Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:49:27 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:45:51
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13,5: HP - Archiwum | Mistrz Przetrwania HP
Strona 41 z 160 << < 38 39 40 41 42 43 44 > >>
Autor RE: Hogwart
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 16:49
Zobaczyłam Dracona, już chciałam coś powiedzieć, a raczej krzyknąć na niego, aby stąd poszedł, że dostałam ważne zadanie od Czarnego Pana, gdy nagle pojawił się idiota Potter. Jeszcze tego debila mi tutaj brakowało.

/Odpowiadajcie, przecież sama na własną zagadkę nie odpowiem. smiley/

Wyślij Prywatną Wiadomość
Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 16:49
-Potter- krzyknął Draco, wyjął automatycznie różdżkę i celował w niego -Co tu robisz? Wy gryfoni wszyscy mieszkacie razem z tym kretynem Hagridem w jego brudnej chatce, woń z zamku. To samo ty Weasley, jesteś zbyt biedny by stać obok mnie, czarodzieja czystej krwi. -rzekł, zaśmiał się, po chwili zauważył swoją matkę i Evę. Kołatka zadała kolejne zadanie, Draco zaczął się zastanawiać. - A wy co tu robicie? -warknął do nich, on który właśnie miał zamiar wykonać zadanie od Czarnego Pana, a tyle osób chce mu przeszkadzać....
Edytowane przez Draco Malfoy dnia 05-02-2011 16:50
Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 05-02-2011 16:59
Rona wyrwały z marzeń słowa Dracona. Zacisnął pięści. Co tam brzęczysz? - odezwał sie do niego, udając, ze ignoruje Malfoya, choć krew napłynęła mu do twarzy ze złości. Pomyliłeś pokoje? Miejsce takich jak wy, jest pod pokładem. - dodał, mając na myśli lochy.
Edytowane przez Otherwoman dnia 05-02-2011 17:01
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 17:01
Harry zaśmiał się na widok Rona starającego się zachować tę chwilę w pamięci. Żałował, że nie ma przy sobie aparatu fotograficznego. Gdy Malfoy wycelował w niego różdżkę, Harry zrobił dokładnie to samo.
- Rozumiem, że musisz obrażać nas, żeby poczuć się lepiej. To dość przykre. A jak się miewa Twój tata? Przywiózł Ci jakąś pamiątkę z Azkabanu? - Harry mierzył go wzrokiem, próbując odczytać jego intencje. Jeśli Malfoy go zaatakuje, Potter na pewno nie pozostanie mu dłużny, mimo że na korytarzu pojawiła się nauczycielka i matka Malfoya.
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 17:12
Snape przez cały pobyt w Hogwarcie nie wyróżniał się niczym nadzwyczajnym. Prowadził swoje lekcje tak jak zawsze bez żadnego urozmaicenia.

W tej chwili kierował się właśnie korytarzem do swojej komnaty rozmyślając o tym jakie nudne zadania dać na najbliższej lekcji gdy ujrzał dwóch chłopców wykrzykujących radośnie, że Bellatrix została wyrzucona ze szkoły. Na twarzy Severusa pojawił się lekki uśmiech. "A więc Bellatrix zawiodła"-pomyślał. Snape musiał znaleźć innych śmierciożerców aby porozmawiać z nimi o tym.

-Ej, wy ! - zawołał do uczniów - Nie wiecie przypadkiem gdzie jest wasza nauczycielka od mugoloznastwa i legilimencji oraz oklumencji ?
-Pr-rroszę pana, widzieliśmy jak panie szły w kierunku dormitorium krukonów - odpowiedział jeden z nich. Widać było po nim, że bał się Snape'a.

Severus czuł, że coś jest nie tak więc czy prędzej ruszył do miejsca zamieszkania krukonów.
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 17:35
-Mamusia pocałowała ciebie jak się żegnała na peronie? A nie, przecież twoi starzy nie żyją, wybacz zapomniałem o tym. Ty też zginiesz, a teraz uciekaj Potter, bo jako członek Brygady Inkwizycyjnej mogę odebrać tobie punkty! -krzyknął Draco, na Rona nie reagował, był zbyt biedny by na niego zwrócić uwagę. Zastanawiał się Draco jaka jest odpowiedz na zagadkę, on musi znaleźć jako pierwszy..
Edytowane przez Furfon dnia 05-02-2011 18:06
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 17:48
- Potter! Czy zdajesz sobie sprawę, do kogo mowisz?! - wykrzyknęłam, straciłam już całkowicie cierpliwość. Miałam ochotę rzucić w nim jakimś zaklęciem.

Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 05-02-2011 18:31
Odczep się od niego! - wrzasnął Ron do Dracona w obronie przyjaciela. Dopiero po chwili dostrzegł jego matkę. A ten dzień był już taki piękny...
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 18:52
-Nie wiem co z tobą zrobić, moja droga Bello. Powinnaś dostać karę, ale oboje wiemy że chciałaś dobrze, nauczałaś zgodnie z moimi zaleceniami, nie sądziłem że ten starzec ośmieli się zwolnic ciebie, oby reszta utrzymała się w szkole. Coś się wymyśli dla ciebie -rzekłem, swoją dłonią podniosłem jej głowę, by widziała moje czerwone oczy. - Wybaczam ci Bello, mam nadzieję że ostatni raz to mówię.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 18:59
Podśpiewując pod nosem szła korytarzem wracając z Sowiarni. Jeśli wszystko poszło dobrze to już niebawem powinien wyjść kolejny dekret. Umbridge było obojętne czy Eva i Narcyza podzielą los Bellatrix, ale wiedziała, że Czarny Pan będzie zły właśnie na nią, bo ona może temu zapobiec.
Nagle usłyszała podniesiona głosy, dochodziły ze schodów prowadzących do wieży Ravenclawu. Zaciekawiona zaczęła się wspinać nasłuchując.
- Yhm... Yhm... a co wy tu robicie? O ile wiem panie Potter nie należy pan do Ravenclawu, czy próbuje się pan właśnie włamać? Nie ładnie... musi się pan nauczyć czegoś w końcu, powinnam zabrać wam punkty. - Na Dracona nie zwracała uwagi, zawsze może powiedzieć, że on próbował ich powstrzymać, chociaż podejrzewała, że było na odwrót. Do Evy i Narcyzy uśmiechnęła się tylko delikatnie. Nie był to uśmiech wyrażający zadowolenie z tego, że spotkała je tutaj, ale Umbridge postanowiła udawać, że je lubi i uśmiech wyglądał na serdeczny.
Edytowane przez shan dnia 05-02-2011 19:11
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 05-02-2011 19:03
Jeszcze chwile płakałam, nim dotarło do mnie to, co się stało. Nie mogłam uwierzyć, że Czarny Pan mi wybaczył. Spojrzałam w jego oczy i poczułam jeszcze większe uwielbienie dla niego. Och, panie... - wyszeptałam. Dziękuję, dziękuję... Miałam ochotę całować go po rekach za tę łaskę, która okazał.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 19:33
Sybilla przeszukiwała swą wieże, ale niczego nie znalazła. Wpadła, więc na świetny pomysł. To może być w dormitorium Krukonów. Udała się do ich wieży i z przejęcia zignorowała wszystkich, uderzyła w kołatkę w kształcie orła.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 19:41
Kołatka znów powiedziała zagadkę, tym razem głośniej żeby każdy słyszał

Kiedy mugol w domu jest bez głowy?

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 19:44
Sybilla powiedziała:
- Kiedy wystawia głowę przez okno.
Drzwi otworzył się, Sybilla weszła do środka i je zamknęła. Inni zostali na zewnątrz. Kobieta użyła już Colloportus i inne zaklęcia, a dodatkowo się zabarykadowała.
Zaczęła już przeszukiwać pokój, nie zwracała uwagi na przestraszonych Krukonów, którzy patrzyli na nią jak na wariatkę.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie

Edytowane przez Umbastyczny dnia 05-02-2011 19:45
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 19:52
Umbridge przestała zwracać uwagę na Pottera.
- Ta kobieta to wariatka! Mam świadków! Ona na pewno już wykonuje te swoje dzikie tańce w pokoju wspólnym Krukonów! Tak jak w klasie Obrony Przed Czarną Magią! Takie osoby jak ta kobieta nie powinny nawet patrzeć na szkołę! - Podeszła do drzwi i szarpnęła kołatką. - Jestem Wielkim Inkwizytorem! - Wrzasnęła do drzwi. - Przedstawicielem Ministerstwa! Otwórzcie się przede mną jak wam karze!
Edytowane przez shan dnia 05-02-2011 19:52
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 20:03
Kołatka swoim głosem powiedziała
To widać, ale tego nie ma, a jak to jest w beczce, to robi się lżejsza.

Sybilla zobaczyła że lewe oko w posągu Roweny jest większe od prawego, jakby tam coś było ukryte...

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 20:05
Sybilla zobaczyła że lewe oko w posągu Roweny jest większe od prawego, jakby tam coś było ukryte, podeszła więc do niego i próbowała wyciągnąć, ale nie dała rady. Accio również nie zadziałało. Oko udało wydłubać się różdżką. Trelawney zajrzała Rowenie do głowy.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 20:08
Była tam kartka schowana. Zapisane były nieznanym językiem, którego nikt z was nie znał...

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 20:11
// ale mi wskazówka smiley
Sybilla przyglądała się kartce, ale nie wiedziała co oznaczają zapiski. Zaczęła, więc rzucać na papier różne zaklęcia ujawniające.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-02-2011 20:12
- Nie będę grała w te głupie gierki! - Krzyknęła oburzona. - Jak mówię: OTWÓRZ SIĘ to się OTWIERASZ, czy to takie trudne?! - Umbridge była oburzona tym, że drzwi do salony Krukonów nie otwierają się na jej życzenie, wszyscy robili to co mówiła w Ministerstwie i w Hogwarcie też tak być powinno. - W środku jest niebezpieczna osoba, muszę się tam dostać!
Edytowane przez shan dnia 05-02-2011 20:13
Strona 41 z 160 << < 38 39 40 41 42 43 44 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum