Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 18:09:33 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:47:29
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13,5: HP - Archiwum | Mistrz Przetrwania HP
Strona 141 z 160 << < 138 139 140 141 142 143 144 > >>
Autor RE: Hogwart
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-03-2011 23:25
Czekałem na nich w moich pokoju, na całą trójkę, miałem im do wyjawienia kilka tajemnic...

Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 30-03-2011 23:27
Tymczasem zadowolona z siebie dwójka zaszczyciła Czarnego Pana swoją obecnością. Na jego widok skłoniłam się. Panie... jesteśmy. Zadanie zostało wykonane. Podniosłam głowę i nieśmiało spojrzałam na niego.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-03-2011 23:30
Wyrwałem się z zadumy, wspominając pewne zdarzenia, które miały miejsce równo 20 lat temu. Coś o czym ja wiedziałem,a powinna jeszcze jedna osoba wiedzieć. Podniosłem głowę, widziałem tylko Bellatrix i Charliego, nie było jej...
-Gdzie Laura? - złowrogo wyszeptałem, nie chciało mi się wierzyć że oni wbrew mojemu rozkazowi zabili...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-03-2011 23:32
Kiedy usłyszałam słowa mężczyzny odetchnęłam z ulgą, uśmiechnęłam się pod nosem. Teraz byłam wolna, już nikt mnie nie torturował. Postanowiłam się natychmiast aportować z tego okropnego miejsca i wysłać Patronusa do Evy. Zamknęłam oczy, a w chwilę później znalazłam się w ciemnej uliczce Londynu.
- Experto patronum!- wykrzyknęłam, a z mojej różdżki wyskoczył biały, ogromny pies. smiley Natychmiast nadałam wiadomość do Voronovej.

smiley

Edytowane przez Furfon dnia 30-03-2011 23:48
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-03-2011 23:46
-JAK KTO?! DZIEWCZYNA! MOJA CÓRKA - wrzasnąłem, podniosłem się natychmiast z fotela. Różdżka wylądowała w mojej dłoni, teraz myślałem nad tym jak ich ukarać za to...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 30-03-2011 23:55
C..co...? Ale Panie...? - patrzyłam zaskoczona na niego tak, że zapomniałam o strachu przed karą. Nigdy nie mówiłeś.... - zrobiłam lekko nadąsaną minę. Miałam ochotę zabić matkę Laury, jeśli w ogóle nadal żyje. Gdybym tylko wiedziała, kim ona jest. Spojrzałam na Czarnego Pana. Nie był zadowolony. Upadłam na kolana. Panie! Wybacz mi! Nie wiedziałam! Ja nie wiedziałam! - zaczęłam szlochać.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 00:02
-MILCZ KOBIETO! TO BYŁA TWOJA CÓRKA, TWOJA! Widać że dobrze postąpiłem usuwając ją z twoich wspomnień, bo inaczej ta dziewczyna by długo sobie nie żyła na tym świecie - rzekłem, chwilowo się uspokoiłem, by znów wybuchnąć - CO JA MAM TERAZ Z WAMI ZROBIĆ?! Szukajcie ją, bo inaczej was zamorduje! Crucio, Crucio... -krzyknąłem, jedno tylko Crucio żeby wiedzieli że miarka się przebrała. Dałem im jasne rozkazy. Po chwili patrzenia jak wiją się na ziemi, wiedziałem że sami oni nie mogą iść. Laura była zbyt ważna. Ruszyłem w stronę drzwi - Chodźcie, może uda nam się naprawić wasze błędy. Tym razem będę wam się osobiście przyglądał...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 00:31
Stałam samotnie schowana w ciemnej uliczce, uśmiechałam się, a wiatr rozwiewał moje długie, rude włosy. Siedziałam na schodach i czekałam, na swoje szczęście usunęłam swoje ślady bardzo dokładnie. Nikt, ale to nikt się nie spodziewał gdzie mogę teraz być. Tylko jedna osoba- Eva, do której wysłałam Patronusa. Miałam już dość pokazywania jaka jestem słaba i biedna, teraz czas na prawdziwą Laurę. Moim jedynym celem stało się zamordowanie tych ludzi, którzy wyrządzili mi tyle krzywdy. Postanowiłam wykonać barierę ochornną, machnęłam kilka razy różdżką i już byłam pewna, że jestem bezpieczna. Teraz przyszła pora, aby im pokazać kim tak naprawdę jestem, biedna, mała dziewczynka odchodzi, teraz czas na silną czarownicę. Tyle razy dali się nabrać...- pomyślałam i przypomniała mi się sytuacja jak Bella mnie torturowała, a ja udawałam, że sprawia mi to wielki ból. Prychnęłam głośno i czekałam na odpowiedź.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 15:26
- To już zostaw mnie... - zaczęłam, ale wtedy rozbłysło białe światło i moim oczom ukazał się pies. Na początku nie rozpoznałam, kto to mógł być, ale po chwili skojarzyłam fakty - jak mogłam zapomnieć o Laurze? Przygryzłam wargę. Horkruksy musiały poczekać, przecież ona mogła być w niebezpieczeństwie, a tylko jej ufałam. Harry'ego nie mogłam zabrać niestety ze sobą, tu był bezpieczny. - Nie ma czasu, a ja muszę jeszcze po kogoś wstąpić. Zaraz po ciebie wrócę, zabieranie ciebie będzie zbyt niebezpieczne. - rzuciłam i natychmiast aportowałam się w miejsce, o którym wspomniał mi patronus Laury. Szłam jedną z wielu bocznych uliczek Londynu. Zaczął padać deszcz. Wielkie krople wody spadały gęsto na ziemię. Wreszcie ją znalazłam. Siedziała sama, ale była pewna siebie jak nigdy, tak przynajmniej mogłam wnioskować po jej oczach. - Tak bardzo cię przepraszam, że musiałam zmienić plany... - powiedziałam i spuściłam wzrok. W końcu taka była prawda, zostawiłam ją samą. - Co się stało w kryjówce Zakonu?

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 15:49
Nagle zobaczyłam Evę, uśmiechnęłam się do niej, podeszłam do niej i złapałam ją szybko.
- Nic się nie stało, ważne, że jesteś. Musimy stąd iść, wszystko opowiem ci jak tylko się stąd wydostaniemy, tutaj jest bardzo niebezpiecznie. - teleportowałyśmy się najpierw do mojego miejsca zamieszkania, a stamtąd na nogach udałyśmy się na niewielką polanę. - Okazało się, że cała ta pani Figg to Bellatrix, która wypiła eliksir wielosokowy i razem z Coy'em zamordowali wszystkich i zniszczyli wszystko...

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 17:07
Harry wolałby znać konkretny plan dostania się do Hogwartu, ale zanim zdążył o to wypytać Voronovą, ta aportowała się wcześniej zapewniając, że wróci niedługo. Lekko zdezorientowany Harry ruszył w stronę domu, a gdy przekroczył próg, kolejna wizja, tym razem mocniejsza udarła się do jego umysłu, sprawiając, że Harry runął jak długi na podłogę, a znicz wyrwał się z jego ręki i zaczął fruwać po całym domu.
- Musimy iść do Departamentu Tajemnic... - wyjąkał gdy wizja dobiegła końca. Z wielkim wysiłkiem dźwignął się na nogi, rozcierając obolały bok. - Znów to widziałem. Puchar Helgi jest horkruksem i znajduje się w Departamencie Tajemnic! - intuicja mu podpowiadała, że muszą najpierw odwiedzić Ministerstwo, a dopiero później Hogwart.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 17:53
Bernard tymczasem jadł papaję na ławce w parku.
Zgredek
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 17:58
Zgredek aportował się obok Bernarda, trzymał w dłoniach wielką tacę z róznymi papajami
-Zgredek wita szanownego Bernarda, wiele o nim słyszał - zaskrzeczał, ukłonił się przed nim do pasa - Oto dar od Albusa Dumbledore'a dla szlachetnego Bernarda, jako że obaj uwielbiacie papaje i jesteście w podeszłym wieku. Czy wielmożny Pan jest zadowolony z daru?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 20:32
/Przykro to czytać smiley Mam nadzieję, że szybko powróci do zdrowia i wróci do nas w dobrej formie. Pozdrów ją w imieniu całego MP smiley

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 20:39
/Nie ma nas za co przepraszać! Zdrowie jest najważniejsze, niech zdrowieje dziewczyna. smiley Dołączam się do Amelii! /

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 20:53
Ja oczywiście też przyłączam się do pozdrowień i życzę szybkiego powrotu do zdrowia smiley

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 21:08
- Mówisz o Charliem, tak? - spytałam, kiedy zorientowałam się w sytuacji. Musiałam wracać, i to jak najszybciej. Laura kiwnęła głową, a ja przez moment trawiłam kolejne informacje. Wszystko byłoby prostsze, gdybym cokolwiek pamiętała. Znowu szukanie horkruksów musiałam odłożyć na moment. Zapadła cisza, którą musiałam przerwać. - Muszę odzyskać pamięć, bo długo tak nie pociągnę. Znajdę sama jakieś książki, bo skoro Zakon nie może mi pomóc, a Dumbledore...[/o] - zamilkłam i nie dokończyłam zdania. Nie, tego jeszcze nie musiała wiedzieć. - [i]Idziesz ze mną?

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 21:14
Bernard siedział sobie i jadł gdy nagle ujrzał skrzata imieniem Zgredek. Gdy ujrzał co skrzat trzyma i mówi ucieszył się na samą myśl o zjedzeniu tych wszystkich papai. Na pytanie Zgredka odpowiedział:

- Drogi Zgredku jestem bardzo wdzięczny dyrektorowi i cieszę się z tego, że on też lubi papaje. Na znak podziękowania daje ci to i proszę przekaż to profesorowi Dumbledorowi z moimi wyrazami głębokiego poważania i szacunku.

Po tych słowach Bernard wyciągnął ze swojego plecaka ręcznie robiony zamek z pestek papai i przekazał go Zgredkowi by po chwili pochłonąć się jedzeniu kolejnej papai.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-03-2011 22:39
- Oczywiście, że idę. Nie chcę tutaj zostawać. - opowiedziałam uśmiechając się do kobiety. Byłam już gotowa na to wszystko co nas czekało. Czułam się już silniejsza, zerknęłam na nią. - Czy mamy jakąś metodę na walkę z Nimi? Najlepiej to aportujmy się stąd, bo o tutaj może być niebezpiecznie.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 31-03-2011 22:51
Po słowach Czarnego Pana na mojej twarzy pojawił się rumieniec. Przypomniało mi się, jak nazwałam rodziców Laury mugolami, co w tej sytuacji wydało mi się straszną głupotą. Wyjawiona prawda zaskoczyła mnie bardzo, choć nie podobało mi się usuwania faktów z mojego życiorysu. Co, jeśli zdarzyło się więcej rzeczy, których nie pamiętam? Po chwili jednak opamiętałam się. Postanowiłam zaufać Czarnemu Panu i wytrwać w swym postanowieniu. Nie było zatem miejsca na kwestionowanie jego działań. Patrzyłam w ziemię, gdy odezwał się Coy, w którego głosie pobrzmiewała nuta buntu. Podniosłam głowę, by móc dokładnie obserwować sytuację. Wiedziałam, że takie zachowanie wobec Czarnego Pana nie mogło pozostać bez konsekwencji.

Strona 141 z 160 << < 138 139 140 141 142 143 144 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum