Imię i nazwisko: Melody Danes Aktorka: Candice Accola
Data urodzenia: 13 maj 1987r. Pochodzenie: Houston, Texas. USA
Opis: Melody nie cierpiała swojego życia. Jej szczęście od zawsze było udawane. Nie potrafiła tak żyć. Idealni rodzice, idealna szkoła... Nie mogła wytrzymać straszliwej monotonni, która pochłonęła ją bezpowrotnie. Zżerała ją od środka. Musiała znaleźć sposób, by ją zwalczyć. Znakomitym wyjściem okazała się mała, lecz skuteczna dawka marichuany. Wkońcu jednak narkotyk stał się zbyt słaby. Sięgnęła po twardsze środki, bez których nie widziała sensu dalszego życia. Rodzice olewali Melody wmawiając, że to jej życie; że sama doskonale potrafi o siebie zadbać. Cóż, mylili się.. Musiała wyjechać, odpocząć. Wybrała się w miejsce, gdzie odpływała...
Ekwipunek: marichuana, heroina, strzykawki
trochę krótko. wybaczcie.
Króko, acz bardzo dobrze. Piękna aktorka Witamy w MP14
Edytowane przez agusia dnia 03-04-2011 16:39
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.