Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:41:07 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:37:31
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13,5: HP - Archiwum | Mistrz Przetrwania HP
Strona 6 z 13 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Autor RE: Malfoy Manor
Scabior
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 18:50
Drzwi do gabinetu Dolores otworzyły się z hukiem, w ich progach stał Scabior.
-Witaj Dolores - rzekł miłym tonem, kiwnął jej głową, na Petera tylko spojrzał - Właśnie przybyłem z nowym transportem tych śmieci. - powiedział po czym wyjął z kieszeni kartkę - Colin Creevey i jego brat Dennis Creevey. Idioci, wytropienie ich zajęło mi 2 dni.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Peter Pettigrew
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 18:51
- Ale...ja nie mogę się myć ! Mam uczulenie na mydło i inne środki czyszczące ! - odpowiedział zawstydzony.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 18:53
- Oooo! - Dolores spojrzała na Scabiora od razu uśmiechając się do niego słodko. - Doskonale... szlamy z Hogwartu... hm Creevey... coś mi to mówi... AAAaaa! To byli członkowie tej Gwardii Dumbledore'a! Zaraz się nimi zajmę! Scabior... pójdziesz ze mną... TY! - Warknęła do Glizdogona. - To twój problem! Zrób coś z tym, albo wracaj do Dworu Malfoyów!

Edytowane przez shan dnia 26-01-2011 18:55
Scabior
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 18:58
-Nie mogę Pani, muszę wracać do Dworu. Kiedy indziej z przyjemnością pomogę -rzekł, puścił oko do niej, on lubił Dolores, jej charakter w przeciwieństwie do wielu osób. Ukłonił się jej na pożegnanie, na Petera już nie spojrzał, po czym poszedł sobie....
Peter Pettigrew
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 18:59
Glizdogon bardzo chciał wrócić domu Malfoy'ów. Tam, w piwnicy był jego prawdziwy dom, a przynajmniej tam czuł się najbardziej komfortowo. Uśmiechnął się do Dolores tak jak na avatarze i zamienił się w szczura. Szybko opuścił gabinet i udał się ku wyjściu z Ministerstwa.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 19:01
- Do zobaczenia Scabiorze! - Zapiała uśmiechając się do mężczyzny. Wyszła pospiesznie z gabinetu. Znów musiała schodzić do Departamentu, ale opłacało się... poznęca się nad młodocianymi... nie mogła się już doczekać jak będzie tak schodzić wiedząc, że czeka tam na nią szlama Granger czy zdrajcy krwi Weasleyowie.

/Będę później smiley/

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 19:08
Cyzia była dumna z tego, że Czarny Pan był zadowolony z nich. Z uśmiechem wkroczyła do swojego domu, nie mogła się już doczekać kolejnej misji. A w szczególności tego kiedy dotrze do Hogwartu i będzie mogła znęcać się na mugolakami... a stary pryk Dumbledore będzie mógł tylko na to patrzeć. Ta myśl wprawiła ją w wyśmienity nastrój. Wzrokiem szukała w domu swojego syna, ale nie mogąc go znaleźć poszła przygotować sobie coś do jedzenia, a raczej rozkazała przygotowanie obiadu skrzatom domowym. Po chwili przed nią pojawiły się półmisku pełne jedzenia. Miała nadzieję jeszcze na jakąś poważniejszą misję.
- Szkoda, że nie mogę zobaczyć jego miny jak wróci do domu. - powiedziała do siebie przypominając sobie o Lisie i jej mugolskich koleżaneczkach. Po jej plecach przeszedł dreszcz, gdy przypomniała sobie jak jedna ruda zdzira próbowała odebrać jej różdżkę.

Scabior
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 19:20
Scabior siedział w fotelu, w którym wcześniej zajmował Czarny Pan. Nogi trzymał na stole, butów nie zdjął. Czekał aż w końcu przybędą te trzy laski, które rywalizują o względy Czarnego Pana, w oczekiwaniu bawił się różdżkami które dziś zdobył. Scabior wiedział że dla Czarnego Pana jest niezastąpiony, nikt innych nie potrafił znajdować uciekających mugolaków.
Edytowane przez Scabior dnia 26-01-2011 19:25
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 19:23
Weszłam na dwór Malfoyów z podniesioną głową. Weszłam do swojej komnaty (mam nadzieję że gdzieś tam mogę się ulokować smiley) i położyłam ostrożnie skrzynkę z eliksirami, po czym opadłam na fotel. Cały czas zadręczałam się, że mogłam zawieść Czarnego Pana. Wiedziałam, że szczególnie przechlapane mam u Belii i Narcyzy. Wyszłam z pokoju i znalazłam jadalnię. Na moje nieszczęście, siedziała tam już Narcyza. Jak gdyby nigdy nic, złapałam jabłko i wzięłam kęsa. Usiadłam na stole, zakładając nogę na nogę. - Ciekawie tu u was. - powiedziałam, przeżuwając owoc.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 26-01-2011 19:27
Podążyłam za Cyzią. Przechodząc obok Scabiora, zrzuciłam jego nogi ze stołu i znacząco fuknęłam. Także byłam głodna, a widząc pełne półmiski jedzenia, przysiadłam się do siostry. Dobrze nam poszło. - zagadałam, nakładając sobie na talerz złociste wypieczone mięso z kaczki upieczonej w jabłkach. Czarny Pan będzie zadowolony. - oblizałam palec z tłuszczu i uśmiechnęłam się do Cyzi. W tym momencie do jadalni weszła Eva. Na jej słowa tylko odchrząknęłam.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 26-01-2011 19:29
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Scabior
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 19:32
-No to dziewczynki, witajcie wszystkie. ON mi powiedział że jesteście do mojej dyspozycji. Jak już zjecie to możemy iść, mugolaki mimo że są tępe same się nie złapią. Jak wam poszła robota? Był zadowolony z was? - powiedział pewny siebie Scabior, mógł teraz pozwolić na brak szacunku dla nich. Znów nogi wylądowały na stole, przy którym one jadły.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 19:40
Do sali wpadł jakiś facet. Spojrzałam na niego z dezaprobatą. To, w jaki sposób się do nas zwracał, w przeciwieństwie do Czarnego Pana, w jego ustach brzmiało tandetnie. Zakrztusiłam się prawie jabłkiem, kiedy usłyszałam, że mam z nim spędzić czas. Za bardzo mi przypominał znajomych z Durmstrangu. Wymusiłam uśmiech, ale miałam ochotę powiedzieć: Nawet nie wiem kim jesteś. Już niedługo to ja powiem do ciebie 'chłopczyku'. Póki co, musiałam go słuchać. Rzuciłam jabłkiem do kosza niczym mugolski sportowiec i stanęłam przy śmierciożercy, milcząc.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 26-01-2011 19:51
Jak śmiesz! - krzyknęłam oburzona. To cię nauczy szacunku! - machnełam różdżką w jego stronę. Tarantallegra! Nogi Scabiora, leżące na stole, wyrwały się spod jego kontroli. Jednak z nich omal nie trafiła do talerza Narcyzy, a sam Scabior ledwie co mógł utrzymać się na krześle.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 19:59
Dolores Umbridge znów szła korytarzami Departamentu Tajemnic. Tą sprawę potraktowała osobiście... nagięła ten i ten podpunkt (wiedząc, że w obecnych czasach może sobie na to pozwolić) i nie zmierzała ku sali przesłuchań, ale do małego pokoiku gdzie byli bracia. W drzwiach stali Yaxley i Runcorn.
- Poradzę sobie... ci dwaj są moi! - Powiedziała wchodząc do ciemnego pomieszczenia. Zarówno Dennis jak i Collin byli przywiązani do krzeseł na, których siedzieli. Na stole obok leżały ich różdżki i aparat. - Wreszcie się spotykamy. - Powiedziała słodko nachylając się na nimi. - Tak długo się nie widzieliśmy... - Przesłodki uśmiech nie schodził z jej twarz. Niby od niechcenia zaczęła wymachiwać różdżką wołając wesoło. - Crucio! Crucio!

Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 20:29
Lucjusz był nieco zdenerwowany, że w jego posiadłości panoszy się kupa ludzi, robiących z jego domu cyrk. Sam kiedyś zaproponował, aby jego dom był główną kwaterą Śmierciożerców i zawsze przyjmie Czarnego Pana z otwartymi ramionami, lecz nie przewidział całej tej hołoty... Nie mogąc znieść stukania krzesła Scabiora, który pod zaklęciem Belli nie potrafił opanować swoich nóg skakał na krześle, obstukując kamienną posadzkę. Lucjusz machnął delikatnie różdżką i dwie tylne nogi krzesła złamały się, a Scavior upadł na podłogę. Jego nogi wciąż wiły się w dzikim, nieopętanym pląsie, lecz przynajmniej nie było słychać tego denerwującego stukania o podłogę.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 20:37
- Scrabior!- wykrzyknęła Cyzia wstając i mierząc go wzrokiem. - Uspokój się, nie jesteś u siebie!
Walnęła pięścią w stół i zmierzyła go chłodnym wzrokiem. Zaczynał ją coraz bardziej denerwować, tak jak pozostali.
- Mów czego chcesz albo się stąd wynoś!

Peter Pettigrew
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 20:37
Peter aportował się spod Ministerstwa wprost przed bramę do Dworu Malfoy'ów. Przeszedł przez zamkniętą bramę jakby nigdy nic i skierował się do domu. Wtem ku jego zdziwieniu drogę zagrodziła mu jeden z bażantów, chadzających po ogrodach Malfoy'ów. Glizdogon niestety nie wiedział, że te bażanty są hodowane dla upiększenia ogrodu. Do głowy wpadł mu pewien plan. Jeśli przyniosę na kolację bażanta, Czarny Pan i reszta Śmierciożerców na pewno spojrzy na mnie łaskawszym okiem... - pomyślał, wyciągnął nóż i zaczął biegać po ogrodzie za bażantem, niszcząc grządki, kwiaty itp. Po kilkudziesięciu minutach biegania za bażantem udało mu się złapać zdobycz. Zarżnął ptaka, przełożył go przez ramię i zaczął kierować się do dworku. Był cały spocony, w pierzu, ale za to szczęśliwy. W końcu otworzył drzwi i dumnie stanął w progu.
- Niespodzianka ! - powiedział uradowany do Śmierciożerców.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 20:39
- Skończyliście już robić sobie jaja? On nie będzie zadowolony, kiedy wróci. - powiedziałam niby sama do siebie, ale postarałam się, żeby mnie usłyszeli. To mieli być śmierciożercy? Raczej niezrównoważeni przeciętniacy. Czekałam tylko na spojrzenie w stylu 'nie panosz się tak!'. Miałam do tego prawo. W końcu powiedział, że jestem wyjątkowa, niech więc należy mi się choć trochę szacunku! Zirytowana podeszłam do Scabiora i unieszkodliwiłam zaklęcie rzucone przez Bellę. Dobrego wychowania nauczysz się potem, sama się o to postaram, pomyślałam. Zaczęłam ze zniecierpliwienia stukać palcami o blat stołu. - Możemy już ruszać?
Edytowane przez panda dnia 26-01-2011 20:43
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-01-2011 20:40
Gdy do domu wpadł Peter Narcyza już nie wytrzymała, spojrzała na niego gniewnie i gdy ujrzała, że trzyma w rękach bażantach wpadła w furię. Wyciągnęła różdżkę i zaczęła na niego wrzeszczeć.
- Co ty wyprawiasz?! Mój dom to nie jest obora dla takich jak ty! Demolujesz moją posiadłość! Wyjdź stąd! Natychmiast!- podeszła do niego celując w niego swoją różdżką, była gotowa rzucić na niego zaklęcie.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 26-01-2011 20:43
Uderzyłam pięścią w stół. A co ty wiesz o tym, czy będzie zadowolony, czy nie! - zwróciłam się do Evy. Nawet go nie znasz! W moich oczach pojawiły się iskry. W tym momencie w drzwiach stanął Peter cały ubabrany pierzem i krwią. Spojrzałam na niego, potem na Cyzię. Peter zabił jej ulubionego bażanta...

Strona 6 z 13 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum