Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 17:17:23 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 10
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny20:55:19
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 88 z 107 << < 85 86 87 88 89 90 91 > >>
Autor RE: Plaża Północna
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 12:17
- Andy! - krzyknęłam rzucając się na ku niemu. - Andy! Nie umieraj! - nie mogłam w to uwierzyć. Znałam go od pierwszego dnia pobytu na wyspie. Wszędzie chodziłam z nim i z Mel. Mimo swej chorej nogi, nigdy nie okazał się słabszy od innych. To on znalazł plany budowli w dżungli. To dzięki niemu udało nam się uwolnić Connie i jeszcze dwóch gości.
Nagle poczułam jak ogarniający mnie gniew, przejmuje kontrolę nad moim ciałem. Wstałam, zacisnęłam dłonie brudne od krwi Andy'ego w pięści i dysząc ciężko spojrzałam morderczym spojrzeniem na gościa w kilcie.
- Ty! Zabiłeś go! - wrzasnęłam na całe gardło...

Edytowane przez Carmelka dnia 02-05-2011 14:36
Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 14:47
Nikola, który był obecnie sam nie wiedząc kompletnie co się dzieje siedział sobie przy ognisku. W końcu jednak postanowił ruszyć się gdzieś bo od takiego bezczynnego siedzenia co najwyżej można wilka dostać. Wstał więc z głazu na którym spędził ostatnie kilkadziesiąt minut, pozbierał swoje rzeczy do plecaka, zgasił ognisko po czym ruszył przed siebie mając nadzieję, że nic niemiłego go nie spotka dziś.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 15:46
Obudziłem się w jaskini, którą razem z siostrą znaleźliśmy 3 dni temu. Powoli miałem dość tego miejsca, powiedziałem jej, że dziś je opuścimy i poszukamy czegoś innego, w ostateczności się wróci do reszty tamtej grupy, która nie była zbyt chętna do współpracy z nami. Może oprócz Nikoli, on jako jedyny z nielicznych był chętny, reszta w moim mniemaniu nie...

Edytowane przez Furfon dnia 02-05-2011 15:50
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 02-05-2011 16:59
/Zmieniam narracje smiley/

Przechadzałem się właśnie po lesie kiedy nagle usłyszałem jakieś krzyki dochodzące z polany gdzie była reszta. Zacząłem biec w ich stronę i gdy byłem już wystarczając blisko schowałem się za drzewem, by stamtąd obserwować dalsze wydarzenia. Na polanie pojawił się obcy mężczyzna, który zaczął głośno krzyczeć. Wszystko działo się tak szybko, że nie byłem w stanie zareagować, cokolwiek zrobić. Facet miał broń. Wycelował z niej w uciekających ludzi, po czym nacisnął spust. Kula zabiła mężczyznę. Nie wiem kogo konkretnie, ale ważne, że był to jeden z nas. Jedna dziewczyna stanęła przed napastnikiem jakby chcąc wymierzyć sprawiedliwość. - Co ty robisz? Uciekaj! - pomyślałem, ale po za tym nie byłem w stanie nic więcej zrobić. Nie byłem w stanie? Może po prostu nie chciałem, ale cokolwiek bym zrobił i tak pewnie nic by to nie dało. Postanowiłem obserwować wydarzenia z ukrycia.

Edytowane przez Flaku dnia 02-05-2011 21:35
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 19:58
Razem z siostrzyczką spotkaliśmy błąkającego się samotnie Nikole.
-O, nasz słynny wynalazca. Dobrze cię widzieć, pomożesz nam... - nie dokończyłem mówić, gdyż nagle usłyszałem szelest dochodzący z krzaków. Natychmiast odwróciłem głowę w tamtym kierunku, ujrzałem...

Edytowane przez Furfon dnia 02-05-2011 19:59
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 20:19
- Tak, ja go zabiłem, wy i tak wszyscy umrzecie na tej wyspie... Ja też zginę, nie udał mi się pewien eksperyment i zaraz cała wyspa będzie skażona! buahahahahahahaha nic, ale to nic was nie uratuje! Umrzemy tutaj wszyscy! - wrzeszczał głośno. - Chociaż! Wiem, gdzie się ukryje!
Mężczyzna mówił sam do siebie.
Cele:
- Zastanówcie się, czy ufać mu, czy też nie.

Edytowane przez April dnia 02-05-2011 20:20
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 20:37
Rozglądałam się po pomieszczeniu. Coś tutaj musi być, musi! - pomyślałam i zaczęłam przeglądać szafki. Otwierałam jedną po drugiej, gdy nagle w jednej z nich zauważyłam zawieszoną kartkę z moim imieniem. Trochę mnie to zdziwiło. Wzięłam głęboki oddech i otworzyłam ją. Zobaczyłam dyktafon, podniosłam go i zaczęłam słuchać.

Widzę Becky, że niedokładnie wysłuchałaś moich próśb, przyprowadziłaś tutaj szpiega, który działa na waszą niekorzyść, wszystko donosi naszym jednostkom. Musisz odkryć, kto to jest i go usunąć, masz kartkę, a tam instrukcje.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 20:45
Nikola tymczasem jak to mu się ostatnio często zdarzało błądził po dżungli. Mimo tego, że zawsze się gubił lubił te samotne przechadzki po tym jakże dziwnym i tajemniczym miejscu. Tak sobie idąc wypatrywał czy coś ciekawego nie dzieje się wokół niego gdy nagle ujrzał tego kolesia. Jak on się w ogóle nazywał? - pomyślał spokojnie Nikola słuchając jego słów gdy nagle w krzakach ujrzał prawdziwą, wielką bestię. Tego było za wiele. Nikola nie patrząc na spotkane osoby zaczął uciekać.

Edytowane przez adi1991 dnia 02-05-2011 20:54
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 20:46
Nagle usłyszałam głos mężczyzny, obróciłam się gwałtownie i przyjrzałam się. Czy to może on? Muszę na niego uważać, ma broń i może mi coś zrobić. Postanowiłam jednak udawać, że mu ufam.
- Nie mam pojęcia kto to może być, masz jakieś sugestie? - spytałam ściszając głos. Przez tą całą sytuację zaczęłam wariować. Nawet przez chwilę pomyślałam o Beatrice, ale natychmiast wyrzuciłam tą myśl.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:02
Ja razem z siostrzyczką stanąłem w miejscu, nie uciekałem jak Nikola. Dzik wpatrywał się w naszym kierunku swoimi gałami.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:08
A Nikola uciekał. Może i nie należał do ludzi odważnych ale za to całych, zdrowych a co najważniejsze żywych. Tak więc nie dbając o ludzi których nawet nie lubił wszedł na wysokie drzewo i nasłuchiwał co się wydarzy.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:09
- Wiem, też to zauważyłam. - mruknęłam uśmiechając się pod nosem, kartkę, którą trzymałam w dłoniach natychmiast podarłam na małe kawałki. - Chodźmy sprawdzić, co tam jest.
Zaczęłam szukać schodów, co nie było takie trudne w takim małym pomieszczeniu, weszłam na górę i zobaczyłam drzwi. Pociągnęłam za klamkę były zamknięte, liczyłam na to, że Johnny je wyważy, w końcu był mężczyzną?

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:17
Wycelował w dzika z pistoletu, palec trzymałem już na spuście ale nie pociągnąłem. Jakoś nie miałem ochoty go zabijać, tak bez powodu...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:23
- Świetny pomysł. - powiedziałam po czym zaczęłam nerwowo stukać palcami o drewno, zrobiłam kilka kroków do tyłu, aby dać mężczyźnie pole do popisu. - Tylko uważaj na siebie.
Uśmiechnęłam się i czekałam na strzał, miałam nadzieję, ze bez problemu się tam dostaniemy.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:41
/Cas, nie mogę. smiley/

Przy pierwszej nieudanej próbie prychnęłam cicho i zaczęłam wątpić w jego umiejętności, ale na szczęście za drugim razem udało się. Popchnęłam lekko drzwi i w tym samym czasie pożałowałam, że to zrobiłam. Krzyknęłam głośno i cofnęłam się gwałtownie spadając na Johnny'ego...
- Nie wchodź tam! Nie!

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:46
- Tam jest dziecko! Ono żyje! Ale wygląda bardzo dziwnie! Prawie jak trup! - wrzeszczałam, mało co nie straciłam przytomności. - Co my teraz zrobimy? To coś zaraz pewnie wyjdzie!
W głowie zaczynałam mieć dziwne myśli, co prawda tajemniczy Rox napisał, abym nie wchodziła na pierwszego piętro, ale ciekawość była silniejsza.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:47
Dzik po chwili wpatrywania się we mnie i moją siostrzyczkę odwrócił się i zawrócił, byliśmy bezpieczni. Zdecydowałem, że trzeba poszukać resztę grupy, może razem z nimi uda się wydostać z tego miejsca. Ruszyliśmy na południe...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 21:53
- Chcesz zabić dziecko? - spytałam i od razu pomyślałam o swojej Juanicie, to nie było w moim stylu, nie potrafiłabym chyba zabić niewinnej istoty. - Jeżeli tak bardzo chcesz sam sprawdź jak to coś wygląda, bo ja tam drugi raz nie wejdę.
Wciąż wpatrywałam się ze strachem w drzwi bojąc się, że coś zaraz z nich wyjdzie. Czekałam na jego reakcję, byłam ciekawa, czy wejdzie...

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 02-05-2011 22:09
Wciąż stałem ukryty za drzewem spoglądając na dramat, który rozgrywał się na polanie. Pośrodku stał nieznajomy, morderca. - Kim on jest? Kimś takim jak ja? - pomyślałem. Właśnie z zimną krwią zabił człowieka. Taki obrazek nie był mi obcy. Komu jak komu, ale na pewno nie mi. Facet wciąż coś wrzeszczał. Mówił o jakimś eksperymencie... i o tym, że wszyscy zginiemy. - Wszyscy zginiemy? Który to już raz słyszę? - mruknąłem pod nosem z ironią w głosie. Nie wiedziałem co robić. Na trawie wciąż leżało ciało tego kolesia, a obok niego stała zrozpaczona dziewczyna. O dziwo nieznajomy wcale nie zamierzał jej zabić, więc pomyślałem, że warto spróbować. Zawahałem się aż nagle powoli wyszedłem z dżungli. Miałem nadzieję, że to jest mój szczęśliwy dzień.

/Teraz się okaże, czy odpadłem smiley/

Edytowane przez Flaku dnia 02-05-2011 22:17
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-05-2011 22:14
- Mówisz? - spytałam marszcząc czoło, stałam tak jak głupia, bo nie wiedziałam co mam zrobić. - Fajnie, fajnie, ale co z nim zrobimy?
Spytałam, gdy nagle usłyszałam jakieś chrząknięcie, wiedziałam, że to nie mężczyzna, po chwili usłyszałam cieniutki głosik... pisnęłam cicho.
- Otwórzcie proszę...

Edytowane przez April dnia 02-05-2011 22:21
Strona 88 z 107 << < 85 86 87 88 89 90 91 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum