Autor |
RE: Plaża Północna |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 27-04-2011 23:38 |
|
|
Och nierozważna Isabello...
Oczywiście, natychmiast po ujawnieniu się panny Stark, podszedł do niej jakiś umundurowany. Spojrzała na niego i ignorując polecenie o rękach, odezwała się uprzejmie. Nazywam się Isabella Stark. Szukam mojego brata.
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 28-04-2011 00:02 |
|
|
Przez okno zobaczyłem, jak jakiś żołnierz celuje do mojej siostrzyczki! SIOSTRZYCZKI, która jest cała i zdrowa. Przyszła specjalnie do mnie, czuła że ja tutaj jestem. Moja kochana siostrzyczka... Od razu ruszyłem w tamtym kierunku...
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 28-04-2011 09:03 |
|
|
Poszło całkiem sprawnie - aż za sprawnie. Byłam zdziwiona, że strażnik nie chcial jakichś legitymacji czy coś... Ruszyliśmy w kierunku rejestracji. - Zapisujemy się. - Rzekłam do Starszej Szeregowej Black i Sierżanta Jonsona. Lepiej było najpierw zaprzyjaźnić się z wrogiem, a później zrobić swoje. Przynajmniej to wydawało mi się lepszym pomysłem. Podeszłam do rejestracji.
- Witam Panią, nazywam się Kapral Smith. Czy tutaj można się zarejestrować? - Spytałam poważniejąc, ale na końcu lekko się uśmiechnęłam.
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 28-04-2011 14:40 |
|
Autor |
April
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/1[29].jpg)
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 15:38 |
|
|
Kobieta kiwnęła głową, po czym każdemu z was kazała zostawić swoje odciski palców.
- Możecie się poruszać tylko po sektorze A, nigdzie więcej. - odparła wskazując na długi korytarz.
Cele:
- Starajcie się po kryjomu przeszukać cały budynek i odnaleźć waszych ludzi.
Edytowane przez April dnia 28-04-2011 15:57 |
|
Autor |
Hermia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/abbey02[983].png)
Postać: Hermia Herald
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 16:13 |
|
|
Kobieta spojrzała na Johhny'ego, który nagle wparował do kantyny, wstała i spojrzała na niego.
- Możesz nam pomóc, a wtedy ci to wynagrodzę... - powiedziała blondynka uśmiechając się do niego. - Szukamy twojego kolegi, Johnatana. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/camp25[737].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 16:17 |
|
|
Odbiłam odciski palców, jak najbardziej je przy tym rozmazując, po czym uśmiechnęłam się delikatnie do kobiety i ruszyłam z Melody i Andy'ym korytarzem o nazwie sektor A. Na szczęście był on pusty.
- Rozdzielmy się, i przeszukajmy jak najwięcej pokoi. Spotkamy się tu za 15 minut. Nie zwracajcie na siebie zbytniej uwagi. - szepnęłam do nich i zasalutowałam, gdyż w korytarzu pojawił się jakiś żołnierz, a Melody i Andy mieli wyższe stopnie ode mnie. Poszłam żwawo korytarzem w lewo gdy tylko tamten żołnierz przeszedł zaczęłam przykładać ucho do kolejnych drzwi nasłuchując. Pierwsze pomieszczenie było jak się okazało kańciapą woźnego. Cicho ruszyłam dalej, do drugich drzwi. Ze środka nie dochodziły zadne dźwięki, więc je otworzyłam.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 18:26 |
|
|
Dakota otworzyła drzwi, w których było małe więzienie. Na stoliku były klucze, które Hermia zostawiła ostatnim razem.
Cele:
- Zdecyduj, czy od razu ich uwalniasz, czy też idziesz po resztę drużyny.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 28-04-2011 19:08 |
|
|
- Zwariowałeś?! - wrzasnął o tyle zdenerwowany, co zaskoczony poczynaniami Mike'a Cillian. - Chciałem cię tylko obudzić idioto - kontynuował, po czym wstał i zbliżył się do niego, szybkim ruchem złapał za ubranie i przystawił do ściany. - O co Ci chodzi? Jakich ludzi? Ten facet w mundurze, który tu był to Johnatan... Ten co był z nami na plaży. Przyszedł nam pomóc... Kapujesz? Nie jestem żadnym zdrajcą. Tkwię w tym gównie tak samo jak ty... - powiedział po czy puścił mężczyznę i skierował się w miejsce swojego stałego posiedzenia.
Edytowane przez Flaku dnia 28-04-2011 19:13 |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:00 |
|
|
Nagle weszlam do pomieszczenia z mała celą. Na stoliku leżały klucze, które natychmiast schowałam do kieszeni, po czym zerknełam na celę. Była w niej Connie i jeszcze dwóch gości. Podbiegłam do nich.
- Connie! Znalazłam was! - Zaraz was uwolnię. Tylko muszę znaleźc dla was mundury i zawołac Melody i Andy'ego. - powiedziałam szeptem i wybiegłam z pomieszczenia. Szybko odnalazłam tamtą dwójkę, bo nadal stała tam gdzie ich zostawiłam. Poprowadziłam ich korytarzem z powrotem do celi.
- Jesteśmy! - powiedzialam do wieźniów.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:07 |
|
|
- Nareszcie - powiedział Cillian słysząc słowa dziewczyny. Był wyraźnie zadowolony, że w końcu ktoś ich uwolni. Nawet krwawiąca warga nie była już dla niego problemem.
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:20 |
|
|
- A ty... to kto? - zapytałam wychudłego faceta, ktory był ode mnie ze dwa centymetry niższy.
-Melody, Andy, trzeba iść po mundury dla nich. - zwróciłam się do towarzyszy, wskazujac głową więźniów, po czym odwróciłam się do nich. - Jakie macie rozmiary?
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:25 |
|
|
Niestety nie zdarzyliście dać im mundurów, ponieważ Hermia wiedząc, że są tutaj szpiedzy uruchomiła czerwony alarm. Dało się słyszeć donośny głos z głośników, wszyscy biegali i zakładali maski...
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:29 |
|
|
Jakiś koleś wcisnął mi w dłoń maskę, gdy tylko rozległ się alarm. Wziąłem przypadkowo drugą, mówiąc że to dla mojego kumpla, który jest w kiblu. Nadal myśleli że jestem jednym z nich, charakteryzacja na murzyna było dobrym posunięciem. Kierowałem się w kierunku wyjścia, gdzie była moja siostra i żołnierz, musiałem jej pomóc...
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:31 |
|
|
- O kurczę! - krzyknełam, gdy włączył się czerwony alarm. - Musimy spadać! Wrócimy później! Macie klucze! - powiedziałam, rzucając im klucze i wybiegłam z Meldoy i Andy'ym. Znalazłam nam trzy maski i ruszyliśmy udając panikę ku wyjściu.
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:32 |
|
|
Udawaliśmy, że nic się nie dzieje. Dakota rzuciła klucze naszym i pobiegliśmy naśladując naszych "kompanów". - Musimy po nich wrócić. Przecież sami się nie uratują. Nie uciekną stąd! - Wskazałam ręką na patrole gromadzące się wszędzie.
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 28-04-2011 20:35 |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:34 |
|
|
Byliście tak zaabsorbowani, że nie zauważyliście, że brakuje jednej z Was. Josie zniknęła; jeśli przeszukacie okolice bazy, zauważycie, że zniknął również jej plecak.
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:35 |
|
|
/ Dobra nie chce mi się edytować posta, więc dajmy na to że was uwolniliśmy i założyliśmy wszyscy maski.
/ No to tego zedytuję.
- Rozdzielmy się! Razem bedziemy wyglądać podejrzanie! - krzyknełam do Melody i And'ego puściłam się biegem na korytarz. Była tu kupa spanikowanych ludzi. Panika w tłumie... Co to jest za wojsko?
- Wrócimy po nich później. Przecież w celi bedą bardziej bezpieczni.
Edytowane przez Carmelka dnia 28-04-2011 20:37 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:36 |
|
|
Wszyscy poczuli dziwny zapach- musztardy, chrzanu i czosnku... tak pachniał iperyt! Zapach nie dość, że był w budynku, to przedostał się teraz na zewnątrz, miał on na celu zabicie wrogów...
Cele:
- Uratujcie tych w klatkach, bo będzie z nimi źle! ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
- Uciekajcie.
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:40 |
|
|
Zerwałam ze ściany trzy maski i niezauważona wpadłam z powrotem do celi. Otworzyłam ja i podałam im maski, po czym wróciłam do Melody i Andy'ego.
- To jest gaz trujacy. - wyjaśniłam.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 28-04-2011 20:44 |
|
|
Cillian nie wiedział co się dzieję. Gdy tylko pojawiła się ta dziewczyna i pozostali od razu rozległ się głośny alarm. Wszyscy zaczęli panikować i uciekać. Ktoś podał Cillianowi maskę i kazał włożyć, więc on bez wahania to zrobił. Szybko wyszedł z celi i zaczął biec przed siebie nie zważając na nic.
Edytowane przez Flaku dnia 28-04-2011 20:45 |
|