Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:05:06 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 5
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:09:04
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13,5: HP - Archiwum | Mistrz Przetrwania HP
Strona 33 z 160 << < 30 31 32 33 34 35 36 > >>
Autor RE: Hogwart
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 03-02-2011 00:00
Wybiegłam ze zdemolowanego pokoju Cyzi i pobiegłam w stronę pokoju dla nauczycieli, by sprawdzić, gdzie teraz ma lekcje. Sprawa była nie cierpiąca zwłoki. Po kilku weszłam do jej sali, otwierając drzwi na cała szerokość. Wszyscy spojrzeli na mnie, ale ja nie zwróciłam na nich uwagi. Nie zauważyłam nawet Neville'a, ani ALexa. Cyziu! Musimy porozmawiać!

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 03-02-2011 00:00
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 00:03
Siedziałam, gdy nagle do sali wpadła Bella, spojrzałam na nią, po czym przeniosłam swój wzrok na uczniów.
- Na dzisiaj to koniec, pamiętajcie o zadaniu!- wykrzyknęłam, poczekałam, aż wszyscy wyjdą, po czym wyszeptałam.- Wyjdźmy z Hogwartu, tutaj nie jest bezpiecznie rozmawiać na takie tematy.
Ruszyłam i w chwilę później wyszłam na dwór, było chłodno. Czuć było, że zimna może nadejść lada chwila.
- Co się stało?

Wyślij Prywatną Wiadomość
Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 00:11
Draco śledził swoją matkę i ciotkę, użył Peleryny Niewidki( nie takiej jaką miał Potter, ona zwykła byłasmiley) , podsłuchiwał tego o czym mają rozmawiać...
Edytowane przez Furfon dnia 03-02-2011 00:15
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 03-02-2011 00:24
Cyziu! - zaczęłam pośpiesznie, rozglądając się na boki. Obawiałam się, czy ktoś nas nie podsłuchuje. Ktoś włamał się do twojego pokoju! - wypaliłam. Na dodatek... paczka od Borgina została zniszczona i Czarny Pan o tym wie. - to ostatnie powiedziałam z lekką trwogą. I jeszcze... twój syn. On coś knuje. Zobaczyłam kątem oka dziwne wgłębienie na trawie w kształcie stóp. Confundus! - krzyknąłem znienacka, kierując różdżkę tamta stronę. Nie wiedziałam, że trafiła Dracona.

Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 00:30
Draco dostał zaklęciem od swojej własnej ciotki, zdjął nagle pelerynę, nieprzytomnym wzrokiem spojrzał na Belle i swoją matkę
-Co się dzieje?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 03-02-2011 00:32
Draco! - wrzasnęłam. Widzisz??? Znowu szpieguje! - zwróciłam się do Cyzi. Masz nam coś do powiedzenia? - znowu spojrzałam na blondyna.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 00:32
- Jak to?! To Eva nie dopilnowała paczki?! Widziałam ją dzisiaj, dziwnie na mnie patrzyła, a więc o to chodziło... nie daruję jej tego, jak ona mogła zniszczyć misję. - powiedziałam i nagle zobaczyłam na Bella rzuca zaklęcie, a po chwili pojawił się Draco. - Co tu się dzieje? Co TY tutaj robisz? Dlaczego nas śledzisz?

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 08:39
Rita zadała kolejne pytanie.
- Pociąg został zaatakowany przez kilka trolli i jednego olbrzyma. Musiały się przyplątać z lasu albo gór. Na szczęście nic się nie stało, kadra nauczycielska wspaniałą współpracą szybko poradziła sobie z problemem. Uczniowie również pomagali i na szczęście nikomu nic się nie stało. Następnie za pomocą świstoklików wszyscy dostali się do Hogsmeade. Co do pana Pottera to nie mogę zbyt wiele powiedzieć, bo byłam zbyt zaangażowana w obronę uczniów.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 16:04
Luna otworzyła oczy. Była cała obolała, czuła dziwne zimno na policzku. Przetarła oczy, rozglądając się dookoła. Znajdowała się w Wielkiej Sali... najzwyczajniej w świecie zasnęła. Prawa strona jej twarzy wraz z włosami, cała była w mleku. Próbowała je zetrzeć ręką, ale i tak nie dało to zamierzonego efektu. Zdenerwowana zdała sobie sprawę, że pewnie opuściła kilka lekcji... miała nadzieję, że nie będzie musiała się na żadną spóźniać. Przekonała się o tym dopiero wtedy , gdy na którymś z korytarzy zauważyła Harry'ego i resztę Gryfonów.
- Cześć. - zawołała, podbiegając do nich szybko. Zauważyła, że Ron zamiast nóg ma dynie. - Fajne buty. - skomentowała, po czym zwróciła twarz w stronę Harry'ego - Zasnęłam w Wielkiej Sali. Ile lekcji ominęłam? Wiesz, co teraz mamy? - zasypywała go pytaniami, co chwile przechodząc z nogi na nogę.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 16:30
- Ron! Ogarnij się w końcu! - starał się żeby jego głos brzmiał poważnie, lecz mu to nie wyszło. Nie potrafił ukryć rozbawienia widząc jak Ron sunie po korytarzu z stopami wsadzonymi w dynie.
- O, cześć Luna. - Harry powitał ją z uśmiechem - Czy Twój naszyjnik zrobiony z kapsli od piwa kremowego jest na sprzedaż? Ron chciałby go kupić, twierdzi, że będzie mu pasował do jego nowych butów. - nie mógł się powstrzymać i zaczął żartować z przyjaciela.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 16:48
Luna klasnęła w dłonie.
- Och, właściwie mogłabym go sprzedać za kilka galeonów. Ostatnio w domu krucho z pieniędzmi... - zasępiła się - Mam go w dormitorium. Wiesz co, Ron? Myślę, że rzeczywiście będzie pasował. - odeszła kilka kroków, aby dokładnie przyjrzeć się chłopakowi. Luna oczywiście wzięła wszystko na poważnie. Rzadko traktowała coś, jako żart. Poza tym naprawdę podobały jej się dyniowe stopy Rona. Zastanawiała się, czy nie kupić sobie takich samych...
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 17:30
Harry wyszczerzył zęby, teraz Ron nie będzie mógł się z tego wykręcić, bo podekscytowana Luna wzięła to wszystko na poważnie.
- Chodźmy do dormitorium, Ron na pewno z chęcią obejrzy ten naszyjnik... - rzekł wesoło i ruszył w kierunku portretu Grubej Damy.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 19:11
Umbridge szła korytarzami Hogwartu i starała się wypatrzyć Filcha. Mówiła mu tej nocy gdy przybyli do Hogwartu co powinien robić, ale ten charłak pewnie zapomniał.
- Yhm.. Yhm... - Zakaszlała widząc woźnego na korytarzu. Podeszła do Argusa i ze złośliwym uśmiechem zagadała. - Mam nadzieje, że pamiętasz by mieć oko na ten cały pokój na siódmym piętrze? Nie mogę dopuścić by Potter i jego banda szlam znów z niego korzystali, znajdź mi też Malfoya! Migusiem!

Rita
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 19:19
- Hm, dobrze jeszcze mała prośba. - Rita odrzuciła na bok swoje blond włosy i powiedziała: - Mogłabyś moja droga przepowiedzieć mi przyszłość? - Skeeter wiedziała, że czeka ją świetlana przyszłość, pełna sukcesów, ale wiedziała, że taka prośba może wprawić Trelawney w jeszcze lepszy nastrój przez co sypnie coś jeszcze o Potterze.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 03-02-2011 19:26
Patrzyłam groźnym wzrokiem na Dracona, zastanawiając się, czy ma nam coś do powiedzenia. Draco. Co za wiadomość dostałeś od Czarnego Pana? - zapytałam ostrym tonem. Trudno było uwierzyć, żeby Czarny Pan zajmował się takimi dzieciakami, jak młody Malfoy. Przecież to niepoważne...

Minerwa McGonagall
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 19:32
Minerwa szła korytarzem, gdy nagle usłyszała słodki głos Dolores. Przystanęła na moment i zaczęła podsłuchiwać. Usłyszała coś o "szlamach", "pokoju na siódmym piętrze" i "Potter". Wyszła na przeciw Umbridge jakby nigdy nic.
- Dolores, proszę Cię, nie używaj takich chamskich słów jak "szlama" w tej szkole. Z całym szacunkiem, ale Twoje panowanie skończyło się, odkąd polazłaś do Zakazanego Lasu dwa lata temu. Nie rozkazuj Filchowi, nie jesteś w Ministerstwie ! - powiedziała ze złością. Oczywiście nie ze względu na Filcha, bo sama za nim nie przepadała, ale tylko po to, by dogryźć Dolores.
Edytowane przez Minerwa McGonagall dnia 03-02-2011 19:33
Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 03-02-2011 19:39
Ron poczłapał w swoich dyniobutach za Harrym. Ej, Harry. - szepnął do kolegi. Przecież wiesz, ze mnie nie stać nawet na kapsle. Zastanawiał się, czy zamiast pieniędzy Luna przyjęłaby jego dynie...
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 19:40
- Jestem WIELKIM INKWIZYTOREM droga Minerwo i nie wmawiaj mi, że użyłam słowa "szlama"... panie Filch czy powiedziałam coś takiego?! To oburzające Minerwo! Oskarżasz mnie bezpodstawnie! Pewnie zazdrościsz mi, że zajmuje tak wysokie stanowisko w Ministerstwie, tak? Nie zapominaj się moja droga... pamiętaj, pewnego dnia... jeszcze przede mną staniesz i będziesz błagała o litość... - Ostatnie słowa wymówiła tak cicho, że tylko McGonagall je usłyszała.

Minerwa McGonagall
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 19:52
- Z całym szacunkiem, ale wątpię. A to, że jesteś tym całym "śmiesznym" Inkwizytorem to tylko zasługa sytuacji, która teraz nastąpiła. I nie zapominaj się, że gdyby nie Dumbledore, dalej siedziałabyś w lesie z centaurami. - powiedziała, podnosząc głos.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 03-02-2011 19:54
Rita poprosiła o przepowiednie, więc Sybilla chciała już wypalić swoim standardowym tekstem: "Wewnętrzne Oko nie jest na zawołanie", ale dla osoby tak życzliwej jak Skeeter postanowiła zrobić wyjątek.
- Wewnętrzne Oko nie jest na zawołanie, ale postaram się odczytać Twoją przyszłość. Poczekaj chwilkę, muszę się skupić.
Kobieta zmrużyła oczy i oczyszczać umysł.
- Tak widzę to, bogactwo, szczęście, sława. Otaczają Cię tłumy fanów. Ale co to? Och nie... zły omen!
Sybilla przerwała i ze strachem patrzyła na reporterkę.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 33 z 160 << < 30 31 32 33 34 35 36 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum