Autor |
Dakota Jane Black |
Carmelka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/camp25[737].jpg)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 01-04-2011 20:38 |
|
|
Dakota Jane Black
Dakota Fanning
![](http://img856.imageshack.us/img856/5098/dakota.jpg)
Data urodzenia: 15 kwietnia 1993
Pochodzenie: okolice Phoenix, Arizona
Dakota Jane Black jest zwykłą nastolatką z małego miasteczka w okolicach Phoenix. Chodzi do szkoły, dostaje dobre oceny, kłóci się z młodszym bratem. Jej rodzice to normalni ludzie. Ojciec pracuje w firmie reklamowej, a matka jest nauczycielką angielskiego w liceum. W dzieciństwie chodziła na balet, a potem na hip-hop. Kocha tańczyć, ale ponad taniec zawsze stawia komputery. Potrafi siedzieć przy nich godzinami. Lecz nie przy grach, ale przy np. tworzeniu stron internetowych. Swe zamiłowanie do komputerów wzięła od swojego starszego brata, Alexa. On pracował w firmie komputerowej, dopóki nie zginął w obronie staruszka, od strzału w klatkę piersiową. To wydarzenie wstrząsnęło Dakotą i pogrążyło ją w depresji. Od tamtej pory stała się arogancka, nieufna i strasznie "zimna". Nienawidzi być kontrolowana i lubi robić wszystko po swojemu. Rzadko słucha się poleceń. Czasem okazuje skłonności samobójcze. Oprócz Alexa, ma jeszcze wspomnianego wcześniej młodszego brata Jamie'go, do którego się nie przyznaje i którego najchętniej by zabiła.
W swe 18 urodziny pokłóciła się poważnie z rodzicami i bratem i uciekła z domu. Pojechała pociągiem aż do Toronto w Kanadzie. Tam wynajęła pokój w hotelu. Kiedy tylko znalazła się w swym apartamencie, szybko rzuciła się na łóżko i zasnęła...
Ekwipunek: plecak, nóż, laptop, grzebień, buty do tańca
Dzięki Other ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Postać zaakceptowana.
Edytowane przez Carmelka dnia 18-04-2011 13:05 |
|
Autor |
RE: Dakota Jane Black |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 01-04-2011 21:12 |
|
|
Dakota Fanning teraz tak wygląda? ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
A tak bardziej na temat to ciekawa postać. Zobaczymy jak się rozwinie, ale zapowiada się świetnie.
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-04-2011 21:23 |
|
|
Dzięki Umba ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
To jest zdjecie z jednej sesji zdjęciowej, ale normalnie to trochę inaczej wygląda ![smiley](../images/smiley/grin.gif) |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-04-2011 21:26 |
|
|
Dakota jest śliczna, pamiętam ją z filmów, gdy była malutka i nie miała przednich zębów ![smiley](../images/smiley/grin.gif) |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 02-04-2011 19:29 |
|
|
Ciekawa postać W Kanadzie jest jakieś miasto o nazwie Oslo, czy chodziło Ci o Norwegię? ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2011 20:12 |
|
|
Ciekawa, ciekawa...a szczególnie to, że jest jeszcze niepełnoletnia i jest w moim wieku ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2011 20:21 |
|
|
Arctic, masz 17 lat?
Lincoln - Tak, masz rację. Oslo to nie Kanada. Oslo i Toronto zawsze mi się myliły ale już poprawiłam ![smiley](../images/smiley/grin.gif) |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-04-2011 20:36 |
|
|
Tak, mam 17 lat ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/andzia[83].png)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-04-2011 19:23 |
|
|
O, Dakota.
Bardzo fajna postać, Carmelko. ![smiley](../images/smiley/wink.gif) |
|