Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:10:13 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 19
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:14:11
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 68 z 107 << < 65 66 67 68 69 70 71 > >>
Autor RE: Plaża Północna
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 21:29
/Dokładnie Jaz. smiley/

- Może ty jesteś szpiegiem?! - spytał przerażony żołnierz mierząc tego do Johnny'ego. - Kim jest tamten mężczyzna? Po co tutaj przyszliście? Już wiem! Uwieźliśmy szpiegów i pewnie przyszliście ich uwolnić?

Edytowane przez April dnia 24-04-2011 21:29
Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 21:40
Żołnierz spojrzał na dokument, po czym podniósł wzrok na mężczyznę, fakt miał rację. Przecież nie każdy mógł mieć przy sobie tajne dokumenty.
- Tobie wierzę, ale jemu nie. Możesz opowiedzieć jak się tutaj znaleźliście, co ten facet robił? - spytał wskazując lufą na drzwi, za którymi zniknął Johnatan.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 21:48
- Ku chwale ojczyzny. - odparł żołnierz wyjmując natychmiast krótkofalówkę. - Hermia, musimy jak najszybciej skontaktować się z Charlie, wysłała do nas jakiś dwóch nowych, a sama nie odbiera od nas sygnałów.
Włożył urządzenie do swojego plecaka, po czym zwrócił się jeszcze do Noddle.
- Dobrze, że powiedziałeś prawdę, armia to doceni.

grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 22:07
/Nie tylko wg. ciebie jaz smiley/

Miałem rację. Blondynka nie była tak słodka i delikatna, na jaką wyglądała. Prawdziwa z niej suka. Postrzeliła dziadka, którego praktycznie nie znałem. Najlepszą opcją było zabicie właśnie jego. Był mi zupełnie obcy, Cilliana i Connie zdążyłem odrobinę poznać, być może nawet polubić. Zawsze jest trudniej, kiedy się przywiązujesz. Nie chciałem tego robić, jednakże skoro nie mogę się wydostać z tego dziwnego miejsca, jestem zmuszony choć trochę się przywiązać. Nawet jeśli tego nie chciałem, to dzieje się po prostu automatycznie. Rozmawiasz z ludźmi, poznajesz ich, przybliżasz się. Nie zdążysz zauważyć, kiedy ktoś staje się dla ciebie osobą nieobojętną. - Możesz nas wszystkich pozabijać, ale nie jesteśmy w stanie dać odpowiedzi, których sami chcielibyśmy uzyskać. Dlaczego tak trudno uwierzyć Ci, że nie mamy pojęcia co dzieje się w tym przeklętym miejscu? - Tak, to miejsce było przeklęte. Z początku wydawało się idealne, ze względu ciszę i spokój tutaj panujący. Było to niestety uczucie ulotne, zmieniły je rzeczy dziejące się tutaj. Do tej pory nie miałem okazji zagłębić się w nie, lecz już na pierwszy rzut oka były nienormalne. Najpierw kobieta z nagrania, teraz Ci bezlitośni ludzie. A może to ciągle oni, te same osoby. Może próbują nam namącić w głowach? Coś w rodzaju testu osobowości. Wygrywa najsilniejsza...

So we saved the world together for a while, and that was lovely
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 22:31
Niestety, ale mamy remis pomiędzy drugą osobą, która ma odpaść z MP, także nie zostaje nam nic innego jak dogrywka. Głosujemy na jedną osobę, głosy przyjmuję na PW do 26.04, godziny 20:00
Osoby zagrożone to:
- Ronczek
- Otherwoman
- Carmelka.

Ps. Osoby, które są zagrożone nie mogą głosować.

Edytowane przez April dnia 24-04-2011 23:00
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 22:38
Siergiej zatamował krwawienie i oparzył ranę. Był na siebie wściekły, że dał się postrzelić jakieś słabej blondynce i teraz znowu przez kilka dni będzie kulał. Postanowił więcej nie angażować się w rozmowy z nią i jak najszybciej wydostać się z więzienia.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 22:50
- Gdzie teraz powinniśmy iść? Ciągle krążymy, a niczego konkretnego nie możemy znaleźć, czy na tej wyspie są jeszcze inni ludzie? Wiesz gdzie są? Może powinniśmy do nich iść? Czy zagłębianie się w dżunglę, to dobry pomysł? - kobieta zadawała mnóstwo pytań Nikoli, była bardzo ciekawska.

Jak cały dzień nie mówiła nic to teraz gada jak najęta - pomyślał sobie zdenerwowany Nikola patrząc na brunetkę starając się by wyglądało to tak, że ją lubi. W końcu wstając i pragnąc iść w stronę dżungli gdzie płynął jakiś strumyk odparł tylko kobiecie na odczepnego:

- Moja droga, na wyspie są inni ludzie, przecież ktoś Cię rzekomo torturował - odparł z przekąsem Nikola po czym dodał jeszcze - Teraz pójdziemy wzdłuż strumyka, który w końcu powinien trafić do oceanu i dzięki temu znajdziemy się na plaży i tam może coś zdziałamy. Cóż już czas na nas.

Powiedział Nikola po czym ruszył szybkim marszem wzdłuż strumyka.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 23:20
- Skoro mówisz, że tak trzeba... - westchnęła kobieta i ruszyła za mężczyzną wzdłuż strumyka. Nie miała ochoty już więcej maszerować, była zmęczona, wyczerpana, głodna. Po kilku godzinach drogi w milczeniu, kobieta nagle zawołała. - Spójrz! Tam jest jakieś ognisko!

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 23:48
Nikola szedł sobie spokojnie gdy nagle bezimienna kobieta zawołała: "Spójrz! Tam jest jakieś ognisko!". Nikola początkowo pomyślał, że to jakiś żart ale już po kilku sekundach dotarło do niego to co widział. Niedaleko od nich dym wesoło wydobywał się z ogniska i niewątpliwie ktoś tam musiał być. Nikola jednak nie wiedział co robić. Z jednej strony była to nadzieja na wydostanie się z wyspy, z drugiej strony zagrożenie, że to może być ktoś kto wcale nie chce by Nikola opuścił wyspę, ba, nawet ktoś kto mógł Serba zabić.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-04-2011 23:54
- Na co czekasz? Nie widzisz, że tam są ludzie, podejdziemy bliżej i rozglądniemy się! Jeżeli okaże się, że to nieprzyjaciele uciekniemy, a może to być szansa dla nas, nie czekajmy dłużej! Proszę no! Sama tam nie pójdę. - odparła dziewczyna tupiąc nogą. Chciała tam iść, wierzyła, że się stąd uwolni, albo przynajmniej będą to normalni ludzie.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 25-04-2011 00:12
Isabella przeszła już 7 kilometrów wzdłuż strumienia, 6 razy pomyślała, że zabije brata, gdy go znajdzie, 5 razy potknęła się o wystające korzenia, zjadła 4 papaje, 3 razy poprawiła włosy, po czym zobaczyła przed sobą dwoje ludzi (Nikolę i kobietę). Zatrzymała się i zastanawiała, czy są da niej jakimś zagrożeniem. Kiedy jednak przyjrzała się Serbowi, stwierdziła, że wygląda on tak niedołężnie, że prędzej mogłaby się obawiać wściekłego leniwca niż jego. Hej ty!- zawołała. Część swoich dobrych manier pozostawiła w cywilizowanym świecie.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 25-04-2011 00:12
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Hermia
Użytkownik

Postać:
Hermia Herald

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-04-2011 00:29
- Bo po prostu to wiem! Tutaj znajduje się tajna baza wojska, a ty tutaj trafiacie przez przypadek? Jasne! Nie jestem idiotką! Mam dość waszych humorków, albo gadacie albo... - syknęła kobieta ładując pistolet i mierząc w Connie. - Albo ona zginie! Wybierajcie! Jak wyczuję kłamstwo to polecicie wszyscy!
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-04-2011 08:44
/mam takie pytanie, ci ludzie przy ognisku to gracze czy jacyś obcy NPC?smiley/

Nikola zastanawiał się intensywnie podczas gdy nad uchem gadała mu jedna kobieta tak, że nie mógł się dostatecznie skupić by przeanalizować wszystkie za i przeciw. Nagle z tyłu usłyszał kolejne nawoływanie i tym razem był to nieznajomy mu głos. Gdy Nikola się obrócił ujrzał kobietę. Nie była ona jednak raczej ładna i w ogóle jakaś taka brudna od tego łażenia po dżungli. By jednak nie zbudzić podejrzenia tych ludzi przy ognisku Nikola szybko rzucił się w stronę nawołującej do niego kobiety i gdy już był blisko przemówił do niej:

- Cicho bądź! Tam ktoś jest, przy ognisku a ty się drzesz na całą dżunglę! Uspokój się!

Po czym Nikola zaczął nerwowo zerkać w stronę ogniska oraz kobiety z którą wcześniej był czy czegoś ona tym razem głupiego nie zrobi.

grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-04-2011 11:12
Nie, błagam Cię! My na prawdę nic nie wiemy! Sprowadzono nas tutaj bez naszej wiedzy, wszystkich wyciągnięto z łóżek w środku nocy. W dodatku jakaś szurnięta kobieta, zostawiła nam dziwne nagranie mówiące nam jak mamy postępować! To cała prawda! - Spojrzałem na kobietę trzymającą lufę wymierzoną wprost w głowę Connie. Czy było widać prawdę w moich oczach? Powinno, rolę zaczęły grać uczucia, od których starałem się bronić już wtedy, kiedy spadłem z nieba w to miejsce. Spadłem z nieba do piekła, cóż za ironia. Słodka blondynka chyba się zawahała, gdyż milczała przez dłuższą chwilę. Tajna baza wojskowa? No świetnie, co ja tutaj do jasnej cholery robię?

So we saved the world together for a while, and that was lovely

Edytowane przez grzechuuu dnia 25-04-2011 11:12
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-04-2011 11:38
Ślady ciągnęły się dalej, ale były coraz mniej widoczne. Z nudów wyciągnęłam z plecaka Andy'ego te plany, które znalazł w szarym budynku i zaczęłam się im przyglądać. Z początku trudno mi było jednoznacznie ustalić co to takiego dokładnie jest, jednak nie przerwałam "lektury".

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 25-04-2011 14:05
Cillian przyglądał się całej sytuacji. Kobieta mierzyła z pistoletu prosto w głowę Connie, natomiast Mike za wszelką cenę próbował ją przekonać, że mówią prawdę. - Zabicie jej nic nie da. My i tak nic nie powiemy, bo nic nie wiemy. Musicie nam uwierzyć. Im wcześniej to zrobicie tym lepiej dla was... - powiedział z dziwnym spokojem w głosie.

Edytowane przez Flaku dnia 25-04-2011 14:06
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-04-2011 14:51
Siergiej leżał na ziemi, czuł ogromną frustrację z powodu bólu nogi. Nie miał już nawet ochoty zająć się ratowaniem Connie, liczył, że pozostałym 2 mężczyznom się to uda.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 25-04-2011 15:07
Isabella spojrzała na tego dziwaka z lekka pogardą. Nie będziesz mi mówił, co mam robić. - powiedziała, nie ściszając głosu ani o ton. Ledwie dostrzegalnie zerknęła jednak w stronę rzekomego ogniska. Pomyślała, że może zastania tam swojego brata.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 25-04-2011 19:59
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-04-2011 19:38
/Tam są nasi. smiley/

- Chodźcie tam, no błagam was do jasnej cholery! - wykrzyknęła poddenerwowała kobieta puszczając się biegiem. Wierzyła w to, że tam są dobrzy ludzie, którzy pomogą jej wydostać się z wyspy, ale dokąd skoro nic nie pamiętała? O tym brunetka jeszcze nie pomyślała, ale wiedziała jedno- chciała być jak najdalej stąd.

- Do domu? Ty siebie sam słyszysz? Stąd się nie da wydostać, przykro mi. Teraz musisz się zastanowić, czy współpracujesz z nami, czy z nim. - odparł żołnierz mając na myśli Johnatana.

Edytowane przez April dnia 25-04-2011 19:43
Hermia
Użytkownik

Postać:
Hermia Herald

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-04-2011 19:51
- Dobra, myślicie, że wam uwierzę? Pracuję w wojsku i przesłuchiwałam niejednego kłamcę, który nawet po torturach wciąż próbował wciskać mi kit. Skoro nie chcecie mi powiedzieć po dobroci, to zobaczymy co się stanie, gdy zrobię to. - kobieta pociągnęła za spust...
Strona 68 z 107 << < 65 66 67 68 69 70 71 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum