Autor |
RE: Inny quiz. |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 09-08-2010 21:36 |
|
|
Ja oczywiście zorganizuję to co obiecałem. Chciałem przed quizami przeczytać całość MP, ale jest to praktycznie niewykonalne w tak krótkim czasie.
Jeżeli Casines masz ochotę, to mógłbyś przygotować pytania z obozów, które prowadziłeś.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 09-08-2010 22:15 |
|
|
To niech tak wstępnie będzie! Jak się wyrobię z pozostałymi obozami to i tak ułożę kilka pytań z Kandydatów bo to był najlepszy obóz w najlepszej edycji
Pierwszy quiz pewnie i tak będzie tak jak było ustalone, czyli pod koniec miesiąca. W wakacje nie ma co zaczynać bo jeszcze mogą się zdarzyć jakieś wyjazdy itd.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/njkuyt[40].jpg)
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 09-08-2010 22:54 |
|
|
Ej tylko nie zapominajcie o obozie Plażowiczów! Tam to się dopiero działo! ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
' target='_blank'>![](http://66.media.tumblr.com/020b09c6b71a44140cfe9bafe65f30eb/tumblr_n7v5bfKPkE1tbin1ro1_250.gif) |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 09-08-2010 23:01 |
|
|
Muminka napisał/a:
Ej tylko nie zapominajcie o obozie Plażowiczów! ![smiley](../images/smiley/grin.gif) Tam to się dopiero działo! ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Czyżby to tam adi budował zamki? ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Może będzie pytanie: z ilu pestek papai adi zbudował zamek? ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 09-08-2010 23:06 |
|
|
a Jaskiniowcy to co?![smiley](../images/smiley/sad.gif) |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 19-09-2010 19:14 |
|
|
agusia napisał/a:
Jasne, mogę zrobić jeszcze jeden taki quiz, ale pod warunkiem, że wpierw doczekamy się quizu obiecanego przez Maleckiego, o MP10 ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
![smiley](../images/smiley/ok.gif)
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-09-2010 19:32 |
|
|
Nie mam czasu
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 19-09-2010 20:02 |
|
|
Jasne, tak tylko przypominam, żeby kiedyś się takie coś odbyło ![smiley](../images/smiley/cool.gif)
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-08-2011 13:51 |
|
|
Lincoln napisał/a:
agusia napisał/a:
Jasne, mogę zrobić jeszcze jeden taki quiz, ale pod warunkiem, że wpierw doczekamy się quizu obiecanego przez Maleckiego, o MP10 ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|