Autor |
RE: Wyspa |
panda
Użytkownik

Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 21:52 |
|
|
- Nie mam pojęcia, ale chyba są tu z tego samego powodu, co my. - westchnął i zmierzył chłodno blondynkę wzrokiem. - Na pewno nie jesteśmy Rosjanami, ani niczym czego chciał tamten facet od bomby jądrowej. - zaczął, żeby ona odpowiedziała jemu. - A wy? |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Postać: Trey
Administrator

|
Dodane dnia 03-12-2010 21:55 |
|
|
Dores zaczęła zastanawiać się, pocierając brodę niczym nauczyciel ze szkoły agusi. Czyli ciebie też tu wysłał? Skąd go znasz? - zignorowała informację o tym, że Elena najwyraźniej nie miała o niczym pojęcia.

We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
shan
Użytkownik

Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 21:55 |
|
|
"Rosjanami? Czemu mówił akurat o Rosjanach? I jaka bomba jądrowa?!" Myślała.
- Też nie jestem Rosjanką... nie mam pojęcia co tu się dzieje... on też. - Odchyliła lekko głową w tył wskazując na Jeffreya. - Jakiej bomby jądrowej? - Spytała po chwili. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik

Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:02 |
|
|
- Nie znam Twojego ojca! Nikt mnie tu nie wysłał! - powtórzyła, bo najwyraźniej do kobiety nie docierały jej słowa. - Jak się nazywasz? |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik

Postać: Helena
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:07 |
|
|
Nie czekał na aprobatę Liama, wiedział że on sobie da radę z tamtym związanym kolesiem, Ted wyskoczył z krzaków i pojawił się koło Eleny i Dores
-Witajcie! Potrzebuje waszej pomocy, a wy mojej...
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Administrator

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:08 |
|
|
Jak...? Co? - Dores ocknęła się z zamyślenia. Dores. - przedstawiła się. Sama jednak nie zapytała o imię kobiety. Spojrzała na mężczyznę. On! On na pewno wie! Podeszła do niego i uderzyła go z otwartej dłoni w twarz, by go obudzić. Nic jednak takiego się nie stało. Co jemu? Chory? - zapytała Dores. Sama nic nie wiedziała o żadnym wągliku ani kopertach. Wtedy pojawił się jakiś kolejny obcy. A ty skądżeś wyskoczył? - zapytała.delikatnie odsuwając się.

Edytowane przez Otherwoman dnia 03-12-2010 22:10 |
|
Autor |
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:11 |
|
|
-Mają tu bombę. Jeśli się nie pospieszymy, rozwalą nas na kawałki... Nas i resztę świata. Też macie wrażenie, że nie pamiętacie wielu dni wstecz?- spytałam ich. Czułam podświadomie, że są w podobnej sytuacji jak ja i Josh.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:13 |
|
|
-Spokojnie, wszyscy jesteśmy chorzy na wąglik, za 3 dni umrzecie. Jeśli nie będziecie robić tego co ja powiem to umrzecie w cierpieniu, a jeśli będziecie się mnie słuchać to przeżyjecie i może opuścicie to miejsce. To jak?!
|
|
Autor |
shan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:14 |
|
|
- Rozwalą na kawałki?! - Veronica jęknęła cicho zaciskając zęby z trudem powstrzymując się od płaczu i krzyku. Przełknęła jednak ślinę i odpowiedziała na pytanie kobiety. - Tak... też się tak czujemy... obudziłam się po środku tej przeklętej dżungli w tych podartych i brudnych ubraniach! Zupełnie jak... jakby od momentu gdy usnęłam w hotelu zapadłam w jakiś bardzo długi sen podczas, którego działy się ze mną... r-różne rzeczy!
Edytowane przez shan dnia 03-12-2010 22:32 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Administrator

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:24 |
|
|
Dores miała tego dosyć. Podeszła do Edgara i popchnęła go. Ty! Jesteś kumplem mojego ojca?! Pewnie, ze jestes! Po co pytam. - nie przestawała mówić. Masz mnie stąd zabrać! Jego wyraz sprawiał wrażenie, że mężczyzna jest taki sam jak jej ojciec. Przypominał go trochę.

|
|
Autor |
panda
Użytkownik

Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:25 |
|
|
Powstrzymał się od śmiechu, który wywołał nienaganny akcent Ver połączony z nadmiernym pokazywaniem emocji. Jednocześnie wiedział, że najprawdopodobniej będą musieli się trzymać razem przez następne godziny i lepiej zrobić dobre wrażenie.
- Dokładnie. - dodał cierpko. - Mamy 2480 rok, przynajmniej tak nam powiedziano, ale wasze ciuchy raczej nie są z tej epoki... Kiedy się urodziłaś? |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:27 |
|
|
Elenie to wszystko powoli przestawało się podobać. Powoli ten sen zamieniał się w koszmar. Nawet nie zdążyła zareagować, gdy Dores uderzyła Bryana, bo chwilę później przed jej oczami pojawił się kolejny mężczyzna.
- Wąglik?! To chyba jakieś jaja! Nie można umrzeć w śnie! Nie można! - zaczęła krzyczeć, uparcie wmawiając sobie, że to nie dzieje się naprawdę. |
|
Autor |
shan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:31 |
|
|
Mimo okropnego samopoczucia Veronica uśmiechnęła się lekko gdy męski głos powiedział: "2480". To było niemożliwe... a czy było możliwe to co jej się przydarzyło?
- Eh... urodziłam się w... w... 1954 roku. - Rzuciła w końcu. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:31 |
|
|
-TO nie jest sen!! Nie znam Twojego ojca, Twojego też -krzyczał Ted wskazując ręką na Elenę i Dores,uznał że trafił już na wariatów, chyba bez nich będzie musiał działać, tylko z Liamem, który jako jedyny oprócz niego zachowywał się normalnie. -Jak chcecie to umrzecie, ja wam w takim razie nie pomogę...
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator

Administrator

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:38 |
|
|
Kłamiesz! Jesteś taki jak on! - podniosła głos. I powiesz mi, co tu się dzieje, albo pożałujesz. - ostatnie słowa powiedziała mu szeptem prosto w twarz.

|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:38 |
|
|
Elena patrzyła ze strachem na mężczyznę. Rozum jej podpowiadał, że on ma rację, że to wcale nie jest sen, jednak ciężko było się do tego przyznać.
- Nie chcę umrzeć. - odpowiedziała zdecydowanie. - Pamiętasz chociaż w jaki sposób się znalazłeś w tej dżungli? |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik

Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:43 |
|
|
- 2480? To są jakieś żarty.. - Jęknąłem - Dobra, możecie nas odwiązać i zdjąć opaski? - Spytałem, nadal oboje z Veronicą byliśmy przywiązani do krzeseł.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:46 |
|
|
/przecież my też jesteśmy związani 

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:50 |
|
|
Zignorował chwilowo Elenę, chwycił Dores za szyję by ją lekko poddusić
-Jeszcze raz mi zagrozisz to zgwałcę Cię kilka razy a dopiero potem Cię zabije. NIE znam twojego ojca i nie chce go znać! Za to wiem że jesteś chora na wąglika, tak jak my wszyscy, jak Ci się nie podoba życie i chcesz umrzeć to zejdź mi z oczu... - wyszeptał w jej twarz, po czym odepchnął ją lekko, tak że upadła na Bryana. Spojrzał na Elenę, której najwyraźniej to się nie podobało
-Ty seksoholiczko jesteś w jeszcze większym zagrożeniu, uprawiałaś stosunek przed chwilą a to znaczy że szybciej wąglik u Ciebie będzie się rozwijał, może wam został dzień tylko tego życia... Nie wiem jak się znalazłem, obudziłem się tak jak wy, lecz znalazłem człowieka, który jest prawdopodobnie winny temu, że tutaj my wszyscy jesteśmy... Chcecie go poznać?!
|
|
Autor |
shan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

|
Dodane dnia 03-12-2010 22:50 |
|
|
- A jak... jak was złapali? - Spytała. - Też wam powiedzieli, że w tych kopertach był Wąglik i chcą wam pomóc? - Sytuacja była beznadziejna. Nic nie trzymało się kupy. |
|