Data urodzenia: 28 listopada 1976
Pochodzenie: Jaroslaw, Rosja.
Ekwipunek:-
Opis: Rodiona wychowywali dziadkowie, gdyż jego matka zmarła przy porodzie, zaś ojciec zostawił go, kiedy był jeszcze dzieckiem. Chłopak uczył się przeciętnie, nie przywiązywał dużej wagi do nauki. Był typem buntownika, nie miał przyjaciół, gdyż uważał, że może zadawać się z osobami, które były w takiej samej sytuacji jak on- wychowywali się bez rodziców. Wkrótce jego ataki szału doprowadziły do tego, że został odesłany do zakładu zamkniętego, gdzie miał się leczyć psychicznie. Niestety jego napady były coraz częstsze i coraz bardziej agresywne. Mało tego- zaczął widzieć rzeczy, które nie istniały. Iwanowicz po jakimś czasie zbiegł z zakładu, udało mu się dzięki niepozornemu wyglądowi, nikt nie pomyślałby, że taki przystojny mężczyzna może być chory psychicznie...
Edytowane przez Rodion dnia 06-04-2011 00:01
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.