Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:44:50 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 22
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:41:14
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Plaża północna
Strona 63 z 107 << < 60 61 62 63 64 65 66 > >>
Autor RE: Plaża Północna
Hermia
Użytkownik

Postać:
Hermia Herald

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:04
- Chcę powiedzieć jakie wojsko cię przysłało, czy może osoba prywatna? Co masz dokładnie nam wykraść i takie tam... - odparła znowu zmieniając ton głosu na dużo słodszy, przesunęła skrzynkę i usiadła na biurku obserwując mężczyznę.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:08
Siergiej odpowiedział tym razem poważnie:- Wow spokojnie. Nikt mnie tu nie przysłał tylko siłą mnie tu sprowadzano. W nocy porwali z łóżka, a potem wywalili z helikoptera prosto tutaj. Ty mi lepiej może powiesz co ja tutaj robię?- Rosjanin próbował odwrócić kota ogonem.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:08
Szybko odcisnąłem moje palce, okazałem się geniuszem! Mój plan w pełni mi wychodził, dostać się do bazy wojskowej. Oni na pewno są zamieszani w te spadochrony. To pewnie oni mnie porwali z domu, by robić eksperymenty.
-Teraz pójdziemy do naszych kwater. - powiedziałem głośno, musiałem odpocząć po tym ciężkim dniu. Po chwili Noddle zapytał się, ten to mógł nas wpakować w kłopoty...

Edytowane przez Furfon dnia 23-04-2011 00:13
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:09
- Chciałabym to zrobić, ale niestety nie orientuje się na tej wyspie, z tego co ci ludzie mówili to jest ona ogromna. - odparła dziewczyna uspokajając się i spoglądając na mężczyznę, poprawiła szelki od sukienki, którą miała na sobie i rozejrzała się dookoła. Miała nadzieję, że ktoś tutaj jeszcze będzie.

Super - pomyślał sobie Nikola widząc że dziewczyna chyba faktycznie nie ma pojęcia gdzie jest albo tak świetnie udaje. Jeszcze się temu przyjrzę - pomyślał sobie Nikola po czym powiedział:

- No, ok, jeśli chcemy się stąd wydostać to trzeba iść. Może jest głodna albo chcesz pić? Czeka nas długa podróż więc jak? Gotowa do drogi?

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 23-04-2011 00:09
Minęło wiele czasu. Zbyt wiele. Isabella zupełnie nie pamiętała, co się wydarzyło. Nigdzie nie było jej brata, innych ludzi. Nie było jedzenia i wody. Po raz pierwszy poczuła, że dłużej tak nie wytrzyma. Usiadła na piasku i rozpłakała się. Wściekła na siebie, że okazała tę słabość, wzięła garść piasku i cisnęła przed siebie. Do diabła z tobą, Jonathanie! Dlaczego meni tu zostawiłeś! - krzyknęła w stronę, gdzie już dawno zniknął jej brat i pogroziła mu pięścią.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:19
Stałem i patrzyłem jak zareaguje wojskowy, chwilowo milczał. Dawałem znaki Johhne'mu, by już przestał pytać i ruszył za mną. Pomyślałem o mojej siostrze, której już nie widziałem kilka dni. Jej majtki nadal miałem przy sobie...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 23-04-2011 00:24
Rozejrzała się, by upewnić się, czy nikt nie widział tego nagłego wybuchu. Wokół jednak nikogo nie było. Ciszę przerwało jedynie burczenie w brzuchu. Skrzywiła się i postanowiła zjeść coś. Cokolwiek. Inaczej będzie po niej. Przerzuciła torbę przez ramię i zagłębiła się w dżunglę. Szła bardzo cicho, w pełnym napięciu. Nagle wzdrygnęła się, gdy spod jej nóg wzbił się w powietrze ptak z głośnym krzykiem. Żałowała, że nie może go zjeść. Była tak głodna, że zjadłaby go nawet na surowo.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:30
Wyjąłem z nudów pudełko z cygarami, zapaliłem sobie jedno. Wiedziałem co muszę zrobić jako pierwszą rzecz...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:37
- Właściwie to nie pogardziłabym czymś do picia. - odparła kobieta głośno wzdychając, ta sytuacja zaczęła się coraz bardziej przyrastać, była szczęśliwa, że już jest bezpieczna, przypomniała sobie tamtych ludzi, którzy jej to zrobili i po jej plecach przeszedł nieprzyjemny dreszcz. Bała się, że ci ludzie ją znajdą, a taka możliwość może się zdarzyć, co ona wtedy zrobi? Czy będzie w stanie ponownie uciec? Brunetka póki co wolała się nad tym nie zastanawiać, zgarnęła swoje włosy do tyłu i była gotowa, aby ruszyć w dalszą wędrówkę.

- Wasz pokój znajduje się przy sektorze pierwszym, numer dwa. Jutro zadzwonimy do Charlie i poprosimy, aby tutaj przyszła, więc mamy nadzieję, że zajmiecie się jej obowiązkami do jutra. - odparł mężczyzna mierząc ich wzrokiem.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 23-04-2011 00:40
Isabella szła coraz wolniej. Czuła, że opuszczają ją siły, że nadchodzi jej koniec. Omal nie upadła. Nie chciała tak umierać. Oparła się o drzewo. Jeśli ma odejść, niech odejdzie z godnością. Do jej uszu doleciał cichy szmer. Choć początkowo pomyślała, że to w jej umęczonej głowie, chciwie zaczęła go nasłuchiwać. Gdy upewniła się, skąd dobiega, przytrzymując się drzew, skierowała się w tę stronę. Szum narastał, co dodawało jej nadziei. Wkrótce już wiedziała. Przyśpieszyła kroku, choć nogi plątały jej się ze zmęczenia. Kiedy zobaczyła ukryte w lesie jeziorko i wodospad (taki, jak znaleźli Sawyer i Kate), na chwilę zapomniała o swej godności. Upadła na kolana i zaczęła pić wodę bez opamiętania.

Hermia
Użytkownik

Postać:
Hermia Herald

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:40
- Właśnie tego nie chciałam, abyś kłamał i puszczał mi bajeczki na dobranoc, które powiem szczerze są lipne. Lepiej powiedz do jasnej cholery kto i dlaczego cię wynajął?!- kobieta tym razem się zdenerwowała, wstała i z całej siły walnęła pięścią w biurko. - Nazwisko!
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:42
-Jasne, to dla nas nie jest problem. - powiedziałem, zaciągnąłem się i czekałem, aż ten żołnierz mi zasalutuje, byłem wyższy rangą. Ja byłem oficerem!

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 01:13
Mężczyzna zasalutował im, po czym wpuścił ich do środka. Sięgnął po krótkofalówkę, włączył ją i zaczął mówić.
- Szefie, trzeba przejść się do Charlie, nigdy nie wysyłała tutaj nikogo z zewnątrz, a już na pewno nie z wyższym stopniem niż ona, trzeba to sprawdzić.

Edytowane przez April dnia 23-04-2011 01:13
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 23-04-2011 01:14
Kiedy Isabella wreszcie zaspokoiła pierwsze pragnienie, podniosła głowę znad tafli wody. Odbicie, które ujrzała, zmroziło jej krew w żyłach. Wrzasnęła przestraszona. Włosy brudne i potargane, worki pod oczami. Zaczęła gorączkowo szukać grzebienia. Jonathan nie może mnie zobaczyć w takim stanie. - pomyślała. Usiadła zrezygnowana, nie miała niczego, czym mogłaby przywrócić porządek na swojej głowie. Jej wzrok padł jednak na dziwny owoc. Jeden, drugi... Isabella naliczyła ich ze dwadzieścia. Zerwała jeden i powąchała. Pomimo, że była strasznie głodna, nie ugryzła od razu. Owoce świata, strona 34. Melonowiec właściwy, nazywany papają. Pochodzi z Ameryki Południowej. Kulisty lub przypominający kształtem gruszkę owoc o pomarańczowym, czasem zielonkawym kolorze... Smak... jaki smak? Przymknęła oczy i ugryzła owoc. Sok spłynął jej po brodzie. Po kilku dniach głodówki, owoc ten był najwspanialszym posiłkiem, jaki kiedykolwiek miała w ustach.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 01:16
Znalazłem moją kwaterę, od razu zamknąłem się i padłem na łózko. Musiałem się wyspać, tyle wydarzeń w ciągu kilku dni. Przed snem zjadłem kolację, składającą się z kilku batonów. Zmęczony zasnąłem, śniłem o siostrzyce...

//papaja!//

Edytowane przez Furfon dnia 23-04-2011 01:17
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 07:35
Siergiej nadal chciał się śmiać z blondynki, ale postanowił to ukryć. Zauważył, że przesłuchiwania są jej obce. - John Smith!- odpowiedział na pytanie kobiety lekko uśmiechając się pod wąsem.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 08:58
Nikola, który już od kilku godzin przedzierał się przez dżunglę razem z nieznajomą kobietą oraz Christopherem(?) cały czas rozmyślał nad swoją sytuacją. Poza przerwami na odpoczynek oraz sen właściwie nie odzywał się do kobiety tylko brnął przed siebie mając nadzieję że na coś lub na kogoś trafi. Najbardziej zastanawiała go jednak ta kobieta. Znalazła się nagle w środku dżungli. Sama, nieprzytomna, na skraju rozstroju emocjonalnego. Czy ją na prawdę spotkało to o czym mówiła? W takim razie kto jej to zrobił oraz kto i w jakim celu przyniósł ją tutaj zamiast po prostu zabić? Może nas śledzą a ja głupi myślę że wszystko jest ok? - tu Nikola gorączkowo zaczął się rozglądać. Jednak może ona tak na prawdę jest szpiegiem tamtych ludzi z drugiej strony wyspy? Nie mam pojęcia, taka ładna kobieta a już tyle przeszła - spojrzał Nikola na brunetkę myśląc nad losem swoim i towarzyszki podróży. Dalej jednak brnęli przez dżunglę z nadzieją choć Nikola miał wątpliwości czy jego nadzieja i nadzieja tej kobiety dotyczy tego samego celu.

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 11:19
Weszliśmy po cichu przez stare, drewniane drzwi. Ku mojemu zaskoczeniu, w środku było zupełnie co innego, niż się spodziewałem. Myślałem, że to będą jakieś korytarze i pokoje, okazało się, że to tylko jedno pomieszczenie z różnymi substancjami. Probówki i projekty wypełniały prawie całe wnętrze. Z podziwem, ale i z lekkim przerażeniem oglądałem prace.
- Wie ktoś o co tu chodzi? - zapytałem kompanów.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 11:29
- Ja nie mam zielonego pojęcia. - Rzekłam Andy'emu widząc jego zdezorientowaną minę. Podeszłam do niego, pocałowałam w policzek i szepnęłam do ucha: Wszystkiego najlepszego. Po czym przeglądałam prace w teczkach, które dotyczyły... Właściwie nie wiedziałam czego. Nie znałam się na chemii. Dalej nie jarząc przyjrzałam się próbówkom. - Może to jakieś badania..?

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 11:40
Oglądając kartki, porozrzucanie po stołach starałem się znaleźć czegoś, co zaprowadzi nas na jakiś trop. Były to projekty rządowe, ale nie rozumiałem o co w nich chodzi. W pewnej chwili podeszła do mnie Melody i w dość słodki sposób złożyła mi życzenia urodzinowe. Zrobiło mi się bardzo miło, nie sądziłem, że będzie pamiętać o nich. Spojrzałem na nią i obdarzyłem ciepłym uśmiechem.
- To z całą pewnością są badania, rządowy projekt. Co, jeśli nie powinno nas tutaj być?

Strona 63 z 107 << < 60 61 62 63 64 65 66 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum