Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:55:57 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:52:20
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13,5: HP - Archiwum | Mistrz Przetrwania HP
Strona 31 z 160 << < 28 29 30 31 32 33 34 > >>
Autor RE: Hogwart
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 21:21
- Mamy...jak wy to nazywacie, "jakiś plan". Ale niestety, nie poznacie jego całości. Tylko Harry go zna i nikt więcej. I niech tak pozostanie. - odpowiedział, postukał palcami w blat biurka i kontynuował.
- Wpuściłem tutaj śmierciożerców celowo. Pozwoliłem im nauczać w tej szkole, ponieważ tutaj mamy większe szanse wydobyć coś z nich. Biedna Bellatrix nawet nie zdaje sobie sprawy, że właśnie weszła do miejsca, w którym jest pełno szpiegów, którzy ją śledzą na każdym kroku. W ten sposób możemy poznać ich cele, które wyznaczył im Voldemort. I w ten właśnie sposób Voldemort myśli, że ma mnie w szachu. I o to mi chodziło. Próbuję zmylić Voldemorta, by skupić jego uwagę na Hogwarcie. A ja w ten czas poszukuję sposobu...by go pokonać. I muszę przyznać, że jestem coraz bliżej zrealizowania celu. - powiedział z uśmiechem i wstał. Poszedł do okna i zaczął wpatrywać się przed siebie.
- Waszym zadaniem jest chronić Hogwart. Voldemort nie odważy się zaatakować Hogwartu, przynajmniej na razie. Dlatego skupcie się na Bellatrix i Narcyzie. One są teraz największym zagrożeniem dla zamku. Jakieś pytania ? - powiedział, odwracając się do nich.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 21:27
Crucio! -wyszeptałem, czarnowłosy brodaty facet padł na ziemię, zwijając się z bólu na tle swojego kominka, płomienie rozświetlały izbę jego domu.
-Gdzie on jest?! Mów! -rzekłem, jego odpowiedzią był bełkot w języku rosyjskim, którego nie znałem. Machnąłem różdżką, wdarłem się do jego umysłu w poszukiwaniu odpowiedzi, jeśli on tego nie wiedział to mi, Czarnemu Panu została jeszcze jedna osoba, która może znać odpowiedzi na moje pytanie...

Remus tylko kiwał głową, słuchał rozmowy Albusa i Charliego, ufał on dyrektorowi, któremu tak dużo zawdzięczał...

Edytowane przez Furfon dnia 02-02-2011 21:29
Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 21:32
Dumbledore uśmiechnął się. Wziął z pudełka jedną fasolkę Bertiego Botta i zaczął się nią rozkoszować. Następnie postawił ją przed Remusem i Charliem i zachęcił do częstowania się.
- Nie, Charlie. Nie mogę przekazać takich informacji połowie Zakonu, jeśliby Voldemort dowiedział się o moich podejrzeniach, plan by legł w gruzach. Harry jest mądrym chłopcem. Jeśli mnie zabraknie, na pewno powie o tym swoim przyjaciołom. Nie zrozumcie mnie źle...to nie jest tak, że wam nie ufam. Po prostu od tego planu zależy wszystko - odpowiedział łagodnym głosem.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 21:46
Rozważania Harry'ego na temat Malfoya przerwał Neville, który po raz kolejny zapomniał jaką mają następną lekcję.
- Mugoloznactwo. - przypomniał mu Harry z uśmiechem. - Chodźmy, bo się spóźnimy... - całą grupą ruszyli na zajęcia. Gdy znaleźli się pod salą, Harry dostrzegł stojącą w pewnej odległości Cho. Rzucał jej co chwilę ukradkowe spojrzenia, nie widząc do końca jak zachować się w jej obecności.

Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 21:50
-To co wchodzimy do klasy? -zapytał się Neville, stanął obok drzwi od klasy i wpatrywał się w resztę, czekając na ich odpowiedz. -Z kim mamy zajęcia? Bo ja na uczcie nie uważałem...
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 21:51
- To chyba już wszystko. I proszę was...miejcie na nie oko. Nawet dwoje oczu. - powiedział i odwrócił się w stronę okna, dając im do zrozumienia, że to już koniec rozmowy. W tym samym czasie Fawkes obudził się i zaczął wpatrywać się w Albusa...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 21:55
Podeszłam do drzwi i otworzyłam je, poczułam lekki opór, ale popchałam je. Wyszłam na zewnątrz i rozejrzałam się, nie wiadomo czemu wszyscy się śmiali, obróciłam się i ujrzałam Neville'a, który został przygnieciony drzwiami do ściany.
- Longbottom!- wrzasnęłam wściekła na niego. - Co ty robiłeś pod drzwiami?! Podsłuchiwałeś?! Minus piętnaście punktów dla Gryffindoru i szlaban w przyszłą sobotę o siedemnastej! Ja już cię oduczę tego nawyku!
Wskazałam ruchem ręki, aby uczniowie weszli do klasy.

Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:02
Przywarty do ściany, ledwo co oddychał Neviile, jak zwykle wszyscy się z niego śmiali, on cały czerwony zrobił się na twarzy, prawie jak jego przypominajka.
-Pani profesor, to pomyłka. Ja nic nie zrobiłem -zaczął mówić Neville, jak to miał w nawyku tłumaczyć się gdy był winny, w tym przypadku lepiej byłoby milczeć.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:10
- Nie wiesz, że nie dyskutuje się z nauczycielem?- warknęłam w jego stronę, ten dzieciak coraz bardziej mnie irytował. - Do klasy, lekcja już się zaczyna!
Wróciłam na swoje miejsce, przy biurku. Spojrzałam na zapełniające się ławki w sali, uśmiechnęłam się ironicznie. Chciałam im pokazać, jak traktuje mugoli...

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:15
- Nie daje się szlabanów za stanie obok drzwi i czekanie na lekcję. - oburzył się Harry, stając w obronie Neville'a. Mierzył nienawistnym spojrzeniem Narcyzję Malfoy. Czuł do niej niechęć niemalże taką samą jak do jej męża i syna. Cała ich rodzina nie znosiła czarodziei urodzonych w mugolskich rodzinach, czego Harry nigdy nie popierał. Niechętnie powlókł się do klasy i zajął miejsce po środku sali.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:15
Narcyza złapała mnie na czwartym piętrze. Trzymała dosyć mocno za ramię, była mocno zdenerwowana. Nie chciałam się nią przejmować, ale na samą myśl o torturach, które mogły wymyślać w ramach kary robiło mi się niedobrze. Na szczęście mogło być tylko dobrze, kiedy w szkole był... Nie kto inny, a Albus Dumbledore. Chronił mnie i chyba mu się wydawało, że może nie jestem jednak taka bezduszna. Jakież będzie jego zdziwienie, kiedy spostrzegnie, jak bardzo się mylił... Przechodziłam koło przejścia do jego gabinetu i posłałam gargulcowi mordercze spojrzenie. Potem wróciłam do obojętnego wyrazu twarzy i dalej zwiedzałam Hogwart. Chwilowo odpoczywałam od zadań Czarnego Pana.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:21
Alex tymczasem jak gdyby nigdy nic jadł kanapkę w wielkiej sali.
Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:24
-Harry, co my robimy? Siedzimy tutaj na tej lekcji? Przecież ona jest sługą Sam Wiesz Kogo. Nie możemy na to pozwolić. Trzeba po lekcjach zorganizować spotkanie GD -wyszeptał Neville do Harrego, siedział obok niego. Nie miał pojęcia dlaczego ona będzie ich uczyła, jak na to dyrektor mógł się zgodzić...
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:25
- Panie Potter, czy udzieliłam pani głosu? Zaraz pan się wypowie skoro tak bardzo pan tego pragnie, ale na temat lekcji.- powiedziałam jadowicie uśmiechając się do niego. - Tymczasem siadać i milczeć, bo odejmę Gryffindorowi kolejne punkty. Teraz przejdźmy do lekcji, aby to zrobić muszę dokładnie was poznać, wasze korzenie. Kto jako ochotnik pochwali się swoim pochodzeniem?

Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:28
-Co to ma do rzeczy, moje pochodzenie? Mieliśmy chyba poznawać świat mugoli na tych lekcjach, jak oni sobie radzą bez czarów, co jest godne uwagi, ja ich osobiście podziwiam za to. Szanuję ich, że potrafią sobie radzić w życiu bez czarowania -rzekł na głos Neville, wcześniej nie podniósł ręki.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 02-02-2011 22:30
Na poszukiwania siostry udałam się do jej pokoju. Jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam w nim tak wielki nieporządek. Wszystkie rzeczy z jej kufra były porozrzucane. Moją pierwszą myślą było to, że ktoś nas szpieguje i chciał dostać paczkę od Burkesa. Jakże się wtedy przestraszyłam. A co, jeśli ktoś znajdzie czarę Helgi? Czarny Pan nie wahałby się mnie wówczas zabić...

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 02-02-2011 22:30
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 02-02-2011 22:33
Ron był przybity. Postanowił, że nie daruje Malfoyowi tego, co zrobił na oklumencji. Powlókł się na mugoloznawstwo i aż go zatkało, gdy zobaczył, z kim je ma. Znowu Malfoye...? - powiedział, szeroko otwierając oczy ze zdziwienia. Oślizłe gady. - mruknął i usiadł w ławce.
Edytowane przez Ron Weasley dnia 02-02-2011 22:33
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:35
- Masz rację, Neville. Trzeba będzie reaktywować GD, zwłaszcza teraz, gdy Obrony Przed Czarną Magią będzie uczyć Lestrange. - szepnął do kolegi i natychmiast umilkł. Nie chciał dawać nauczycielce żadnego powodu do ukarania go i wlepienia szlabanu.

Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 02-02-2011 22:41
Ron zaczął wyjmowac na ławkę wszystkie przybory: pergamin, pióro i różdżkę. Nie wiedział, ze ta ostatnia do niczego nie będzie mu potrzebna na mugoloznawstwie. Gdy już wszystko wyjął, zaczął układac równo w kancik na brzegu ławki.
Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-02-2011 22:43
Neville zbladł, gdy usłyszał nazwisko Lestrange. Ona zniszczyła życie jego mamie i tacie, a on teraz ma być na jej lekcjach?! Z jego różdżki, której nie kontrolował w tej chwili poleciały iskry, podpaliły starą szatę Rona.
-Ron, ty się palisz! -krzyknął Neville, błyskawicznie wstał, nie wiedział co zrobić, złapał się za głowę(jak na avatarze)i zaczął krzyczeć
-POŻAR! POŻAR!
Edytowane przez Neville Longbottom dnia 02-02-2011 22:45
Strona 31 z 160 << < 28 29 30 31 32 33 34 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum