Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:59:28 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 23
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:55:51
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 91 z 107 << < 88 89 90 91 92 93 94 > >>
Autor RE: Plaża Północna
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 14:34
- Nazywam się Wiliam, moje nazwisko dużo ci nie powie, zajmuje się obserwowaniem, tworzeniem nowych środków bojowych na nową wojnę. Oprócz nazwisk i waszych imiona to nie wiem nic więcej. Po prostu mi zaufajcie jak to zrobiliście z Roxem, ja też mam dość siedzenia na tej wyspie, chcę się uwolnić do tego całego piekła. - odparł mężczyzna i nagle stanął i zaczął wyrywać trawę, która wyglądała na świeżo posadzoną. Pod nią była klapa, brunet otworzył ją i wszedł.

Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 14:44
- Becky, gdzie byłaś?- spytała stojąc przed chatą. Rebecca wracała z dżungli, wyglądała trochę na przestraszoną ale i też pewną tego co robi, tak sądziła Beatrice. - Martwiłam się o Ciebie.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 14:48
- Wszystko w porządku, wszystko w porządku.- mruknęłam w stronę siostry, czułam jak ręcę mi się trzęsły. Starałam się ukryć zdenerwowanie. Odebrałam od niej swój pistolet i magazynki. - Stało się coś strasznego, ponieważ...
Urwałam, bo przypomniałam sobie co Johnatan powiedział- jeżeli komukolwiek powiem, to on zamorduje Beatrcie, musiałam trzymać język za zębami. Przypomniałam sobie jeszcze o Roxie i o tym, że ma niedługo tutaj się zjawić.

Edytowane przez April dnia 03-05-2011 14:49
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 14:50
Nikola tylko spojrzał jak ta młoda dziewczyna szybko ucieka od niego i Johnatana. Coś mu się wtedy nie spodobało w jej dziwnym zachowaniu ale zostawił to na razie w spokoju. Trzeba było najpierw pochować tą martwą kobietę. Spojrzał więc najpierw na nią a potem na Johnatana gdy wpadł nagle na pomysł:

- Może zamiast kopać ją w ziemi pochowamy ją w jakiejś pieczarze czy jaskini? Jak uciekałem przed dzikiem jedną taką widziałem. Może ją tam zaniesiemy? - spojrzał spokojnie na Johnatana mając nadzieję, że się zgodzi gdyż nie miał zamiaru kopać grobu gołymi rękami.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 14:54
Patrzyłem, co robi William. Teraz już coś o nim wiedziałem. Przynajmniej imię, tak na dobry początek. Mężczyzna pochylił się nad ziemią i otworzył ukrytą pod trawą klapę, po czym bez zastanowienia wszedł do wejścia. Tylko spojrzałem na resztę i chwilę potem byłem już w ciemnym pomieszczeniu. - Co to za eksperyment i co tak naprawdę się stało? - kontynuowałem rozmowę.

Edytowane przez Flaku dnia 03-05-2011 14:56
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 14:57
- Uwierz mi chłopie, chciałbym tobie wszystko opowiedzieć, ale obejmuje mnie tajemnica wojskowa, gdy ją złamie to mnie zabiją. Słyszałem jak opowiadaliście Hermie, że spadliście ze spadochronu, ja wam wierzę dlatego chcę wam pomóc. - odparł mężczyzna. Pomieszczenie wyglądało jak sala operacyjna.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 15:04
- Co to jest? - pomyślałem. Byłem właśnie w jakimś dziwnym pomieszczeniu, które wyglądało na salę operacyjną. Zrobiłem kilka kroków i rozejrzałem się dookoła, po czym spojrzałem na Williama. - Co zamierzasz? - zapytałem z lekką obawą. Nie wiedziałem z kim tak naprawdę mam do czynienia i jakie ma on intencje wobec nas.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 15:13
- Stało się coś strasznego ponieważ, co??? - Beatrice złapała dłońmi siostrę za ramiona i delikatnie potrząsnęła - Powiedz mi, siostrzyczko. Dlaczego nie jesteś ze mną szczera?- Włoszka poważnie bała się o życie swoje i siostry, martwiła się, że Becky coś przed nią ukrywa. Ba, wiedziała, że są rzeczy których jej nie mówi, choćby paczka od tego całego Roxa.

-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 03-05-2011 15:21
Rox
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 15:24
Nagle mężczyzna wyszedł do dwoch kobiet z ukrycia... Beatrice mogła rozpoznać w Roxie- Keitha!
- Nic nie mów, mam mało czasu, bo zaraz muszę wracać. Wojsko przeczesze całą dżunglę, więc zbierajcie swoje bliskie osoby do chaty, tam oni nie wejdą ze względu na pierwsze piętro, na które mam nadzieję nie zaglądałyście? Nie wiem czemu wtedy płakałaś, ale mam nadzieję, że nikt nie zrobił Ci krzywdy, bo jeżeli tak to ukarzę, trzymajcie się i nie ufaj nikomu ! I jeszcze jedno, musicie zebrać ekipę i udać się tutaj... pozostali są w niebezpieczeństwie.
Podał jej kartkę papieru z kawałkiem mapy, po czym puścił się biegiem.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 15:30
Rozmawiałam sobie spokojnie z siostrą, gdy nagle wpadł jakiś mężczyzna, domyśliłam się, że to musi być ten tajemniczy Rox. Już otwierałam usta, żeby coś powiedzieć, ale on mi gwałtowanie przerwał i opowiadał o czymś, a później po prostu pobiegł. Spojrzałam na Beatrice ze zdziwieniem.
- Co to za koleś? Dziwny jest.

- Wybaczcie, nic do was nie mam, ale rozkazy. Sami rozumiecie? - spytał wyciągając pistolet ze ślepakami i strzelił do każdego. Ciała ułożył na łóżku, wstrzyknął wam substancję paraliżującą...

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 15:32
A Nikola widząc, że Johnatan z odrazą patrzy na ciało martwej kobiety postanowił sam je przeciągnąć do groty, którą widział po drodze. Wziął więc bez słowa na swoje umęczone ramiona caiło młodej kobiety i ruszył powoli w stronę groty nie zwracając uwagi na Johnatana, który zachowywał się dziwnie. Trzeba się mu przyjrzeć dogłębniej - pomyślał Nikola znikając w dżungli z ciałem na ramionach.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 15:44
- Keith!! - krzyknęła za oddalającym się mężczyzną, zaczynała oddychać coraz głębiej, opadła na ziemię - To... To był nasz brat -szepnęła bardziej do siebie niż Becky. Siedziała na trawie wpatrując się w drzewa za którymi zniknął Keith - on nas stąd wyciągnie, zobaczysz...

-Penelope Widmore

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 15:54
- To był ten cały Keith?! - spytałam podnosząc ton głosu, nie mogłam w to uwierzyć, ale z drugiej strony? Kto na tej wyspie chciałby nam pomóc? To proste, że on. Czemu ja się od razu nie domyśliłam? Może dlatego, że straciłam pamięć i nie wiem jaki on jest? - Chodźmy do środka.
Weszłyśmy i już chciałyśmy porozmawiać o obecnej sytuacji, gdy usłyszałam wołanie dziewczynki...
- Juanita tak strasznie tęskni, wypuść mnie proszę. - machinalnie ruszyłam w stronę drzwi. Skąd ona wiedziała, jak moja córka ma na imię? Postanowiłam tam jednak wejsć...

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 15:58
Wyrwałem się z zadumy, wspominałem właśnie, jak się kiedyś uczyłem na egzamin z prawoznawstwasmiley. Pobiegłem czym prędzej za Nikolą, chwyciłem martwą dziewczynę za nogi.
-Wybacz mi, dostałem przed chwilą flashbacka. Teraz mogę ci już pomóc, tak przy okazji świetne rozwiązanie. - powiedziałem szybko, usprawiedliwiając moją chwilową (niedołężność) zamułę. Spytałem się jeszcze - Ta Becky jest podejrzana moim zdaniem. A ty co o niej sądzisz?

Edytowane przez Furfon dnia 03-05-2011 15:59
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 16:15
Najpierw strzały, a potem lekkie ukłucie - to ostatnie rzeczy jakie doświadczyłem. Przez chwilę myślałem, że jestem martwy, ale to były na szczęście ślepe naboje. William, co można było przewidzieć nie miał dobrych intencji, lecz było już za późno. Teraz leżałem na łóżku. Nie mogłem nic zrobić. Nie mogłem się ruszyć, nie mogłem nic powiedzieć. Byłem bezsilny. Moje oczy patrzyły wprost i widziały tylko ścianę sufitu. To był błąd. Nie powinniśmy z nim iść. Ja nie powinienem z nim iść. Wiedziałem, że teraz moje życie jest w rękach szaleńcy.

Edytowane przez Flaku dnia 03-05-2011 16:17
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 16:57
Nikola podejrzliwie spojrzał na Starka słysząc jego słowa by po chwili oznajmić:

- Becky? Która to w ogóle? - jakoś Nikola nie miał pamięci do twarzy i do imion ludzi według niego mało ważnych.

Po chwili jednak oczom Nikoli ukazała się grota do której nieśli ciało więc przerwał rozmowę i razem ze Starkiem wnieśli ciało do groty i ułożyli je prosto. Nikola chwilę wpatrywał się ciału martwej kobiety by uzmysłowić sobie, że nawet nie wie kim ona jest. Po chwili jednak zwrócił się do Starka:

- Chciałbyś coś jeszcze powiedzieć czy możemy już iść? - Nikola miał już dość martwych ciał i tych wszystkich dziwnych spraw dziejących się w tej dżungli.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 18:05
-Becky to tamta dziewczyna, co uciekła na twój widok. Ma siostrę, chyba teraz kojarzysz ją... A tej nie znałem nawet więc będę milczał. Ty pewnie tak samo.... Chodźmy, wracajmy do tamtego budynku, razem z innymi może coś wykombinujemy. - powiedziałem do Nikoli, razem skierowaliśmy się tam, gdzie była reszta. Zagaiłem do niego po drodze - To co sądzisz o tej Becky? Coś mi się wydaję, że wpadła w twoje oko...

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 18:26
Mina Nikola na słowa Starka była właśnie taka: smiley . A po chwili taka smiley. Po chwili oznajmił do niego:

- Chłopie co ty pierniczysz? Ona jest za młoda dla mnie. Ja lubię kobiety doświadczone i w kwiecie wieku - odparł dumnie Nikola po czym widząc chatkę ruszył żwawiej w jej stronę.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 18:32
Leżeliśmy już tak parę godzin. Chciałam rzucić się na faceta, który nam to zrobił, skrzyczeć i pobić. Kretynie, a my Ci zaufaliśmy! No tak.. Trochę naiwnie z naszej strony. Byliśmy naiwni. Zabił już jednego z nas a my mu zaufaliśmy. Wszyscy zginiemy. Wszyscy zginiemy.
Kim był ten człowiek? I kto wydawał rozkazy Willowi?! Dlaczego do cholery nas to spotyka? No cóż. Miałam tylko nadzieję, że wyjdziemy z tego cało.

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 03-05-2011 18:33
Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 18:38
Fajnie się grało, szkoda tyko że tak krutko...smiley

Strona 91 z 107 << < 88 89 90 91 92 93 94 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum