Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:23:49 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 19
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:27:48
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13,5: HP - Archiwum | Mistrz Przetrwania HP
Strona 110 z 160 << < 107 108 109 110 111 112 113 > >>
Autor RE: Hogwart
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 21:43
- Jeśli tego nie wezmę, Voldemort uzna, że to było "za łatwe". I mam jeszcze jedną prośbę. Nie mów im, dlaczego to zrobiłem. Po prostu przyszła na mnie kolej. - odpowiedział smutnym tonem głosu. Zastanawiał się, co jeszcze powiedzieć, czy Harry da sobie radę bez niego. Wie wszystko, co musi wiedzieć. To jest najważniejsze. Chwycił fiolkę ze stołu.
- Wyrusz za godzinę. Chciałem porozmawiać jeszcze z Harrym, zanim to się stanie - powiedział i wstał z miejsca, kierując się w stronę drzwi. Odwrócił się na chwilkę.
- Igor na pewno był z Ciebie dumny. I dziękuję - powiedział i wyszedł. Następnie aportował się do Kwatery Głównej. Wszedł do kuchni jakby nigdy nic.
- Gdzie jest Harry ? Muszę natychmiast z nim porozmawiać - powiedział do członków, próbując wypatrzeć Harry'ego w tłumie.

Fear of a name increases fear of a thing itself.

Edytowane przez Arctic dnia 07-03-2011 21:45
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 21:46
- Nie!- wykrzyknęła wpuszczając różdżkę z dłoni, zobaczyła jak smuga zielonego światła trafiła w jej matkę. Kobieta upadła bezwładnie na podłogę, a Laura natychmiast kucnęła, na jej policzkach pojawiły się łzy. - Mamo, mamuś... wstań, proszę cię, niech to okaże się snem!
Głos jej się łamał i chociaż zdawała sobie sprawę, że kobieta nie otworzy już oczów wciąż ją o to błagała, słyszała śmiechy.
- Jak mogliście! - wykrzyknęła szukając różdżki po podłodze, ale nic nie widziała, ciągle miała łzy w oczach.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-03-2011 21:53
Wyrwałam mu kartkę i rzuciłam na nią okiem. Prychnęłam, zgniotłam w dłoni i rzuciłam pod biurko. Żegnam zatem. - wyszłam i trzasnęłam za sobą drzwiami.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 22:05
-Milcz! Crucio! -krzyknął Amycus kierując różdżkę na bezbronną Laurę, w tym czasie jego siostra zabiła ojca dziewczyny. Dziewczyna była młoda, wiedział że siostra by mu pozwoliła na...

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 22:08
- Tu jestem! - krzyknął Harry, machając ręką w stronę Dumbledore'a, który właśnie aportował się do Kwatery Głównej i próbował go wypatrzyć w tłumie. Pojawienie się go przyniosło zarówno ulgę jak i wstyd. Miał nadzieję, że nie dyrektor nie jest na niego zły za ostatnie wydarzenia.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 22:10
- Żegnaj, Dumbledore. - powiedziałam już sama do siebie. Czyli miałam jeszcze godzinę. Wyszłam ze swojego pokoju, zamknęłam go i pobiegłam na Wieżę Astronomiczną. Jak zwykle, nikogo nie było. Usiadłam na murku. Po chwili wyszło słońce, oświetlało cały budynek, przez co wydawał się jeszcze bardziej przesiąknięty magią. Wyjęłam znicz z kieszeni. Liczyłam, że słońce pokaże mi, co jest w środku. Niestety, nie mogłam niczego zobaczyć. Uświadomiłam sobie, że w Zakonie po śmierci Dumbledore'a nie będę miała czego szukać. W końcu nikt o mnie nie wiedział. Wraz z odejściem dyrektora odchodziła moja szansa na odkupienie win. Po policzku popłynęła mi łza, ale szybko ją starłam. Zbyt dużo ostatnio płakałam.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 22:19
Poczuła ból na całym ciele, mięśnie, stawy- wszystko odmówiło jej posłuszeństwa. Zawyła głośno i próbowała się skulić w mały kłębek, ale nie była w stanie. Zaklęcie było zbyt silne, a ona zbyt słaba, aby mu się oprzeć.
- Nie rób mi krzywdy, błagam... - wyszeptała bardzo cicho. Ból rozchodził się po jej ciele, wolała już umrzeć niż znosić dłużej te tortury. - Proszę!

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 22:36
Amycus uklęknął obok Laury, jego siostra w tym czasie demolowała mieszkanie, a to znaczyło że dostał od niej pozwolenie na...
-Co zrobisz by przeżyć? - powiedział szeptem, taką młodą to musi wykorzystać...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-03-2011 22:37
Nie chciałam zwlekać, w końcu szykowała się niezła zabawa. Po opuszczeniu Ministerstwa natychmiast aportowałam się przed domem Laury. Usłyszałam dochodzące z niego krzyki i uśmiechnęłam się do siebie na myśl, co tam się dzieje. Przyśpieszyłam kroku i po chwili stanęłam w otwartych drzwiach. Amycus właśnie torturował Laurę. Natychmiast roześmiałam się, gdy zobaczyłam ten żałosny kłębek kulący się u jego stóp.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 22:44
Alecta zauważyła Bellatrix, Bellatrix która była przeciwniczką jej i jej brata o względy Czarnego Pana. Może upozorować wypadek? Coś takiego może nam się nie powtórzyć.
-Witaj Bello, cóż ciebie tutaj sprowadza? Jak zawsze my jesteśmy pierwsi, każde JEGO zadanie robimy w przeciwieństwie do ciebie która ma ciągle swoje kaprysy -rzekła Alecta, udawanym śmiechem zaśmiała się, różdżkę trzymała przygotowaną jakby co...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 22:47
Ciągle piszczała z bólu, nawet nie zdawała sobie sprawy z tego, że ktoś wszedł do pomieszczenia, z trudem dotarły do niej słowa mężczyzny. Wciąż po policzkach ciekły jej łzy, chciała uwolnić się, gdyby tylko mogła dosięgnąć swojej różdżki.
- Nie rób mi krzywdy, zrobię wszystko, błagam...- wyszeptała bardzo cicho, gdyż nie miała siły mówić głośniej.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-03-2011 22:47
Mój śmiech natychmiast urwał się. Spojrzałam wrogo na Alecto i nagle bez ostrzeżenia wybuchłam: Jak śmiesz, ty głupia ździro, spluwaczko dla mugoli! Natychmiast wycelowałam w nią różdżkę z zamiarem rzucenia crucio.

Edytowane przez Otherwoman dnia 07-03-2011 22:48
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 22:57
Alecta odbiła zaklęcie, które trafiło w jej brata, który zaczął wyć z bólu i upadł na Laurę. Z swoich rąk wypościł różdżkę.
-Suko! - krzyknęła Alecta, szybko schowała się za regał z książkami i rzuciła kilka Crucio w stronę Bellatrix...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-03-2011 23:02
Byłam jednak szybka, przyzwyczajona do pojedynków. Odparłam wszystkie cruciatusy. Każdy wie, że ja jestem jego najwierniejszą! Zapamiętaj to sobie! - ryknęłam i rzuciłam zaklęcie w stronę szafy: Reducto! Szafa zniknęła, a wtedy natychmiast rzuciłam kolejne crucio. Tak, to było moje ulubione zaklęcie...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 23:05
Nagle ból minął, otworzyła oczy i zaczęła się rozglądać. Nie było jej wygodnie, gdyż mężczyzna leżał na niej, próbowała go odepchnąć na bok, co w końcu udało się. Oparła się dłońmi o podłogę i stała na czworakach, jej długie, rude kosmyki włosów opadały na podłogę. Głośno oddychała przy okazji wzrokiem szukała swojej różdżki. W końcu dosięgnęła ją wzorkiem, ale był bardzo daleko, trudno będzie jej się poczołgać tam niezauważonej, jednak postanowiła spróbować.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 23:16
Tym razem zaklęcie trafiło, z bólu Alecta wypuściła różdżkę.
-Nie możesz! ON się dowie o tym! - zdążyła krzyknąć Alecta, nie chciała umierać teraz, w tym mugolskim chlewie, jej marzeniem było umrzeć na oczach jej Pana. Tymczasem(smiley) jej brat otrząsnął się po Crucio, ostanie takie dostał za niedołężne wykonanie misji którą dostał od Czarnego Pana. Nie zauważył że jego ofiara próbuje uciekać...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-03-2011 23:21
Rudowłosa wciąż kroczyła na czworakach ostatkami sił, była coraz bliżej swojej różdżki. Bella i Alceta były zbyt zajęte walką, aby zwróciły na nią uwagę, kobieta martwiła się jedynie mężczyznę, obróciła się. Amycus ocknął się, ale nie widział, że ona uciekła, dlatego skupiona czarownica przyśpieszyła natychmiast. Już tak niewiele zostało, wyciągnęła swoją dłoń, aby złapać różdżkę, która leżała na podłodze...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-03-2011 23:57
Dokąd to, moja droga? - zapytałam, następując Laurze butem na rękę, którą wyciągała po różdżkę. Nie wiedziałam, co to za jedna, ale zawsze to jakaś okazja do zabawy.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-03-2011 00:00
Amycus zauważył w końcu uciekającą swoją ofiarę , pierwsze co zrobił to złapał ją za kostkę, zapomniał o różdżce.
-Gdzie ty?! Masz umrzeć tak jak ci mugole, szlamo!!! - ryknął śmierciożerca, próbował ją przyciągnąć do siebie...

Edytowane przez Furfon dnia 08-03-2011 00:00
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-03-2011 00:03
W jednej chwili poczuła jak ktoś staje jej na rękę, a z drugiej strony ktoś złapał ją za kostkę i ciągnął w swoją stronę. Pisnęła cicho z bólu i zacisnęła zęby, starała się nie poddawać.
- Tacy jesteście mądrzy?!- wykrzyknęła w ich stronę. - Jesteście tchórzami! Tylko tchórze napadają na bezbronnych! Dajcie mi różdżkę i staniemy wtedy jak godni sobie przeciwnicy!

Edytowane przez April dnia 08-03-2011 00:04
Strona 110 z 160 << < 107 108 109 110 111 112 113 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum