy go i razem z nim idziemy do reszty, pasuje? Ktoś, kto się zna na medycynie niech się z nim pobawi.
Edytowane przez Furfon dnia 15-04-2011 23:48 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Tak mi się przynajmniej wydawało. Możliwe, że to jakieś ptaki, echo czy coś tam. - Spojrzałam z zakłopotaniem w niebo. - Może przenocujemy tutaj a o świcie poszukamy kogoś? - Zaproponowałam. Wiało trochę chłodno od strony wody. - Rozpalimy ognisko? - Podniosłam się z ziemi i spojrzałam zachęcająco na chłopaka. Może gdy pójdę po jakieś drewno uda mi się trafić igłą w żyłę i znów będę sobą - niemiłą i miejącą wszystko w dupie sobą. Ah, pokusa nie dawała mi spokoju. Czekałam na jego odpowiedź..
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 15-04-2011 23:49 |
|
Autor |
Milton
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/next-prorok_dirsi_18[945].gif)
Postać: Milton Gerard
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Obojętne co, bylebym mógł tylko zapalić moje cygaro. - odpowiedział Milton spoglądając na kobietę. - Jesteś Włoszką? Masz te rysy twarzy... nie wiem jak Wy, ale jest już późne popołudnie, a ja nie zamierzam spędzić nocy w ciemnej dżungli, proponowałbym się zebrać powoli na plażę, tam pod wieloma względami będzie bezpieczniej.
Ekwipunek: Beretta Px4, legitymacja wojskowa, pudełko cygar, okulary, mały nóż. |
|
Autor |
Shaggy
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:50 |
|
|
- Dobry pomysł. - Rzuciłem wciąż zmartwiony nieprzytomnym mężczyzną. Czułem, że nie zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy. - Pomóc ci z tym drewnem czy dasz radę sama? - Spytałem dziewczyny przenosząc wzrok z rannego na nią.
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:50 |
|
|
- Jasne - odparł krótko Cillian. - Co do nagrania to tak dla sprostowania - słyszałem je i mam złe przeczucie, ale nie ważne... Simanus szybko podszedł do Siergieja i złapał go za rękę, czekając na ruch ze strony Johnatana.
Edytowane przez Flaku dnia 15-04-2011 23:52 |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/hugo_weaving_005[33].jpg)
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:52 |
|
|
Do Siergieja, który był mocno już osłabiony podszedł znowu Cillian tym razem nie był sam. Dwaj mężczyźni chcieli go zabrać, a on nie miał nawet sił im się sprzeciwić.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:53 |
|
|
- Nie mam ognia, pytałam tylko co wolisz - wytłumaczyła Beatrice śmiejąc się przy tym cichutko. Na pytanie czy jest Włoszką odpowiedziała - Sei perspicace. Sì, sono italiano. - Kobieta również miała zamiar iść z grupą na plażę, tylko i wyłączenie ze względu bezpieczeństwa. Może nagranie było fałszywe, podrzucone przez blondynę, a oni powinni rozpalić wielkie ognisko i czekać na pomoc.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Edytowane przez jazeera dnia 15-04-2011 23:53 |
|
Autor |
Milton
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/next-prorok_dirsi_18[945].gif)
Postać: Milton Gerard
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:55 |
|
|
- Moim skromnym zdaniem nagranie mogło być podłożone specjalnie, taki test psychologiczny jak zareagujemy. Proponuję iść na plażę i rozpalić ogromne ognisko, zawsze ktoś może przybyć. Na cygraro w takim razie jeszcze poczekam. W drogę!!!
Ekwipunek: Beretta Px4, legitymacja wojskowa, pudełko cygar, okulary, mały nóż. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-04-2011 23:55 |
|
|
Stark złapał ruska z drugiej strony i po chwili cała trójka kierowała się w stronę polany, tam gdzie reszta była przed chwilą.
-Jakie masz złe przeczucie? Podziel się ze mną, jeśli chcesz. Zachowam to dla siebie - powiedział Johnatan w drodze, był ciekawy tego co Cillian ma do powiedzenia.
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-04-2011 00:03 |
|
|
- Dam radę. Ty poszukaj jakiegoś krzesiwa... - Uśmiechnęłam się do Bena. Wzięłam do ręki swój mały bagaż i poszłam w "poszukiwaniu drewna". Wchodząc między drzewa już ręką sięgałam do wcześniej przygotowanej strzykawki z heroiną. Podwinęłam rękawy sportowej bluzy i spojrzałam na zgięcie. Ech.. wzdychnęłam. Nie było tak źle z małymi rankami na zgięciu. Wbiłam igłę z precyzją prosto w żyłę. I znów to wspaniałe uczucie.. Czułam jak moje oczy nareszcie nabrały blasku i nie są szklaną taflą, pustymi oczami lalki. Czułam się wolna i niezależna. Miałam w dupie drewno, ale no cóż. Gdybym tam była sama to co innego. Ale byłam z grupą. Z trudem znalazłam jakieś suche gałęzie i poczłapałam spowrotem na plażę nie dając niczego po sobie poznać.
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Shaggy
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-04-2011 00:07 |
|
|
- Widzę, że coś znalazłaś, ja szukać nie musiałem, mam zapalniczkę. - Wyciągnąłem z plecaka małą srebrną zapalniczkę i pokazałem ją Melody. Zaczęliśmy układać drewno niedaleko rannego mężczyzny. - Za mało tego, trzeba wrócić do dżungli po zapas. - Rzuciłem oceniając wzrokiem mały stosik.
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-04-2011 00:11 |
|
|
- Okey. - Poszłam chwiejnym krokiem za chłopakiem. Chciałam już usiąść na piasku i wpatrywać się w ogień. W jego taneczne płomienie. Nic nie gadać, tylko patrzeć. Mój kompan pewnie miał inne plany co do mnie, ale nie był nachalny. Nie wypytywał mnie o nic... Szłam za nim szurając nogami po ściółce. Natrafiłam na konar drzewa i prawie wywinęłam orła.
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-04-2011 00:16 |
|
|
- Nie ważne - odparł krótko Cillian, który sam zdawał się nie wiedzieć, co miał na myśli. Po prostu ogarnęło go złe przeczucie, którego źródła nie był w stanie dostrzec. Gdy mężczyźni dotarli na polanę ku ich zaskoczeniu okazało się, że już nikogo tam nie ma.
Edytowane przez Flaku dnia 16-04-2011 00:17 |
|
Autor |
Shaggy
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-04-2011 00:19 |
|
|
Łup! Odwróciłem się na pięcie i zobaczyłem leżącą u mych stóp Melody.
- Uważaj. - Odezwałem się pomagając jej wstać, uśmiechnąłem się lekko do dziewczyny. - Nic ci nie jest? Wszystko ok? Trzeba uważać, w tej dżungli różne dziwactwa wyrastają z ziemi. - Mówiłem zbierając w miarę suche badyle. Wciąż przeszkadzała mi myśl, że ten mężczyzna leży tam nieprzytomny na plaży, chciałem, żeby ktoś zdjął ze mnie ten ciężar, nie lubiłem być za kogoś odpowiedzialny, tylko dodatkowe zmartwienia, ale gdy już musiałem, chciałem dać z siebie wszystko.
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-04-2011 00:20 |
|
|
-Pewnie poszli na plażę, to jedyne logiczne wytłumaczenie. Idziemy tam? -zapytał się Stark, dziwił się że jego siostra na niego nie poczekała. Będzie musiał z nią porozmawiać...
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-04-2011 00:23 |
|
|
Chyba nie mamy wyjścia - powiedział Cillian, po czym spojrzał w kierunku swoich towarzyszy. Razem skierowali się w stronę plaży, gdzie zgodnie z oczekiwaniami byli pozostali.
|
|