Opis: Wychowywany pod surową ręką ojca i czułością matki, która jednak była podporządkowana swemu mężowi, nie mając przez to większego wpływu na Mike'a. Obrzydliwie bogaci rodzice skupiali się tylko na jego edukacji, od dziecka zmuszając chłopca do nauki nie pozwalając przy tym na kontakty z rówieśnikami spoza prywatnej szkoły ani żadną formę zabawy. Przez to nigdy nie miał prawdziwego dzieciństwa, nie był również typowym nastolatkiem. Wszystko zmienił jeden dzień, w którym świat wykreowany w dzieciństwie zderzył się z tym realnym, mniej idealnym chociaż teoretycznie bardziej atrakcyjnym, oraz jedna osoba. Diana. Przez nią rzucił studia, zostawił za sobą swe dawne racje i przekonania, które w rzeczywistości były przekonaniami rodziców. W wieku 21 lat po raz pierwszy poznał smak alkoholu, seksu, oraz innych używek. Wyciągnął z rodzinnego konta trochę pieniędzy, traktując je jako zapłatę za zmarnowanie dwudziestu trzech lat życia. Kupił luksusowe mieszkanie w Nowym Jorku. Mimo nowego stylu życia przez kilka lat dręczyły go wyrzuty sumienia, nie mógł pogodzić się z myślą rozczarowania rodziców. Nie chciał wrócić do poprzedniego życia, lecz równocześnie nie miał ochoty ciągnąć obecnego. Był do tego kompletnie nie przygotowany, jednak mimo to wyjechał do Somalii jako wolontariusz, nie informując przy tym zupełnie nikogo.
Ekwipunek: paczka gum do żucia, przecięta na pół karta kredytowa, piersiówka pełna whisky, w pół spalone zdjęcie.
Akceptuję.
Ap.
So we saved the world together for a while, and that was lovely
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.