Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 00:01:43 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 17
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:58:06
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 64 z 107 << < 61 62 63 64 65 66 67 > >>
Autor RE: Plaża Północna
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 11:48
Posłałam mężczyźnie uśmiech taki sam jakim obdarzył mnie On. Udało mi się to zaskakująco dobrze, ale nie tak znakomicie jak Jemu. Wróciłam niepostrzeżenie do dalszego przeglądania papierów. - Zdecydowanie nie powinno nas tu być. Ciarki przechodzą mi po plecach odkąd tylko przekroczyliśmy ten cholerny płot. - A może to przez to, że nie brałam od wczoraj... Poczułam jak kartki w moich rękach zaczęły drżeć. Drżały mi dłonie? Tak źle nigdy ze mną nie było. Zaczynałam robić się niespokojna i nie mogłam spokojnie ustać w jednym miejscu. Przechadzałam się po małym pomieszczeniu w tę i spowrotem...

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 23-04-2011 11:50
Martin kolejną noc spędził znów gdzieś w górach, z dala od reszty spadochroniarzy. Mógł liczyć tylko na siebie co w takich warunkach prędzej czy później oznaczało śmierć. Grupy nie widział i nie słyszał już od kilku dni. Co jakiś czas wykrzykiwał imiona znajomych, lecz nie przynosiło to żadnego skutku. Dalsze zagłębianie się w góry nie miało sensu więc powoli zaczął schodzić w dół, do doliny. Obmył twarz korzystając z niewielkiego strumyka i po wzięciu kilku łyków wody zaczął schodzić z gór.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 11:52
Beatrice siedziała pod drzewem i szlochała, co jakiś czas pociągając nosem. Zostawili ją tutaj na pastwę losu, na pewno umrze! Była bezradna, przecież sama nie przetrwa. Zastanawiała się nad tym, aby jeszcze raz podejść do mężczyzny pilnującego budynku, może kiedy padnie na kolana i zacznie błagać żołnierz jej pomoże?

/Ja sobie zapamiętam to, że uciekliście beze mnie! smiley/

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 23-04-2011 12:01
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 12:00
Bez chwili zastanawiania zabrałem kilka moim zdaniem najważniejszych projektów i włożyłem do plecaka. Mam nadzieję, że żaden z ich twórców nie będzie miał mi tego za złe. Postanowiłem wyjrzeć przez drzwi i zobaczyć, co dzieje się ze strażnikiem pilnującym budynku. Nie miałem go w zasięgu wzroku. Odwróciłem się i zobaczyłem Mel, bardzo niespokojną, dreptającą po całym pomieszczeniu. Miałem nadzieję, że to nie brak heroiny zaczyna wpływać na jej umysł, a po prostu występuje u niej zwykłe zdenerwowanie.
- Mel, spokojnie, wszystko będzie dobrze. Zaraz stąd wychodzimy...

/ jaz, spokojnie, wrócimy po Ciebie smiley jeszcze nie uciekliśmy tak w ogóle smiley /

Edytowane przez Dexter dnia 23-04-2011 12:04
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 12:11
W tym samym czasie Nikola wraz z tajemniczą kobietą błądzili po dżungli. Serb nie miał pojęcia gdzie jest i jak daleko jest ocean. Wiedział tylko, że coraz bardziej wkracza w teren górzysty. Nagle i nieoczekiwanie dla niego wyszedł na wprost jakiemuś mężczyźnie. Już go widział na plaży. Był to ten ktoś kto zbudował szałas w którym się wszyscy tłoczyli. Po chwili widząc już gościa wyraźnie Nikola przemówił do niego:

- Hej, hej, stój! - krzyknął Nikola w kierunku Martina - Co ty tu robisz?

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 12:24
- Ja jestem spokojna. - Powiedziałam odkładając papiery na swoje miejsce i nie przestając dreptać w miejscu. - Wiesz... To przez te nerwy. - Starałam się przekazać wzrokowo, że to przez heroinę... Nie byłam pewna, że właśnie tak to odebrał. - Musimy iść po tamtych. - Jeśli było jeszcze kogo ratować - No i wrócić po Beę. - Jeśli było jeszcze po kogo wracać...

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 13:16
Stalam w kącie i przeglądałam próbówki z różnymi substancjami. Zerknęłam na Melody i Andy'ego. Ciekawie ile im trzeba czasu by zostać parą, pomyślałam i korzystając z tego, że na mnie nie patrzą zwinęłam kilka próbówek do plecaka. Odwróciłam się i podeszłam do nich.
- Chodźmy stąd, zanim nas tu ktoś znajdzie. - szepnęłam, jakby w obawie, że nas podsłuchują.

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 13:29
Najrozsądniejszym rozwiązaniem było wyjście z budynku. Nie było z niego ucieczki, więc gdyby strażnik zawitał do niego bylibyśmy w pułapce.
- Dobra, wychodzimy po kolei, ja pierwszy, reszta zaraz za mną. Kierujemy się do płotu, którym weszliśmy. - oznajmiłem towarzyszom, wychylając się zza drzwi. Chwyciłem za swą kulę i jak najszybciej ruszyłem w stronę ogrodzenia. Strażnik dalej zajmował się Beatrice i raczej nic nie słyszał. Dobrze, że z Włoszką wszystko ok. - pomyślałem, wspinając się na górę, asekurowany przez "kolegów".

Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 13:45
Siergieja zabrała jakaś ładna dziewczyna, i Connie nie wiedziała co oni tam robią, a nie było go strasznie długo. Cillian spytał o rękę, ale pewnie tak tylko więc postanowiła odpowiedziec stereotypowo.
- Już lepiej - zwróciła się do chłopaka. - Ciekawe gdzie zabrali Siergieja? - spytała raczej do siebie. Nie potrzebowała jednak wiedziec jakie zamiary ma tamta dziewczyna, a z tego co na razie zobaczyła, była słodka i milutka. Typowa uwodzicielka, ale to nie znaczy że nie jest okrutna. Po tych przemyśleniach zaczęła się martwic o mężczyznę. Nikt nie ruszył tego co przynieśli, więc ona podsunęła się do chleba i wody. Zaczęła wszystko bacznie ogladac, chyba bała się że mają zamiar ich otruc. Po mimo obaw, ugryzła kromkę chleba i od razu stwierdziła że to był dobry pomysł. Wody też się trochę napiła. Odstawiła resztę i wróciła na swoje miejsce pod ścianą. Poczuła się odrobinkę lepiej, a nawet odzyskała no może nie całe siły, ale była gotowa na dalsze przesłuchania i to co mieli im robic.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 23-04-2011 14:07
- To Ty! - krzyknął bezsilnym głosem Celades na widok Nikoli. Ujrzenie znajomej twarzy po tylu dniach samotnej wędrówki było czymś niesamowitym. Dodało to Martinowi tyle siły, że mógłby przenieść te góry, po których do tej pory błądził. Najszybciej jak mógł zaczął się zbliżać w kierunku mężczyzny. Radość z tego, że w końcu kogoś spotkał przejawiała się śnieżnobiałym uśmiechem kontrastującym z brudną twarzą. - Udało się, udało... - powtarzał w myślach, przemierzając przez kolejne skały. W pośpiechu jednak zaczepił nogą o jakiś głaz w wyniku czego stracił równowagę. Zaczął się staczać po zboczu, tracąc z oczu Nikolę. - Pomocy! - zdołał jedynie wykrzyczeć przed utratą przytomności spowodowaną uderzeniem głową w skałę.

/Nie będę miał jak pisać przez najbliższe dni więc niech Martin tam zostanie nieodnaleziony.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 23-04-2011 14:12
Tymczasem Cillian siedział i bacznie obserwował poczynania pozostałych. - Musimy coś wymyślić... Trzeba się jakoś stąd wydostać. - zwrócił się do nich, po czym wstał i podszedł, by sięgnąć po jedzenie. Nie wyglądało ono zbyt kusząco, ale mężczyzna od dawna nic nie jadł i nie miał wyjścia. Wziął kromkę chleba i wrócił na swoje miejsce.

Edytowane przez Flaku dnia 23-04-2011 14:13
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 14:47
Nikola już widział Celadesa z bliska gdy ten nagle potknął się i spadł. Wyglądało to dość dziwnie ale jak ludzie nie patrzą pod nogi to potem coś takiego się dzieje. Babcia Nikoli zawsze mówiła mu że tylko człowiek uważny zajdzie daleko a ten, który kieruje się bezmyślnie do przodu tylko nogę sobie złamie. Jednak babcia była mądra - pomyślał sobie Nikola zastanawiając się co tu by zrobić. Iść po tego łamagę czy jednak olać go i zostawić na pastwę losu. Tak sobie rozmyślał że będzie miał wtedy jeszcze jedną osobę nie wiedzącą kompletnie co się dzieje więc postanowił zostawić Celadesa mając nadzieję, że jednak przeżył i sobie poradzi. Nie schodząc więc po mężczyznę ruszył dalej kierując się w stronę gór mając nadzieję, ze stamtąd ujrzy gdzie się znajduje.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 14:53
Gdy przeszliśmy przez płot szybko ruszyliśmy, by zagłębić się w gęsty busz. - Wracamy po Beatrice. - Zakomunikowałam zdając sobie sprawę, że nadal żyje. Strażnik musiał posłużyć się bronią, by tylko ją postraszyć. Dobiegliśmy do płaczącej i szlochającej dziewczyny, kucnęłam przy niej i zaczęłam do niej mówić łagodnym tonem. Popatrzyła na mnie ocierając łzy. - Chodź, nie mamy zbyt wiele czasu...- Ciągnęłam ją za koszulkę.

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 15:01
Doszliśmy i zabraliśmy Beatrice, ale pozostał wciąż jeden problem. Przyszliśmy tu przecież po resztę towarzyszy, a ich tu nie było.
- Widział ktoś jakiś trop dookoła ogrodzenia?

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 15:19
- Jesteście! - Włoszka otarła łzy i pospiesznie wstała. Ruda złapała ją za rękaw i przyciągnęła do pozostałych - Gdzie byliście? Co tam jest? - Beatrice kiwnęła przecząco głową słysząc Andy'iego.

-Penelope Widmore

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 15:32
- Byliśmy w jakiejś szopce pełnej różnych badań, kartek i próbówek. - Powiedziałam szeptem. - Co ten goryl chciał od Ciebie? - Spytałam, lecz po chwili zdałam sobie z czegoś sprawę... - O czym Ty myślałaś wyskakując z tych cholernych krzaków? - Skarciłam ją podniesionym głosem. - Przecież mogłaś zginąć.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 16:17
- Wybacz, ale ja nie mam zamiaru umrzeć na tej wyspie! Myślałam, że ten żołnierz odstawi mnie, to znaczy nas do domu, jednak kazał mi odejść, krzyczał coś o szpiegu i groził, że mnie zabije jeśli podejdę- powiedziała kaszlając. - rozumiecie coś z tego? Myślę, że w tym lesie tropikalnym panuje jakaś zaraza na którą jesteśmy chorzy. A ludzie w tym budynku boją się i dlatego trzymają nas z daleka od siebie. Co o tym myślicie?

-Penelope Widmore

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 16:40
- Co ja o tym myślę? - zwróciłem się do Włoszki. - Myślę, że powinniśmy się oddalić trochę od tego budynku i spokojnie porozmawiać. Zabrałem to. - wyjąłem z plecaka kartki, aby pokazać je reszcie. Po cichu odeszliśmy jakieś 100 metrów w głąb dżungli, żeby usiąść i omówić pare spraw. - Według mnie ta wyspa jest tajną bazą USA, ale pewności nie mam. Może robią tu różne testy, tylko po cholerę my na niej jesteśmy? - zapytałem retorycznie.

Nina
Użytkownik

Postać:
Louanne Ambrosio

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 16:44
- Ciekawe jak? Nie wydaje mi się aby przejście koło nich - tu wskazała na umięśnionych strażników- było takie proste, ale spróbowac byłoby warto... - zamyśliła się na chwilę próbując coś wymyslic, ale nie wyszło jej. Nie potrafiła obmyslac planów, a szczególnie planów ucieczki. Popatrzyła pytająco na Mike'a. Może on coś wymyśli.

Edytowane przez Nina dnia 23-04-2011 16:50
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 17:00
Tajna baza? Coś mi tu nie pasuje... - Ale skoro prowadzą jakieś badania nad nami to po co nas porywali? - Spytałam zakładając ręce na biodra. - Kobieta z dyktafonu nic nie mówiła o tajnej bazie... - Znów przypomniałam sobie o bóóóóóólu i cierpieniu, które mieli nam zaserwować tubylcy. Spojrzałam przez ramię na kartki, które trzymał Andy. - Co to do cholery jest? - Zaczęłam czytać treść

Strona 64 z 107 << < 61 62 63 64 65 66 67 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum