Autor |
RE: Hogwart |
Andzia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/andzia[83].png)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 11-04-2011 20:25 |
|
|
Luna westchnęła głośno, i odeszła od Poppy. Nie spodziewała się, że będzie pamiętać. Ruszyła skocznym krokiem przez korytarz, kiedy nagle natrafiła na Cho.
- Hej, ty też się tu przeniosłaś? Nie wiedziałam... Słuchaj! Wiesz, że Trealawney jest moją nową mamą? Mam dziwne przeczucie, że weźmie ślub z moim ojcem!
// Czy Draco nie był ostatnio przemieniony w Neville'a? ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
/Był, ale to jest prawdziwy Neville , a Draco i jego matka już nie żyją /
// Aha ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Jak to?! No nie... Dracuś. ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
Edytowane przez Andzia dnia 11-04-2011 20:33 |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 11-04-2011 20:36 |
|
|
W oczach Luny stanęły łzy.
- Mama chciałaby, żeby tatuś był szczęśliwy! A Charlie?! Jego dziewczyna też kiedyś umarła, a teraz jest z tobą! Czy to jest w porządku?! - krzyknęła zdenerwowana, uderząjąc nogą o podłogę. |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 20:48 |
|
|
Luna chlipnęła jeszcze parę razy, zanim dotarł do niej sens słów Cho.
- Jak to zabić? - spytała przez łzy - Chodzi ci o tę głupią przepowiednię? Nie martw się nią. Przecież ja będę z Ronem, wbrew przepowiedni! - w jej głosie dało się słyszeć pewność i determinację.
Edytowane przez Andzia dnia 11-04-2011 20:48 |
|
Autor |
Neville Longbottom
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/neville_icon84[92].jpg)
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 21:48 |
|
|
Neville tak był przejęty rozmową Cho i Luny, że nie zauważył schodów, zrobił on o jeden krok za dużo..
-Pomocy! Atakują mnie! - z jego gardła wydobyły się takie krzyki, totalnie spanikował, gdy zaczął spadać z kamiennych schodów na dół... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 11-04-2011 22:27 |
|
|
T...tak, panie - podniosłam się. Nie spuszczałam z niego wzroku. On zaś nie patrzył na mnie wcale. Eva.. zdrajczyni - zacisnełam pięść. ... uciekła z horkruksem. Być moze go już zniszczyła. Opuściłam głowę. Jak zwykle nawaliłam.
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 22:34 |
|
|
-Doskonale, w tym wypadku doskonale się sprawiłaś Bello. Właśnie tego chciałem... - powiedziałem, skierował w końcu wzrok na nią. Wpatrywała się we mnie z uwielbieniem, uśmiechnąłem się delikatnie przypominając o czymś... - Nie masz żadnych pytań odnośnie czegoś? Śmiało, pytaj się o co chcesz, tylko najpierw przypomnij mi ile to czasu minęło od śmierci twojego męża? Tak się pytam tylko... - kończąc zdanie wstałem i zrobiłem krok w jej stronę.
|
|
Autor |
Ron Weasley
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/82341_original[450].jpg)
NPC
![](../infusions/wob_rank_system/images/mod_star.gif)
|
Dodane dnia 11-04-2011 22:36 |
|
|
Kiedy mózg upadł na ziemię, Ron poczuł się wolny. Z drugiej strony poczuł smutek. Widocznie ten mózg go nie lubił. Podniósł worek i nakrył nim mózg. Chciał go mieć tylko dla siebie. Razem z mózgiem, nowym przyjacielem, poszedł na górę do swojego pokoju. Połozy mózg na łóżku i wyszedł, żeby pogadać z Harrym.
![](http://img855.imageshack.us/img855/516/tumblrlcq7nbd1v01qd5ljy.gif) |
|
Autor |
Voldi
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/piesek[919].png)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 22:44 |
|
|
Przed Ronem pojawił się Voldi, zaczął radośnie szczekać do rudego chłopca. Polubił go, miał on wyjątkową aurę.
![](http://www.celysvet.cz/fotky/bulterier_6.jpg) |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Administrator
|
Dodane dnia 11-04-2011 22:44 |
|
|
Och... naprawdę...? Nie bardzo wiedziałam, o co chodzi. Chyba... ze dwa miesiace... - straciłam rachubę czasu. Tyle się działo w ostatnim okresie. ALe, panie. Pozwól mi spytać. Jaki masz plan?
|
|
Autor |
Ron Weasley
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/82341_original[450].jpg)
NPC
![](../infusions/wob_rank_system/images/mod_star.gif)
|
Dodane dnia 11-04-2011 22:47 |
|
|
Ron zobaczył psa brzydszego nawet od jego matki. Pomyślał, że chce on zjeść jego mózg. Nagle w Weasleya wstąpiła niespotykana odwaga. Kopnął psa, który zleciał ze schodów wprost na Neville'a.
![](http://img855.imageshack.us/img855/516/tumblrlcq7nbd1v01qd5ljy.gif) |
|
Autor |
Voldi
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/piesek[919].png)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 22:58 |
|
|
Voldi posmutniał, kopniak Rona był bolesny dla niego, mimo że spadł prosto na Neville'a. Nie miał zamiaru się poddać, stanął tym razem w bezpiecznej odległości i spojrzał tak na Rona...
![](http://www.pies.pl/rasypsow_zdj/d_114.jpg) |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 23:00 |
|
|
Bernard tymczasem jadł papaję na ławce w parku. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 23:03 |
|
|
-Plan? Genialny Bello, oni nawet nie zdają sprawy w co się pakują jeśli zaatakują Hogwart. Tam dorwę Harry'ego Pottera i resztę tej jego zgrai, tam ich wszystkich zamordujemy. Nie powiem ci dokładniej jaki, nie będę ci psuł niespodzianki - powiedziałem, dałem znak by poszła ze mną, miałem jej zamiar coś pokazać. Wiedziałem że to kawałek drogi jest,miałem czas by wypytać Bellę a ona mnie - Jak się czujesz po tym? Mówisz że już dwa miesiące minęły...
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 11-04-2011 23:22 |
|
|
Uśmiech powrócił na moją twarz, gdy usłyszałam "wymordujemy". O tak! Ile to lat minęło! A teraz wreszcie skończymy z Potterem raz na zawsze. Zwycięstwo jest już blisko... Nagle przypomniałam sobie o Laurze. Nie wiedziałam jednak, jak zapytać o to, Sprawa była dla mnie dosyć kłopotliwa...
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 23:27 |
|
|
Nie oglądałem się za siebie, myślałem że Bella mnie zacznie wypytywać o pewne sprawy, które ją pewnie dręczą. Sam też miałem jedno pytanie, ale nie w tym miejscu, o coś takiego to lepiej się zapytać w bezpieczniejszym miejscu...
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 23:29 |
|
|
Harry nie zważając na hałasy i rozmowy, położył się na kanapie znajdującej się w salonie, podkładając ręce pod głowę. W końcu dane mu było złapać oddech i zaznać trochę spokoju po ostatnich szalonych wydarzeniach. Wyciągnął swoją różdżkę i jednym machnięciem wyczarował ogień w kominku. Leżał przez chwilę z zamkniętymi oczami, po czym zaczął się zastanawiać, co się stało z mózgiem. Oparł się na łokciach, podnosząc się lekko, mimowolnie zerknął w stronę schodów, skąd dochodził jakiś rumor.
![](http://i265.photobucket.com/albums/ii205/lassie_faire/GIF%20central/Harry%20Potter/harryspit.gif) |
|
Autor |
April
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/1[29].jpg)
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-04-2011 23:43 |
|
|
Nagle nieoczekiwanie Laura obudziła się i rozejrzała. Kompletnie nie wiedziała gdzie teraz się znajduje, wzięła do ręki różdżkę i wstała.
- Jest tutaj ktoś?- spytała trochę niepewnie, związała swoje rude kosmyki i postanowiła kogoś znaleźć.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 11-04-2011 23:50 |
|
|
Panie mój... - zaczęłam, patrząc na swoje stopy. Jak to jest z... z Laurą. Na mojej twarzy pojawił się rumieniec i zaczęłam jeszcze intensywniej wpatrywać się w końce swoich butów. Musiałam o to zapytać. Od jakiegoś czasu nie dawało mi to spokoju...
|
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-04-2011 09:11 |
|
|
Luna zastanowiła się chwilę. Szczerze wątpiła w to, aby Charlie zginął, choć nie wykluczała takiej możliwości.
- Wiesz... może on nas zdradził. Ale jeśli nie dostałaś od niego żadnego patronusa, to... - zawiesiła się na chwilę - Zapomnij o nim! Zobacz, tyle tu chłopców! Na przykład Neville! - wskazała chłopaka, leżącego u podnóża schodów. |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-04-2011 09:27 |
|
|
// Zmierzch 5 ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
Luna zrobiła taką minę : " ".
- A ja nadal kocham Rona... - szepnęła, przykładając dłoń do głowy. Ron wyglądał nieco dziwnie, gdyż chodził z workiem na głowie, ale dla Luny nie miało to znaczenia.
- To może spytamy się Dumbledore'a gdzie jest Charlie? - zaproponowała nagle.
|
|