Dores zastanawiała się, co mogłaby zrobić. Rozejrzała się wokół. Nie, raczej nikt z tu obecnych mu nie pomoże. Nagle jej wzrok zatrzymał się na czymś dziwnym wyłaniającym się z wody. Zmrużyła oczy, by lepiej się przyjrzeć. To, co ujrzała, nawet ją wprawiło ją w stan lekkiego przerażenia. Oto jej pieknym oczom ukazał się jack Shitman w całej swej okazałości, wynurzający się nago z kąpieli. Z kąpieli? - zapytała siebie Dores. Czy to aby na pewno Jack? - jeszcze bardziej zmrużyła oczy. Wtedy doleciał do niej charakterystyczny zapach, który nie znikał nawet, gdy Jack był czysty (sic!). Tak... to on... - upewniła się i z niechęcią wstała i skierowała swe kroki w stronę doktorka.
We are all evil in some form or another, are we not?
Jack pomyślał że jest niczym magnez na kobiety, ciągle jakieś przyciąga. Teraz w jego kierunku jedna szła prawie z błagalną miną
-Co chcesz niewiasto? Potrzebujesz mnie? Moich usług? -rzekł po czym strzelił jackface'a
Możesz uratować mojego ojca? - zapytała całkiem obojętnym głosem, próbując przy tym wstrzymać oddech, gdyż trochę zajeżdżało, gdy wiatr powiewał od Jacka. Tam leży. - wskazała ręką do tyłu i ucieszyła się, że może się dzięki temu na chwilę od niego odwrócić.
Nie wiadomo skąd do osób siedzących za kamieniem zakradła się nieznajoma kobieta uzbrojona w pistolet i wzięła Elenę za zakładniczkę. Przyłożyła jej lufę do głowy sprawiając, że musieli zachować ostrożność. - My nic złego nie robimy. Dlaczego mamy się poddać? I puść ją! - Norton uznał, że może uda się przekonać kobietę, że wzięli się tu przypadkiem.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Dores poszła za Jackiem, trzymając się w pewnym oddaleniu. Zastanawiała się, czy Ted nie będzie miał jakiejś choroby po tak bliskim kontakcie z Jackiem.
Na szczęście Ted był już nieprzytomny, wiec nie czuł smrodu Jacka, jakimś cudem przy jednym numerku znaleźli przyrządy lekarskie....Jack zaczął ratować w tych warunkach Teda
- Ona mnie mnie nie puści... - syknęła z bólu, czując jak ręka kobiety mocniej zaciska się na resztkach jej włosów, powodując coraz większy ból. Zaraz będę łysa - przemknęło jej przez myśl.
- Uciekajcie... Możecie zabić Jacoba beze mnie. To jest teraz najważniejsze... - Elena miała zamiar się poświęcić, dla dobra większości. Była skłonna nawet zrezygnować z wylizania drugiego policzka Liama. - Uciekajcie!!
Liam nie wiedział co robić. Kalkulował to sobie w myślach ale żaden pomysł nie wydawał się godny realizacji. Możliwość wyboru jakiegoś planu została mocno ograniczona gdy Elena przyznała się, że faktycznie idą zabić Jacoba. W momencie gdy niespodziewanie zza krzaków wyskoczyli tańczący mężczyźni , Norton postanowił zareagować. - Teraz! - krzyknął i wyrwał Eleną z rąk kobiety i zaczęli uciekać przed siebie.
/W MP będę w sobotę wieczorem albo w niedzielę więc niech Liam nie zostaje sam.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
-Potrzebuję nici, muszę zaszyć jego ranę bo inaczej wda się zakażenie -rzekł Jack, który akurat skończył najtrudniejszą robotę dla każdego zwykłego lekarza,ale dla niego to była bułka z masłem(wiadro z shitem). Był najzdolniejszym, do tego najmłodszym chirurgiem który mimo że wkopał swojego ojca, cieszył się powszechnym respektem wśród ludzi.
Dores zaproponowała mu włos pochodzący z jednego z jej pięknych loczków. Może być? - zapytała. Jednocześnie oglądała się za pozostałymi. Nie chciała zostać w tyle.
Dores miała ochotę dać jackowi w mordę. Nie zrobiła tego, gdyż zbyt brzydziła się go dotknąć. Pobiegła do stacji The Door i wygrzebała z szuflady kilka igieł. Po chwili była z powrotem. Połozyła igły na Tedzie, by nie dotykac dłoni Jacka.
Elena patrzyła na skonsternowaną twarz Liama, który najwyraźniej rozważał jakie wyjście z tej sytuacji będzie najlepsze, bez większych nadziei na to, że zdecydują się zostać i jej pomóc. Nagle stało się coś bardzo dziwnego. Im oczom ukazało się trzech tańczących mężczyzn. Kobieta trzymająca Eleną straciła na chwilę swoją czujność, co wykorzystał Liam, którzy wyrwał Elenę z jej rąk i wszyscy razem zaczęli uciekać przed siebie, zbliżając się do miejsca w którym znajdowali się Ted, Dores oraz Jack.
Veronica biegła ile sił w nogach, nie mogła się jednak oprzeć by raz po raz nie obejrzeć się za siebie i przelecieć wzrokiem trzech tańczących mężczyzn.
Dobiegli do Dores, Edgara i... Jacka.
- Co się stało?! - Krzyknęła spoglądając na ranę Edgara. Z nią wyglądał jeszcze bardziej seksownie. - I kim jest ten uroczy pan? - Zawołała uwodzicielsko zbliżając się do Jacka. - Zaraz, zaraz... Eleno czy to nie ten facet ze zdjęcia... no wiesz twój narzeczony... - Veronica dziwiła się samej sobie, że uważała kiedyś tego mężczyznę za brzydala.
Zobaczyłem, że znajomi gdzieś biegną, więc rzuciłem nunchaku w twarz kobiety i dobiegłem do nich. Zatrzymaliśmy się przy rannym Tedzie. - Co tu się stało? Jacob Ci to zrobił? Pomszczę Cię druhu.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Ja zerwałem się do biegu zaraz za Bryanem. Naszym oczom ukazał się leżący na ziemi Ted w krytycznym stanie jak mogliśmy przypuszczać, próbował odratować go jakiś mężczyzna. Obok stała zniecierpliwiona Dores. - Wyjdziesz z tego Edgarze.. - mruknąłem, chociaż szczerze mówiąc liczyłem na śmierć Harta.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.