Może warto spróbować Chciałbym też zrobić wywiad jaki zakres tematyki byście chcieli, czy ogólnie o muzyce, czy o muzyce współczesnej rozrywkowej (od lat 50. włączając w to pop czy hip hop), czy może jeszcze węższy- sam rock. Wymieniłem trzy propozycje w kolejności od tej gdzie mam najmniejszą wiedzę do tej gdzie czuję się najlepiej.
Nad samą formą trzeba pomyśleć, żeby było więcej chętnych można zrobić cztery odpowiedzi do wyboru albo tak, że kto jest najbliżej odpowiedzi zgarnia punkty (np. w pytaniach o daty).
I też jeśli nie będzie zainteresowanych więcej niż 5 osób to nie ma sensu, nie wiem też czy nie poczekać do startu jakiejś edycji, bo wtedy więcej ludzi na pewno będzie (bym miał też czas na przygotowanie wielu quizów).
I nie myśleć, że to będą jakieś trudne pytania, połowa będzie oczywistych, część na czuja i orientację, a najmniej takich gdzie jakaś większa wiedza się przyda.
Ja odpadam gdyż muzyką w kontekście dat, historii i tego typu historii się nie interesuję
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
O filmach mam odrobinkę większą wiedzę Damianie. Ale też mizerną
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.