Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 00:05:43 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 21
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny03:02:06
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 90 z 107 << < 87 88 89 90 91 92 93 > >>
Autor RE: Plaża Północna
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 01:32
- Musimy porozmawiać, a właściwie, to coś więcej niż rozmowa. - zaśmiałam się trochę głośniej. Z współotwartych w uśmiechu ust, ukazujących dwa rzędy białych, równych jak perły zębów wydobywał się urwany oddech; nozdrza wznosiły się lekko. Oczy zabłysły, a górna warga z lekka zadrżała. Można było wyczuć, jak w każdym moim słowie przewijało się i kryło złośliwe szyderstwo, a jednocześnie mój śmiech brzmiał jak gdyby płacz. - Nie widzę sensu, abyśmy się kłócili, zwłaszcza, że jesteśmy w tym samym gównie.

Edytowane przez April dnia 03-05-2011 01:32
Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 01:34
- Masz racje... to nie jest teraz ważne - odpowiedziałem patrząc nieznajomemu prosto w oczy. Zastanawiałem się tylko o co tu tak naprawdę chodzi. W głowie miałem niesamowity mętlik, ale to nie był czas na przemyślenia. Trzeba było działać! Tylko jak? Co zrobić? Zaufać mu czy nie? Był takim samym idiotą jak ja, więc postanowiłem zaryzykować. - Dlaczego go zabiłeś, skoro teraz chcesz nam pomóc? - zapytałem jak gdyby wciąż nie wierząc w jego dobre intencje.

Edytowane przez Flaku dnia 03-05-2011 01:35
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 01:37
- Uciekacie, a nawet nie macie dokąd! Czy to jest mądre? Zastanów się, on był nic nie wart. Był zwykłym szarym człowiekiem, który bał się zemsty za swoją dziewczynę! Nie to co ty, czy narkomanka, która zrobi wszystko za prochy! Radze wam pomyśleć, co chcecie zrobić dalej. - mówił mężczyzna patrząc na zgromadzonych.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 01:38
-Dziwna jesteś Rebecca. Najpierw mnie nienawidzisz od chwili gdy mnie zobaczyłaś,a teraz chcesz współpracować...ale masz rację, jesteśmy tutaj razem i musimy sobie pomagać. Warto rozmawiać. - powiedziałem, w głębi duszy nadal była jednym z moich wrogów, ona była tak naprawdę niebezpieczna. Nagle usłyszałem szelest, razem z suczką odwróciliśmy się w tamtym kierunku...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 01:41
Nagle ujrzałam Connie, która przybiegła, trochę się speszyła, gdy nas zobaczyła. Zdenerwowałam się, ta mała dziunia mogła wszystko popsuć.
- Czego chcesz? - syknęłam w jej stronę, trochę mnie tym zdenerwowała posłałam jej nienawistne spojrzenie. - Nie wiesz, że dżungla jest niebezpieczna?!

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 01:44
Zachowanie suczki w tym momencie, gdy się pojawiła blond idiotka było dla mnie bardzo podejrzane. Zamiast się cieszyć, że jest ona żywa, to ta lekko z pretensjami...
-Chcesz rozwiązać ten problem Rebecco? - powiedziałem bardzo poważnie, rozwiązanie raz na zawsze...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 01:46
Kompletnie nie wiedziałam o czym Johnatan mówi, atmosfera zdawała się zbyt gęsta, westchnęłam głośno krzyżując ręce na piersi.
- Obojętne mi to, ale zawsze lepiej, gdy problem jest rozwiązany, więc właściwie czemu nie. - odparłam, nie miałam pojęcia, o co mu właściwie chodzi.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 01:50
Podrapałem się po głowie, po czym niepewnie spojrzałem na pozostałych. Byli przybici i chyba nie myśleli o tym, by zaufać nieznajomemu, ale co mieli do stracenia? Ja nie miałem kompletnie nic. Postanowiłem zaryzykować. Przecież gdyby chciał mnie zabić to już by to zrobił. Z drugiej strony może śmierć to jedyne co może mnie wybawić z nic nie wartego życia? Nie myślałem wtedy o tym. Wiedziałem, że pozostanie tutaj nic nie zmieni, a ten koleś to jedyny punkt zaczepienia. - Pokażesz mi to miejsce? Wyciągniesz mnie z tego gówna? Jeśli tak to ja idę z tobą... Nie wiem jak reszta, ale ja idę z tobą - powiedziałem pewny siebie i ruszyłem w jego kierunku.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 01:54
Od razu ruszyłem w stronę dziewczyny, chyba nie była świadoma, o czym my mówimy. Zbyt zmęczona ucieczką. Stanąłem za nią, patrzyłem dokładnie na twarz Rebecki.
-Na twoje rozkazy, masz dług... -powiedziałem, natychmiast zacząłem rękami dusić Conni, która nie miała najmniejszych szans, by się uwolnić z mojego uchwytu. Przez pierwsze sekundy szarpała się, lecz nie dawało jej to żadnych skutków. Umarła na oczach Rebecki, która tylko się wpatrywała jak mordowałem dziewczynę.
-Serio miałem rację, z ciebie jest suka. Pozwoliłaś żebym ją zabił, a do tego nikomu tego nie powiesz, bo inaczej twoja siostra skończy tak samo. Capisci*? -rzekłem, na swoje nieszczęście była teraz ze mną związana, dzięki temu pokazowi, wiedziała do czego jestem zdolny...

* - eee, nie wiem czy dobrze smileysmiley

Edytowane przez Furfon dnia 03-05-2011 01:55
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 02:13
/ Żegnamy Ninę. Niestety, ale w tym tygodniu to ona odpadła smiley/

Byłam w szoku, z jaką łatwością on zabił kobietę, z zimną krwią i na dodatek to jeszcze moja wina! Przyzwoliłam na to, ale nie wiedziałam o czym on mówi, ale pozwoliłam! Nie mogłam dojść do siebie po tym, co zobaczyłam chciałam się jak najszybciej znaleźć daleko stąd.
- Nikomu nic nie powiem, wracajmy. - wyszeptałam, zaschło mi w gardle. Ruszyłam natychmiast w drogę powrotną.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 02:16
Pobiegłem natychmiast za nią, złapałem ją za jej włosy i pociągnąłem w swoją stronę. Nie miałem zamiaru jej tak łatwo odpuścić.
-To nie koniec jeszcze suczko. Na kolana... - powiedziałem, niech wie dokładniej, kim ja jestem...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 02:23
Nagle poczułam jakieś szarpnięcie, krzyknęłam głośno, miałam nadzieję, że ktoś mnie usłyszy. Gdy usłyszałam, co mężczyzna powiedział i nie wiedziała co ma zrobić. To było poniżające, ale równocześnie przecież nie chciała, aby on ją zamordował. Zrobiła to W końcu się przełamałam i uklnęknęłam i nagle usłyszałam sygnał zbawienia! To krótkofalówka, natychmiast ją wyciągnęłam i włączyłam.
- Halo? Słyszy mnie ktoś...? - spytałam, po moim policzku popłynęła łza.
- Becky kochanie, nie płacz to ja! Co się stało? Byłaś na pierwszym piętrze? Nic nie mów! Niedługo tam będę!

Edytowane przez April dnia 03-05-2011 02:24
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 10:48
A Nikola siedział na drzewie. Dzik, którego spotkał wczoraj nadal stał pod drzewem a Nikola na szczęście zanim z niego zszedł zauważył go. Jednak trzeba było coś wymyślić bo owy dzik chyba się uwziął na Nikole gdyż całą noc nerwowo kopał w ziemi kopytem i spode łba patrzył groźnie na Nikole. W końcu olśniło go. Taktyka na starego serbskiego lisa najbardziej nadawała się by uwolnić się z tej sytuacji - pomyślał olśniony tym nagłym i jakże nieoczekiwanym przypływie sprytu i rozwagi. Po kilku minutach więc gdy był już gotowy postanowił wdrożyć w życie taktykę starego serbskiego lisa. Na wojnie w Bośni często jej używał więc nie była to dla niego nowość. Tak więc gdy tylko zauważył, że ten dziwny dzik nie patrzy się na niego od razu rzucił jakiś owoc w jedną stronę a sam zaczął uciekać w drugą. Jestem genialny! - pomyślał sobie uciekając wciąż przed siebie i widząc że zgubił to przeklęte bydle. W końcu po paru minutach znalazł się jednak w miejscu dziwnym. Spotkał tego pajaca co myśli, że mnie będzie sponsorować Johnatana oraz tą kobietę, którą kiedyś spotkał w dżungli a teraz nazywała się chyba Rebecca ale jeszcze dziwniejsze było to, że obok nich leżało ciało kobiety. Nagle Nikola zawołał:

- Co Wy tu robicie?! Co ona tu robi?! - tu Nikola spojrzał na ciało martwej kobiety.

grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 11:10
Trzymałem się od początku na uboczu, jak zwykle nie odzywając się obserwując jedynie poczynania reszty. Większa grupa osób szykowała się do drogi. Chcąc uniknąć dziwnych przeprosin, do których zmuszało mnie sumienie udałem się w drogę wraz z nimi. Rozpoznawałem tylko Beatrice, gościa który pomógł nam w ucieczce i Isabellę. Na wyspę trafiłem jakiś czas temu, a wciąż nie ma wśród tych ludzi osoby, której mógłbym zaufać. Nie miałem pojęcia jaki mamy dzień i godzina, kompletnie straciłem rachubę czasu. Bez przerwy trzymałem się z nimi, niby uczestnicząc w wydarzeniach. Widziałem budynek, dziwną dziewczynkę, lecz siedziałem cicho nie komentując tego. Momentami miałem wrażenie, że nikt nie zauważa mojej obecności.

/smiley Nie mam ostatnio za bardzo czasu, ale w miarę postaram się grać z wami/

So we saved the world together for a while, and that was lovely
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 11:12
Oprócz wrednej krótkofalówki, przerwał nam wyjątkowo Nikola.
-Rozmawiamy, czyż tego twój rozum wynalazcy nie pojmuje? A ona jak widać leży martwa, byliśmy świadkami jak Rodion ją zabił. Taki koleś, może go już raz widziałeś. Nie mogliśmy nic zrobić. - powiedziałem z udawanym smutkiem. Pomogłem wstać kobiecie, niech Nikola myśli, że jestem dobrym i miłym człowiekiem. - Znaleźliśmy budynek, to może być nasze chwilowe schronienie. Idziesz z nami Nikola? - dopowiedziałem, szybko spojrzałem na Becky, tak żeby wiedziała że ja z nią jeszcze nie skończyłem.

Edytowane przez Furfon dnia 03-05-2011 11:13
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 12:18
Słuchałam wymiany zdań między mężczyzną z naszej grupy, którego jeszcze nie poznałam a innego. Koleś znał nas na wylot. Nie miałam zamiaru się mu sprzeciwiać. - Idę z wami. Itak nie mam nic sensownego do roboty. - Byłam przybita śmiercią Andy'ego. Tak bardzo się starałam zapewnić mu zdrowie. Nawet oddałam mu moją dawkę. Cholerną dawkę heroiny, dzięki której pewnie teraz bym tak się nie zachowywała. Poskładałam mu nogę w całość i co? Po co? Przyszedł sobie koleś i tak po prostu go zabił. Zabił kolesia, dzięki któremu się trzymałam. Narkotyk pozbawił mnie wszelkiej wrażliwości i uczuć. Pozostałam obojętna na to, co w życiu najdroższe. Życia. Pozbawił mnie wszystkiego co miałam.
Nie mogłam normalnie zareagować na to wszystko. Nie chciałam być dłużej w tym miejscu. Nie chciałam być na tej cholernej wyspie! - Idę z wami. - Powtórzyłam.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 12:31
- Kto to Rodion? - spytał zdziwiony Nikola patrząc to na martwą kobietę, to na Johnatana, to na tą kobietę, którą nie pamiętał jak się nazywa. Po chwili słysząc dalszą część zdania Nikola postanowił iść do tego budynku razem z nimi lecz najpierw spytał:

- A co z ciałem tej kobiety? Zostawimy ją tak sobie, by leżała tutaj w dżungli?

Edytowane przez adi1991 dnia 03-05-2011 12:31
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 13:34
-Masz rację Nikola, nie możemy jej tutaj zostawić, pamiętajmy o tamtym dziku... tylko jest problem, nie mamy łopaty by wykopać grób. Masz pomysł jak ją pochowamy? Zrób coś, co nam pomoże wykopać grób... - rzekłem spokojnym tonem, teraz musiałem mu pomóc ją pochować, chociaż tak naprawdę nie miałem najmniejszej ochoty. Nie była ona Starkiem, więc nie chciałem się niepotrzebnie męczyć dla niej. Czekałem, aż on coś wymyśli...

Edytowane przez Furfon dnia 03-05-2011 13:35
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-05-2011 14:18
- Świetnie, chodźcie za mną. - rzekł mężczyzna obracając się na pięcie. Ruszył w kierunku dżungli- okazało się, że cała reszta również idzie za nim. - To blisko, ale nie przestraszcie się wyglądu pomieszczenia, do którego was prowadzę, ale tylko tam mogę nadać sygnał SOS.

- To ja pójdę do łopatę, w tym domku na pewno taka jest! - wykrzyknęłam i natychmiast puściłam się biegiem. Jak najdalej od nich, nie chciałam już tam siedzieć. Słuchać Johnatana i jego kłamstw. Postanowiłam się już w ogóle nie odzywać.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 03-05-2011 14:29
Spojrzałem tylko na nieznajomego zmierzającego w kierunku dżungli. Za nim ku mojemu zaskoczeniu zaczęła iść cała reszta. Po chwili zastanowienia ruszyłem razem z nimi. Tak jak mówiłem - nie miałem nic do stracenia i jak widać oni chyba też. Szybkim krokiem dogoniłem naszego przewodnika. - Hej koleś, powiedz chociaż jak się nazywasz i kim jesteś. Ty o nas wiesz wszystko, my o tobie nic. - spojrzałem na niego z przekąsem. Chciałem dowiedzieć się jak najwięcej. Nie ufałem mu, ale postanowiłem zaryzykować.

Strona 90 z 107 << < 87 88 89 90 91 92 93 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum