Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 00:14:22 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:10:46
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 10 z 107 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Autor RE: Plaża Północna
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:11
Siergiej wziął łyka "płynu" i dalej z bólem obserwował ludzi na polanie, wśród nich dojrzał Cilliana. Nie miał pojęcia kim są, ale kręcili się w kółko jak obłąkani. Wyboru jednak nie miał: ból ograniczał jego ruchy i nie mógł do nich dotrzeć.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-04-2011 23:11
Podniosła broń i juz otworzyła usta, by powiedzieć, że Milton jej pomógł, ale w ostatniej chwili zrezygnowała. Była ciekawa, co zrobi jej brat. Włożyła pistolet za pasek i w milczeniu obserwowała scenę. Wiedziała z doświadczenia, że jak brat dostaje ataku agresji, lepiej się nie wtrącać.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:14
-Dobra, dobra, teraz się na spokojnie dowiemy. Wyśpiewa nam wszystko. Trudno, stało się już tak, lepiej zawsze dmuchać na zimno. - odpowiedział Beatrice Stark, po chwili ruszył w stronę Miltona. -Wojskowy? Masz coś co potwierdzi twoje słowa? Wiesz coś na temat tego co się tutaj dzieje?! Nie ruszaj się gwałtownie, chyba nie chcesz żeby się wdało zakażenie. Odpowiedz szybko, wtedy postaram się tobie pomóc - rzekł spokojnie Johnatan, tak naprawdę zbyt wielkiej pomocy nie mógł mu udzielić, miał nadzieję że ktoś z tego grona się zna na medycynie.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 15-04-2011 23:17
Tymczasem Cillian spoglądał na wszystko z trzeciego planu, jakby oglądał jakiś film i niewzruszony na to co się stało stał w milczeniu. Jeszcze raz wszystko dobrze sobie przemyślał, po czym zwrócił się do reszty: - Słuchajcie, niedaleko stąd jest człowiek... chyba jakiś rusek... nie wiem, ale ma na imię Siergiej i jest ranny. Chyba trzeba po niego wrócić.

Edytowane przez Flaku dnia 15-04-2011 23:18
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:18
Jakoś się nie paliłam, żeby to tak szybko zrobić. - No dobrze dobrze. Później to sprawdzimy. - Spojrzałam na ranę i również się skrzywiłam. Dobrze, że mężczyzna był nieprzytomny. Pewnie teraz by się zwijał z bólu. Dotknęłam nogi - była spuchnięta i sina. Kawałek piszczeli przebijał skórę. Puściłam ją delikatnie i spojrzałam z przerażeniem na McLevisa. - To chyba nie będzie takie proste jak to sobie wyobrażaliśmy..

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 15-04-2011 23:21
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:20
-Nie pierdol mi tu o jakimś rusku! Chcesz też oberwać kulkę w kolano?! Gadaj mi lepiej kim jesteś! - krzyknął Stark, słowa młodego wytrąciły go kompletnie z równowagi. Spojrzał na niego przez ramię, na młodego Simanusa. Bez powodu na niego wybuchnął, mogą o nim wszyscy pomyśleć że jest niezrównoważonym psychicznie facetem...

Edytowane przez Furfon dnia 15-04-2011 23:21
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Martin miał dość tego wszystkiego. Jednej nocy kładzie się na więziennej pryczy skazany za przestępstwo, którego nie popełnił by obudzić się w nocy ze spadochronem na plecach i wylądować w miejscu, które teraz przypominało jeden wielki rozgardiasz. Nie zwracając uwagi na nikogo powolnym krokiem odłączył się od grupy i usiadł pod wielkim drzewem, opierając głowę o dłoń w zamyśleniu. Otworzył lekko plecak, lecz nie zdecydował się z niego cokolwiek wyciągnąć.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Milton
Użytkownik

Postać:
Milton Gerard

Mistrz Przetrwania

- Zawsze przy sobie noszę książeczkę wojskowego, pułkownik Milton Gerard byłem na wielu misjach dlatego noszę przy sobie pistolet. Nie wiem nic na ten temat, obudziłem się, gdy zostałem wypchnięty z helikoptera, a teraz do jasnej cholery chciałbym się opatrzyć! Masz szczęście gówniarzu, że kula przeszła na wylot!

Ekwipunek: Beretta Px4, legitymacja wojskowa, pudełko cygar, okulary, mały nóż.
Edytowane przez April dnia 15-04-2011 23:21
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:23
Beatrice dopiero teraz zauważyła kolesia, który wyglądał na mordercę. Wiedziała, że to głupie, ale miał w sobie coś takiego.. Nie potrafiła tego opisać, odstraszało i czuła się bardzo niepewnie w jego towarzystwie. - To sobie po niego idź - odpowiedziała Cillianowi, oparła się o drzewo obserwując całe to towarzystwo.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 15-04-2011 23:24
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 15-04-2011 23:24
- Spokojnie koleś... Wszyscy jesteśmy w takiej samej sytuacji jak Ty i lepiej byłoby gdybyś się uspokoił, bo tylko pogarszasz sytuację. Ja tak zrobiłem... - odpowiedział, po czym powolnym krokiem skierował się w kierunku faceta i gdy był już wystarczająco blisko, zatrzymał się. - Kim jestem? Nazywam się Cillian. - odparł.

Edytowane przez Flaku dnia 15-04-2011 23:25
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-04-2011 23:24
Hm - uśmiechnęła się prawie nie zauważalnie. Trafił swój na swego. - pomyślała. Dostrzegła oddalającego się mężczyznę, lecz go zignorowała. Podeszła do brata i położyła mu dłoń na ramieniu. Johnatanie. Zdaje się, że ten człowiek mówi prawdę. - powiedziała spokojnie.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 15-04-2011 23:25
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:26
-Gówniarzu?! Masz szczęście że celowałem w nogę, a nie gdzieś indziej. Dobra, kupuję twoją bajeczkę, panie pułkowniku. Gdzie służyłeś? -zapytał się niby z ciekawości, chciał tak naprawdę zmienić temat rozmowy i trochę się wewnętrznie uspokoić słuchając zapewne nudnej jak flaki z olejem opowieści pułkownika. W tym samym czasie Simanus się przedstawił a jego siostra powiedziała, że ten wojskowy mówi prawdę. - Ok, może masz rację. Posłuchamy historii naszego wielkiego pułkownika, a potem pójdziemy po tego ruska, pasuje tobie to? - zwrócił się do Cilliana, im więcej ludzi będzie tym...

Edytowane przez Furfon dnia 15-04-2011 23:30
Shaggy
Użytkownik

Postać:
Benjamin McLevis

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:26
- Nie będzie, w to nie wątpię. - Powiedziałem odrywając ledwo trzymającą się nogawkę. Obszedłem ciało i uklęknąłem z drugiej strony przy Melody. - Trzeba ją usztywnić. - Podrapałem się zakłopotany po głowie. - Jakbyśmy mieli dwie deseczki, albo coś co przystawilibyśmy z dwóch stron, obwiązało by się to tą nogawką. Szczerze mówiąc wolę na razie nie nie nastawiać, może masz rację, znajdziemy kogoś kto się zna, ale usztywnić trzeba... chyba.

Ekwipunek: Paczka papierosów, zapalniczka, baton, stare zdjęcie, scyzoryk.
Milton
Użytkownik

Postać:
Milton Gerard

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:30
- Irak, Afganistan, Kosowo, ciągle byłem na wyjeździe. Byłem w gorszej sytuacji niż moja obecna, dlatego trochę się na tym znam. - powiedział wyciągając niewielki nóż, rozdarł koszulkę, aby zrobić z tego imitacją bandażu. - W ogóle to nie powinniśmy siedzieć w środku dżungli, zwłaszcza, że nawet nie wiemy czy są tutaj jacyś inni ludzie.

Cele:
- Pomóżcie Siergiejowi.
- Wróćcie na plażę i przenocujcie na niej(rozpalcie ognisko i takie tam)

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:32
-Ok mistrzu, poradzimy sobie. Nie musisz nas uczyć przetrwania. Ty tutaj siedź bezpiecznie na tyłku, ja pójdę zaraz z kimś po tego ruska - rzekł Stark, spojrzał na wszystkich obecnych. Nie chciał sam iść, miał nadzieję że ktoś się zgłosi.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 15-04-2011 23:33
Krzyki z polany nie słabły, dając Martinowi poczucie, że nie jest sam i gdyby coś się zaczęło dziać to teoretycznie będzie miał jakieś wsparcie. Po kilku chwilach wahania sięgnął do swojego plecaka i wyciągnął z niego pamiętnik. Pamiętnik, który postanowił pisać w więzieniu. Otworzył go na pierwszej stronie i spojrzał na swoje pismo: "14 kwietnia 2011, cela 108, Martin Celades - więzień 4815162342. Jestem tu gdzie być nie powinienem. Sam. Z poczuciem winy i bezsilnością. Mój dom to teraz okratowana cela, a rodzina to Latynos podśpiewujący wesołe piosenki. Proszę teraz o jedno, o siłę by to wszystko przetrwać." - Patrzył na pierwszy i zarazem ostatni wpis z więzienia długo by w jednej chwili zamknąć pamiętnik i schować go do plecaka. Wzrok zaś utkwił gdzieś w oddali.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 15-04-2011 23:34
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:34
Koleś był uparty - nie dało się ukryć. - Dobra. To ja idę po w miarę równe "deski". - Ruszyłam w stronę dżungli. Rozglądałam się za czymś co mogłoby się nadać. Wzięłam cokolwiek - dwie chude, podłużne prawie deseczki. Powinny być dobre. Wróciłam ze znaleziskiem. Spojrzałam na Bena. Przyglądał się nodze, jakby był ciekaw 'jak to wogóle możliwe'. Ukląkłam. - Ty to przyłóż - ja zwiążę. - Rozkazałam. - Lepiej poszukajmy kogoś, kto się zna. Może akurat trafimy.. - Spojrzałam na jeszcze bardziej spoconego biedaka.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 15-04-2011 23:35
- Pójdę z Tobą... on mnie zna - odparł Cillian po czym bez zastanowienia ruszył w kierunku mężczyzny, nie przejmując się zbytnio jego reakcją.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:37
Stark ruszył za Cillianem, w krótkim tempie dogonił mężczyznę. Zagaił do niego
-Też jak pozostali spadłeś z spadochronu? Nie pamiętasz jak się znalazłeś tutaj? Sorry za tamtą reakcję, ja jestem wybuchowym człowiekiem, mam już taki temperament.

Milton
Użytkownik

Postać:
Milton Gerard

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 23:39
Gdy tamta dwójka poszła, Milton spojrzał na całą resztę i zmarszczył czoło.
- Skoro oni poszli po tamtego kolesia, to my powinniśmy się powoli zbierać, bo z moją nogą to prędko nie dojdziemy.- powiedział wyciągając cygaro.- Ma ktoś ogień?

Strona 10 z 107 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum