Autor |
RE: Plaża Północna |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 13:11 |
|
|
Spałam wyjątkowo niespokojnie, a świadomość że 100m ode mnie stoi gość z karabinem, wcale mi nie pomagała. Kiedy się obudziłam zostałam Andy'ego, który siedział po środku obozu, kończąc śniadanie. Uśmiechnęłam się do niego na dzień dobry i spałaszowałam w pośpiechu jedną papaje i mango, oraz wypiłam pół przed przedostatniej kokowody.
- Chcesz? - zapytałam, wskazując głową trzymane przeze mnie naczynie.
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 13:53 |
|
|
Nikola, który obozował na szczycie dużego wzniesienia wraz z tajemniczą kobietą zastanawiał się co teraz zrobić i gdzie iść. Od wczoraj był strasznie markotny i zły na to co się tutaj dzieje. Sytuacja była zła i na dzień dzisiejszy bez rozsądnego i dobrego wyjścia. Tak oto Nikola spędził dzień. Coraz większa frustracja w nim narastała.
|
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 14:06 |
|
|
- Tak, dziękuję. - odpowiedziałem Dakocie, przyjmując naczynie z wodą. Wypiłem trochę i odstawiłem je. Następnie złapałem za swoją kulę i wstałem.
- No cóż, trzeba się zbierać, czas obudzić resztę.
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 16:10 |
|
|
Kiwnęłam potwierdzająco głową i zabrałam się za budzenie towarzyszy. Pierwsza obudziłam Melody, potem Bena i Josie. Histeryczkę ocuciłam na końcu, gdyż w ogóle chciałam ją tu zostawić. Zrobiłam to tylko ze względu na resztę.
- To gdzie teraz idziemy? Ktoś widział gdziekolwiek jakiekolwiek ślady?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 16:36 |
|
|
- Nie dotykaj mnie - warknęła Beatrice, kiedy budziła ją Dakota. Szybko doprowadziła się do porządku i stanęła przy reszcie towarzyszy.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 16:46 |
|
|
Byłam dziś nieobecna. Nie mogłam jakoś dojść do siebie... Musiałam zacząć udawać. - Pójdę się jeszcze raz rozejrzeć. - Powiedziałam bez jakiegokolwiek entuzjazmu. Nie czekałam na czyjekolwiek słowa, znów strzeliłam w dżunglę, tym razem wolniej i rozsądniej. Musiałam skupić się na czymś innym - nie na tym, żeby wziąć dawkę... Nie mogłam myśleć o tym, jak było mi dobrze po zastrzyku heroiny. Damn it! Miałam o tym nie myśleć. Rozejrzałam się za śladami naszych ludzi...
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 24-04-2011 16:48 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 16:48 |
|
|
/Ludzie są święta, a nasapmowaliście równo... fabułę dam wam dopiero wieczorem, gdyż teraz muszę zmykać, bo dzieci zaraz zdemolują mi mój pokój. /
Edytowane przez April dnia 24-04-2011 16:50 |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 18:41 |
|
|
- Muszę wam coś powiedzieć. - spojrzałem na grupę i zacząłem mówić. - Wczoraj znalazłem trop, odciski butów żołnierzy. Nie mówiłem wczoraj, bo uznałem, że rozbicie tu obozu będzie lepszym wyjściem. Wracamy i idziemy za tropem. Kto chętny? - zapytałem, kierując się już ku śladom.
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 24-04-2011 18:49 |
|
|
To już chyba był 5 dzień samotności Martina. Mężczyzna stracił już niemal nadzieję na to, że jeszcze spotka grupę, której teraz tak mu brakowało. Za spotkanie Mike'a, Connie, Beatrice, Dakoty, Melody, Bena czy nawet Johnatana były w stanie oddać wiele. Małpka Matylda zniknęła równie niespodziewanie jak się pojawiła. A może to był tylko wymysł zmęczonego umysłu Celadesa, który widział to co chciał widzieć? Zmartwiony Martin, którego jedynym pożywieniem od kilku dni była woda ze źródełka, wyjął pamiętnik i z racji braku czegoś do pisania, na czystej kartce napisał patykiem wielkimi literami FATE.
/co najmniej do 4 maja nie będę miał jak pisać więc powodzenia w grze i Namaste!
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 18:55 |
|
|
- Ja pójdę. I tak nie mamy nic innego do roboty. - odparłam i podeszłam do Andy'ego. Szczerze miałam dosyć. Chciałam odpocząć najlepiej na spadochronowym drzewie, ale nie rozluźniłabym się w pełni, wiedząc że moi towarzysze są w niewoli.
- Ruszajmy.
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 19:08 |
|
|
Nic nie znalazłam, więc wróciłam do naszych i usiadłam obok. Słuchałam ich z uwagą, bo nie mogłam myśleć o tym wszystkim, czego mi było brak... O poczuciu, że nic się nie czuje. Och, jak mi tego brakuje! Nigdy niczego tak nie pragnęłam tak, jak w tym momencie choć mg hery. Chociaż tyciej dawki...
- Dobra, ja pójdę. - Nie miałam ochoty, ale... No cóż. Nie mogłam siedzieć bezczynnie, w dodatku, że dłonie znów zaczynały mi drżeć. Wstałam w podeszłam do Andy'ego. - Idziemy?
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 19:12 |
|
|
- Tak, chodźmy. - odpowiedziałem dwóm dziewczynom i zmierzałem po ścieżce do tropu. Gdy dostrzegłem ślady butów, skręciliśmy w prawo. Las stawał się coraz gęstszy, a mi coraz ciężej udawało się poruszać o kuli.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 19:17 |
|
|
A Beatrice sobie została z Benem i Josie. Ogrzewali się przy ognisku.
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 19:24 |
|
|
Dżungla była coraz gęstsza. W pewnym momencie jakaś gałąź rozdarła mi rękaw bluzki, ale było tak gorąco, że się tym nie przejęłam. Pragnienie zaczynało dawać się we znaki, więc wypiłam resztkę kokowody, którą wcześniej pił też Andy.
- Ile można ciągnąć czwórkę ludzi przez busz? Czy ci porywacze byli jakimiś strongmenami?
|
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 19:56 |
|
|
Siergiej w końcu poluźnił więzy i uwolnił się. Zauważył, że kobieta śpi tak więc ostrożnie związał ja i zabrał jej broń. Po chwili ostrożnie zaczął się skradać w kierunku gdzie byli strażnicy. Chciał ich zabić, zabrać klucze i uwolnić resztę.
/Czy nie potraficie uszanować, że chciałabym spędzić czas z rodziną w święta i nie będę siedziała 24/7 i pilnowała was? Miło by mi było gdybyście wzięli to pod uwagę./
April.
Edytowane przez April dnia 24-04-2011 20:27 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 20:02 |
|
|
Michal przesadzasz
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 20:54 |
|
|
Cele dla ludzi siedzących przy ognisku:
- Spróbujcie ponownie pomóc swoim ludziom, przejrzyjcie projekty- może wam się coś przyda.
Cele dla Casinesa i Furfona:
- Waszym zadaniem także jest pomoc ludziom zamkniętym w klatkach
- Gdzie teraz powinniśmy iść? Ciągle krążymy, a niczego konkretnego nie możemy znaleźć, czy na tej wyspie są jeszcze inni ludzie? Wiesz gdzie są? Może powinniśmy do nich iść? Czy zagłębianie się w dżunglę, to dobry pomysł? - kobieta zadawała mnóstwo pytań Nikoli, była bardzo ciekawska.
Żołnierz spojrzał uważnie na Johhny'ego, po czym zapytał:
- To ty nie wiesz gdzie jesteśmy?
Edytowane przez April dnia 24-04-2011 20:55 |
|
Autor |
Hermia
Użytkownik
Postać: Hermia Herald
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 20:59 |
|
|
Hermia nagle się ocknęła i zorientowała się, że Siergiej się obudził, odwiązała się i natychmiast wstała. Wyszła na korytarz, gdzie zobaczyła mężczyznę. Bez zawahania strzeliła mu w nogę, on upadł, a zdenerwowana blondynka zawlokła go do sali przesłuchań zamykając ją. Miała tego dość, musiała się czegoś dowiedzieć, zwolniła żołnierza ze służby i spojrzała na nich.
- Teraz macie szansę opowiedzenia mi całej prawdy, jeżeli tego nie zrobicie zabiję jednego z was. Będę tak robiła na okrągło dopóki nie usłyszę tego, co chciałam.
Edytowane przez Hermia dnia 24-04-2011 21:00 |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 21:14 |
|
|
// to już nie mogę się uwolnić bez pozwolenia? żal//
Siergiej czając się za strażnikami nagle poczuł ogromny ból w nodze. Okazało się, że został postrzelony przez blondynkę, której udało się uwolnić. Rosjanin nie wiedział jak to możliwe skoro był mistrzem wiązania więźniów. W każdym razie został zaprowadzony z powrotem do reszty grupy, tam usiadł na ziemi i opatrywał już drugą ranę na nodze, która pojawiła się od feralnego pojawienia na wyspie.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-04-2011 21:25 |
|
|
/Robisz z siebie supermena troszkę, wg. mnie oczywiście/
Beatrice siedziała przy dogasającym ognisku i szkicowała stary budynek który widać było zza drzew. Po policzku spłynęła jej pojedyncza łza. Kropelka spadła na kartkę i rozmyła część winorośli plączących się po ścianie budynku..
-Penelope Widmore
|
|