Autor |
RE: Plaża Północna |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:25 |
|
|
- A komu mamy to przekazać? - zapytałam. Rusyzlam za nim korytarzem. Zaczynało mi się to coraz mniej podobać. Chciałam być już w dżugli, gdzie czułam się bezpieczniejsza.
|
|
Autor |
Rox
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:26 |
|
|
- To moja osobista sprawa, ale o ile się nie mylę jest z wami taka śliczna brunetka o zielonych oczach w obozie, prawda? - spytał spoglądając na nich.
- Ta osoba próbuje wejśc na teren jednostki wojskowej podczas alarmu, zaraz gaz nas zabije, a ona nie chce odejść. - odparł żołnierz do Johnatana. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:26 |
|
|
Przyjrzałam się z każdej strony paczce, po czym włożyłam ją do swojej torby. - Okej, obiecuję, że jej nie otworzę. - Przysięgłam.
- Śliczna brunetka? Zielone oczy? Nie przypominam sobie. - Pomyślałam o Beatrice, może to ona? - Beatrice? - Spytałam patrząc na mężczyznę.
/ludzie, nie piszcie wszyscy na raz
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 28-04-2011 21:29 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:27 |
|
|
- Śliczna brunetka? Nie bardzo kojarzę... - odpowiedział kierując wzrok na pozostałych z nadzieją, że oni będą wiedzieć o kogo chodzi...
/Beatrice ma brązowe oczy chyba /
Edytowane przez Flaku dnia 28-04-2011 21:32 |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:30 |
|
|
- Chodzi ci o Beatrice? - zapytałam obcego, otwierajac szeroko oczy. Mieliśmy dać tę paczkę Histeryczce?!
Edytowane przez Carmelka dnia 28-04-2011 21:31 |
|
Autor |
Rox
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:33 |
|
|
- Po prostu dacie to pierwszej brunetce o zielonych oczach, która na pytanie 'Kto pozostaje mi w srogich chwilach?' odpowie 'In questi Fieri momenti tu sol mi resti', to uratuje wam życie. - odparł powoli wspinając się po drabince i otwierajac kolejną klapę. Wciąż byli w środku.
- Przejście przez ten cholerny budynek wcale nie jest łatwe.
Edytowane przez Rox dnia 28-04-2011 21:34 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:36 |
|
|
Starałam się zapamiętać to pytanie jak najlepiej. "Kto pozostaje mi w srogich chwilach?", "Kto pozostaje mi w srogich chwilach".
- Skąd się znasz na tym budynku tak dobrze? - Spytałam zdziwiona. Nie docierało do mnie to, co się w tym momencie dzieje.
/nie patrzyłam jej w oczy - nie wiem jakie ma. /
Edytowane przez chlaaron dnia 28-04-2011 21:41 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:37 |
|
|
Cillian wspiął się szybko po drabinie i chwilę później był już w następnym przejściu. - In questi Fieri... co? To chyba łacina - pomyślał sobie, po czym zaczął dalej iść za mężczyzną. - Jak ty się w ogóle nazywasz? -zapytał.
|
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Obozie? Kilku spadochronów nie można nazwać obozem. - rzekłem bardziej do siebie, pozostawiając jego pytanie bez odpowiedzi, której z resztą nie znałem. Zielonooka brunetka? Nie miałem pojęcia o kogo chodzi, na szczęście nie wyszedłem na idiotę, gdyż nie byłem jedyny. - Beatrice ma brązowe oczy. - rzuciłem bez namysłu, wszyscy popatrzyli na mnie trochę dziwnie, przecież rozmawiałem z nią zaledwie dwa razy. Niewielu ludzi chyba zwraca uwagę na takie szczegóły, ja przecież również do nich nie należałem - Jakoś utkwiło mi to w pamięci. - Gość pomógł nam, więc my mogliśmy przekazać jedną głupią paczkę. Odpowiedzi na jego pytanie nie byłem w stanie jednak zapamiętać.
So we saved the world together for a while, and that was lovely
Edytowane przez grzechuuu dnia 28-04-2011 21:38 |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Dobra. A teraz prowadź wybawco.- powiedzialam, wskazując mu ręką przejście, by poszedł pierwszy.
|
|
Autor |
Rox
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:38 |
|
|
- Pracuję tutaj, a raczej szpieguję, błagam was. Zróbcie o to o co was prosiłem, tylko ta osoba będzie wiedziała co z tym zrobić i to naprawdę wam się przyda, musicie ją odnaleźć. Mówią na mnie Rox. - odparł otwierając drzwi i cofając się. - Poczekajcie minutę, pójdę oczyścić teren, nie ruszajcie się stąd.
Edytowane przez Rox dnia 28-04-2011 21:39 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:44 |
|
|
Posłusznie zostaliśmy tam, gdzie nam kazał. Zastanawiałam się dlaczego właśnie tutaj jest szpiegiem?! Na wyspie?! Ta baza musiała być czymś poważnym, skoro miała nawet szpiegów. Uspokoiło mnie to, że Rox przyznał się, że jest jednym z zwiadowców. Nie było żadnych przeciwwskazań, żeby mu zaufać.
Edytowane przez chlaaron dnia 28-04-2011 21:46 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:45 |
|
|
-Masz rację szeregowy, zaraz nas zabije gaz. - powiedziałem, walnąłem go pistoletem w głowę, nie miałem czasu do zabawy. Podbiegłem do niej - To ja, Johnatan. Zakładaj maskę i uciekamy, czym prędzej.. - szybko rzekłem, pomogłem jej założyć i uciekliśmy do dżungli, już dalej losu nie mogłem kusić...
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:45 |
|
|
Cillian zatrzymał się w drzwiach i przyglądał poczynaniom mężczyzny. Po chwili nieznajomy oddalił się na kilka metrów. - Kto pozostaje mi w srogich chwilach? - mruknął pod nosem, po czym zaczął się zastanawiać o co w tym wszystkim chodzi.
Edytowane przez Flaku dnia 28-04-2011 21:48 |
|
Autor |
Rox
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:50 |
|
|
Nagle mężczyzna wrócił z kombinezonami i maskami typu MP5, każdemu podał, po czym szybko zaczął nawijać.
- Idziecie za mną, wtapiacie się w tłum, do nikogo się nie odzywacie, nikogo nie zaczepiacie, starajcie się zachowywać jakby to było normalne dla was. - odparł sam zakładając swój sprzęt i pierwszy opuścił pokój.
Edytowane przez Rox dnia 28-04-2011 21:52 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:54 |
|
|
Zrobiłam to samo i czekałam na gotowość pozostałych. - Wychodźmy nie wszyscy na raz. - Byłoby to zbyt podejrzane, gdyby grupka ludzi wyszła jak gdyby nigdy nic z pokoju i zaczęła zachowywać się naturalnie. - Pamiętajcie, by iść za Rox'em, bo inaczej po nas. - Stanęłam przy drzwiach wypuszczając z nich na zewnątrz poszczególne osoby w odstępach co około minuty. Sama wyszłam jako ostatnia.
/dobranoc /
Edytowane przez chlaaron dnia 28-04-2011 22:02 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 21:56 |
|
|
Nikoli tymczasem przysnęło się przy ognisku. Jakoś się tutaj pusto zrobiło pomyślał widząc że nikogo tu nie ma. No cóż znowu gdzieś poleźli a potem będą płakać że coś się komuś stało - pomyślał sobie Nikola po czym zabrał się szybko z miejsca tego małego obozu w krzaki niedaleko by nikt go nie widział. Szybko się tam wtopił w zieleń dżungli i obserwował spokojnie co się dzieje.
|
|
Autor |
Nina
Użytkownik
Postać: Louanne Ambrosio
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 22:20 |
|
|
Connie patrzyła na reakcję Cilliana, który w odzewie wrzeszczał na Mike'a. Nagle do naszej celi podbiegła... Dakota. Matko, jak ja się ucieszyłam że to ona! Nie zdążyłam się nacieszyc jednak jej obecnością, bo włączył się czerwony alarm... Nagle poczuła jakiś swąd, to chyba jakiś gaz... Dziewczyna rzuciła nam maski i wybiegliśmy. Spotkaliśmy po drodze jakiegoś faceta. Powiedział, że mówią na niego Rox, więc zapamiętałam. W końcu wychodziliśmy z jakiegoś pomieszczenia, szłam za Dakotą, bo cały czas trzymałam się jej... Akcja działa się tak szybko że prawie nie nadążłam, a cały czas moja ręka mnie bolała. Ostatnia wyszła Melody, a nagle odzyskałam mowę...
- Gdzie teraz? - spytałam zwracając się do Rox'a.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 22:29 |
|
|
/ Tak, Beatrice ma brązowe oczy /
Razem z Becky wróciły na miejsce tymczasowego obozowiska, z którego chwilę wcześniej zmył się Nikola - Becks, chyba miałaś rację. Jesteśmy tu same, wszyscy zniknęli, może powinnyśmy pójść w stronę tego budynku.. ?
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 28-04-2011 22:34 |
|
|
Isabella nie poznała brata w tym nowym wizerunku. Kiedy powiedział, że jest Johnatanem, spojrzała na niego badawczo i ściągnęła brwi. Wzięła jednak maskę i zaczęła uciekać, nie zakładając jej. Nie chciał, by popsuła się jej fryzura.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|