Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 19:10:30 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 26
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:48:25
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13,5: HP - Archiwum | Mistrz Przetrwania HP
Strona 63 z 160 << < 60 61 62 63 64 65 66 > >>
Autor RE: Hogwart
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 15:04
- Sama trafisz do HOSPITALA jeśli się nie zamkniesz... - Burknęła Dolores gdy Trelawney udawała mądrą robiąc zadania z matmy. Umbridge zastanawiała się nawet przez chwilę czy aby Sybilla nie przewidziała wyników, ale szybko skarciła się za ta myśl bo przecież coś takiego jak "wróżenie" nie istnieje. - Chodźmy już... prosiłabym też żebyś oddała pierścień, to własność szkoły, powinna trafić do mnie, można uznać.... - Tu uśmiechnęła się jadowicie. - ...że go ukradłaś... oddawaj! - Wyciągnęła rękę łypiąc na Trelawney.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 15:11
- Nie oddawaj go jej! - pisnęła Ginny do Sybilli.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 15:56
- Naprawdę się nie domyślasz? - spytałam z rozbawieniem. Byłam prawie pewna, że Czarny Pan ma klucz. Ufałam mu. Nawet jeśli coś poszłoby nie po mojej myśli, zawsze miałam Dumbledore'a, który miał do mnie słabość, wiedziałam to. Przystanęliśmy w korytarzu, żeby zebrać całą grupę, chociaż wolałabym mieć mniej 'ogonu' za sobą. Przestępowałam zniecierpliwiona z nogi na nogę.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-02-2011 16:23
Kiedy w wielkim pospiechu podążałam do swojej komnaty, wpadło na mnie coś przypominającego fretkę. Ach to ty, Draco. - odezwałam się, gdy fretka przemówiła. Mógłbyś trochę bardziej uważać. Złaź ze mnie.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 16:45
Draco szybko wstał i podał dłoń by pomóc wstać Belli
-Wybacz ciociu mi jeszcze raz, naprawdę nie chciałem. Co tutaj ciocia robi? Myślałem że ten wielbiciel mugoli ciebie zwolnił i wygnał ze szkoły...
Edytowane przez Furfon dnia 11-02-2011 16:48
Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 11-02-2011 16:46
Ron wybaczył Sybilli te 100 punktów odjętych Gryffindorowi. Był wdzięczny, że uratowała mu życie. Klatka się otworzyła, a pająki zniknęły. No może poza jednym, ale do wyglądu swojej ulubionej nauczycielki trochę się juz przyzwyczaił. Rozumiał też jej zazdrość. W końcu nie każdy może być tak wybitny jak on. Razem z ze swoim zwierzyńcem (pajęczyca, ropuszycą i staruchem zajeżdżającym kozą) ruszył w stronę wyjścia.
Edytowane przez Ron Weasley dnia 11-02-2011 16:47
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 16:54
- Może ukradł go któryś z założycieli. - odpowiedziała spokojnie. Nagle Luna zauważyła Rona, wracającego spokojnie korytarzem. Jednak udało mu się rozwiązać zadanie, o którym mówiła Rowena. Dziewczyna pomyślała, że Ron faktycznie może mieć w sobie potencjał. I te dyniowe buty... (smiley)
- Ron! Tu jesteśmy! - krzyknęła, wymachując rękami.
Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 11-02-2011 16:56
Ron wypiął dumnie pierś. Uratowałem wszystkich! - powiedział na przywitanie Lunie, chcąc jej zaimponować. Zamknęli mnie w wielkiej klatce z pajakami i musiałem z nimi walczyć! - Rona nadal ponosiła wyobraźnia. Teraz wreszcie miał swoje pięć minut, wreszcie nie był w cieniu Pottera.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-02-2011 17:00
Byłam nieco zdziwiona uprzejmością Dracona. Ten skretyniały dinozaur juz nam więcej nie przeszkodzi. - powiedziałam, mając na myśli Albusa. Otrzepałam suknię. A teraz wybacz, Draco, muszę pójść na chwilę do siebie. To mówiąc wyminęłam go i zeszłam po schodach do wąskiego korytarza w lochach.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lavender Brown
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 17:04
Lavender Brown obudziła się w swoim dormitorium, z satysfakcją zobaczyła że nikogo oprócz jej nie ma. Rozebrała się do naga, położyła się na łóżku i zaczęła czytać czasopismo Czarownica, miała nadzieję że znajdzie tam kilka nowych sposobów na uwodzenie chłopaków. Muszę odbić mojego Ronusia! On powinien być tylko mój!
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 17:17
- Och, to niesamowite Ron, naprawdę! - Luna klasnęła w dłonie jak małe dziecko - My musieliśmy walczyć z heliopatami i pokonać chimerę. I w końcu znaleźliśmy bibliotekę. Ale nie martw się, ty też byłeś bardzo dzielny- klepnęła go w ramię tak mocno jak Hagrid. Nikt nie spodziewał się, że taka mała dziewczynka jak Luna ma w sobie tyle siły - A wy coś znaleźliście?
Ron Weasley
Użytkownik

Postać:
NPC

NPC

Dodane dnia 11-02-2011 17:26
Eeeee..... - tu Ron ponownie zaskoczył swoją błyskotliwością. Nagle przypomniało mu się, że Sybilla wzięła coś ze sobą. Tak, znaleźliśmy jakiś magiczny pierścień, ale nie wiemy na razie, do czego służy.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 17:31
- Naprawdę? - spytała zdziwiona Luna - A kto go ma?
Dziewczyna rozejrzała się, czy aby Hermiona ich nie podsłuchuje, po czym odezwała się cicho do Rona.
- Nieźle dziś wyglądasz - mówiąc to, puściła mu oczko. Nie wiedziała, co się z nią dzieje. Przecież jeszcze kilka godzin temu uważała, że Ron wcale nie zasługuje na punkty przydzielone mu przez Trealawney. Czy to przez te dynie...?
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 17:48
- No, no, no... - Zacmokała unosząc wysoko różdżkę i patrząc wyraźnie na uczniów, których widziała w świetle zaklęcia Lumos przez nią rzuconego. - I tu was wszystkich mam! - Zapiała. - Zejście do jakiś zaplutych podziemi, zaatakowanie Wielkiego Inkwizytora i... i.. - Zastanowiła się chwilę. -...i wiele innych rzeczy... zabieram 50 punktów Gryffindorowi i Ravenclawowi(smiley ale odmiana smiley). - Nagle dostrzegła książkę, którą trzymała Eva, widać było, że Coy przywala się do niej(Do książki). - Oddaj mi ją natychmiast! - Krzyknęła mając zamiar oddać ją Evie po wyjściu z lochów. - Takie rzeczy powinien nieść Inkwizytor! W ogóle co to za księga?! Co wy tu robiliście?! Gadać! Albo szlabany, szlabany!... - Mówiła udając, że nie wie o bibliotece.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 17:50
Bernard tymczasem zasnął w lochu i gdy już się obudził nikogo nie było a obok niego pozostała tylko pusta klatka. Po tym co zobaczył zrobiło mu się smutno i postanowił pójść dalej spać.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 18:20
Harry ucieszył się widząc, że Ronowi nic się nie stało. Udało mu się pokonać wielkie pająki, czym Harry wcale nie był zaskoczony. Wiedział, że przyjaciel potrafi wziąć się w garść i stanąć na wysokości zadania, jeśli sytuacja tego wymaga. - Chyba nikogo nie brakuje? - spytał Harry rozglądając się po twarzach towarzyszy - Nie ma sensu tu dalej stać, wracajmy. Dumbledore na pewno czeka, aż dostarczymy mu księgę. - ruszył przed siebie, łapiąc Ginny za rękę i ciągnąc ją za sobą - Ginny, chyba Luna podrywa Twojego brata... Hermiona będzie załamana... - szepnął do rudowłosej.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 18:25
Ginny zachichotała.
- Hmm... Sama nie wiem czy lepsza dla niego będzie Pomyluna, czy Hermiona. Niech sam wybierze, byle później nie żałował - odparła Harry'emu po cichu.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 18:44
- No, łaskawie się na to zgadzam... - Rzuciła dobrze wiedząc, że i tak nie ma nad nim władzy, jeszcze. - Charlie, jesteś aurorem to TY powinieneś wyprowadzić nas stąd... sugeruje byś szedł na przedzie... - Miała nadzieje, że trafią na jakąś "niespodziankę", która wykończy Coya dzięki czemu nikt w tym towarzystwie nie podważy jej zdania i zdobędą księgę.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 18:45
Przez Coy'a przeszła Rowena i stanęła przed nim, jak zwykle ludzie czuli nieprzyjemny chłód gdy duch przechodził przez nich.
-Ta książka nie jest własnością Albusa Dumbledore'a, przyszłam wam to tylko przypomnieć. To moje dzieło! Nie rozumiem czemu ją macie komuś dać, czy wy jesteście ludźmi na posyłki? Nie macie własnego rozumu? Widać że nie jesteście mną. Dam wam radę, zachowajcie dla siebie książkę, może wam się uda odnaleźć klucz do niej. Teraz idźcie już, zostawicie mnie samą, mam już dość tych emocji...

-Wracajcie już, możecie sobie zorganizować imprezę zapoznawczą czy coś w tym stylusmiley

sss, śmierciożercy tak łatwo nie będą mieli, dla was coś przygotowałemsmiley)

Edytowane przez Furfon dnia 11-02-2011 18:48
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-02-2011 19:04
Luna zasmuciła się. Było jej przykro, że Ron jej nie odpowiada. Powolnym krokiem ruszyła w stronę wyjścia z lochów.
- Hej, mam pomysł... może zrobimy jakąś imprezę, czy coś (smiley)? - spytała znienacka, patrząc kątem oka na Rona. Miała nadzieję bliżej go poznać...

/ Amelia i Lion, jaki dialog smiley
Strona 63 z 160 << < 60 61 62 63 64 65 66 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum