Autor |
RE: Quizy Potterowe Otherwoman |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 13:58 |
|
|
Możecie go zbanować? Dziękuję
Też czytam CO. Jestem przed pierwszym zadaniem- słabo mi idzie, bo jednocześnie zapoznaję się bliżej z 'Antygoną' i 'Syzyfowymi pracami'
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 14:01 |
|
|
eee...? Nie umiesz dyskutować normalnie? Przecież nikt Cię nie atakuje to co taką maniane odstawiasz???
agusia - ja też już czytam 2 książki naraz, więc Potter musi poczekać
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 14:03 |
|
|
Jeszcze jedna taka odzywka i ban.
agusia, ''Syzyfowe prace'' to wcielone zło.
|
|
Autor |
Jeremy Bentham
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 14:06 |
|
|
Jeszcze jedna taka odzywka i ban. smiley
To możesz mi dać nie obrażę się |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 14:07 |
|
|
agusia, ''Syzyfowe prace'' to wcielone zło
Aprilko, wszystkie lektury szkolne to wcielone zło... Wyjątki mogę wyliczyć na palcach jednej ręki
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 27-11-2010 14:08 |
|
|
Przestańcie spamować.
Dla mnie idiotyzmem jest twierdzić, że jest się na coś za starym itp. Może uważasz, że nasze społeczeństwo powinno składać się z samych starych pryków? Żałosne jest twierdzenie, że coś jest dla dzieci i dorośli nie mogą się tym zajmować. Właśnie dlatego, że wiele osób tak myśli, to robią się z nich takie marudzące niezadowolone z życia i wkurzające wszystkich naokoło stare mentalnie pryki.
Mam 25 lat i lubię książki o Potterze, uwielbiam komiksy Kaczora Donalda, klocki Lego i Króla Lwa. Lubię tez inne bajki, jak np. Muminki. Nie wiem dlaczego mam się tego niby wstydzić? A moze w moim wieku wypadałoby się przerzucić już na nekrologi, stosując się do twojego stylu myślenia?
Każdy robi, to co lubi stawianie jakiś barier, co jest dla dzieci, a co nie, jest totalnie bez sensu. Tak się składa, że ci którzy są twórcami to dorośli dojrzali ludzie, a ich dzieła to wytwory ich fantazji. To nie dzieci piszą bajki, dlaczego więc dorośli mieliby się ich wstydzić?
Akurat Harry Potter to fantastyka pasująca do każdego wieku. Czytają to nawet emeryci. Jakościowo jest bardzo dobre i w żadnym wypadku nie można o tym powiedzieć, że to shit. Jest nawet książka poświęcona zagadnieniom mitologicznym i filozoficznym w Harrym Potterze, o których akurat dzieci nie mają większego pojęcia.
Dodam jeszcze, że Harry Potter to o wiele wartościowsza lektura niż te wszystkie twoje teorie spiskowe razem wzięte i śmieszne to jest nie lubienie HP tylko wypisywanie takich pierdół.
PS. Fani HP sa w każdym wieku :
http://images4.fanpop.com/image/photos/17400000/Fans-of-all-ages-harry-potter-17456768-500-333.jpg
We are all evil in some form or another, are we not?
Edytowane przez Otherwoman dnia 05-12-2010 20:30 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 20:42 |
|
|
agusia napisał/a:
Aprilko, wszystkie lektury szkolne to wcielone zło... Wyjątki mogę wyliczyć na palcach jednej ręki
oj nie, niektóre lektury były ciekawe a Syzyfowe prace powinny być zakazane!!!, tak samo jak Siłaczka przez którą zachorowałem jak przeczytałem |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 20:55 |
|
|
Furfon napisał/a:
agusia napisał/a:
oj nie, niektóre lektury były ciekawe a Syzyfowe prace powinny być zakazane!!!, tak samo jak Siłaczka przez którą zachorowałem jak przeczytałem
Chłopcy z Placu Broni było cool podobała mi się jeszcze lektura Ten Obcy oraz Przygody Tomka Sawyera a Dzieci z Bullerbyn to nie pamiętam za bardzo ale też chyba było fajne... |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 21:28 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
Przestańcie spamować.
Dla mnie idiotyzmem jest twierdzić, że jest się na coś za starym itp. Może uważasz, że nasze społeczeństwo powinno składać się z samych starych pryków? Żałosne jest twierdzenie, że coś jest dla dzieci i dorośli nie mogą się tym zajmować. Właśnie dlatego, że wiele osób tak myśli, to robią się z nich takie marudzące niezadowolone z życia i wkurzające wszystkich naokoło stare mentalnie pryki.
Mam 25 lat i lubię książki o Potterze, uwielbiam komiksy Kaczora Donalda, klocki Lego i Króla Lwa. Lubię tez inne bajki, jak np. Muminki. Nie wiem dlaczego mam się tego niby wstydzić? A moze w moim wieku wypadałoby się przerzucić już na nekrologi, stosując się do twojego stylu myślenia?
Każdy robi, to co lubi stawianie jakiś barier, co jest dla dzieci, a co nie, jest totalnie bez sensu. Tak się składa, że ci którzy są twórcami to dorośli dojrzali ludzie, a ich dzieła to wytwory ich fantazji. To nie dzieci piszą bajki, dlaczego więc dorośli mieliby się ich wstydzić?
Akurat Harry Potter to fantastyka pasująca do każdego wieku. Czytają to nawet emeryci. Jakościowo jest bardzo dobre i w żadnym wypadku nie można o tym powiedzieć, że to shit. Jest nawet książka poświęcona zagadnieniom mitologicznym i filozoficznym w Harrym Potterze, o których akurat dzieci nie mają większego pojęcia.
Dodam jeszcze, że Harry Potter to o wiele wartościowsza lektura niż te wszystkie twoje teorie spiskowe razem wzięte i śmieszne to jest nie lubienie HP tylko wypisywanie takich pierdół.
Zgadzam się z tobą w pełni. Jestem 6 lat młodszy ale i tak chyba starszy od Losta 5 a lubię Harrego Pottera czy Muminki. Miło jest czasem po prostu wejść w świat fantazji a nie tylko żyć ciągle życiem doczesnym które czasem jest nużące. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 21:30 |
|
|
Chłopcy z Placu Broni było cool
Na żadnej innej książce tak nie płakałam! Jak Nemeczek umierał... to było straszne, przez tydzień nie mogłam się pozbierać
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 28-11-2010 21:36 |
|
|
OBECNA PUNKTACJA:
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-11-2010 21:43 |
|
|
Lajon ucieka. W sumie wyrównana walka nie licząc pierwszego quizu, bo tam przykoksił strasznie.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-11-2010 21:49 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Lajon ucieka. W sumie wyrównana walka nie licząc pierwszego quizu, bo tam przykoksił strasznie.
dogonimy go |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-11-2010 21:54 |
|
|
wmawiajcie se |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 12-12-2010 01:39 |
|
|
Przypominam o jutrzejszym quizie z 2 części Komnaty Tajemnic!
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-12-2010 12:42 |
|
|
o której? tak koło 21?
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-12-2010 13:22 |
|
|
21:00 to dobra pora, bo pewnie Lincoln znowu zrobi quiz około 21:30, ja mam 1 z 10 o 20:00, a o 19:00 jest chyba skype.
Ile atrakcji w ogóle na dzisiaj.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 12-12-2010 22:45 |
|
|
wynikim
|
|
Autor |
Kot
Użytkownik
Postać: Cynthia Cuckoo
NPC
|
Dodane dnia 12-12-2010 22:46 |
|
|
hańba...
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-12-2010 23:11 |
|
|
Następnym razem niech Lion dostanie zakaz, wtedy gra będzie wyrównana...
|
|