Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:37:59 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 17
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:34:23
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 8 z 107 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Autor RE: Plaża Północna
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:12
Ujrzałam mężczyznę i kobietę idących w naszym kierunku. - Wy też? Kurcze. To ile nas tu jest? - Odezwała się bez żadnego "cześć". Nie przejmowała się nieprzytomnym i jak gdyby nigdy nic wpatrywała się w nowych ludzi.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:12
- Johnatan? Och jak miło, ja Beatrice - przewróciła teatralnie oczami. Akurat miała ochotę na babskie gadanie, a imię faceta wcale ją nie interesowało.. Z niesmakiem na twarzy robiła co mówił - Spadnę, na pewno spadnę - zaczęła panikować. Chwyciła rękaw Johnatana, najwyżej jak spadnie to razem z nim.

/ Kochana GM, jak jesteśmy ubrani? smiley/

Kochana April odpowiada- jak chciecie. smiley
Ap.

/A to spoczko, już myślałam, że np. mamy takie same kostiumy, jak w Dharmie smiley/

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 15-04-2011 22:14
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-04-2011 22:13
Bez większego entuzjazmu ruszyła za Miltonem. Po drodze uważnie obserwowała otoczenie, zwłaszcza roślinność. Od dawna interesowała się zielarstwem. Mogło być bardzo przydatne. Dzięki niemu można leczyć (i zabijać dopowiadał zawsze głos z lewej strony).Widziała tu wiele nie spotkanych dotąd odmian. Ukradkiem zerwała jedną roślinkę, by przyjrzeć jej się uważnie w wolnym czasie.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:14
Pobiegłam za Melody. Wyciągneła chłopaka na sam środek plaży. Dopiero teraz zauważyła idących w naszym kierunku. Dziewczyna przedstawiłą się. - Hej, Connie- podałam jej rękę- A ty ?- zwróciłam się do chłopaka....- Chyba zemdlał.

Shaggy
Użytkownik

Postać:
Benjamin McLevis

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:15
- Kilku na pewno. - Rzuciłem do nowo poznanej kobiety i uklęknąłem przy mężczyźnie. - Na plaży spotkaliśmy gościa, a Dakota.... - Wskazałem głową na dziewczynę. - ...widziała jeszcze jakąś parkę. Domyślam się, że wy też kompletnie nie wiecie o co tu chodzi? - Spojrzałem nieznajomej w oczy. Dosłyszałem pytanie drugiej dziewczyny. - Ben. - Odpowiedziałem po czym znów przyniosłem wzrok na pierwszą.

Ekwipunek: Paczka papierosów, zapalniczka, baton, stare zdjęcie, scyzoryk.
Edytowane przez Shaggy dnia 15-04-2011 22:17
grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:16
Chyba nie była zainteresowana rozmową. Również nie miałem ochoty na pogawędkę o pogodzie. Najchętniej odszedłbym od nich, poczułem jednak chęć rozwikłania tej dziwnej zagadki. Mało istotne było dla mnie jak się tu znaleźliśmy, bardziej chciałem dowiedzieć się dlaczego. - Jak myślisz, co tutaj robimy? - spytałem kobiety, która wciąż sprawiała wrażenie, jakbym w ogóle do nich nie dołączył. Ciekawe, czy tego faceta traktowała podobnie.

So we saved the world together for a while, and that was lovely
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 15-04-2011 22:16
Martin na kilkanaście sekund oderwał wzrok od Bea i Johnatana, którzy jednak byli jeszcze na drzewie i spojrzał z przerażeniem na Josephine, słysząc w oddali wołanie Cilliusa. - Skąd się tu wzięłaś? Gdzie byłaś zanim... się tu znalazłaś? - Celades postanowił wybadać kobietę gdyż wydawała się bardzo podejrzana.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:20
-Przestań panikować! Spokojne zejdziemy, to już niedaleko - odpowiedział Johnatan kobiecie, akurat w właściwym momencie zachował zimna krew, po dwóch minutach oboje byli na dole i zauważyli że Martin nie był sam. Czyżby kolejni przypadkowi ludzie lub ci, którzy wiedzą dlaczego tutaj są. - No dobra, jak teraz jesteśmy tutaj wszyscy na dole, to może będzie ktoś taki miły i powie mi gdzie ja jestem i co tu robię?!

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-04-2011 22:20
Usłyszała głos mężczyzny, lecz w pierwszej chwili nie zrozumiała, że jego słowa były skierowane do niej. Myślę, że nasz pobyt tutaj ma jakiś cel i wkrótce go poznamy. - ucięła. Nie podobało jej się to, że ktoś pokierował jej życiem, nie informując jej o tym. W ogóle jej się to nie podobało.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:21
-Spadłam z nieba.- odpowiedziałam, jakby było to całkiem normalne i logiczne. Podeszłam do mężczyzny i podałam mu rękę, nie przedstawiając się. -Wczoraj wieczorem poszłam spać, a obudziłam się, wypychana z samolotu. Bóg jeden wie, co by ze mną było, gdybym nie otworzyła spadochronu. Podejrzewam, że Wy trafiliście tu podobnie?- podniosłam brwi. -Tak czy inaczej... Wylądowałam na jakieś górze, trzy kilometry stąd. Był tam też taki Pan, który nie chciał zejść na dół, więc przyszłam tu bez niego... No i on został. Tam na górze. A potem to już znalazłam to.- skończyłam opowieść, wskazując na dyktafon.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:25
Beatrice była na dole, czuła powierzchnię pod butami, w końcu coś twardego. Zamiast podejść do grupki osób zdjęła torbę którą miała na plecach i od razu wzięła się za przeszukiwanie rzeczy - Salbutamol, jak dobrze! Szkicownik, ołówki, nożyczki.. Ja pierdolę, dlaczego tu nie ma telefonu! - zdenerwowana połknęła tabletkę i zamknęła zamek błyskawiczny, założyła ręce na piersi i stanęła obok Johnatana i blondyny.

-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 15-04-2011 22:27
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:25
- A skąd ja mam wiedzieć do cholery o co tu chodzi? - Rzuciłam. Spojrzałam na mężczyznę. - Ten tu - wskazałam głową na leżącego obok. - Chyba ma złamaną nogę. Nie wiem czemu jest nieprzytomny. Może się uderzył w głowę... Pomyślałam, aby polać go wodą, ale wątpiłam, żeby to coś dało. - Powiedziałam i spojrzałam znów na nowych. - Nie wiem, czy teraz go opatrzyć czy poczekać aż się ocknie. - Spojrzałam na mężczyznę.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:26
-Co jest na tym dyktafonie? Gdzie to znalazłaś - spytał się Stark kobiety, nie wzbudzała ona zaufania.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 15-04-2011 22:26
Martin zaskoczony bezpośredniością Josephine uścisnął jej dłoń i chciał się przedstawić. Zaczął więc wymawiać swoje imię - Mart... - ale widząc, że nie interesuje to tajemniczej kobiety, ugryzł się w język. - Wygląda, że chyba wszyscy trafiliśmy tu w podobny sposób. Ale co z tym nagraniem? Puść je jeszcze raz - zaproponował, chcąc jak najszybciej znaleźć racjonalne rozwiązanie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:28
Nacisnęłam przycisk PLAY po raz kolejny.
http://www.sendspace.pl/file/c3e3026f4c5cc0bc141821e

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Shaggy
Użytkownik

Postać:
Benjamin McLevis

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:31
Nie za bardzo wiedziałem co należy zrobić. Spojrzałem na ręce zastanawiając się czemu wciąż ściskam w dłoniach batona i zdjęcie. Schowałem je do plecaka, który wziąłem z plaży po wyjściu z wody.
- Taka rana nie może czekać. - Odezwałem się patrząc na krwawiącą nogę mężczyzny. - Poza tym nie wiemy kiedy się obudzi, może być za późno. - Pokręciłem głową i westchnąłem.

Ekwipunek: Paczka papierosów, zapalniczka, baton, stare zdjęcie, scyzoryk.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 15-04-2011 22:31
Cillian był już z pozostałymi. - Czy ktoś w ogóle mnie słyszy? - zapytał - Kim jesteście? Co się tu dzieje? Co to za dyktafon? - pytał nieustannie.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:32
- Aha - skomentowała pierwsza- jeśli myślą, że to jest śmieszne to są w błędzie..

-Penelope Widmore

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-04-2011 22:32
Stark wysłuchał całe nagranie w milczeniu, dopiero jak się skończyło wybuchnął niekontrolowanym śmiechem.
-To ma być kurwa jakiś żart? Dobra, przyznać się kto wam kazał odstawić tę szopkę? Victor? Może moja siostra Isabella? Koniec tego, wracam do domu. Nie wiem ile wam zapłacono żebyście grali swoje role, mam nadzieję że coś tam dostaniecie. - powiedział Johnatan, nie uwierzył w żadne słowo z nagrania, miał już swoją teorię co do tego. Ktoś po prostu chciał mu zrobić idiotycznego psikusa, stawiając w takiej pozbawionej sensu sytuacji, jaka była odkąd się obudził. - Tak, słyszę ciebie. Ile zapłacono ci? Kogo miałeś grać? Ofiarę? - zwrócił się do Cilliana, kolejna osoba, która dołączyła do jego grona.

Edytowane przez Furfon dnia 15-04-2011 22:34
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 15-04-2011 22:33
- Słuchaj. - Martin zwrócił się do Simanusa, przerywając ciszę, która zapadła podczas odsłuchiwania nagrania.

Strona 8 z 107 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum