Autor |
James Jared Hawke |
Mr Nothing
Użytkownik
Postać: Adam Jensen
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 19:54 |
|
|
James Jared Hawke
Jesse Spencer
Data urodzenia : 16 lipca 1982 r.
Pochodzenie : Anglia
Opis : James Jared Hawke - urodzony w małym miasteczku w Anglii. Gdy był dzieckiem, rodzice mimo tego, że go kochali nie poświęcali mu zbyt dużo czasu. Ojciec lekarz cały dzień spędzał w swojej klinice przyjmując pacjentów a matka pracująca jako kelnerka w pobliskim barze. Większość czasu młody Hawke spędzał z niańkami. Gdy James miał 3 lata, jego matka zdradziła ojca z jednym z przyjaciół rodziny. Ojciec natychmiast zażądał rozwodu. I tak oto chłopiec zamieszkał sam z tatuśkiem. Przez kilka następnych lat, staruszek starał się aby James'owi żyło się jak najlepiej jednak gdy skończył 8 lat, ojciec oznajmił mu, że jest już wystarczająco dorosły aby samemu zostawać w domu, robić śniadanie oraz chodzić do szkoły. Ciągły brak ojca lub przyjaciela nie wpływały na niego zbyt dobrze i pewnie gdyby nie poznał Michael'a, odbiło by się to bardzo mocno na jego psychice. Michael był dzieckiem sąsiadów. Już od pierwszego spotkania chłopcy się zaprzyjaźnili. Razem chodzili do szkoły, bawili się i w późniejszym wieku podrywali te same dziewczyny. Od poznania Michael'a wszystko w życiu James'a zmieniło się na dobre, do czasu. Gdy byli już pełnoletni spróbowali narkotyków na imprezie w 19 urodziny jednego z ich kolegów. Mężczyzna, który proponował im towar powiedział, że jest całkowicie darmowy. Jak się okazało następnego dnia nie był on zupełnie darmowy. Miły facecik częstujący darmowymi narkotykami okazał się szefem szajki rozprowadzającej narkotyki po całej Anglii o pseudonimie Czarny Wilk. Mężczyzna nie tylko zażądał od James'a i Michael'a pieniędzy ale także zagroził, że skrzywdzi ich rodziny. Zaproponował im odpracowanie długu. Nie mieli innego wyboru. Jednak już po miesiącu rozprowadzania przez nich narkotyków doszło do strasznego incydentu. Podczas gdy jak zawsze dostarczali towar do klientów, napadła ich policja. Jeden z klientów w przypływie emocji zastrzelił Michael'a i zabrał towar razem z pieniędzmi. Hawke jak najszybciej uciekł z miejsca zdarzenia. Nie mógł udać się do swojego szefa gdyż jego spotkałby ten sam los co Michael'a.. Jedyne co mógł zrobić to uciekać. Dzięki swojej dziewczynie Ivette, która poznał pracując u dilera, udało mu się wsiąść do najbliższego pociągu i uciec. W ciągu następnych sześciu lat mieszkał we Francji gdzie nauczył się języka. Znalazł sobie pracę jednak i zaczął normalnie zarabiać. Często myślał o Ivette chociaż znał ją krótko oraz o Michael'u. Jego stara bardzo źle się na nim odbiła. Często nawiedzały go koszmary, w których to on ginął a nie jego najlepszy przyjaciel. Pewnego dnia po powrocie z pracy, zmęczony poszedł od razu do łóżka i wiedząc, że jak zawsze będzie nawiedzał go Michael, usnął...
Ekwipunek : zapalniczka, odtwaracz MP3 z piosenkami Nirvany, Foo Fighters oraz AC/DC, dwa papierosy, zdjęcie James'a i Michael'a z dzieciństwa
Ps. Witam was Z tego co moja koleżanka mówiła mi o tym forum wiem, że jesteście bardzo przyjaźni dla nowych użytkowników i mam nadzieję, że mnie także przyjmiecie do waszego grona
Witamy w rodzinie!! Akceptuję i trzymam za Ciebie kciuki. agusia
Edytowane przez Mr Nothing dnia 18-04-2011 18:57 |
|
Autor |
RE: James Jared Hawke |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 08-04-2011 19:57 |
|
|
Jesteśmy przyjaźni Witaj na forum i miłej gry co najmniej do końca edycji!
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edytowane przez Lincoln dnia 08-04-2011 20:02 |
|
Autor |
Nina
Użytkownik
Postać: Louanne Ambrosio
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 19:59 |
|
|
Witam... Co prawda ja też jestem nowa, ale mogę potwierdzić że ludzie tutaj są extra!
Fajna postać a propos....
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 20:03 |
|
|
Ciekawa postać i fajny aktor.
Witamy serdecznie
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 20:05 |
|
|
Witaj, były.
ciekawa postać i kolejny aktor z House'a.
powodzenia w grze. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 20:06 |
|
|
Witaj na forum mr Nothing Fajnie, mamy i House i Chase'a w jednym MP
Nie no, postać zapowiada się interesująco. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 20:07 |
|
|
ale tu relacje będą inne, bo Ian może co najwyżej Jamesa gonić z Biblią i krzyżem próbując nawrócić
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 20:10 |
|
|
Witamy Fajna postać
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Mr Nothing
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 20:53 |
|
|
Dzięki za miłe powitanie |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 20:59 |
|
|
Mr Nothing, czekaliśmy na Ciebie. Dobrze, że jesteś.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Mr Nothing
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 21:12 |
|
|
Czekaliście na mnie ? |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 21:18 |
|
|
Pewnie! Na wszystkich czekamy!
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 21:59 |
|
|
Hej, hej, miło witać cię w naszej rodzinie.
|
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-04-2011 22:53 |
|
|
Nie przejmuj się, oni serio są uprzejmi i przyjaźni |