Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:58:43 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 23
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:55:06
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 83 z 107 << < 80 81 82 83 84 85 86 > >>
Autor RE: Plaża Północna
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 29-04-2011 19:03
Isabella zrobiła powątpiewająca minę. Och wcale nie. Nie jestem przecież kozą. - rzuciła wymowne spojrzenie na Nikolę. Ja go znam. To taki dziwak, który twierdzi, ze jest wynalazcą

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 19:31
-Wynalazca? Tak gada każdy zbok, gdy znajduje ofiarę nową. Ubieraj się, jeśli naprawdę jest to wynalazca to może nam pomoże... - powiedziałem, na pierwszy rzut oka ten facet nie wyglądał na wynalazcę. Może to tylko mylne pozory...

Wyślij Prywatną Wiadomość
Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 19:50
Rodion biegł cały czas przez dżunglę, musiał coś zrobić, nagle zobaczył dwie kobiety i mężczyznę, zatrzymał się na moment. Spojrzał na brunetką o brązowych oczach, z jej oczu bił ciepły blask, uśmiechnął się. Na początku nie mógł wykrztusić z siebie słowa, w końcu ściągnąć kapelusz, który należał do Johnatana i rzekł.
- Witam, musimy uciekać, żołnierze nadchodzą. - mówił niby do całości, ale wpatrywał się w Beatrice...
Edytowane przez April dnia 29-04-2011 20:13
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 19:58
Kiedy nasza grupa zbliżyła się do ludzi, okazało się, że to Beatrice, jakaś kobieta z facetem i Rodion.
- Rodion! Ty żyjesz! - krzyknęłam na jego widok. Ostatni raz widziałam go na plaży i myślałam, że już dednał, ale on tymczasem nadal dobrze się trzymał.
Wtedy przypomniałam sobie o paczce dla Beatrice.
- Beatrice, znasz moze odpowiedź napytanie: Kto pozostaje mi w srogich chwilach?

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 20:06
- In questi Fieri momenti tu sol mi resti. - odpowiedziałam, po czym złapałam się za usta, nie mogłam sobie przypomnieć skąd znałam to stwierdzenie. Tkwiło mi jedynie w pamięci pytanie 'Kto pozostaje mi w srogich chwilach' i odpowiedź 'w srogich chwilach tylko ty mi pozostajesz'. - Skąd to znacie, o co chodzi?

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 20:09
- Masz. To dla ciebie od wysokiego bruneta, którego spotkaliśmy w bazie. - powiedziałam i podalam paczkę nieznajomej. - A jak ty się w ogóle nazywasz? - zapytałam po chwili. Chciałam wiedzieć jak nazywa się znajoma naszego wybawcy.

Edytowane przez Carmelka dnia 29-04-2011 20:09
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 20:13
Wzięłam paczkę, kompletnie nie wiedziałam od kogo to może być i tym bardziej co jest w środku, schowałam ją do plecaka i spojrzałam na blondynkę.
- Jestem Rebecca Sporano, wszyscy mówią na mnie Becky, jestem siostrą Beatrice, straciłam pamięć, bo ludzie z południa mnie torturowali i uciekłam im. - powiedziałam opowiadając swoją historię w skrócie.

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 20:18
- Dakota Jane Black. Mówią mi Dakota, ale nie bedę mieć nic przeciwko, jak będziesz na mnie mówić Jane. - odparłam z uśmiechem Backy i uścisnęłam jej rękę. Wtem zdałam sobie sprawę, że tu może być ten gaz trujacy co w bazie, więc podałam wszystkim maski.
- Załóżcie je i uciekajmy jak najdalej stąd. - mruknęłam.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 20:28
Z dżungli wybiegł mężczyzna, który już wcześniej zwrócił uwagę Beatrice. Brunetka zlustrowała go wzrokiem, owszem był przystojny, ale to z pewnością tyle. Mogliby jedynie zjeść paczkę chipsów, na tym skończyłaby się ta znajomość.. Co dziwne, brązowooka zamiast martwić się o to, że nadchodzą żołnierze nadal wpatrywała się w Iwanowicza. - Aaa.. Tak, idą żołnierze.. - powtórzyła spoglądając na Johhnego i Becky - Idą żołnierze!! - krzyknęła ściskając dłoń Rebeccy - Uciekajmy..

edit: Beatrice założyła maskę, którą podała jej Dakota. smiley

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 29-04-2011 20:33
Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 20:44
Rodion uśmiechnął się do Beatrice i gdy usłyszał wzmiankę o żołnierzach natychmiast złapał Beatrice za nadgarstek i zaczął uciekać, on prowadził. Czuł niesamowite ciepło, które odbijało się od kobiety, zapach jej ciała, jej włosów. Przez moment zamknął oczy, ale po chwili otworzył je, bo bał się, że potknie się o coś.
- Nic wam się nie stanie. - mruknął sam do siebie.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 20:48
Nikola który tarzał się w wodzie tak aby odpędzić osy nagle zauważył, że kobieta i jakiś dziwnie wyglądający facet mu się przyglądają. Kobietę już znał. Była to ta głupia, marudząca baba spod ogniska. Obok niej stał zapewne jej brat. Gdy jednak usłyszał drwiące słowa o jego wynalazkach natychmiast stał, otrzepał się i oznajmił angielskim ze swoim serbskim akcentem:

- Jestem Nikola - wyciągnął rękę do mężczyzny po czym dalej mówił - Jestem prawdziwym wynalazcą i do tego jestem inteligentny. Dlatego uważam że należy mi się szacunek. - oznajmił z wyższością Nikola.

Edytowane przez adi1991 dnia 29-04-2011 20:49
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 29-04-2011 20:54
Isabella zmierzyła od stóp do głów nagiego Nikolę wzrokiem. Stwierdziła, że jej brat jest przystojniejszy i to ją trochę uspokoiło. A co takiego wynalazłeś? - odezwała się, ignorując prośbę o ubieraniu się. Nowa paszę dla kóz? - zapytała ironicznie.

Edytowane przez Otherwoman dnia 29-04-2011 20:55
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 20:57
-Nikola? Jaki Nikola, pierwszy raz słyszę o kimś takim. Chyba jesteś znany w swoim kraju, który jest zadupiem. Interesujący akcent, skąd dokładniej pochodzisz? Co takiego wynalazłeś? Jakie nagrody zdobyłeś? - zasypałem go na koniec pytaniami, jeśli się uważał za inteligentnego, to zapewnię mu okazję, by mi to udowodnić. Obiecałem sobie, że postaram się być dla niego miły, zawsze ktoś taki przyda się pod ręką. Moja siostra nadal się nie ubierała, spojrzałem na nią spod łba. Wiedziała co to znaczy, ubiera się albo kara... Zauważyłem coś na ziemi, co leżało obok rzeczki. To było owoc, który kiedyś z siostrzyczką zajadaliśmy. Papaja. - To twoja papaja Nikola?

Edytowane przez Furfon dnia 29-04-2011 21:06
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 21:06
Ruszyliśmy biegiem za Rodionem i Beatrice przez dżunglę. Musieliśmy uciekać jak najdalej od bazy. Dziwiło mnie trochę zachowanie Rodiona, ale jako że zawsze był według mnie niezrównoważony psychicznie, uznałam to za u niego normalne.
Przedzieraliśmy się dalej przez busz, aż natknęliśmy się na gościa z plaży, kobietę i jeszcze innego faceta przy rzece.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 21:14
Beatrice chciała spytać Becky co takiego znajduje się w paczce którą dostała, no i co najważniejsze od kogo. Wcześniej jednak poczuła jak ktoś chwyta ją za nadgarstek i pociąga, okazało się, że był to Rodion.. W ciągu kilku sekund, grupa która rozmawiała przy drzewach biegła przez dżunglę uciekając przed wojskowymi. - Oni nas dogonią.. - jęknęła po czym zaczęła kaszleć.

/Rozumiem, że skoro wpadła Dakota- jest też reszta Melody, Cillian, Mike, Connie i Andy.. smiley/

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 21:20
Nie to nie moje - powiedział Nikola spoglądając na owoc trzymany przez tego dziwnego mężczyznę. Po chwili jednak Nikola słysząc że wątpią w jego umiejętności, inteligencję i błyskotliwość w tworzeniu szybko im odpowiedział:

Wynalazłem wiele - zaczął - Była to maszyna do szybkiego wyciągania pestek nie naruszając przy tym owocu. Był to również karabin dla serbskiej armii wyzwoleńczej ale to jest tajne więc nie mogę o tym mówić. Do tego i co najważniejsze jestem bliski wynalezienia w jaki sposób używać bez umiaru wolnej energii - mówił coraz bardziej podniecony Nikola.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 29-04-2011 21:23
Ach tak? - Isabella nadal nie dowierzała, że ktoś taki mógłby być geniuszem. Wyszła na brzeg i zaczęła się ubierać. Nie wstydziła się Nikoli, gdyż w jej oczach nie był on mężczyzną.

Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 21:24
Rodion przerażony spojrzał na Beatrice, która zaczęła głośno kaszleć, delikatnie przybliżył dłoń do jej włosów i odgarnął je, aby widzieć jej twarz.
- Wszystko w porządku, możemy odpocząć, jeżeli tego potrzebujesz. - odparł patrząc na nią z troską w oczach.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 21:26
-Wolnej energii? To ciekawe, byłaby z tego kasa... - powiedziałem, już miałem w planach plan po wydostaniu się z tego miejsca. Wspomogę finansowo Nikolę, jeśli on mówi prawdę byłaby to inwestycja życia. - Wyglądasz na zdolnego człowieka. Dzięki tobie będzie łatwiej przeżyć tutaj, jeśli tylko się wydostaniemy to wspomogę ciebie pieniężnie, dzięki czemu zostaniesz największym wynalazcą w historii człowieka! - powiedziałem głośno, miałem nadzieję, że takie komplementy pomogą mi w zjednaniu go. Potrzebowałem go do moich planów... Przez ciekawą rozmowę z Nikolą, nie zauważyłem że mamy gości...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-04-2011 21:30
Już chciałam odpowiedzieć swojej siostrze, gdy nagle wpadliśmy na towarzystwo, nie znałam ich. Pisnęłam cicho ściskając mocniej rękę Beatrice, która obecnie rozmawiała sobie w najlepsze z Rodionem.
- Miło się gawędziło, ale chyba musimy iść... - wyszeptałam zamykając buzię dłonią. Nie wiedziałam co mam zrobić, czy uciekać razem z siostrzyczką, czy czekać na rozwój wydarzeń.

Strona 83 z 107 << < 80 81 82 83 84 85 86 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum