Autor |
RE: Wyspa |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 14:39 |
|
|
- Doskonale wiem o wszystkich, na początku byłeś kandydatem Czarnego dymu, a teraz udajesz, że mu służysz, a tak naprawdę chcesz go zniszczyć- wyrecytowała Lisa mrugając oczami. - Chcę przysięgi i to nie jakiejś tam...
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-01-2011 14:49 |
|
|
Liam ze spokojem dał się rozwiązać pielęgniarce i wstał z fotela wciąż patrząc w ekran. Złapał pielęgniarkę za rękę i zaczął się kierować w stronę ekranu. - Musimy iść spotkać Jacoba. Pomożesz mi? - zapytał. - Musisz mi pomóc...
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edytowane przez Lincoln dnia 10-01-2011 16:47 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 16:02 |
|
|
-Jakiej przysięgi? Na życie ich wszystkich? - spytał się Ted, zaniepokoił się...
-Jacoba tutaj nie ma, lecz jest jego córka, tam- wskazała pielęgniarka palcem na Lisę- Możesz dorwać jego córkę... |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 16:13 |
|
|
- Nie, na twoje życie, jeżeli ktoś mnie ruszy to cię zabiję, a wiesz, że potrafię to zrobić- odparła chłodna czekając ja jego odpowiedź, była pewna, że się nie zgodzi, a wtedy będzie miała rację co do niego.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 16:36 |
|
|
Blondynka z batonikiem nagle zniknęła, pozostawiając Elenę niezaspokojoną. Patrzyła przed siebie nieobecnym wzrokiem, wydawało jej się, że wszędzie widzi batoniki...
- Jacob... - zaczęła mruczeć pod nosem - Jacob ma batoniki... - nawet nie zastanawiała się nad tym, skąd ta myśl pojawiła się w jej głowie....
/Zgadzam się z Lincolnem agusia mam nadzieję, że powróci do gry i będzie aktywna tak jak kiedyś. Chodzi o to żeby fajnie się pisało, a nie o to kto wygra
Edytowane przez Amelia dnia 10-01-2011 16:38 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-01-2011 16:51 |
|
|
- Chodźmy więc do niej. - odparł pielęgniarce Liam i skierował się w stronę Lisy. - Zaprowadź mnie do swojego ojca. Teraz. - powiedział pewnym głosem, przerywając jej rozmowę z Edgarem.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 17:01 |
|
|
Nie zdążył jej odpowiedzieć gdyż nagle pojawił się Liam z pielęgniarką. Liczył w głębi duszy że Liam zaatakuje Lisę, wtedy on będzie mógł wykorzystać tę sytuację w swoich celach... |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 17:16 |
|
|
- Niech mnie ktoś wypuści! Muszę zjeść batonika! - krzyczała Elena, szarpiąc się na krześle. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 17:18 |
|
|
- Nie wiem gdzie jest mój ojciec. - odparła przerażona Lisa robiąc kilka kroków do tyłu, bała się Liama, dziwnie na nią patrzył...
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 17:22 |
|
|
Facet wyglądający jak dorosła wersja Harrego Pottera() uwolnił Elene i powiedział jej
-Tamta mała dziewczynka ma batoniki lecz z nikim się nie chce podzielić, trzeba siłą...-wskazał na Lisę, która była obok Teda i Liama
Edytowane przez Furfon dnia 10-01-2011 17:24 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 17:30 |
|
|
- Ta dziewczynka ma batoniki?! - Elena poczuła jak zalewa ją fala wściekłości. Wypatrzyła małą dziewczynkę stojącą między Tedem i Liamem. Z obłędem w oczach () ruszyła w jej kierunku. Złapała ją za ramiona i zaczęła potrząsać tak mocno, że Lisa prawie straciła równowagę. - Oddawaj batoniki, złodziejko!
Edytowane przez Amelia dnia 10-01-2011 17:35 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 17:35 |
|
|
- Nie mam ich!- załkała Lisa próbując uwolnić się z uścisku Eleny. - Obudźcie się! Nie jesteście złymi ludźmi! Proszę was...
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-01-2011 17:37 |
|
|
- Zostaw ją! - krzyknął do Eleny Liam. - To córka Jacoba i musi nas zaprowadzić do swojego ojca. To przez niego rozbiliśmy się na wyspie!
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 17:40 |
|
|
- Wiem, że je masz! Harry Potter mi powiedział! - krzyczała Elena. Jedną ręką ścisnęła bardzo mocno ramię Lisy, a drugą rękę włożyła do kieszeni dziewczynki i zaczęła w nich grzebać. - Liam, Ty nic nie rozumiesz! Te batoniki są drogą do naszego zbawienia! Jacob nie jest istotny! |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 18:49 |
|
|
Zobaczyłem po odwiązaniu jak piękna Elena potrząsa Lisą. To pewnie gra wstępna. Gdy do nich szedłem, zauważyłem, że Dores i Veronica się zabawiają. Podszedłem do Eleny i rozpinając rozporek powiedziałem:
- Bierz do dzioba!
Wyglądała słodko, jak duża księżniczka.
// Lincoln ma rację
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Edytowane przez Umbastyczny dnia 10-01-2011 18:57 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 18:53 |
|
|
/Umba, spoko końcówka /
- Dores, przerwijmy na chwilę... - Powiedziała Veronica świdrując wzrokiem Bryana, który je minął. A gdy tylko spostrzegła, że mężczyzna rozpina rozporek koło tej małej dziewczynki stwierdziła, że nie może tego przegapić. - Chodź, zobaczymy czemu oni tam tak stoją... - Rzuciła do Rosier i nie czekając na odpowiedź ruszyła w ich stronę. Dores szła za nią. - Co robicie? - Zapytała uśmiechając się zalotnie do Liama a do Bryana puszczając oczko. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-01-2011 18:53 |
|
|
/yyy, pedofilia w MP to już jest chyba zdecydowana przesada...
/Dzięki Linc, popieram... /
Edytowane przez April dnia 10-01-2011 18:56 |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 18:54 |
|
|
Leslie cofnęła się jeszcze tylko po pistolet i wyruszyła. Po kilkunastu minutach znalazła się w pralni. Pralni mózgów.
Nikt jej nie zauważył cicho podeszła do Teda.
- Jak poszło?- spytała, tłumiąc w głosie nadzieję na negatywną odpowiedź: "Nijak. To twarde charaktery".
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 18:55 |
|
|
Niespodziewane pojawienie Dores, Veronici i Bryana jeszcze ułatwiło mu zadanie, teraz Lisa się zgodzi na jego propozycje bo wie co jej może grozić....
-Patrz i zobacz jak się oni zachowują, chyba poszło aż za dobrze...-odpowiedział cicho Ted Leslie
Edytowane przez Furfon dnia 10-01-2011 18:57 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-01-2011 18:56 |
|
|
Jedynie ja i Gianna byliśmy jeszcze przywiązani. Stokrotka była nieprzytomna, a mnie trzymały Numerki, bym się nie wiercił. Starałem się nie słuchać tego, co było na filmie ani też nie zaglądać na ekran, zacząłem szarpać się i rzucać jeszcze bardziej widząc co robią z moją córką! Krzyczałbym gdyby nie fakt, że miałem usta oklejone taśmą.. |
|