Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:00:44 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 31
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:04:43
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 93 z 107 << < 90 91 92 93 94 95 96 > >>
Autor RE: Plaża Północna
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 20:27
- On ma rację, nie otwierajcie drzwi.. Gdy tu przyszliśmy te drzwi były zamknięte, więc.. Takie powinny zostać, proszę nie.. - urwała gdyż Nikola złapał za klamkę i otworzył drzwi. Beatrice zacisnęła zęby i zrobiła kilka kroków w tył..

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 20:30
Nagle usłyszałem dźwięk, szczekanie psa. Już się miałem pytać dziewczynki o kanapki, gdy w całym domu było to słychać.
-Pies?! Tutaj pies? - spytałem się Nikoli, zanim cokolwiek zdołałem zrobić, przed nami się pojawiło coś takiego...

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 20:36
Mała dziewczynka o kruczoczarnych, długich włosach stała w kącie. Jej niebieskie oczy lustrowały wszystkich.
- Chcę do mamusiiii - powiedziała cicho. - Czy wiecie, gdzie ona jest?
Edytowane przez Fernanda dnia 03-05-2011 20:37
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 20:39
- To jest pies? - spytał zdziwiony Nikola gdyż nigdy w Serbii nie widział takiego psa. Po chwili jednak zobaczył małą dziewczynkę więc powoli zaczął do niej podchodzić i powiedział do niej spokojnym głosem:

- Nie wiemy gdzie jest twoja matka, ale skąd się tutaj w ogóle wzięłaś? - starał się spokojnie mówić Nikola.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 20:42
- Zamknijcie te drzwi - krzyknęła po tym jak ujrzała dziewczynkę - No zamykajcie!!! - bała się, że zarazi się tym, na co najwidoczniej umarła dziewczynka? Przecież ona ma dziurę na czole po kuli! Beatrice zaczęła głośno oddychać..

-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 03-05-2011 20:43
Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 20:45
- Mamusia mnie tutaj zostawiła i kazała mi na nią czekać, szukam jej... - powiedziała, gdy nagle pojawiła się kobieta. - Mama? Mamo, to ty? Zabierz mnie z tego miejsca, proszę. Nie chcę tutaj już dłużej być. Nie karz mnie już więcej.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 20:58
/April, to nie jest śmieszne smiley/

Włoszka przełknęła ślinę po czym ścisnęła dłonie w pięści wbijając paznokcie w delikatną skórę. - Nie zbliżaj się tu.. - szepnęła, była bliska płaczu. Łzy napłynęły już do oczu i tylko czekały by spaść po policzku.. Dziewczynka ją przerażała, wgapiała się w Beatrice i nazwała ją swoją matką, co jeszcze? - Nie jestem Twoją matką - kaszlnęła głośno, po czym stanęła za Johhnym. Gdyby zombie atakował, najpierw napadnie na niego, Beatrice zdąży uciec.

-Penelope Widmore

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:13
/Jest. smiley/

Siedziałam przed budynkiem naburmuszona całą tą sytuacją, sama bałam się wyruszać w dżunglę, gdy nagle usłyszałam dziwne krzyki w budynku, natychmiast tam weszłam i ujrzałam tą dziewczynkę. Dziękowałam Bogu, że tego nie otworzyłam.
- Co wy zrobiliście? Jesteście mądrzy?!

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:24
- Co wy się bocie? Dziewczynka była sama trochę czasu no i zdziczała troszkę - oznajmił Nikola po czym bezceremonialnie podszedł do dziewczynki i wyciągnął rękę na przywitanie mówiąc:

- Jestem Nikola. Choć jestem trochę stary to mimo to mam nadzieję pomogę ci znaleźć twoją mamę. Ale może najpierw powiesz nam co tu robisz i jak się tutaj znalazłaś?

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:31
- Wiem kim pan jest, znam pana doskonale, czy pan zaprowadzi mnie do mamusi? Co ja tutaj robię? Mamusia schowała mnie tutaj przed niebezpieczeństwami i kazała czekać. Miałam czekać i siedzieć do momentu, aż ktoś otworzy te drzwi.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:33
Wiesz kim jestem? - spytał zdziwiony Nikola - Znasz mnie? Ale skąd? - po chwili dodał jeszcze - Jeśli mi odpowiesz to postaram zaprowadzić cię do twojej mamy.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:35
- Pojebało dziadka - stwierdziła Beatrice - jak jej odpadnie ręka i sobie ją przyczepi z powrotem to też będziesz mówić, że troszkę zdziczała? - powiedziała tym razem już do Nikoli - i jeszcze jej pomagasz.. Zwariowałeś.

-Penelope Widmore

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 21:36
William chyba związał mnie jakimś pasem. Nie wiem sam, przecież nic nie czułem. Zastanawiałem się ile to jeszcze potrwa. Jak długo jeszcze będę bezwładny. Wtedy właśnie odezwał się on i powiedział, że środek zaraz przestanie działać i zacznie się zabawa. - Zabawa? Jaka zabawa do cholery? - pomyślałem, byłem przerażony. Miał rację. W miarę upływu czasu paraliż zdawał się zanikać. Mogłem już ruszać palcami i zacząłem czuć ucisk pasa na mojej klatce piersiowej.

Edytowane przez Flaku dnia 03-05-2011 21:38
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:37
-A mnie znasz? Dziewczynko, powiedz nam jak się nazywasz, a dam ci kanapkę. -powiedziałem, nie rozumiałem czemu oni się jej bali wcześniej. Wyjąłem z plecaka batona i podałem jej - Na pewno lubisz słodycze.

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:44
- Wiem, bo mamusia mi wszystko powiedziała. Pan o ile się nie myle nazywa się Nikola Jovanović, ma pan piątkę dzieci i takie tam. - odparła dziewczyna patrząc na nich. - O, a to jest morderca. Nie lubię słodyczy, bo będę gruba.
Wskazała na Johnatana...
Edytowane przez Fernanda dnia 03-05-2011 21:48
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:49
Nikola zszokowany słuchał słów dziewczynki o sobie i już miał coś powiedzieć gdy usłyszał słowa dziewczynki. Morderca? Stark zabiłeś kogoś? - spojrzał podejrzliwie na Johnatana Nikola czekając na wyjaśnienia.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 21:53
Odzyskaliście pełną władzę, ale nie mogliście się ruszyć. Doktorek podszedł do łóżka, w którym był Ben.
- Nikt wam nie mówił, aby nie ufać każdemu? Brawo, brawo... - mruczał sam do siebie pobierając od niego krew. - Teraz czas na narządy! Nawet nie wiecie ile są warte...

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 21:58
/Jaki Ben? smiley/

/Postać Shaggiego, który zrezygnował. smiley/
April.

Po chwili odzyskałem pełną kontrolę. Mogłem już się ruszać i mówić. Teoretycznie. W praktyce nadal byłem mocno przywiązany do łóżka jakimiś pasami. Obok mnie leżały dwie dziewczyny, chyba Melody i Dakota, o ile dobrze zapamiętałem ich imiona. Trochę dalej leżał jeszcze jakiś koleś, którego zupełnie nie znałem. William podszedł do niego i zaczął pobierać mu krew. - Co ty chcesz do cholery? Do czego jesteśmy ci potrzebni? - wypytywałem go, byłem zdenerwowany. Po chwili zacząłem się szarpać, ale to było na nic. Pasy były wyjątkowo solidne i nie byłem w stanie się uwolnić.

Edytowane przez Flaku dnia 03-05-2011 22:13
grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 22:11
Beatrice, daj spokój! To tylko dziecko. Nawet jeśli jest nieudanym eksperymentem, to nie jej wina. - spojrzałem na prześliczną Włoszkę dosłownie uderzając ją wzrokiem. Jednak wtedy usłyszałem z ust dziwnego dzieciaka słowo "morderca", a jej palec wskazywał wprost na Jonathana. Mimo odrobiny czułości okazanej dziewczynce bałem się podejść bliżej. Przykucnąłem jakieś półtora metra od niej i spytałem - Morderca? Jaki morderca? Musiałaś go z kimś pomylić. - rzekłem patrząc przenikliwym wzrokiem na gościa, z którym w celi rozmawiał Cillian, i którego imienia nie znałem. Jednak mój wzrok nie powrócił do dziewczynki. Zawiesił się w punkcie, w którym stykał się ze słodką, zielonooką brunetką. Gapiłem się na nią przez kilka chwil, a ona odpowiedziała tym samym, choć z wielkim zdziwieniem. W końcu zdobyłem się na przerwanie tego i znów patrząc na zombie powtórzyłem - Jaki morderca?

So we saved the world together for a while, and that was lovely
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 22:15
Po chwili odzyskałem pełną kontrolę. Mogłem już się ruszać i mówić. Teoretycznie. W praktyce nadal byłem mocno przywiązany do łóżka jakimiś pasami. Obok mnie leżały dwie dziewczyny, chyba Melody i Dakota, o ile dobrze zapamiętałem ich imiona. Trochę dalej leżał jeszcze jakiś koleś, którego zupełnie nie znałem. William podszedł do niego i zaczął pobierać mu krew. - Pierdol się! Jesteś pieprzonym popaprańcem! - wrzeszczałem, byłem zdenerwowany. Po chwili zacząłem się szarpać, ale to było na nic. Pasy były wyjątkowo solidne i nie byłem w stanie się uwolnić.

Edytowane przez Flaku dnia 03-05-2011 22:21
Strona 93 z 107 << < 90 91 92 93 94 95 96 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum