Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:48:36 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 14
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:44:59
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13,5: HP - Archiwum | Mistrz Przetrwania HP
Strona 155 z 160 << < 152 153 154 155 156 157 158 > >>
Autor RE: Hogwart
Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-04-2011 23:31
Neville spojrzał z grymasem złości na Rona, już go miał powoli dość. Uważał się za kogoś ważnego, a tak przecież nie było. Szybo wstał i ruszył w jego stronę
-Nigdy więcej do mnie nie mów tak Weasley! Sierota, cała rodziną się twoja pomordowała bo nie chcieli już więcej patrzeć na tą twoją mordę, przynosiłeś im hańbę!
Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-04-2011 23:33
Stworek wysłuchał prośby Sybilli, aportował się z ogromnych hukiem. Miał zamiar jak najdłużej robić zadanie, by opóźnić kolejną rozmowę z tą trójką.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 13-04-2011 00:00
Och tak... bez tego wcale nie chcą mnie zamordować... - mruknęłam pod nosem. Myślałam o tym, co się wydarzyło i o czym zupełnie nie pamiętałam. To tak, jakby ktoś zabrał mi część mojego życia. Dziecko...? - zamrugałam oczami. Zupełnie o tym zapomniałam (smiley). Chyba wszystko w porządku. - zastanawiałam się, czy i te wspomnienia też stracę.

/ej, nie robmy takiej telenoweli smiley /

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 13-04-2011 00:02
Spadaj, śmieciu! - warknął Ron. Poczuł się ważny, bo miał mózg. Odepchnął Neville'a i ten znów spadł ze schodow w ten sam sposób. Ron go zignorował i ruszył do pokoju Potterra. Miał coś ważnego do omówienia z nim.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 00:16
-Dobrze, wiedziałem że mogłem na ciebie liczyć. Idziemy dalej... - spokojnie powiedziałem, różdżką odtworzyłem drzwi i ruszyłem do mojej pracowni chemicznej, gdzie kilku moich ludzi pracowało nad pewnym eliksirem. Rozejrzałem się dokładnie, coś im zbyt powolnie szła praca.

//telenowela? smiley ciekawe, bardzo ciekawe...smiley/

Edytowane przez Furfon dnia 13-04-2011 00:17
Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 00:19
Neville obiecał zemstę Ronowi, nie miał najmniejszej ochoty być poniżany przez tego rudego głupca. Wstał z godnością o własnych siłach, ruszył powoli za Ronem, w tym samym czasie jego mózg(szok, mógł chodzić i myśleć jednocześnie smiley) obmyślał zemstę...
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 02:00
Harry siedział samotnie w salonie, nie mając pomysłu na to, co z sobą zrobić. Od początku roku wciąż coś się działo i spokój, który teraz zapanował sprawił, że nie potrafił znaleźć sobie miejsca. Zrobił dwukrotny obchód domu, zatrzymując się na dłużej w kuchni, żeby zrobić kanapkę. Zajadając się chlebem z szynką, udał się na górę, do swojej sypialni. Tuż przy drzwiach zauważył kręcącego się Rona. - Hej Ron, jak tak mózg? - zagadnął.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 08:27
Sybilla usłyszała co Neville mówi do Rona i podeszła do niego. Była mocno zdenerwowana, a jej twarz epatowała wrogością.
- NOT MY SON YOU BITCH!
Kobieta była wściekła, wyglądała jakby miała zaraz pobić Gryfona.
- Jeszcze raz powiesz coś niemiłego Ronusiowi albo coś mu zrobisz, a będziesz miał ze mną do czynienia. Zrozumiane?!
Trelawney choć już niemłoda miała w sobie dużo matczynej miłości, którą teraz przelewała na Lunusię i Ronusia.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 11:22
- Oszaleliście? - krzyknęła Luna do Neville'a i Rona, który zaraz potem zniknął w pokoju Harry'ego.
- Dobrze się czujesz, mamo?smiley
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 11:25
Neville stał oszołomiony. Tego jego mały rozum nie potrafił zrozumieć. Czemu wszyscy uwielbiają tego gniota, jakim jest Ron?! On już nie miał zamiaru tolerować jego idiotyzmu, tej rudej mordy, która myśli że jest najlepsza a jest nawet gorsza od niego. Wyciągnął różdżkę, chciał wyczarować węża, który by zaatakował Rona lecz coś się mu lekko zaklęcie nie udało, wyczarował Neville kilka pająków. Od razu ruszyły w stronę Rona, a sam Neville rzucił na siebie Protego, miał zamiar walczyć z nimi wszystkimi o swoją godność...
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 11:58
- Cho! - wrzasnęła Luna, widząc, jak jej przyjaciółka traktuje Voldiego. Umyślnie nadepnęła jej na nogę.
- Oj, przepraszam... nie chciałam. - po chwili również niby "niechcący" wpadła na Cho, tak, że razem z nią runęła na ziemię.
- Ojeej... tak mi przykro. Ale ze mnie niezdara. - zapiała Luna, podnosząc się z ziemi.
Voldi
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 12:02
Voldi nie mógł nawet zaszczekać po zaklęciu Cho, był cały sparaliżowany. Upadł po zaklęciu na plecy, miał nadzieję że szybko go uratują bo miał zamiar zagryźć na śmierć Cho, już przestanie być miłym psem...

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 12:14
Luna zaśmiała się szyderczo. Teraz Cho wiedziała, jak to jest być odrzuconym! Blondynka stanęła obok Sybilli i zaczęła przyglądać się pieskowi.
- Finite Incantatem. - szepnęła, kierując w niego różdżką. Wkrótce zaklęcie miało przestać działać.

// Wybacz, Chariana. smiley
Voldi
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 13:05
Voldi w końcu mógł znów biegać i szczekać, z wdzięcznością w oczach stanął przed Luną i spojrzał na nią, po chwili zaczął ją lizać po dłoni, by wiedziała że on teraz jest jej psem!

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 13:22
Luna pogłaskała Voldiego po głowie.
- Może tata zgodzi się ciebie przyjąć.
Voldi
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 15:31
Voldi położył się i spojrzał z nadzieją na Lunę, nie chciał być znów sam. Rozumiał to co ona mówiła, gdyż był bardzo inteligentnym psem. Zaczął po chwili biegać wokół niej, chciał się pobawić...

Okropny trzask rozległ się na korytarzu, to Stworek aportował się wraz z związanym Ksenofiliusem Lovegood'em, który ciągle próbował walczyć z skrzatem.
-Stworek wykonał zadanie, stworek przyprowadził oszołoma, który sam się związał w swoim domu. Stworek nie rozumie dlaczego on to zrobił.

Edytowane przez Voldi dnia 13-04-2011 15:32
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 15:47
Sybilla podbiegła do Ksenofiliusa i uściskała go.
- Och, tak się martwiłam!

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 15:48
Stanęłam przed wielkimi, żelaznymi drzwiami prowadzącymi do Nurmengardu. Z przestrachem wpatrywałam się przez chwilę na wielki napis 'Dla większego dobra'. Potem odetchnęłam głęboko i przykucnęłam przy nich. Znowu zaczynało padać, zrobiło się ciemno. Wyjęłam wszystkie buteleczki i do każdej wrzuciłam włos Lovegooda. W końcu mogłam tam spędzić sporo czasu. Dobrze, że miałam na sobie tym razem stare, za duże spodnie i męską koszulę, bo inaczej mogłabym wyglądać nieco dziwnie. Odczekałam moment, aby eliksir zdążył się uwarzyć. Zagrzmiało. Popatrzyłam w górę z zaciekawieniem jak ciemne chmury pokrywają powoli niebo, ale wtedy w buteleczce zabulgotało. Odliczyłam do trzech i wypiłam pierwszą z nich. Gdzieś w moich wnętrznościach zawrzało. Poczułam, jak zmieniają mi się rysy twarzy, rozszerzają barki, nogi stają się silniejsze i... Jak niewygodnie nosiło się wtedy spodnie! Wolałam nie spoglądać w dół, ograniczyłam tylko do sprawdzenia, czy wszystko ze mną okej. Wyglądałam teraz dokładnie jak Lovegood. Zastukałam kołatką w drzwi. Po chwili zobaczyłam oczy złowrogo spoglądające na mnie. Poczekałam jeszcze moment i strażnik otworzył mi drzwi. Weszłam do środka szybkim krokiem. Teraz Dumbledore.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 15:51
Luna właśnie była gotowa poświęcić całą swą uwagę Voldiemu, kiedy przybył jej ojciec. Był związany.
- Tato! - zawołała przerażona dziewczyna, podbiegając do niego, i próbując uwolnić go z sideł potwornych lin.
- Pomocy! - krzyknęła w stronę Sybilli.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-04-2011 17:42
- Rozwiążcie mnie ! - krzyczał Ksenofilius, kręcąc się na krześle, próbując pozbyć się lin.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
Strona 155 z 160 << < 152 153 154 155 156 157 158 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum