też już czytam czarę jestem między balem a drugim zadaniem lol adi, "miałem nagły napad głuchoty i nie słyszałem co mówiłeś, Harry"
Edytowane przez Lion dnia 26-11-2010 23:55
o lol jak można oglądać Harrego Potera
Cieszyło mnie to gdy byłem w podstawówce ale teraz to dla mnie bajki i nudy.potter to bajka dla cieci.
Normalnie Facepalm że ludzie po 18 oglądają ten Bullshit.
Przestańcie spamowac w moim temacie
Lost5, nikt cię nie pytał o zdanie. Jak ci się nie podoba, to nie pisz, nie czytaj, nie oglądaj i zajmij się walką o ojczyznę, a nie pierdolisz głupoty!
We are all evil in some form or another, are we not?
Otherwoman napisał/a:
Lost5, nikt cię nie pytał o zdanie. Jak ci się nie podoba, to nie pisz, nie czytaj, nie oglądaj i zajmij się walką o ojczyznę, a nie pierdolisz głupoty!
uświadam że to jest dla dzieci i wstyd coś takiego oglądać
nie chce żeby Polskie społeczeństwo dzieciniało
NalRaight napisał/a:
o lol jak można oglądać Harrego Potera
Cieszyło mnie to gdy byłem w podstawówce ale teraz to dla mnie bajki i nudy.potter to bajka dla cieci.
Normalnie Facepalm że ludzie po 18 oglądają ten Bullshit.
NalRaight napisał/a:
Otherwoman napisał/a:
uświadam że to jest dla dzieci i wstyd coś takiego oglądać
nie chce żeby Polskie społeczeństwo dzieciniało
Już większym wstydem od oglądania czegokolwiek, ale zapewne mniejszym od kradzieży jest pisanie tego typu postów moim zdaniem. Podobny poziom prezentują fora, na które robimy ataki...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Takiej: Kradzież (art. 278 kk) to zabór cudzej rzeczy w celu przywłaszczenia. Pod pojęciem zaboru rozumie się fizyczne wyjęcie rzeczy spod władztwa właściciela. Dotyczy to również przedmiotu pozostawionego przez niego w znanym mu miejscu w zamiarze późniejszego jej zabrania. Wymóg dokonania zaboru oznacza, że nie jest możliwa kradzież rzeczy znalezionej przez sprawcę lub jemu powierzonej. Nie wyklucza to odpowiedzialności za inne przestępstwo, a mianowicie za przywłaszczenie.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.